Mamma 💖💕💕 >

21:43

Gunnhild:
Lasse slo opp, så da er du vel fornøgd
Mamma:
Å, gud. Vennen eg veit at det gjer vondt, men han var jo ikkje bra nok for deg.
Gunnhild:
Han er den einaste som nokon gong har likt meg.
Mamma:
Men du veit, eg møtte jo ikkje far din før eg var eldre og visste meir kva dei ville. Folk var aldri interessert i meg før eg var i tjueåra, men da var det mykje fleire og bedre gutar som likte meg.
Gunnhild:
OK. SÅ BRA FOR DEG DA
Mamma:
Ok, eg skal la deg vere i fred. Men du kan ringe når som helst. Du kjem heim til helga sant?
Gunnhild:
Nei. Han er jo der.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

23 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

first

2
Andreas i Lisboa

Taper.

3
Mødre

Applaus for mammaer som ordner opp.... ???

Stakkars stakkars Gunhild

4

liker ikke mora, greit nok at hu ikke synes Lasse var bra nok for ho, men assa det går jo an å vise LITT medlidenhet da

5
Lina

Medlidenhet? Empati^*

6

Det der var faktisk ganske så respektløst og tankeløst av moren hennes. Gunnhild trengte ikke den bessewisser greia der nå

7
Blomst

Jeg tenker at det var helt rett av moren å blande seg inn. Gunnhild er under lavalder og sammen med en voksen mann over 18 år. Det kommer frem at de har snakket om det før og har en avtale på at det er greit så lenge det ikke foregår noe som ikke er greit. Når man er i den alderen så er jo den siste man har lyst å snakke med om kjærester og sex moren sin, men her pusher han fyren på og virker bare interessert i henne for en ting.
Han bryr jo seg ikke noe om henne emosjonelt, og har ikke vært tilgjengelig for henne for hele tiden når hun har hatt det så trasig. (Noe han bekrefter når han slår opp, og sier at han fikk høre at hun var så drøy, men det var jo feil). En voksen mann som er ute etter en drøy 15 åring, hva kaller vi det? (Ja, nettopp.)
Både læreren og moren er voksne som har ansvar for henne, å gripe inn var helt rett. At de kunne vist mer fintfølelse er en annen ting, men å gripe inn det måtte de gjøre.

8
Besserwisser

Synes moren gjør mye riktig ved å relatere til egne erfaringer, men fortsatt ikke pushe det på henne. Føler det er der grensa går.

9
Mødre

Synes mora virker ganske bitchy tbh

10
Hysj

Mødre kan halde sine private erfaringar for seg sjølv og fokusere på ungdommen sin. Hjelper ingenting om dei deler for mykje?

11
Letta mutter

Mora er so letta over at Gunnhild er ferdig med Lasse, at ho gløymer heilt å være taktfull og empatisk. Og so innrømmer ho at ho ikkje hadde kjæreste når ho var i tenåra - og forstår ikkje skilnaden mellom ein trykkokar av ein tenåringsforelskelse og ein litt meir pragmatisk kjærleik seinare i livet.

12

Det blir ikke mer pragmatiske du er eldre ass. Det er like jævla heftig og altoppslukende og slitsomt og fantastisk og jævlig som I tenåra, forskjellen er bare at man veit at man ikke dør om man blir dumpa selv om det kjennes sånn ut.

13
Joa men

Sånn er det jo. Hvor enkelt er det å trøste noen i kjærlighetssorg? Det går ikke. Så det hadde nok ikke hjulpet så mye uansett hva mammaen sa her. Kunne sagt noe om at hun skjønte at Gunnhild var trist, så klart. Men jeg syns hun gjør så godt hun kan.

Blir trist med bursdagen til Gunnhild, dah! Sikkert ingen i Firda som vet om at hun har bursdag.

14
Enkelt at støtte

Bare spørg hvordan det føles og lyt

15
Alanna

Synes moren ikke gjør noe galt jeg, hun anerkjenner at det er tungt for Gunnhild og sier sannheten.

PS: Må dere godkjenne kommentarer som "first"?

16
Tiqui

Men nå drar hun ikke hjem til helgen, så da er det kanskje håp om at hun rekker å bli bedre kjent med dem hun bor med, og dem i klassen? Blant annet David som har fått seg Instagram siden sist?

17
Blæ

Denne posten får ikke et hjerte av meg, ufølsom er moren. Burde satt seg mere inn i situasjonen der Gunnhild prøver alltid å fortelle at hu har vært ‘alene’ ganske lenge.

18
Mor gjer så godt ho kan

men det er ikkje det Gunnhild trenger akkurat nå. Akkurat nå har "den einaste som nokon gong har likt ho" dumpa henne for ei som sannsynligvis har sex med ham. Og likte han ho eigentlig? Han sa jo at alle sa ho var drøy, og at han derfor tenkte at ho var ei dame for ham, Så var det eigentleg kjærleik? Eller var det at han forventa (drøy) sex?

19
Blomst

Tidligere da hun var på fylla svarte han på meldingen hennes "Er du på vei", og den meldingen virket til å være til noen andre egentlig. Det samme med det dickpic han sendte på formiddag og ikke husket at han hadde sendt henne. Han skyldte på at han var full, hvem er full på formiddag? Det står at han er bilmekaniker, så det ville være rart om han ikke var på jobb?
Han har holdt på med noen andre hele tiden, og har ikke engang svart på meldingene hennes, gadd ikke treffe henne da hun var hjemme i helga. Er det noen som tror på at han måtte hjelpe noen på hyttetur? Ikke jeg.
Fyren er en voksen (vet ikke hvor gammel, men over 18) og driver og groomer en 15 åring og presser henne, samtidig som han ikke bryr seg om hvordan hun har det. Hadde jeg vært moren hadde jeg sikkert brølt når jeg traff på ham jeg også. Dritkjipt for Gunnhild, men ut i fra at hun fikk kjefta litt da han slo opp så tror jeg hun også skjønte at fyren er et rasshøl.

20
Mathilde

Håper hybelfolka inviterer til surprise-party for Gunnhild!!!

21
Helga

Mamman ødela alt. Hun MÅTTE blande seg inn. Vedder på at Lasse ikke hadde gjort det slutt om ikke han hadde blitt utskjelt av svigermor på butikken.. Spørs om ikke Gunnhild tar ei heidundranes fest på hybelen nå i helga og drikker seg drita og ligger med noen hun angrer på der. Eller fylleringer Lasse og gjør noe dumt

22
Mamman var kanskje katalysatoren, men...

.. Lasse har jo noe på gang med ei anna! Hadde vært verre om Gunnhild kom hjem i helga til 16-årsdagen sin - blei harva over av kåte-Lasse - og SÅ dumpa.

23

Gunnhild er vred på sin mor og tydeligvis ked af det. Tror sagtens Gunnhild kan se han ikke var den rigtige. Men derfor gør det alligevel ondt at blive dumpet. Synes blot moderen skulle have svaret hun var ked af at høre det. Og så vise hun er der for sin datter og gerne vil lytte ved at spørge ind til hvor og hvornår det skete.
På den måde ville Gunnhild kunne bruge sin mor til at læsse af på. Men moderens svar skubber blot Gunnhild længere væk. Hun bliver kun mere irriteret på hendes mor end hun var i forvejen.

Men fint forsøgt. Moderen prøver at gøre det bedste og trøste. Virker bare ikke efter hensigten hvilket jeg godt kan forstå.