Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

113 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Nu är upside down-hjärtat ett grönt Lasse-hjärta!

2

Och nu är det svart!

3

Endå en drittsekk med navn Lasse... Er for monge av dei allerede

4

Lasse er jo kjekk, typisk det...

5
Type

For ei type!!

6
Kokt bolle

Vil se mer av Lasse. Han ble i mine øyner en veldig interessant karakter etter at vi fikk se mer av ham

7
Fitz

Når kommer Lasse tilbake? Vil se meir av han

8
Ellen Marie

Vil se mer av Lasse!!

9
Hmmm.....

Ja, vi får jo sett meir av han... men han gjer ikkje så godt inntrykk, dessverre...

10
Susanne

Jeg liker så godt hele den klønete samtalen mellom Gunhild og Lasse. Det er liksom så hjelpeløst. Litt "god-dag-mann-økseskaft" og vanskelig å få tak i første gang hva de snakker om. "Nei, berre heile kjærestegreia, liksom". Det er noe av det som er spesielt med Lovleg, syns jeg, at de klarer å fange virkeligheten slik den er. Man tror på det som skjer, nettopp fordi det ikke virker regissert.

11
@Susanne

Ja! Enig!?

12
Vinkel

Eg kjenner at det kriblar i heile kroppen når eg tenker på at han er blitt min. Og at han skal gjere det slutt med Gunnhild i dag. På grunn av at han likar meg betre. Eg føler meg berre så... prinsesse, eller noko slikt. Han gjer liksom alt for meg. Han hentar og køyrer meg overalt og til helga skal han kjøpe øl, både til meg og Silje. Og så er han så omtenksom og seier at han skal nok passe på meg når vi er på festen, og så blunkar han. Hihi..
Men tenk at han har vore saman med Gunnhild frå A-klassen, det er jo litt rart egentleg. Men det er klart... Lasse har jo eit rykte. Han har vel ikkje vore mors beste barn. Eg har ikkje sagt noko til mamma heller, eg, enda. Men no vil alt forandre seg. VI har allerede snakka om at han må vaske bilen. Den er jo heilt svart både inni og utanpå. Og så berre MÅ han klippe seg. Håret er litt.. teit. Trur det blir kjempefint om han får maskinklipp. Så ser det litt meir normalt ut, sa eg til han. "Normalt...?" sa han, men det er klart det ER mange ting han ikkje heilt har greie på. Sosiale medier og sånt. Men eg skal hjelpe han så godt eg kan.

I går var så fint. Vi sat i bilen hans og kyssa og han vart heilt oppslukt og kunne nesten ikkje styre seg. Hihi… - men det må han inntil vidare. Vi sender jo bilder og sånn,, men han kan ikkje få alt på ein gong. Men eg følte at vi var skikkeleg nære og eg kviskra i øyret hans at "Lasse...du kan bli ein heilt fantastik person.."

13

Dette?????
Vinkelperspektivene dine blir bare bedre og bedre!

14
Stina

Jo, ho er jo også en person. Et individ. Med tanker og meninger ?.

Men for meg høres det ut som hun har lekt litt for mye med Barbie (og Ken) ?

15

1: Stakkars Gunnhild
2: hvorfor fikk vi aldri møte Stina? Tenk så gøy det hadde vært om hun hadde dukket opp på festen Luna og Gunnhild var på i vinterferien, og de hadde hatt en lollete replikk utveksling
3: Synes Lasse han sjøl var en flott kar fordi han ikke "brydde seg om at alle sa hvor drøy Gunnhild var" og ble sammen med henne allikevel?
4: Hvordan får Gunnhild sekken sin tilbake, den må jo ha ligget igjen i bilen hans
5: er Sara plutselig gode venner med Tina og David?
6: hvor mange her har blitt løyet til av den første dere blei forelska i? Jeg ble løyet til av i alle de fire første guttene jeg falt for. ??? ?? Sikkert flere også,som jeg ikke vet om.

16
@Mie

Bra fundert! ??

Tror ikke jeg har blitt direkte løyer til.....

...men tilbakeholdt sannhet, og en del dårlige bortforklaringer har jeg da opplevd...?