Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

63 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

What, Lasse-hjärta nu???

2

Lassehjerte? Det er ett fuckings grønt hjerte. Har ingenting med Lasse å gjøre

3

Omg, har alltid varit på Lasse-relaterade poster. Så nej, behöver inte ha något att göra med honom nu, men har definitivt haft det innan. Och Gunnhild bär fuckings grön (Lasses?) skjorta.

4
Grønn = bad boy?

Kan hende grønt er mer generelt. Bad boy? Bad news?

5
Måka

Tidenes fest for deg, ja, Gunhild. Ikke for Sara. Bare så det er sagt.

6
Tilfeldig?

Ser at Sara farget håret samme dag som Torstein la ut bilde av en fyr med blått hår på insta.

7

Gunhild går ikkje i gult!

8
Oh Lordy

Er Torstein en slags William-type? Cute, but obnoxious, «lissom»?

9
Tja...

Synest han virka meir rett-på-sak-drittsekk enn William i forrige klipp, eller?

10

More like Penetrator Chris.

11
Når var Penetrator-Chris slem?

Ca. aldri.

12

slutten?
Gunnhild ??

13
Gjest

Hadde faktisk vært fint med en serie hvor ikke alt handler om at jenta skal få gutten. Men jeg shipper Gunhild og alle guttene i denne serien uansett.

14
dwpodjw

Har du sett skam? William prøva sjukt hardt å få jenta, ikkje omvendt

15

sånn litt for hardt.

16
Jules

Alt handler ikke om det?? Ser vi på samme serie eller?

17
navn

tror det handler mer om at sara presser sine tanker på gunnhild. "la oss ha fest pga du har kjerlighetssorg men i realiteten så har jeg det" som gjør at Gunnhild gjør alt for å passe inn / få sara fornøyd.

og ender vell opp med at de finner hveandre som gode venner.

18
Gaspar

Nytt Death Grips album in the works eller? ?? *aaaaaah*

19

Savna torsdagsfestane

20
1970

Det fantes Torsdagsfesta på MRIH I Ålesund I 1989...

21
My Little Ponny

Yheeee!! Endelig torsdagsfest :))
Hva er greia med Torstein egentlig, virket ikke særlig grei mot Gunnhild tidligere, kanskje det bare er det Sara sa, at han ikke er så flink til å gi et godt førsteinntrykk, vi får se da?

#itfeelsgood #hybelsquadlove

22

Typisk rädd liten pojke som lever på att spela tuff... om det så är på bekostnad av andra.

23

Gunnhild is not good at making first impressions. Torstein made an effort to be mean.

24
First thought

Det første jeg tenkte på var at sara må ha fortalt torstein om my little horny? Eller?

25

Sjølsagt...

26

Nogengange er drenge (og piger) bare fucking nedern uden, at det skal betyde noget dybere. Jeg håber ikke, at Torstein bliver endnu en William, for Torstein var nedern, og hvis det bliver undskyldt af, at han dybt nede er en god dreng, så bliver jeg træt i mit hoved. Intet undskylder den måde, han snakkede til Gunnhild på. Man skal stadig være høflig mod andre, ligemeget hvor misforstået man er ?

27

Nedern?

28
Haha

Sorry! Glemte lige, at nedern er slang og egentlig et kikset ord 😉

29
Pihl

Kikset?

30
nederen

betyder det samme som kjipt. Dansk slang.

31
Dansker

Træls, ubehagelig, får dit humør ned. Nederen aka Sucks

32
Opplagt, vel

Nedrig.

33
Sandra

Kanskje Gunhild må hjelpe Sara å innse at Torstein ikke er bra nok?

34

Når kjem Lovleg på IMDb då? ?

35
regnboge

Jeg digger hvordan de leker med farger! Sara har på seg svart og rødt, Gunnhild grønt, Alex blått, og den kosten og bøtta utafor døra er knall røde, tralla er gul, og hu jenta har på seg noe lysegrønt. Samme fargene går igjen stadig vekk.

Og Sara sitt hår har helt lik blåfarge som Alex' klær! Hahah

36
Sandra

Ramma rumdt har noe å si også?
I dette klippet er det grønt og blått - fargene går igjen i klippet på klærne.

I klippet "eg klikkar snart" er ramma gul og rød, akkurat som klærne til Sara og Gunhild

37
Regnboge

Stemmer det! Blir interessant og følge med på hvordan de bruker fargene utover sesongen, og hvordan de utvikler seg

38

Jeg får vondt av å se på hvordan Gunnhild hele tiden spiller en rolle; hun. virker allfall ikke ekte og naturlig på meg. Og jeg sier ikke det for å kritisere. Og jeg synes det er helt for jævlig å se hvor stygge de er med hverandre; iallfall med Gunnhild. Ikke mye empati og medmenneskelighet der i gården. Jeg er virkelig spent på hvordan den bursdagsfesten kommer til å bli. Hadde ikke forundret meg om noen dukket opp med en ‘little pony’ til henne

39
Slemme?

Jeg tror ikke Sara har dårlige hensikter her, og Alex er jo bare seg selv? Enig i at han Torstein-duden ikke var grei, men jeg tror kollektivet blir en bra gjeng faktisk. Gunnhild virker dessuten roligere og tryggere på seg selv enn i de første klippene.

40

Det er dessverre ikke så uvanlig, det er mange av oss som har blitt behandlet slik Gunnhild blir...

41

Torstein säkert. Eller åh nej, nu fick jag en dålig känsla... Peter frågade ju om Gunnhild önskade sig något. Tänk om han ber Torstein om råd? 🙁

42
salex???

