Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

150 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Snill Fyr

Lurer på om ikke det skal skje noe hyggelig for Gunnhild snart, eller har serieskaper noe imot jenter som heter Gunnhild ? Det har jo vært en evig nedtur for henne siden 1. episode.

2
Trist person

Det er dessverre sånn livet er for noen.

3
Det ordner seg

Nå har vel ikke episode 2 kommet ut enda. Tror nok det snur snart😁

4

Episode 2 kom ut i går. 🙂

5

Ahh, okei😊 jeg som ikke følger med. men poenget mitt var at det fortsatt er tidlig i serien👍

6
Bare meg?

Bare jeg som lurer på hva som skjedde når Gunnhild kom tilbake på hybelen? Sara vet jo at noe er galt, og Gunnhild har jo ikke noen dør. Hvor gjemmer hun seg hver ettermiddag og kveld?

7

Det er noen notater inne på Gunnhild sin profilside der hun skriver tanker hun har. De er verd å lese. Der skriver hun at hun har et tre hun bruker å sitte under.

8

hvor finner man notatene??

9

Var ikkje treet i Høyanger hos foreldra?

10
Bare meg?

Jeg leser notane.
Notat med treet skrev hun når hun var i hjembygda og ikke på hybelen.

11

Det vil jeg også gerne vide. Men det ville også være godt hvis hun ikke gemmer sig for langt væk. Hun har brug for Sara og de andre i kollektivet.

Men lurer også på hvornår Gunnhild må aflevere den grønne trøje tilbage 🙄

12
Andreas i lisboa

24 timer uten oppdatering :/

13

Jeg er heller ikke tilfreds!

14

Gunnhild er rå! 🌹

15

jaaaaaaa

16

Så poetisk og flott!! 💕

17

OMG ..... hun er jo fullstendig ‘uttafor’ i sin respons på Gunhild. Blir sikkert festlig for Gunhild å bo med den gjengen i ‘kollektivet’ nå, og ekstra festlig uten dør. Nå synes jeg synd på deg, Gunhild!

18

.. på om Gunnhild drar hjem i helgen, håper evt. at hun får noen å feire bursdag med!

19
Lurer på..

Tipper treet til David er det samme treet Gunnhild skriver om i notatene sine.

20

Var det i instastory?

21

Det treet var jo hjemme hos foreldrene?

22

Uæææ jeg synes så synd i Gunnhild nå. :/.
Dette har vært veldig dramatiske to uker for henne. En ting er at hun virker vant til å ha det kjipt, men når hun har lagt alt sitt håp i at alt skulle bli annerledes når hun flyttet så blir dette så så trist.
Jeg tror Tina og David har skjønt at dette ikke vil fungere, og at de må muntre henne opp, og også drive skadekontroll på disse ryktene og det, og Sara har jo alt fått vite at hun ikke har det bra. Hun lovet moren i første klipp å ta godt vare på Gunnhild. Jeg håper hun klarer å innfri det. Gunnhild vil trenge at folk rundt skjønner at det ikke går bra.

Vil ellers også skryte av skuespillerne så langt, utrolig troverdig og godt spilt, og dette føles allerede som en viktig, modig og god historie vi får se her. Honnør til manusforfatter for det vi har fått se hittil!

23
Siden det står på instaen

til han med capsen at han skal tørke av alle de som slenger drit, så vil jeg tippe Gunhild er hos han og får trøst ❤️

24

Gunnhild skal handle hybeltacomiddagforeinperson

Spørs om der er flere som er over helga...

25

Til at denne serien skal foregå real-time er det utrolig lite oppdateringer her og på profilenes sosiale medier må jeg si. Ikke helt troverdig gitt alt dramatisk som har skjedd med Gunhild siste par dagene. Synes Skam var flinkere til å illustrere et ekte univers i så måte. Håper denne serien ikke blir like stillestående og handlingsfattig som jeg opplevde Blank!

26
Isolasjon

Gunnhild er no singel, lei seg, langt frå familien sin og har ingen nære vener der ho bur. Kven er det ho skulle lagt ut oppdateringar til? Rett nok er det folk rundt ho som kunne sendt meldingar, men det er ikkje rart om dei held litt avstand når ho er så avvisende. Kanskje snakker dei seg imellom om korleis dei kan få ho med på ting. Eg tenkjer difor at denne stilla på sosiale medier-fronten speglar den einsemda Gunnhild føler.

27

Jeg tror det viser at Gunnhild isolerer sig og ikke snakker med nogen

28

Giver dig ret. Men husk dog at lovleg har en ny dimension. Gunnhild har sin notesbog hvori der opdateres ud over på Instagram.

29

Då må du følge Sara på insta.

30

hva mener Gunnhild med *sjå om? hva er det å handle?

31

Hun skal handle inn mat til helgen.

