Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

47 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Stakkars Gunnhild...

Nå gjelder det bare å heve hodet høyt og eie det å være My Little Horny!

2
Brain Police

Exakt!

Eig!

3
Oleg

smerte!

4
Danskemaria

Ufff. ?

5
Lovleg❤️

Bare NAIL IT Gunnhild! Det fikser du!?

6

This show needs Noora to lecture them about kinkshaming.

7
Ånei

Såg ut som ho snudde og gjekk heim. Ikkje braa

8
Trist

På den anden side, hvis hun kaster op hvert tiende minut er det måske ikke så smart at prøve at komme til undervisning.

9
Jøje meg

Er Gunnhild berre litt rar, eller?

10
Enig!

Jaa det er hun måske, men det er samtidig også det, der gør hende så nem at relatere det. Gunnhild er det, vi ikke havde i Skam, hvilket er ret fantastisk, fordi Skam havde mere eller mindre det hele, men ikke en Gunnhild, og det er dejligt at se hende i denne serie. For os der en en anelse sære ;).

11
Jøje meg

Sant nok. Det er kanskje meir det at eg synes ho overspelar. At det vert så rart at eg ikkje kjenner att nokon som er slik. I alle fall ikkje mange. Det går an å drite seg ut, seie noko feil og gjere blemmer, uten at ein må ...eg veit ikkje kvar ord eg skal bruke...oppføre seg så merkeleg. Eg merka at mi interesse er dalande

12
Mi interesse er heller aukande..!

Eg opplev ikkje det som at ho overspelar i det heile tatt! Eg kjenner meg i alle fall SÅ att i den ekstremt keitete tenåringsjenta som ikkje endå veit kor ho skal gjere av seg. Det er nokre år sidan eg var tenåring sjølv no, men det er herleg å sjå at dei der ute som kanskje kjenner seg litt slik akkurat no muligeins med denne serien kan kjenne seg bittelitt mindre aleine. Lovely, lovleg ❤️

13
Litt

Det er jo det som er hele poenget med serien

14
Bloody Mary

Ho kjenner seg hvertfall rar. Det er difor hu prøver å glatte over og passe inn, «nei då sminke e kjempekult», ho har stått utanfor så lenge. Eg er spent på kva som kjem til å gjere at ho står opp for seg sjølv. Ho kjem til å vekse dette året.

15
Adnil

Berre så du veit det -

Du er en mykje meir interessant person som har faktisk har opplevd noe
i forhold til dei som

berre går rundt å sladre om ka andre har gjort og aldri har opplevd noe sjølv

16

Dette er i orden etter festen med nye folk når det er vanskelig for deg å starte en dialog med noen du vet ikke enda. Dessuten, husk deg selv! Jeg vil si at jeg har lyst til å glemme min først fest... åja, dette er hva jeg vil, når jeg husker hva som skjedde...

17
Kjenner meg att.

Det her kjenner eg meg igjen i. Seie noko feil, drikke fordi eg er stressa, seie noko verre, drikke meir, bli dritings, gjere duste ting, bli meir stressa, og så vidare. Heilt til blackout og dagen derpå.

18
Jaaa

Til tider litt det samme første året på Firda for meg og. Men litt læringskurve skal en jo ha!

19
Molefunken

Eg syns ho taklar ditta bra. Eg hadde aldri turt å gått på skulen neste dag ein gong når eg var så dårlig. Ikkje søren.
Kom igjen Gunnhild! Du tar ditta! <3

20
Gugu

Jag hoppas så att hon med tiden får sitt eget "loser-gäng".

21
Erikaloui

Sett notatene til Gunnhild? Hun har blackout. Overhodet ikke rart.. Angsten herjer og regjerer i både hode og kropp. Stakkars. Så dårlig gjort av Sara å ikke forhindre utfallet i går. Håper virkelig hun oppsøker Gunnhild og får roet angsten hennes. Jeg synes hun skal EIE my little pony, men det er ikke lett i en stor verden alene. Kjente tanker ble helt kvalm av teknologi, mobiltelefoner og mobbing. Tenk at en hel dag kan bli ødelagt av en melding. Tenk at folk har frihet til å faktisk ødelegge en hel dag. Kanskje ødelegge et menneske, med bare én melding. Tenk at det kan fremkalle angst og hjertebank. Verden er for rå for oss. Håper alle lærer noe av dette. Vær et medmenneske. Vær snill- og grei, alltid. Og husk- er du ikke tøff nok til å si noe til noen direkte- bør du kanskje ikke gjøre det via telefon/datamaskin heller. Gunnhild <3

22
Finner ikke notatene

Notatene? Sett flere nevne dette, men aner ikke hvor det er dere ser disse? Hjelp!

23

Gå in på Profilar, där finns notatene til Gunhild.

24
Hvis

du går inn profiler vil du kunne set et ikon for notater på Gunnhild sitt instagrambilde. Det viser bare på telefon eller hvis du minsker størrelsen på vinduet på datamaskinen.

25
Hanne

Se på profiler. Ved siden av Instagram linken!

26
Razz

Notaterne kan kun ses på mobilen. Du kan også gøre dit browservindue mindre på din computer, så burde du kunne se dem.

27

Det er jo ikke sikkert at Tina sendte den meldingen for å være slem? Det kan være fordi hun syntes det var kult?

28
Jeanette

Hva heter skuespillerinnen som spiller Gunnhild? Hun ser så kjent ut, har hun vært i noe før? : )

29
Nikki

Jeg tænker på den danske skuespiller/sanger Pernille Valentin når jeg ser på Gunnhild

30
Episode

Ute på NRK, ble veldig bra som helhet!

31
Gulterkult...

Hva er det med Gunnhild og lysegule klær? Hun forsvinner litt i den fargen ?‍♀️ Er vel en mening med det ?

