plan
Oppgåva levert så den e grei.

P drar til skulen ca. tjue min før meg
og S vil alltid dra ca. eit kvarter etter meg
så for å vere mest sikker på å ikkje møte på han i gangen kan eg begynne å gå saman m S sjøl om eg risikerer å vere der rett før og ikkje ha tid til å sjå over notatane mine (som tydeligvis er unødvendig uansetti følge folk)
skjønner ikkje når A kjem eller går, begynner å tenke at han kanskje kan teleportere skulle ikkke forundre meg. men om han e ein stad mellom meg og s så er det det beste. spørre om det.
OM p skulle vere treig og gå samtidig så kan s gå i midten.

Skulen er jo ikkke eit problem utanom fransk.

Ettermiddag/kveld
p kjem heim seinare enn meg og virka som han alltid e ute på trening eller noko på kvelden, men det er ei sone m tid som er ganske usikker
kan ikkje sitte på kafé pga peng
henge på biblioteket men da er kanskje mat ein issue
open skule. må kjøre på m norsken og denna uka. Komme heim lage mat m ein gong så spise på rommet jobbe jobbe jobbe.fordel å ikkje ha dør da eg kan høre kven som er kor.

Kveld/natt
berre problem med doting. Hugse på vask og dusj så ikkje oversvømmer og får folk opp. Om møter på i gangen kan eg late som eg glømte noko på rommet. evt at eg går i søvne/er eit gjenferd. «Jeeeg er Lundvig von Peenisfjes og døøøde i niiiteentooolv ooom kviiiinneer får steeemmereeett får viii meeens pååå demokratiiiiieeeet»

burde ikkje bli noko problem. operation low-key is operational. all systems are go.