Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

78 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Lina

Nede i venstre hjørne utenfor videoerammen er det et tegnet øye; noe som vet hva deg betyr?

2
Bloody Mary

Men det er ikkje der på dei andre klippa. Det må bety noko meir. Om augene til alle var igjen fyrst(creepy!), og no eit auge her... er det Gunnhild som byrjer å få augene opp for noko?

3
Tiqui

At du har sett klippet. Øyet er der ikke før du har sett det 😉

4
Klipp!!

Wohooo!! LOVLEG ❤️?❤️?❤️

5
Veggskriften

Digger
I need love

Eg skulle kunne leige et rom i eit anna menneske

6
Oooh!

Det er jo et dikt av Kjersti Wøien Håland! Hun som skriver manus eller noe, er det ikke?!

ein skulle kunne / leige eit rom / i eit anna / menneske

Det passer Gunnhild innmari godt, syns jeg. Og hun må være et stort fan av Stranger Things, lol. Digger at vi får små hint om karakterene på denne måten. 😀

Forresten, jeg venter bare på at hun innser hvor selvopptatt denne Lasse er... ugh. Det bildet var ikke ment for henne. </3

7
Vårin

Så... Sendte han bildet til Gunnhild, eller var det ment til ei/en anna?

8

ENIG! Det kommer tydelig fram i chatten også, virker ikke som om han skjønner hva hun snakker om. Helt klart ment til noen andre.

- dix

9
Bloody Mary

«Er det noke eg ikkje har fått med meg?» Hm. Her er det noko rart.

10
Oooh!

Definitivt noen andre

11

Blir mer og mer sikker på at det skulle til noen andre.

12
Lina

men han sier jo "nå husker jeg, ok, jeg var full". de vet han at han sendte dette bildet, men unnskylder det med at han var full

13
Ikkje heilt god

Lasse er ikkje heilt god. Ventar berre på at det skal bli slutt mellom dei

14
gunnhild

Griner akkurat no. Kan relatere så alt for godt med Gunnhild, når hun sliter med å finne folk å bli kjent med, men ikke klarer å la noen komme inn på henne.

15
David

Drikker seg drita alene midt på dagen? Hva driver han med egentlig?

16
Gjenvinning

Lasse så at alkoholen holdt på å gå ut på dato. Som den miljøbevisste borger unnlot han å bidra til bruk og kast-samfunnet ved å drikke den opp. Det er bra at P3 tar opp denne skjulte samfunnsproblematikken hvor samvittighetsfulle borgere kan ende opp med å bli stemplet som shady og alkoholikere!

17
Bortforklaring

Det var vel bare noe han fant på når han skjønte at det ikke var så velkomment

18
Hipp

Bildet var ment til en annen.

19
Anonym

Tror ikke han ser på de to som et ekte par engang, så i hans øyne er det vel ikke utroskap. Drittsekkfyr.

20
dude

han er utro

21
Hipp

Vi har ikke fått bekreftet at de er kjærester. En ting er hva Gunnhild tror, en annen er hva Lasse mener. Lasse er keen på sex når Gunnhild fyller 16 år. Kun det!

22
dude

det er et fair point. uansett ganske lite inafor

23
Elise

Noen som kan forklare meg hvor jeg finner notater??

24
Notat kan ses på computer.

Du kan også på computer, du skal bare gøre vinduet smalt. 😉

25
Vårin

Du må gå inn på profiler. Ved siden av Insta- teiknet er det eit teikn for notatane. Funkar berre frå mobil. Dei er SÅ bra!

26

Gå inn på menyen, så inn på Profiler, og under Gunnhild sitt bilde ser du et ikon som ser ut som en notatblokk.

27

Tror du bare kan se de fra mobil. Gå inn på profilar. På Gunnhild sin profil er det en liten notatblokk.

28
xoxo

På profilen til Gunnhild.

29
Gå ind på profilen

Nederst i venstre hjørne er der en papirblok. Klik på den og du kommer til notater

30
Linda

På profilar..

31
Kaja

Du får bare sett notatene hvis du bruker mobilen

32
Lasse

Det funka berre på mobil, lovleg.p3.no/notater

33
Elise

Tusen takk til alle!

34
Gjenvinning

Gunnhild vil ikke ta til seg kjærligheten hun får tilsendt fra Lasse og forsøpler dermed kjærlighetslandskapet. Man skulle tro at en hip ungdom som henne hadde sett alt Ella gjorde galt i Blank, samt mine kommentarer der. Dog virker det som at Gunnhild har blitt forlokket inn i Ellas idealer om å kaste vekk andres kjærlighet! Vi får håpe at Gunnhild ikke kaster vekk Lasse, uten at han blir gjenvunnet. #Resirkuler #SkjerpDegElla #SånnSerrSkjerpDegGunnhild

35
U lla

Ja, massor av kärlek.. grisskär, ådrig ovälkommen kärlek. Kasta inte bort den vad du gör! ?

