Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

86 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Prima musikkvalg!

"Om vi bare fikk en sjanse til! "❤️❤️❤️

2
NRK..

.. gi Lovleg en sjanse til!

3
Hildegunn

Åhh jeg savner Lovleg så sykt mye!!!!

4

Jeg og!! ♥️

5
Michelle

I just discovered lovleg and have been watching it nonstop. Please make more episodes!

6

?????? snälla norge! Bara en säsong till!

7

Bra reklam för landet också. Jag kommer definitivt bo på norska landsbygden någon gång i livet.

8

Just det, en sak till. Den här serien har hjälpt mig, och hjälper mig fortfarande, att må bättre. Det behövs sånt i en tid när så många mår psykiskt dåligt. Ibland när jag känner mig ensam/ledsen/rädd tänker jag på gunnhild och alla hennes vänner. Hur fint allt är och hur bra allt kan bli. Det är första gången jag har sett en serie som på riktigt har gjort skillnad i livet. Och jag tror inte att jag är den enda som känner så. Lovleg behövs. ?

9
Kaia

Savner lovleg så mye at det gjør vondt, gi lovleg en sjanse til!❤️ Ser aldri på NRK til vanlig siden de ikke har så mange programmer i min målgruppe, men lovleg er noe av det beste jeg har sett noensinne. Prima natur, relaterbare uperfekte karakterer med masse selvironi og fantastiske temaer. Har blitt bedre kjent med meg selv av Lovleg og har lært masse nynorsk. Tanken på å aldri mer se lovleg igjen gjør så vondt at jeg ikke klarer å tenke på det. Gunnhild er så viktig, tror det er alfa og omega å kunne le litt av seg selv og senke forventningene man har til seg selv noen ganger. Det er nok bare å være deg og du er god nok som du er. Viktigheten at å strekke ut hånda når man har det vondt og at man ikke trenger å bære alle verdens problemer på egenhånd. Lovleg er i mine øyne bedre enn skam, fordi karakterene er så upolerte og gjennkjennbare❤️ Kjære dere som har makt i NRK eller hvem som helst som kan få noen til å snu, vær så snill å hør på podcasten Pia og Psyken, episoden med Henrik Holm og Finn Skårderud. Der prater du om hvor viktig åpenhet er for folkehelsa og hvor viktig slike ungdomsserier som skam er. Lovleg gir oss kulturutveksling og minsker avstandene mellom folk når man ser hvor like vi egentlig er!❤️ Gi en en sjanse til, vi trenger lovleg!

10
Makt i NRK

Kringkastingsrådet! Send inn kommentaren din som klage! ??

11

Er ikke meningen med NRK å ha et bredt og variert utvalg til alle målgrupper? De sender jo programmer med mye mindre seertall enn Lovleg og blank får jo enda en sesong. Statskanalen skal jo små serier til en viss begrenset målgruppe. Det er det som er fint med NRK, de har små koselige «indie» serier og de har store produksjoner som er kjempepopulære, vinner Gullruten og treffer massene. Altså alle uavhengig av alder og kjønn. Alle serier kan ikke bli like populære som heimebane og skam, men Lovelg ga virkelig kanalen et helt annet preg. Det var nytt og anderledes og tok målgruppa på alvor. Karakterene var fargerike både kles og personlighetsmsessig og var helt fantastisk fordi den var på nynorsk. Å ikke gi lovleg en sjanse var ikke noe sjakktrekk hvertfall, hadde jeg vært sjef i NRK hadde jeg gitt plass til både stor-produksjoner og små litt mindre populære serien(men som folk er veldig glad i selvfølgelig).

