Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

51 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Kristine

Jeg får ikke spilt av klippene på siden her, hva skjer? Hjelp meg

2

🐴🦄🐴

3
Gul känken

Får ikke sett klippet, kan noen oppsummere? Vil ikke vente til hele episoden kommer ut

4
👍🏻

Gunnhild går til Tina etter meldigen hun sendte henne i forrige klipp om my little pony og hun spør henne hvor hun hørte om det. Tina sier at hun vet ikke, og Gunnhild sier at det er ikke sant uansett, og at det er best om det ryktet ikke sprer seg, men Tina har allerede fortalt andre.

5
👍🏻

*horny whoooops

6
Får ikke åpnet noen episoder på mobil

men det funker på pc. hjelp?

7

Oppsummert:

Gunnhild spør Tina om hvem hun har hørt det med My Little Horny fra. Tina sier at hun ikke husker. Gunnhild spør om hun kan la vær å prate om det siden det bare er et rykte, og ikke er sant. Tina sier da at hun ikke har sagt det til noen, før hun så sier "det kan hende jeg har sagt det til et par.." "hmm det kan hende jeg snappet det". Avsluttes med at Gunnhild sier "Snappet det....?"

8

Skal klippet slutte sånn brått etter "snappa det"? Det virker så rart kuttet? Som om filmen bare fryser og man venter på bufring...?

9

Jeg tænker, at det giver god mening. Gunnhild kan ligesom regne ud hvor mange der nu ved om my little horny. Det er halvt et spørgsmål og halvt, at hun ikke kan overskue, at hele verden ved det

10
Erikaloui (snapper mye)

Tina tenker overhodet ikke konsekvens og hvordan det kan påvirke Gunhilds fremtid og selvfølelse når hun «sprer ryktet» videre. En vekker for noen kanskje? Utrolig tøft gjort av Gunnhild å konfrontere henne- og uansett hvor mye Tinas handlinger byr meg imot står det hvertfall respekt av at hun er ærlig. Men det er ikke mye vennlig holdning og innstillinger mot Gunnhild får man si 🙁 GOGUNNHILD!!!

11

Hon driver väl bara? Det var ju gunhild som sa det själv när hon var full. Alla som var där vet ju.

12

Nå blir det viktig for Gunnhild med en venn, en hun kan stole på. Kanskje Sara kan være en god venn? Peter er jeg usikker på, Alex er for uberegnelig. Burde finne en som er litt som hun selv, men tror hun også har godt av å være med noen ulike. Eneste jeg bekymrer meg for nå er Lasse. Tror ikke han nødvendigvis ser Gunnhild helt. Blir sykt spennende å følge med videre nå. #GoGunnhild

13

Hva med hu berta med gitaren fra første skoledag?

14

Synes Alex og Peter kan vere gode venne for ho. Ekje so sikker om Sara e da....

15

Dokke må legge ut videoer oftere. Skam la ut heile tida

16

Nei, SKAM la ikke ut videoer hele tiden.

17

Nej det gjorde inte Skam. En gång NÄSTAN varje dag var det där.

18
IKKE SKAM!

Men dette er jo ikke SKAM!!

19

Gunnhild husker fortsatt ikke at hun selv ropte det ut...
Kan være flere som snappa akkurat det😳

20

I wonder if that was just a dream. Tina would remember if Gunnhild declared it publicly.

21

Maybe she cant remember much either…

22

Or she lied...

23

Hvorfor finner jeg ikke notater lenger? Før så kunne jeg bare søke lovleg.p3.no/notater, men nå er det bare en blank notatside der...

24

Kun på mobil...

25

They are only visible in small windows: on mobile phone, or if you resize your browser to the size of a mobile phone.

If you want to see them on your desktop computer, you can do this: https://lovleg.p3.no/2018/08/22/var-nye-sambuar/#comment-281

26
Skrubbsåret

Herregud som jeg elsker denne serien allerede. Endelig en serie for ungdom er som hakket mer realistisk en skam. Kjenner meg så igjen i hovedkarakteren💓 TAKK NRK!🙌🏻
Hilsen keitete jente 18

27

Heldigvis er jeg ikke så usikker og trenger å kjekke meg slik som G . Hun er jo skikkelig pinlig. Dette blir pute TV hvis dette fortsetter. Ok å være sjenert men dette tar kaka

28

Eg har heilt ærleg aldri sett ein serie med ein sosialt utilpass hovudperson som er så realistisk som denne. For meg er det omlag _akkurat_ slik det er.

Viss du f.eks. føler at du seier «normale» ting (ein vits, t.d.), og responsen blir litt sånn rar, så prøvar du hardare neste gong. Det blir gjerne litt too much. Det er kleint, men det er sånn det er.

29

Veldig enig!

30
Bedre enn skam.

Bor selv på et lite sted og har fått kjenne på kroppen hvor fort rykter sprer seg i bygdene. Lett å få stempel på seg. Enda mer aktuelt i dag med spredning av nakenbilder osv. Når alle kjenner alle, eller kjenner noen som kjenner noen så blir det mye vanskeligere å gjemme seg. Bra dere tar opp slike ting! Er det forresten bare jeg som får litt dårlige vibes av han kjæresten? Ikke bare er han mye eldre, men føler han han litt ekle hensikter.

31

Har vi fått vite hvor gammel kjæresten er? Har ikke fått det med meg, annet enn at han har lappen og altså må være i hvert fall 18, så det i hvert fall er to års forskjell.