36

Veldig mye kjærlighet der ja. Det penisbildet skulle nok til en annen.

37

jeg tror at sara og gunnhild kommer til å bli veldig gode venner i fremtiden 🙂

38
Og også de to drenge

Det er et ret fedt bofællesskab, de er sjove og mærkelige og kærlige overfor hinanden ... men indtil nu er de arrogante og afvisende overfor Gunnhild.
Med tiden kan det godt blive meget bedre. SÅ Gunnhild kan få lov til at være mærkelig på sin måde, sammen med det team.

39
Bloody Mary

Eg byrjer å tru at han ikkje visste om snapen. Han forstod ikkje kvifor mora skjelte han ut, og han ringde opprøyrd for å høyre kva i all verda det var om. Så var han rask med å dekke over då han fatta kven som måtte ha brukt telefonen hans. Han var ikkje full, men han kunne ikkje seie kvar han var. Kanskje.

40
Mulle

Jeg synes nu, hans overraskelse over at blive konfronteret med det billede af Gunnhilds mor, er meget troværdig. At hun skulle vide noget om det, var jo i hvert fald ikke meningen.

41
Namn

Tænk om det er en af hans venner der har sendt Snappen mens han ikke var ved sin telefon?
Måske er Gunnhild blevet offer for en kæmpe prank Lasse har hovedrollen i 🙁

Men de gule hjerter han bruger, var på den snap.

Hmmmm. Jeg har ellers set det gode i Lasse indtil nu og håber virkeligt ikke de er flere om at pranke gunnhild.

42
Bloody Mary

Godt poeng. Det gule hjartet er ikkje på snapmeldinga, det er ein eller anna smiley der.

43
Namn

Jeg er med dig her ?

44
Hipp

Brukt telefonen hans? Han sendte åpenbart til feil person. Han er en fuckboy!

45

NEI!? dinna serien mobba meg

46

Rar betyr søt på svensk

47
Just sayin

Med den sms saken som var på Stortinget for litt siden. Da alle nekta på å ha sendt grisemelding..... vet vi at det er Lasse som har sendt meldingen?? Hadde han sendt den, ville han vel sett det på sendte meldinger?

48

Den snappen var nok ment for en annen, akkurat som den meldingen tidligere der han spurte om hun var på vei.

49
What

Får ikke sett klippet på iphone?

50
Oppgitt tenåring

Noken andre som kjenne dinna lukta? Lukta liksom litt fuckboy...

51
Hedwig

Eg synest synd på Gunnhild...?

52

Skiltet i baggrunden siger "I NEED/LOVE YOU" ved siden af Sara

53
Så... Mødre

Synes dere fortsatt mamman her er super? Nå skjedde akkurat det Gunnhild ikke ville skulle skje. Overprotective Momma invaderer spacet til jente som fyller 16 om få dager. Ja - hun er under seksuell alder - noen få dager - men hun har fortsatt rett til privatliv og lykke til dere som tror at dere kan beskytte jenta deres mot uoppfordra dickpics. Nå har hun fucka opp for både Lasse og Gunhild. Om Lasse er fuckboi skal han allikevel ikke behandles slik at han ikke kan gå inn på bygdas nærbutikk! Fyfy til lærer'n som la seg borti dette og fyfy til Mamman. Dette skulle Gunnhild fått ordna opp i selv. Gunnhild sa at det gikk bra - mora gav faen og agerte likevel. Hadde jeg vært Gunhild hadde jeg ikke kommet hjem på noen helger, for å si det sånn!

54
Mødre

Newsflash: en stor prosent av gutter sender dickpics. Til og med de søte uskyldige guttene. Kanskje til og med tenåringsgutten din gjør det, selv om du aaaldri ser for deg sånt selv fordi du har fortalt han at det ikke er greit. Lasse er ikke større creep enn alle de andre. Han er pågående, ja men han holder i det minste avstand frem til hun fyller 16. Det er det jaggu ikke alle som gjør. Ja - han er kun fuckboi og interessert i èn ting. Han er en kjekk fyr i tenåra som kan plukke jenter fra øverste hylle men han legger seg etter Gunnhild (som - selv om det er politisk ukorrekt og si hverken er populær eller noe typisk bombshell, [jada det er det indre som teller og bla bla] og i tillegg sosialt awkward og med ett rykte i bygda Lasse helt sikkert kjenner til) og snakker kun om èn ting når de prater ett par ganger i uka. Klart han er ute etter èn ting, og klart han benytter seg av utseende/populariteten sin. Gunnhild kommer til å møte på slike gutter før eller siden. Det kryr av dem. Får hun det unnagjort som 15-16-åring så lukter hun kanskje lunta neste gang. Hun virker ikke klar for ett seriøst forhold uansett. Uansett respektløst av mor å prøve å ordne opp i dette når Gunnhild sier at hun har det bra og at det ikke er noen big deal. Realiteten er at de færreste 16-åringer ønsker og reache out til mora si over sånne ting. Og mora gjorde det på verst tenkelige måte også. På butikken - foran masse folk - på BYGDA hvor alle kjenner alle... Akkurat som om Lasse er den eneste i bygda som sender dickpics til jenter. Elendig håndtering fra en mor som heller burde hatt tilitt i at dattera greier å rydde opp i ting med KJÆRESTEN sin selv. Når det først er så mange mødre som følger serien (for akkurat som med Skam og Blank virker det ikke som om det er målgruppa som følger serien lengre) så for guds skyld tenk dere om to ganger før dere håndterer slike situasjoner.. Trenger dere egentlig håndtere den? Hva med å stole på at hun ordner opp selv? Om datra di får ett dickpic - so what. Det er ekkelt men thats it. Man kan blokkere folk på sosiale media så man ikke får tilsendt sånn flere ganger

