Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

96 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Vinkel

Skal eg vere ærleg er eg litt skeptisk til dette nymotens miljøreinhaldet. Før i tida brukte me grønnsåpa og visste at det vart reint. Me som var vaktmeistarar dreiv no elles mest vedlikehald, snikring og slikt. Det var vaskedama som tok seg av moppinga.

Jaja, det er fint arbeid, kan ikkje seie anna, her eg går.

Ikkje alt var betre før, det er i alle fall heilt sikkert. Det er mange som klagar over ungdomane no for tida, men det er berre tull. Dei var mykje verre før. Eg hugsar godt den tida eg måtte fikse øydelagde ting rundt skulen etter kvar helg, plukka knust glas og skåle vekk oppkast alle stader. Det var fleire som var frekke også. Det var vanlegare å høyre høglydt dritslenging og banning.

Verstingane var det eg som fekk. Ikkje så mykje spesped i dei tider. Når lærarane var leie av dei, var det ut på gangen med dei, og så kom dei tuslande til meg. Men sjølv den verste uromakaren kunne vere god på botn, det erfarte eg ofte Eg fann som regel noko dei kunne putle med; byte lyspærer eller feie trappa. Men eg prioriterte alltid å få tid til ein prat også. Mange gonger delte eg nista mi med ein rabagast som ikkje hadde foreldre som sytte for at det var brød i boksen. Det var meiningsfullt, tykte eg, og eit par av karane har helde kontakten opp gjennom åra. Han eine ringde faktisk førre veke og fortalde at han var vorten far i vaksen alder. Fint å høyre at han hadde slege seg til ro; han fekk eit turbulent liv.

Nei, ungdomane i dag er kjekke. Trenar, lese lekser, er greie.
Der går det i døra, kven kan det...?

"...og hvis du hadde sett det hadde du vore ein pedo i tidsmaskin!"

"Har du sett Peter? Helgheim?"

Det er klart, noko har forandra seg med åra, og det er ikkje alt eg klara å henge med på. Data for eksempel. Sosiale medier. Tidsmaskiner og sånt. Nei, det er mykje eg ikkje veit noko om.

2
@vinkel

?????????????❤️?

3
Nettmobbing, for eksempel

Ikke lett for godt voksne å forstå seg på... eller oppdage.

4
Enig

Nettmobbing bråkar mindre, men er minst like vondt.

5
Susanne

Ser du har lagt en vinkel under forrige klipp også idag, fra Sara ??

6

For ein fin vaktmeister / reinhaldsarbeider du beskriv ?

7
Partybuksene ??

Lurer på hva slags unnskyldning Sara har gitt for ikke å være med Gunnhild rundt å spørre. For det er jo kanskje med hensikt at Sara ikke er med, er i såfall lurt gjort av henne. For da er Gunnhild nødt å treffe folka og faktisk prate sjøl! Sniksosialisering ??

8
@partybuksene

Ho er jo med og spør Alex, og også opp til Luna og Ivar for å få kiwi øl. Det var bare i dette klippet hun ikke er med.
Kan det være at hun var redd for å støte på Torstein i hallen,at ho unngår Torstein litt? Hvis dem ikke har hengt eller hooka siden skolestart.
Og ho vil spare "førsteinntrykket" for skoleåret til festen ?

9
@@Partybuksene

Jo, du har sikkert rett, Sara tenker nok mest på seg selv og egne hensikter akkurat her....
?

10

Da jeg først så dette klippet syntes jeg det bare var 100% kleint og pinlig,men nå syntes jeg det egentlig det var veldig morsomt og sjarmerende og søtt også. Jeg shippet aldri Gunhild og Peter,men han er virkelig en søt fyr.

Synes fortsatt Torstein oppfører seg helt douche her!

Men det gjør klippet så bra,det at Torstein er så kjip,setter Peter i et desto bedre lys!

11
Ruben

Teori: Torstein skjønner faktisk ikke hvor dum han er og hvordan Gunnhild påvirkes av "morsomhetene" hans. Når Gunnhild er på vei ut av gymsalen, roper han: "Snakkes" og ser litt oppgitt ut over at hun ikke er med på "spøken". Det er liksom et lite sekund der som gir håp. Og ettersom det er rewatch vet vi jo at de får en bedre tone etter hvert.
Når det er sagt er det selvfølgelig ingen unnskyldning for å drite ut andre.

12
❤️

Peter