12
Iris

Det jeg synes er trist med at blank får fortsette og ikke lovleg, er at selvom blank er mer populær så er kommentarfeltet der veldig trist. Greit nok at mange ser på serien, hvis det er det eneste kriteriet til NRK får det være en annen sak. Men folk setter ikke ordentlig pris på serien, folk klager og sutrer fordi ting ikke går deres vei og skriver kjipe ting til manus forfattere og produsenter. Folk satt så utrolig stor pris på lovleg, har aldri sett så mye kjærlighet før. Jeg gråter mens jeg skriver dette her fordi det betyr så innmari mye. Lovelg er den vakreste og viktigste serien for ungdom på lenge. Det er så frustrerende at ungdom aldri blir tatt på alvor, at seertall og penger skal gå foran kvalitets TV. At byråkrati, ledere, vedtak og papirarbeid går foran. At voksne mennesker sitter og bestemmer om en serie er viktig nok eller ikke, at de ikke leser kommentarer og faktisk spør målgrupa om hvor mye denne serien har betydd. Har lært så sinnsykt mye om meg selv, om folk rundt meg, om seksualundervsining, om skeivhet, om psykisk helse, om viktigheten av vennskap og å omgås folk som er litt anderledes enn deg. Kommer ikke inn på e-posten min så jeg får ikke kontaktet kringkastingsrådet, men jeg håper folk har skrevet det de har på hjertet slik at de får se hva denne serien har skapt. Takk for meg❤️

13

Jeg gråter

14
Terapi

Skriv en historie om favorittgjengen vår:

http://www.alie.cybersite.nu/

15
Brisa

Esto me pone nostálgica. Ojala esto no terminara. Es demasiado bello <3

16
www.alie.cybersite.nu

On this site there are a collection of Lovleg-fanfics , some of them are also translated to English.

You are welcome to read ?
http://www.alie.cybersite.nu

17

Vet vi mer om den nye bygdeserien eller sesongen eller hva det er? Føler det burde komme en trailer eller en promo snart

18

Sikkert denne, se her:
https://blank.p3.no

19
Alie

Vi er godt i gang med rewatch / rivåtsj av Lovleg sesong 1.

Legger direkte-lenke hver dag, til "dagens" Lovleg-rivåtsj-klipp på :

http://www.alie.cybersite.nu

Så hvis noen vil bli med på rivåtsj og se klippene igjen dag for dag, så kan man slippe å scrolle så mye nedover i klippene ved å klikke der på Lovleg-bildet som ligger på startsiden på Alie-siden, da kommen man rett til dagens klipp ?.

20

Bare meg som har problemer med det kommentarfeltet på den vanlige lovleg-siden? 🙁

21

Fant ut at problemet bare gjelder på mobil..! Hmhmm

22
Liss

Wish it could have another season.. I really enjoyed it and keep binge-watching from time to time! Love it!!! Great job!

23
Alie

Rewatch / rivåtsj av Lovleg sesong 2 er i gang!

Legger også denne gangen direkte-lenke hver dag, til "dagens" Lovleg-rivåtsj-klipp på :

http://www.alie.cybersite.nu

Klikk på Lovleg-bildet som ligger på startsiden på Alie-siden for å komme rett til "dagens klipp" ?.

Bli med på rivåtsj og se klippene igjen dag for dag - kommentarfeltene er fortsatt i drift ?

24
Kaja

Ufattelig trist at ikke det ble en tredje sesong.

25
Alie

Er veldig usikker på om kommentarfeltet fortsatt er åpent, men hvis i fall så fremt så ville jeg bare legge inn en kommentar her nå.
En slags takk for sist ?.
Det er nå ett år siden vi fikk denne bakom-filmen. Husker jeg ble så glad for å få et livstegn fra Lovleg- gjengen igjen. Og samtidig så trist, for jeg følte at dette var punktumet som stadfestet at det faktisk ikke ble flere Lovleg-sesonger..... selv om vi som fortsatt holdt det gående i kommentarfeltet levde videre med et lite håp om at både underskriftskampanje og henvendelser til kringkastingsrådet kanskje kunne gi oss en sesong til.... Kjenner at jeg fortsatt blitt lei meg når jeg tenker på det.... men er veldig glad for at vi fortsatt kan rivåtsje de 2 sesongene som har vært, og ikke minst fortsatt lese (og kanskje til og med skrive mer) i kommentarfeltet . ❤ fra meg ?

26
Vinkel

Du seier akkurat det eg tenker? Håpar Lovleg framleis blir sett av mange og at lærarar brukar serien både til norskundervisning og for å skape gode diskusjonar og refleksjonar om vennskap, kjærleik og identitet.

27
2020

Jeg vet ikke om noen er inne på denne siden lenger, men jeg har nettopp sett She-Ra, og jeg ville bare si at Gunnhild og Luna minner meg bittelitt om Adora og Catra?