55
Vårin

Hun klarte jo ikke å ordne opp med kjæresten, da. Hun ville, men fikk ikke til.

Synes ikke det er bare «so what» å motta bilde nei når det ikke var avtalt. Og OM man avtaler at det er greit å snappe til hverandre den type bilder, så finnes det vel et visst tid og sted?

56
Vårin

Er det noen som helst der ute som liker å få dickpics, uansett hvem det er fra?
Ville vi jenter skrevet skikkelig og sendt rundt nærbilder av oss selv nedentil til gud og hvermann?

At det er blitt vanlig at mange gutter (og menn?) gjør dette er ganske sjukt.
Digger at de tar det opp, og selv om jeg ville dødd om jeg var Gunnhild, ville jeg vært glad noen voksne fortalte både meg og han at det var galt. Er det ikke lovbrudd da? Hun er jo mindreårig.

57
Siri

Synes mora gjør alt det riktige. Han sendte tross alt pornografi til en mindreårig. Og siden serien gjør det veldig klart at Gunnhild fortsatt synes kropp er litt pinlig mener jeg hun hadde alt på det rette. Lasse burde tenkt på hvor lita bygd han bor i før han i det heletatt sendte dickpic. Hvem som kjefta på han er ett fett kunne vært hvem som helst av kjærestene hans eller mødrene deres. Hans egen feil.

58
Offentleg uthenging er ikkje greitt

Men mora gjorde det akkurat ikkje på ein god måte, og Gunnhild ba ho om å ikkje gjere noko stor sak av det, så var de akkurat det ho gjorde. Tid og stad var heilt feil! Ho hadde ikkje trengt å konfrontere han på den lokale butikken, medan folk høyrte på. No veit folk om da, og det er ikkje berre pinleg for Lasse, men ikkje minst for Gunnhild. Ho treng ikkje at folk veit at ho har motteke dicpics, Alle som har vokst opp i ein liten bygd veit kor fort rykter går og folk snakkar. Mora burde vite betre.

59

Noen andre som la merke til at da Gunnhild sa "glad i deg" sa han bare "hade"...uten noe særlig varme.

60
Guru

Teori: Lasse glemte telefonen hos ei dame når han måtte skynde seg til jobb. Denne dama har et uforpliktende forhold til Lasse, og sendte bildet av sin dildo.
Verre teori: Lasse går på større dop enn alkohol og har ikke helt kontroll på alt han selv sender. Han har imidlertid ikke mistet evnen til å lyve og dekke over uhell i jakten på en eller flere netter med Gunnhild.

61

større dop enn alkohol ???

62
uansett

så er lasse et dårlig kort. Han kommer seg ikke ut av dette, jeg håper bare Gunnhild innser for en dårlig fyr han er før det er for seint. Enten har han sendt henne en dickpic med vilje (hvor sjarmerende er det?), eller så har han vært drita full midt på dagen en mandag (ikke noe godt tegn det heller, for å si det mildt), eller så var det ment for noen andre og han prøver å ro seg ut av det.
Blir litt trist av å se hvor naiv Gunnhild er, men det er vel meninga at hun skal vokse i løpet av denne sesongen. Mamma kan ikke ordne opp i dette, jeg håper hun står opp for seg selv etter hvert. Tror Sara blir en viktig venn for henne!

63
F@uckboy

Ja, jeg vet det!! Lasse virket jo helt uforstående til at han hadde sendt porno, men det er seff hun damen som han holder på med bak ryggen til Gunnhild som tok bildet/sendte det med Lasse sin telefon!!

Tror forresten egentlig ikke Gunnhild og Lasse er sammen, de bare holder på og hun håper på forhold. Lasse kommer til dumpe henne etter han har fått ligge med henne neste helg..