32
Skrubbsåret

Kan godt hende, men jeg fikk inntrykk av at han var kanskje 20 eller noe. Vet ikke om han kommer til å bli en sentral person i serien, eller om det lille vi fikk se var alt.

33

Alder vart diskutert i ein annan tråd. Han har lappen og jobber som bilmekanikar og er difor minst 18 og ferdig med vgs/lærlingetid.

Nokre har også diskutert om kommentaren hans «Er du på veg?» i chatten Gunnhild hadde med han på natta eigentleg var meint til nokon andre, og at det ikkje berre var «ingen spesiell grunn» til at han var vaken så seint...

34
Får bare lest meldinger

Er det meningen at man ikke skal kunne spille av videoene på mobilen?

35

Null problem å spille av på tlf her...

36
Blefilma

Det var kanskje en gutt som filma henne når hun sa d på festen. Er et lite klipp som viser at han filmer eller tar bilde ??

37

Litt irriterande at nesten alle klippa er så korte 😴

38

Jeg synes dette er ordentlig trist, Gunhild er så veldig "too much" på alle måter. Hun virker sosialt utilpasset og har ikke noe filter. Det handler ikke bare om at hun ikke er såkalt A4, men hun har rett og slett avvikende atferd. Det er vanskelig å se at hun skal illustrere gjennomsnittsungdom, hvis det er det som er meningen. Når det er sagt, så er det også helt tydelig at hun forsøker å passe inn, så langt totalt mislykket. Hun må ha hatt enten en særs spesiell oppvekst, alternativt ikke fått opplæring i smalltalk og akseptert sosial omgang.

39
Synsvinkel er nøkkelen her!

Vi har jo ikke sett henne gjennom andres øyne enn sine egne enda? Dette er hvordan hun selv _føler_ hun fremstår for andre. Ikke nødvendigvis slik andre ser henne.

Se feks Sana-figuren i Skam, hvordan hun endrer fremtoning etter hvilken hovedpersons øyne vi ser henne, gjennom. Eller Noora som var supertøff feminist i Evas øyne, irriterende skravler i Isaks, mens hun kunne være ganske usikker og naiv i Sana sine øyne.

41

Hvem ville klart å ikke være klønete sosialt med et rykte som puster i nakken hele tida... smalltalk mens man går i et minefelt?
Men ok...ungdommer flest nå til dags, både i bygd og by passer på og klarer å innrette seg etter de million regler for hvordan man skal agere og se ut...så det fins kanskje ikke noen på nivå med Gunhild...men mange ser oss selv i henne. Hun gjør virkelig sin misjon:-)

42

Jeg er enig med deg i det du skriver. Kan kjenne meg igjen i litt men dette var veldig mye. Jeg hadde kanskje begynt å flire litt hvis jeg skulle synge fir maten men jeg hadde stilt kritiske spørsmål til . Hun har jo en kjæreste så helt teit er hun ikke, eller? Blir dette hjemme seg bak puten serie?

43

Husets ungdom som er akkurat i målgruppa for serien rynker også på nesa over Gunhilds atferd.....Mulig at karakteren Gunhild overdrives for å tydeliggjøre poenget, men det blir nesten komedie av det hele. Og det er litt synd fordi temaene serien fokuserer på er viktige.

44

Hun har angst/panikkangst og er veldig utilpass. Ikke meningen at hun skal illustrere gjenomsnittet. Det handler vel mer om hvordan vi som er gjennomsnittet tar imot de som avviker tenker jeg. Og det er superviktig! Tror gjengen hun bor med vil omfavne henne etterhvert:)

45
Henrik IX

Tror bare vi må finne oss i at dette er en humorserie, Mor! Personlig elsker jeg at vi endelig får noe humor, og dette syntes jeg er veldig bra og jeg ER også i målgruppen 🤡 Og tror heller ikke Noora eller William dukker opp, bare å leve med det! Men lov å «håpe»

46

Eg synest det er forfriskande at ikkje alle hovudpersonar reflekterer gjennomsnittet! Normale, populære, veltilpassa folk ser vi overalt, dei har folk å spegle seg i overalt og klarer seg nok ganske bra fordi ingen «rynker på nesa» av dei. Men så finst det faktisk ein god del folk som er rare og keitete og ikkje passer så godt inn. Dei som fungerer godt treng kanskje å lære seg å sjå dei, inkludere dei og godta dei, og for dei som synest det er vanskeleg å passe inn eller blir oppfatta som rare (anten dei er for naive, manglar filter, er for usikre på seg sjølv, ikkje mestrer smalltalk, er sjenerte eller kva som helst anna som avviker litt) er det kanskje fint å sjå nokon dei kan kjenne seg att i i ein serie? Vinn-vinn, seier eg!

47

Høyrhøyr!

48

Hva om noen filmet det og legger det ut på youtube? Har søkt på "Gunnhild my little". Orket ikke skrive det siste av medfølelse. Ikke noe på youtube foreløpig

49

"Everything can be a dildo if you are brave enough" ...äga det Gunnhild. <3

50
Rubens Daniel

i cant understand a word in norwegian, and i’m not even english native speaker... but we really need different languages subtitles, i love the nrk shows but can’t watch it if i can’t understand. i hope you listen.

51

Frå Hartvig nissens til det her!? Dei får no bygdefolk til å sjå ut som en gjeng tullingar! Det e no ingen på bygda som kler seg sann og jenter generelt sminkar seg vel så bra som dei i byen... eg e skikkeleg overraska over at skodespelarane godtek og båssette bygdeungdom på denne måten!