Lasse Feios Aktiv for 5 t siden

13:32

Gunnhild:
Hallo? Er du her?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

33 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Fyrst

2

Mistenksomt

3

Tror desværre Lasse player Gunnhild ?

4
Bloody Mary

Om ho no ikkje får tak i kjerasten, eller verre - finn ut at noko er endra mellan dei, så starter ho verkeleg på scratch. Han sa han kunne vente, då - det er berre nokre dagar sidan.
Skal vi endå lenger ned før det snur?

5
nicolaj

stakkars

6
Bloody Mary

Lasse er grønt hjarte, Sara er blått. Glad Gunnhild er gult? Raudt smelta hjarte på fyllemeldinga veit eg ikkje.

7

tenker det blødende hjertet på fyllemeldingen sannsynligvis viser til at "Er du på veg" var ment til en annen.

8
Ghosting

Gunnhild blir ghosta stakkars. De aller fleste har vel en eller annen gang vært i denne situasjonen, og den er jævlig kjip! Synd at den største delen av mannfolk, velger denne utveien. Det kom vel heller ikke som noen bombe at det ikke var noe hold i dette forholdet. Lasse er 20+ og player rundt med andre og Gunnhild er 15 og uskyldig. Tenker Lasse kanskje tenkte at hun der må være vill i senga eller noe om han hørte om my little horny, men når det ikke blir noe mer i den enden, så jetter han.

9
Andrea

Sykt å ghoste kjæresten sin da?? Det er vel litt uvanlig

10
Hipphapp

Vet vi egentlig om de er kjærester? I think not!

11
GurlzGhostsToo

Må jo seie at jenter ghoster gutta stadig óg.

12
Gutt, 20

Til opplysning så er det ganske lik mengde både gutter og jenter som ghoster, er bare at gutter ikke forteller eller deler så mye. VG hadde en spørreundersøkelse og et innlegg rundt dette for noen måneder siden på snapchat, og der kom det fram at begge kjønn gjør dette.

13
Anders

#lassemåsvare

14
Jente 36

#lassemåforsvinneoggunnhildmåblisammenmedpeter

15
Anonym

#lassemåforsvinnefordihanerforgammel

16

#LasseErCreepy

17
ViErAlleLittGunnhild

Gunnhild needs a real man to eat em noodles with okurr?

18
Grautnisse

Berre eg som trur og håpar på det blir gunnhild og alex? I scena der dei et mat saman, ser det ut som han kan vere litt interessert. I tillegg er begge kanskje litt «rare». Trur at alex kan lære hunnhild å bli meir sikker på seg sjøl og «eige det»

19
Bloody Mary

Eg trur dei berre har satt kollektivet saman på toppen. Men ein veit jo ikkje. Eg trur og at Lasse forsvinn etterkvart.

Alex kan nok vere bra for Gunnlaug. Han er passe sær og passe nøgd med det. Digga då han sa «eg då, eg vil og verte fornærma»!

20
Gunnhild och Alex

Det var precis det jag tyckte och tänkte! Han var den som verkade minst fördömande mot Gunnhild vid middagen. Jag hoppas på dem!! Vänskap eller något annat, spelar ingen roll, hoppas på att deras bekantskap djupnar.

21
Molefunken

Eller kan og hende dei berre blir venna 🙂 Synst det kan vere interessant og. Vise at gutar og jenter kan vere skikkeleg gode venar utan å ha romantiske interesse for kvarandre. Veit at det er vanleg, men synst det er veldig typisk at i seria og filma, at ein ofte viser jentene heng i lag med andre jente og omvendt.
SKAM t.d (prøver ikkje samanlikne SKAM og Lovleg her altso, var berre det dømet eg kom på no :P) viste det med Sana og Isak t.d. MEN vi treng meir av det!

22
Grautnissen

Venner eller meir, eg trur gunnhild og alex kjem til å bli eit tema i serien framover og at alex han backe gunnhild og lære ho å vere meir sikker på seg sjøl og verdiane sine. Gunnhild er klein og rar, men ho er også «misforstått». Ho har potensiale til å vere så mykje meir, viss ho berre ikkje held seg sjølv tilbake slik.

23
Grautnisse

Venner eller meir, eg trur gunnhild og alex kjem til å bli eit tema i serien framover og at alex han backe gunnhild og lære ho å vere meir sikker på seg sjøl og verdiane sine. Gunnhild er klein og rar, men ho er også «misforstått». Ho har potensiale til å vere så mykje meir, viss ho berre ikkje held seg sjølv tilbake slik.

24

Det trur eg òg. Veit ikkje om det har noko å seie, men om ein ser på «profilar», er profilen hans høgt oppe. (Syns det er litt rart sidan vi har sett så lite til han, føler på meg at han vil få ei viktigare rolle framover)

25
Alex

Eg trur Alex er skeiv, men han kan jo vere bifil, så klart. Plasseringa av profilane er vel berre den rekkefølgja ho møtte dei ulike i serien?

26

Alex er før Lasse, sjølv om vi veit at ho kjente Lasse frå før av. Men det treng ikkje å bety noko, er mogleg at eg berre overanalyserar ?

27
Lovlegbot

Eg er her i alle fall!

28
Mismatch

Nei, åå Gundhild?? Jeg tror jeg ser hvor Nrk går, og jeg liker det ikke. Men Lasse virker som en player, hun fortjener bedre!

29

Kanskje Lasse e #safehaven

30

Lad os ikke vente for længe her. Hvad sker der? Skulle de ikke mødes allerede igår?

31

Ah, Gunnhild! Go to his place, surprise him! We need a clip, and you need to know.

32
Underdog

Har aldri heiet mer på en hovedkarakter enn det jeg gjør nå. Håper alt ordner seg for Gunnhild❤❤

33
Ghosting

på gang?!