64
Altså...

Om neste episode (i morgen) er på 15 min så mangler vi rundt 8-9 min med klipp....

65
Ingen nytte

Sjekket i hele dag, men ingen oppdatering. Ahh så langsomt det går altså..

66

Lasse har dumma seg skikkelig ut. Ville sikkert tøffe seg (in a very bad way), så han måtte ha en unnskyldning. Viss ikke noen har prancka/stole passordet til snappen hans, så gjeld det for Lasse å finne syndaren og gi han bank...

67

Åååå, ??❤️❤️
Det er et fantastisk vennskap på gang, det kommer til å ta tid før de blir skikkelige venner,men det er så fint å se de første spirene av det!

Og pikk-Lasse kan ta seg en bolle! En med rosiner. (Jeg liker ikke bolle med rosin,det ødelegger bolla)

68
Likar rivåtsj

Enig med deg! Det er så mykje å glede seg til når vi veit korleis det går:)
(- enig i det med bollen og)

69
Vennskap ❤

Dette er kanskje første gangen Sara føler at de ikke er så forskjellige likevel ...

70
Trur du har rett

Sara og Gunnhild har mykje til felles. Menneskelege ting egentleg som vi vel har alle. Skulle ønske at Sara ikkje gav opp så lett, og at Gunnhild rakk å ombestemme seg før ho let att døra. Men Gunnhild var ganske bestemt og avvisande i starten, så kan jo forstå at ho gjekk.

71
Vinkel

Det hadde no alltid vore noko med den Kvam-familien, heilt sidan dei kom flyttande frå Reed. Så høglydte, liksom. Gjorde så mykje utav seg når dei var blant folk. Budde oppi fjellsida utanfor allfarveg. Så avsides at dei kunne ha myrda nokon utan at det vart oppdaga. Nei, det kom visst feil ut... meiner jo ikkje at folk er potensielle mordarar berre for at dei er tilflyttarar.

Ikkje noko imot tilflyttarar, sjølvsagt; til Høyanger har det alltid kome folk frå andre stader. Som industribygd er vi vande med at alle slags typar kjem flyttande for å jobbe for kortare eller lengre tid. Ikkje alle har ei lang historie med god slekt å vise til.
Når det gjeld ho Kvam, så er dei venner på Facebook, så det er ikkje det at ho ikkje vert inkludert. Ho hadde ikkje så mange venner, då, såg det ut til. Fekk ikkje så mange likes på ting heller, så... vart litt spesielt å skulle like noko som ingen andre likte, så det vart sjeldan. Var no ganske uinteressante innlegg ofte. Slik er det; nokon skjønar ikkje heilt kva det går i.
Ho tok kaka i dag, då, på Coopen. Guten hadde fått ei skikkeleg overhøvling, det var umogleg å ikkje få med seg ettersom ho stod bak hylla i nærleiken av kjøtdisken. Porno var det snakk om. Ja, det var visst dotter til ho Kvam som hadde rota seg borti noko. Var det ikkje likt seg. Tilflyttar han også, høyrdes det ut som.

72

Så fin bygdesladder-vinkel? Du er veldig kreativ når du velger hvems perspektiv du forteller i fra. Det er ikke alltid det åpenbare.
Og likte godt det lille vinket til sesong 2 og Luna, når du skrev " kunne ha myrda nokon utan at det vart oppdaga" ??

73
Vinkel

Takk, Mie? Moro å dikte litt. Og du har jo dikta masse! Kunne godt tenke meg å høyre meir frå deg? Vi kan jo skrive «vinklar» begge to! Og alle andre som får ein ide også?

74

@vinkel Ja,jeg skrev jo et limerick for hvert klipp fra fergekrangelpausen og ut sesongen i våres,og koste meg mye med det ?
Kommer nok til å dikte litt mer, på rim eller ikke, etterhvert utover høsten og rewatchen jeg også, må bare få "ånden over meg" . Jeg har begynt på et par ,men det ble liksom ikke noe . Men vi er jo bare i uke 2 ?

75
Supert:)

Rewatch er toppen og Lovleg lever videre!

76
Mimrer

Litt som da vi hadde limericker. Startet ikke det i den lange pausen da vi holdt på å klikke sv utålmodighet?

77

Jo,det stemmer. Det tok jo helt av i kommentarfeltet den uka mens vi ventet på nytt klipp!

78
Bygdesladder!

- "No skal du høyre ka eg høyrde på butikken..:
(....)"
- "Å, er det sant? Du skal sjå at kanskje (.....)"
- "Ja, viss ikkje det er sånn at (.....)
- "Det har eg ikkje tenkt på, det har du sikkert rett i !"

Og vipps har fjøra blitt til fleire høner, og alt har blitt ei sanning.

Typisk.