Lasse Feios Aktiv for 2 t siden

17:11

Gunnhild:
E på bussen. Savner deg sånn. ?Første uka starta ganske dritt men tanken på å sjå deg gjer meg glad. Dei tok klassebilde og portrett i går og eg var ikkje der så no er eg for alltid ein grå firkant, som om eg er spøkelset til Svampebob. Eg ser deg i helga sant? Ok at eg legg ut bilete av oss på insta? ?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

17 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Ååå, Gunnhild </3

2

Redde ansikt med kjekk eldre kjæreste på Insta (?)

3
Stef

Hvor langt ned kan man komme i den bergdal? Må vel være grænser for hvor ondt det må gøre, eller? Nogen må vel snart komme og redde hende? Hallooooo????

4
Mestalovleg

Eller i alle fall støtte henne så hun kan redde seg sjøl ?❤️

5

#GoGunnhild ?

6
Molefunken

</3

7
Lyspæra

No skjøna eg ka "lovLeG" står for. Det blir jo "love" og "L+G" = Lasse pluss Gunnhild. So då må det bli dei slutt då! Øff cørse!

8
Filosofen

Fiffig tolking, som Margot ville ha sagt (håpar nokre Firda-folk tek den!). Tenke da og kan vere fleirtydig. Det fyrste eg tenkte på var lovleg i forbindelse med å bli 16 år og nå den seksuelle lavalder. Endeleg lovleg liksom, Gunnhild sa jo når ho snakka med Lasse den første kvelden at ho gleda seg til bli 16. Eg tolka det då som at ho då endeleg kunne ha sex med typen. Tenke at 16 og lovleg blir ein milepæl på fleire måtar. Kanskje tittelen er litt ironisk òg. Som i alt ein gjer i VGS-tida, men som ikkje akkurat er lovleg. T.d. drikke alkohol. Eller så berre spelar tittelen på at uansett kor gale det går, så er det likevel "lovleg", for who cares. Ein er berre eit menneske. Dette her kan bli ein fleirsides analyse som Margot kanskje hadde vore stolt over (Nei huff, må slutte med denne referansen her!). Sum summera, eg tenker den kan bety fleire ting, uansett det einaste eg sikkert veit er at eg diggar tittelen og at eg trur i bunn og grunn det er noko som er positivt! Forøvrig tenke eg det er noko shady med Lasse nett no, eg trur det vert slutt, men at dei kanskje blir saman seinare når Gunnhild har vekse og blomstra og Lasse får tid til å angre og sakne henne, kanskje. Men ein eller anna twist kjem i mellomtida.

9
Diktanalyse

MargotSandeee<333

10
Firda

Margot?

11

Margot ❤️❤️❤️

12
Lovleg

Det står for at hun venter med å ligge med Lasse til det er lovlig. Hun er ikke 16 og han er tydeligvis eldre..

13
Sikker?

Er ikke "lovleg" bare "lovlig" på dialekt? ?

14
Noobs

Det er naturlegvis det same som "lovlig", berre på norsk 😉 😉 😉 😉 #tjohei

15
Faktisk

Ikkje dialekt, men nynorsk 😉

16
Susanne

Å, Gunhild prøver å tenke at hun kan støtte seg på kjæresten og få positiv bekreftelse fra Lasse midt oppi alt det dumme som har skjedd.. Og så er han ikke der for henne! Syns faktisk det er enda verre å se/lese dette nå enn første gang. Det er vel fordi jeg er blitt glad i denne jenta?

17

E9!