32
Gule Kylling.

Gule Kylling

33
Babesemor

Baaaah, fyllesjuken er den værste sjuken?Tenker på deg Gunnhild?

34
Gaspar

Festen i går var fantastisk den... men uffameg Gunnhild, håpar du får det bra ❤

35
jeg er så glad i Gunnhild!!!

håper vi får mange morsomme uker med hun.

36

Herre jemini .... skal dette bare være kleint liksom ......?!
Jeg synes ikke Gunnhild overspiller, men jeg synes kanskje handlingen er litt vel ekstrem.
Er det realistisk det her da? Det er jo bare jævli hele tiden.

37
I love gunnild

Det hvar shipt ???

38
Vinkel

Det var jo så mange som hadde høyrt det på festen, og Gunnhild hadde jo sagt det sjølv, så det kunne knapt kallast sladder. Tina rettferdiggjorde spreiinga av nyheiten for seg sjølv. Det var jo hysterisk morsomt at My little Horny hadde dukka opp i klassen hennar! Sondre i Høyanger var den første som fekk høyre det. Ettersom Tina hadde lukkast med å fange deler av Gunnhild si forestilling på snap, vart det førstehandsinformasjon. Etter å ha sendt det til Sondre, gjekk det ut til alle andre som ho syns ho kunne stole på. Ikkje kven som helst altså, det var ikkje vits i. Berre venner. Og eit par jenter ho gjerne skulle blitt betre kjent med. Det kribla i kroppen og ho fniste når ho tenkte på kor stas det var å kunne vere den som fortalte det vidare. Ååå, Gunnhild hadde dumma seg skikkeleg ut! Ho hadde prøvd å få David til å skjønne humoren i det, men han virka litt fjern. Herlighet, er han frå ein anna planet? Og kvar er Gunnhild eigentleg? Stolen hennar i klasserommet står tom. Åååå, ho MÅ berre sende ei melding til henne å seie at ho ikkje kjem over at det er ho som er Horny.

39
Haha?

Ein anna planet, faktisk

40
Tina

Tina, ja ho er jo ikke ondsinnet, egentlig, men ho har ikke noe særlig sidesyn akkurat. Ho vil så gjerne være interessant, men har vel et altfor kjedelig liv selv, da, så derfor må hun skyve sensasjonen om Gunnhild og "My little Horny" framfor seg, og skryte av at ho faktisk går i klassen hennes....

41
Korttenkt! ??‍♀️

Ja,Tina er nok ikke ondskapsfull, bare korttenkt.

Også var det jo Gunnhild som selv ropte det ut foran alle som var rundt henne på den festen. For de rundt virket det nok som om Gunnhild syntes det var veldig gøy selv, og gjerne ville ha oppmerksomhet for det. Det og da ville hun jo det.

Så det er ganske annerledes enn hvis Gunnhild hadde fortalt det til bare Tina i fortrolighet,også hadde Tina sagt det videre.
Ryktet var ute uansett, fordi Gunnhild ropte det ut,det var ikke Tina sin feil.

Men selvfølgelig veldig unødvendig av Tina å være med på å spre det. Og at man sier ting i fylla man angrer på seinere og føler helt annerledes om det når man er edru, det er vel noe de fleste kan kjenne seg igjen i på et eller annet vis.

42
Susanne

Jeg har hørt at sladder faktisk er som et sosialt lim vi bruker for å vedlikeholde og bygge relasjoner. Skulle bare ønske vi bare drev med POSITIVT sladder; ikke slikt som går på bekostning av andre. Jeg har opplevd det selv og syns det var skikkelig dårlig gjort da en venninne som visste mye om meg brukte opplysningene bak min rygg; sannsynligvis for å knytte seg nærmere til en annen venninne av oss. Det var jo ikke sladder i den forstand at det var løgn, men det var private ting som jeg trodde jeg kunne stole på at hun holdt for seg selv. Det føles helt forferdelig. Jeg syns veldig synd i Gunhild som opplever dette. Historien om Horny er jo sann, i og for seg, og javisst fortalte hun det selv, men folk som ikke var tilstede behøvde ikke å få vite om det. Og utrolig merkelig at Tina sendte den meldingen til Gunhild; det virker som om hun ikke skjønner at Gunhild ikke syns det er like morsomt.

43
Framsnakking

Ja, verden trenger mere framsnakking!

44
Huff

Huff, Tina, Tina , Tina *rister oppgitt på hodet*

Ser det har vært en del kommentarer på at handlingen har vært så klein, om det er realistisk.
Vel, jeg tenker : dette er kunst . Det ser kleint ut, ja. Men det er veldig realistisk at man virkelig kan føle seg slik.
Så jeg syns det er en kunst å få til å framstille sånne inni-følelser til en utenpå-greie .

45

Mobilnedilomma-kløning på slutten der ??????????????????

46
Ja, ?

Typisk sånn liten detalj som man kjenner seg så godt igjen i .
I ubehagelige situasjoner kjenner jeg meg minst like fomlete, selv om sikkert ingen egentlig legger merke til det.
Men jeg er SÅ glad for at mitt liv ikke er i sånne klipp som folk ser om igjen, studerer , analyserer og diskuterer og legger merke til sånne detaljer ? - ikke som jeg vet om hvertfall ?

47

Jepp! Jeg vet at mange skriver at det er så overdrevent ,at hun overspiller og at det ikke er helt realistisk. Men jeg har da følt meg og oppført meg minst like klønete og teit mange ganger sjøl,og kjenner meg veldig igjen i hvor ukomfortabel Gunnhild kan være.
Det er herlig forfriskende og ganske terapeutisk å se dette spilt ut så godt i Gunnhild-rollen!