Stina (b-klassen) >

14:12

Stina:
Hei.. Eg er sikkert den siste du vil høyre frå akkurat no, og eg er sikker på at du hatar meg litt, men eg vil berre seie at eg beklagar det som skjedde med meg og Lasse. Du veit jo korleis han er. Han har jo ein tendens til å fucke opp, men med ein gong eg skjønte greia så sa eg at han måtte gjere slutt med deg ordentlig. Eg håpar at når hjartet ditt helbredes så kan du tilgi oss for det som skjedde. Og det andre greia. Er jo ikkje så lett med sosiale medier for han og det blir fort litt feil. Håpa det ikkje lagde for mykje trøbbel for deg. Bare glad han ikkje sendte det til beste mor si eller noko sånt haha! Uansett. Sorry. ❤️
Stina:
Å. du har bursdag. Uffameg. Det blei litt feil, men gratulerer med dagen. ?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

18 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Lasse klarer altså bare å gå etter 15 år gamle jenter, for en creep

2
C.N.

Reality check folkens! (dette går både til ... og svara på ... sin kommentar, og er generelt eit innspel til emnet)
Slutt å problematiser ein normal relasjon og fokuser heller kritikken mot drittsekkdelen!

Kva VEIT vi om aldersforskjelen på Gunhild og Lasse?
> Gunhild fyller 16 år idag - ergo er ho født i 2002.
> Lasse køyrer bil og må derfor vere fyllt 18 år - ergo født (før august) i 2000 eller tidlegare.
> Lasse jobbar som bilmekaniker, vi kan derfor ANTA at han har fullført Vg2 Køyretøy - ergo født i 2000 eller tidlegare. *
> Lasse har flytta til Høyanger og han Gunhild møttest forrige skuleår, Høyanger VGS tilbyr ikkje Køyretøy, so vi kan ANTA at han var ferdig på yrken seinast i 2017 - ergo født i 1999 eller tidlegare.
Kva eg TIPPAR om Lasse basert på inntrykket eg får av korleis han blir framstilt er at han allereie har jobba nokre år og var ferdig med fagbrevet anten no i sommar eller før han og Gunhild møttest - ergo født i 1998/1997 eller tidlegare.
*Bilmekaniker er ikkje ein beskytta yrkestittel, i trivialspråket kallast alle som jobbar som mekanikar på ein bilverkstad for bilmekanikar uavhengig av om vedk. er lærling i bilfaget, har fagbrev i bilfaget eller er ufaglært med erfaring.

Utifrå dette går eg utifrå at aldersforkjelen mellom Lasse å Gunhild er ca. 3-5 år. Når eg tenkjer tilbake til US og VGS var iallefall 3 års aldersforskjel ganske vanleg og sjølv om 4-5 år ikkje er ideelt i den alderen er det ikkje uvanleg, og definetivt ikkje nok til å kallast creepy.
Nettopp fordi mellommenneskelege forhold blir styrt av irrasjonelle følelsar vil ei ungdomsforelsking skjeldan utarte seg på ein måte som går overeins med teorien som kva som er "passande".

Å vurdere å slå opp pr. melding eller halde på med andre jenter osv. er drittsekkoppførsel, og like mykje drittsekkoppførsel uavhengig av om aldersforskjela er 5 veker eller 5 år!

3
Kaffelatte

Tallene alene sier ikke alt. En aldersforskjell på 5 år er helt normalt hvis den ene er f eks 23 og den andre 28. Det er mye større forskjell mellom å være 15 og være 20. Tenk på alt man går igjennom og hvor mye man utvikler seg fra man er 15 til man er 20. Siden hun begynner på vgs i år må han, en voksen mann i jobb og seksuelt moden, ha sjekka henne opp mens hun fortsatt gikk på ungdomsskolen. Det er bare ikke greit.

4
C.N.

Du har gode poeng og eg er ikkje fullstendig ueinig med deg heller.
Kommentaren min var alltid meint å gjelde for alderen mellom neste-ferdig-på-ungdomsskulen til litt-etter-vidaregåande, men eg skal prøve å forklare kva eg eigentleg ville få fram...
Sjølvsagt er ikkje 4-5 års alderforskjel det same uansett. 15år-20år er ikkje like normalt/vanleg som 23år-28år, men forutsett at begge er inneforstått med og respekterer alderforskjelen, meiner eg likevel der er akseptabelt, om enn i grenseland.
På motsatt måte meiner eg f.eks. at 3 års aldesforskjel er normalt ved 15år-18år, men problematisk ved 12år-15år. Eller at 10 år er normalt ved 23år-33år men heilt uakseptabelt ved 15år-25år.

Kommentaren min var ein reaksjon på at mange, utan å vete sikkert, omtalte Lasse som om han var godt opp i tjue-åra når han ikkje nødvendigvis er fylt 20 enno.

5
Uenig

Sorry, men for mig kan det aldrig være en normal relation mellem en 15-16 årig og en ældre person. de er to forskellige steder mentalt. At det ses ofte betyder ikke at det er ok

6
Ikke sikkert det

Stina har nok fyllt 16

7
Allikevel

Blir ikke akkurat mye bedre med tanke på at han sikkert er oppe i 20 åra

8

:((((((

9
Hegemoniet

Tvilar på at bestemora til lasse har snapchat, då...

10
Jaudå

Bestemor mi daua i 2011, og muttra kan ikkje åpne «nettlesaren» på pc eingong

11

Mange av bestemødrene til vennene mine har snap så si ikke det

12
Joda

Min bestemor ❤ har snap!

13
Moralpolitiet

Eg blir så irritert av at folk som har gjort noko gale sett sitt eige behov for å seie «unnskyld» over behovet for å vere i fred, som den personen som er såra oftast har. Ho seier jo «eg er sikkert den siste du vil høyre frå akkurat no» og samstundes seier ho underforstått at «men det drit eg i, så her skal du få ei melding med masse drit som eg har behov for å seie deg». Så sjukt frekt.

14
I det mindste

Ja, hun kunne nøjes med "Undskyld" - istedetfor en lang nedladende besked.

15
Jepp

...sorry, not sorry.

16
Line

Når jeg selv fant ut at ei venninne av meg drev med ex’en min og antagelig hadde drevi med han mens vi var sammen også sa jeg klart og tydelig ifra til a at jeg aldri ville høre et ord fra a igjen. Det funka!
På bursdagen min omtrent et år senere fikk jeg en lang «forklaring» fra exen min. Jeg ba han dra til helvete med sine forklaringer, og takka han for at han måtte finne på å komme med den akkurat på fødselsdagen min ? etter det ble han også blokkert. Om du ikke orker høre på det så trenger du ikke det. Enkelt og greit.

Nå kommer vel mest sannsynlig gunnhild til å få dårlig samvittighet og unnskylde etterhvert da. Dit kom aldri jeg ? kommer nok aldri til å skje, heller.

17

So Lasse still playing in the kiddy pool? Ugh han er så creepy

18

*Åpnet 2 min*