Mamma 💖💕💕 >

10:23

Mamma:
GRATUELERER SÅ MYKJE MED DAGEN! ❤️???Vi er så stolte av deg. Sikker på du ikkje skal komme heim ein tur? Vi har overført litt peng så du kan kose deg i dag. Når passer det at vi ringer?
Gunnhild:
Kan ikkje dra heim, men det går bra. Koser meg åleine.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

24 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Heidi

Håpar i grunn at dei ikkje kjem på overraskingsbesøk. Evt. at berre faren kjem. Det verkar som det er han Gunnhild har best kontakt med, ut frå notatane. Kanskje dei er litt like dei to? Høgsensitive?

2
Vårin

Halloooo?? Mamma og pappa må dra på besøk! Åleine på bursdagen er nitrist, uansett om ho seier ho vil vere det.

3

<\3

4
Kitkat

Noen må dra i gang en bursdagsfeiring for Gunhild! Ingen skal måtte sitte alene på 16 års dagen sin ?

5

Gratulerer med dagen, Gunnhild. Håper noen orger en liten feiring for deg i dag ❤️

6
Tiqui

Kan ikke foreldrene kjøre til Sandane da? Poenget med å ikke dra hjem er jo at Lasse er i Høyanger, men DE kan jo reise til henne! Hun har hybelen for seg selv, de kunne hjelpe henne med å få rommet koselig, pusse opp veggene, kanskje sette inn en dør! Eller iallfall ha med seg kake. Kom igjen, mamma - klarer Lasse å kjøre til Sandane for å slå opp, så klarer mammaen å dra med seg pappaen og kjøre til Sandane for å feire bursdagen til jenta si.

7
Åå

Stakkars Gunnhild! Håper hybelgjengen slår til med noe 🙂

8
Vårin

Dei er jo ikkje der i helga

9
Adnil

Sweet sixsteen ???
Grattis med dagen
Du er tipp topp tommel opp ?

Endeleg lovleg ?

10
Conny Conkord

Jeg tror den doble regnbuenbuen, og alle greiene med regnbuemønster har en symbolsk verdi. Det kan bety mangfold i utvidet forstand. Det at vi er forskjell gir en vakker helhet. Den doble regnbuen ..... jeg lurer veldig, men jeg tror den peker på Gunnhild og Sara..... de skal speile seg i hverandres annerledeshet. Kanskje? Tipper Sara dukker opp i løpet av kvelden!

11
Anna Belle

Grattis med dagen Gunnhild<3 love you.

Håpa Sara og vi sett i gang en surprise fest!

12
Velger å tro det kommer et klipp i kveld

Håper og tror at dette ikke blir så trist som det kan se ut som. At noen kommer på overraskelsesbesøk, foreldrene, eller at kollketivet eller kanskje David drar i gang noe overraskelsesgreier.

13
Hvem vet...?

Hvem andre enn foreldrene og Lasse er det som vet at hun har bursdag? Tror dere noen av dem har «sladra» til noen i kollektivet?

14
per karsen

det er litt hennes fel at hun ikke har mange venner men hun skal fortsatt ikke vere alene men ifra det jeg ser so tror jeg at de i hybelen kommer til og overaske henne

15
My Little Ponny

Sweet16, Lovleg og jente, denne dagen kan ikke forsvinne, enten om hybelhuset arrangerer ei litta party for Gunnhild eller om noen fra familien kommer på besøk, hadde dagen blitt redda!

we support you Gunnhild !!
Gratulerer med dagen;)

16
Fredag

Kva skjedde med fredag?

17

Vet ikke hva som skjedde i fjor, men i år var det klimabrøl, hvertfall ?

18
Kom igjen

No må det komme ut ny video snart!!

19
Ka Alex driv med?

Instaen...

20

Sangtekst. Sell me a coat with buttons of silver osv

21

Hvor finner jeg disse notatene som alle snakker om?

22
Mona

Trykk på dei 3 gule strekane øvst på denne sida, så kjem du inn på Profilar, Episodar og Om (på mobil, iallefall, usikker på om det er det same på PC.) Gå inn på profilar, og Gunhilds notatblokk ligg under biletet hennar.

23
SJØLVSAGT..

..må mamma og pappa komme til Sandane og feire dattera si! Spesielt etter ei slik veke og når dei veit at ho er aleine på hybelen. Dei skulle fyrst tatt ho med og hatt rullekebab med kylling på Mona Lisa, og deretter gått trivselsskogen opp til draumekvila og delt ei flaske vin rundt bålpanna med panoramautsikt over Sandane og gloppefjorden og ikkje gått nedatt før månen står i fitjeskaret. Det ville dei alle tre hatt supergodt av! 🙂

24
Litt rart...

..å bare sende ei melding liksom... burde HVERTFALL ringt. Som mor kunne ho da kanskje hørt litt av den dårlige stemningen i stemmen til Gunnhild og skjønt at her må det bursdags-besøkes!!!