Har hun kanskje drukket? Det er endel skrivefeil, akkurat som i fyllemeldingen til Lasse.

32
Majonesen

Jeg har hørt at det hjelper å strekke ut tunga når man kutter løk, er dette sant?? Vil foresten si st dette var den beste episoden hittil, fikk nesten litt medfølelse for Vigdis torleifdotter (eller hva hun nå heter) hakke klart dette før, kanskje det betyr at serien kommer seg?

33

Har lagt merke til at logoen har endret bakgrunn. Før var det spaghetti, men nå er det noe annet. Ligner på forhenget (døra) til rommet til Gunnhild. Noen som vet hva dette betyr?

- Dix

34
Bra observasjon

Vet ikke hva det betyr, men kan ha noe med treet hennes hjemme å gjøre. At hun trives godt i naturen hvor den ikke svarer tilbake og hun kan bare være.

35
inget klipp

jag glömmer bort att torsdag är lovlegs fredags-klipp så jag har uppdaterat hela dagen och så kanske vi inte ens får något...😜 detta var iallafall magiskt och vad jag redan bryr mig så mycket om gunnhild❤

36

Ååå korleis skal det gå med stakkars Gunnhild 🙁 Stao no pao

37
karoline

Me ein gang eg så dessa maskene startsa eg å analysera driten ut av d, men kom ikkje fram t nåke, men e ein symbol på eit eller anna berre veit d

38
Drøftaren

Analogien er jo ganske åpenbar til Gunnhild sitt eget liv. Alle har på seg en maske og viser ikke egentlig hvem de er, inkludert Gunnhild selv. Sara gjør det jo enda mer åpenbart ved å ta maska på Gunnhild. I tillegg når Hunnhild kommer inn i rommet så er det tydelig at hun er «ny» i dette samfunnet og ikke som de andre. De andre driver med sitt. Til slutt kommer en person med en inviterende hånd og det viser seg selvfølgelig at det er Sara. Hun er nok også kun den eneste som virkelig ser Hunnhild for den hun er. Det blir spennende å se på forholdet mellom Sara og Gunnhild framover, regner med at vi får se at Gunnhild åpner seg litt mer.

39

Kanskje er det eit symbol på at Gunnhild må ta av seg «maska» si, og begynne å åpne seg meir for folk? Er jo fleire som har prøvd å no, uten å komme heilt «inn», liksom...

40

Vi får vente på Måka

41
Ikke heng dere opp i små detaljer hele tiden

Eller så kan folk slutte å overanalysere hvert minste åndedrag i serien og heller bare nyte episodene slik man gjorde før. Maskene og drama linja var vel litt for humoren sin del og fordi man kanskje føler seg jævlig lost på den alderen.

42

Haha, vadå som man gjorde förr? Konstnärer av alla de slag har alltid stoppat dubbla meningar i sina alster, och folk har alltid gillat att leta efter dem. Det är ingen som tvingar dig att analysera, men det är fruktansvärt kul och ger en större, djupare upplevelse till de som gör det!

43
Bloody Mary

Folk kan vel velje å nyte serien på den måten dei vil. Om du ikkje vil analysere, så er det heller ingen som går inn og seier at du må gjere det.

Utan oppdateringar er det gjerne ikkje stort anna å ta seg til.

44

foreldrene kommer på overraskelsesbesøk i helgen?

45
Håper ikkje...

den her helga blir like døll som forrige...

46
Århundrets bursdagsprank?

Tenk om alt er planlagt og det kommer en overaskelsesbursdag. Mora spurte liksom bare enkelt om ho kom hjem til helga. Om jeg var mor og dattera mi ble dumpa hadde jeg ikke vært så lite på offensiven...

47

Det her må no bli ei helg med meir klipp enn forje? Sida ho he bursdag og greier!

48
Fjordeliten

Firda Gymnas som det heitte, har alltid sendt frå seg dei beste folka frå Fjordeliten. Dei som vil utrette noko allereie 15 år gamle, søker seg hit. Vonar den dimensjonen blir fanga inn i karakterane si utvikling.

49
Molefunken

Kan ikkje få uttrykt nok kor synd eg syns på Gunnhild no. Hjertet mitt knuser liksom.

50
Gratulera

med dagen, Gunnhild.

51

Når kommee neste klipp?? En dag uten.

52
Detaljer

Elsker at maskene er helt like tatoveringen på Lasses overarm. Gunnhild er alene, men hun er ikke den eneste som bærer masker. Hun må la masken falle og slippe Sara og de andre inn. Utadvendte mennesket som Sara synes det er vanskelig å sette seg inn i logikken og tankegangen til så introverte og lukkede mennesker som Gunnhild. Om hun ikke åpner seg, greier/vil ikke Tina og Sara å bryte seg inn.

53

elsker serien

54

jeg elsker dette programmet!

55
Günter Farset

pisspreik