Virker nesten som om Alex er interessert i Sara, og "tester" henne for å sjekke hvordan ståa er mellom henne og Torstein. Han tar opp Torstein uten at noen nevnte ham liksom.. eller er det bare meg?

43
Jone

Litt som ein storebror som er drittlei at vetlesøstra henger med dårlege folk?

44
Skamvie

Ja tydligt i alla fall att han inte tycker om Torstein alls, och att han er emot att hon verka vilja ha han. Så det kan tex. vara storebrorskänsla, att han bara vill skydda henne.

45
Geir

Sara er vakker

47
Mega

At være påtaget ?

48
elske dette

fy faen den skrikinga e so relaterbar, hahahaha <3

49
Ligg med Torstein!

Ja ja. Ha fest. Feir bursdag. Ligg med Torstein!

Jag har tittat på det här klippet så många gånger, det är fantastiskt. Skrattar så jag gråter varenda gång. Alex är så skön.

50
Molefunken

Digga Lovleg! Ein god blanding av rare og kule folk 😀 Syns det er gjenkjenneleg på ein anna måte enn SKAM. Dei som laga Lovleg sa dei skulle bygge den opp på same måte, med å gjere det realistisk og noko ungdom kunne kjenne seg igjen i som i SKAM. Berre at no er det på Vestlandet, og det er andre historiar å fortelje. Likar at dei gjer det sånn. P3 kan gjerne fortsette slik altso!

Alex er ein ny favoritt hos meg XD

51
Han som spiller Alex

Utrulig kjekt at du har Alex som favoritt <333

52

Takk, Alie, for at du har ordnet med oppdatert Riwåtsj link fra nettsiden din???❤️❤️❤️
Dette var så mye kjekkere enn å scrolle seg ihjel.
Kanskje du kan legge ut en link til nettsiden din med en forklaring på hvordan følge Riwåtsj via den, i kommentarfeltet for Spegelen også? I tilfelle noen kommer innom der,og vil joine Riwåtsjen vår?

Elsker elsker elsker dette klippet, det er så morsomt. ??❤️

53
Ja, det er et morsomt klipp ?

Og ho jenta uti gangen der... hun sitter jo helt i sin egen verden, hva holder hun egentlig på med? Hører på musikk? Ser film? Kan ikke forstå at hun kan sitte så konsentrert utenfor ei dør med så mye brøling innafor, det høres.jo godt utpå gangen ?. ...

54
@Mie

Så bra ?.
Ja, kan legge det til i kommentarfeltet i Spegelen også

#AltForLovleg ??
?

55
@alie

#altforlovleg❤️❤️❤️❤️❤️❤️

56
Vinkel

Det var ikkje det at han var perfeksjonist, men lyden måtte sitte. Dette skulle bli det beste han hadde laga. Stemma byrja å bli hes, men det kunne vere akkurat det som skulle til. Han gjorde eit nytt opptak. Var kome ut av tellinga. Vel, kanskje litt perfeksjonist, då.

Det var ikkje fordi han på død og liv skulle vere original. Det var strengt tatt umogleg i dagens samfunn. Det meste var gjort av nokon frå før. Musikken, kleda, stilen, meiningane, ideene. Men Alex lukkast med å både vere ein outsider og maxe seg sjølv i systemet. Kven andre såg ut som han, røyka, var kreativ og fekk toppkarakterar til og med i matte? Vel, kanskje litt behov for å vere original.

Det betydde jo ikkje at han følte seg betre enn andre. Andre var berre opptatt av ...andre ting. Mange likte å ha det enkelt. Musikken skulle helst kunne spelast på alle radiokanalar. Spørsmål som meininga med livet og kva er den optimale styrken på eit brøl, vart møtt med tomt blikk og usikre smil. Dei likte enkle ting som festar og likes og overfladiske forhold utan meining og djupn. Smalltalk og sosiale konvensjonar. Vel, kanskje han følte seg litt betre enn andre, då..

Det var ikkje det at han var ein loner. Han var tross alt eit menneske, og ein venn. Sara, for eksempel, var heilt anleis enn han, men ei god venninne. Dei var blitt godt kjent førre skuleår. Ho var morosam og lett å vere med. Ikkje så komplisert, men ekte. Ho var jo veldig opptatt av Torstein, då. Og no var det Gunnhild. Alex kjente litt uro: Hadde han vore for open med Sara? Vart ho skuffa då ho skjønte korleis han egentleg var?

Vel, litt loner var han.

Snart sit det. Brølet.

57
Susanne

Perfeksjonist, orginal, loner... Det var ikke det at du traff spikeren på hodet når det gjelder Alex. Eller forresten, tenker på alle de gangene vi ser Alex liksom ikke anstrenge seg for å være spesiell. Og han får jo sekser i alle fag. Og de gangene det virker som han savner Sara og må spørre Gunnhild hvordan det går med henne... og klippet på flyplassen og Sara som sier "Du sier du ikke bryr deg om hva andre mener, men vil bli tilbedd av de samme folka", Vel, det var jo litt spikeren på hodet da..

58
Vinkel

?

59

Et menneske og ein venn❤️

60
Gunnhild altså

Fjeset hennes når Alex moser Sara bak døra og hun skjønner at Sara liker dusten Torstein. Elsker alle uttrykkene hennes.

61
Treging

Flere enn meg som er litt på etterskudd med rivåtsjen, ser jeg av kommentarene i dag.
Men i kveld skal jeg være presis.

62

Ser som regel klippet omtrent på riktig tid
(er litt nerd ?).

Men så er det av og til kommentarfeltet blir seint oppdatert, så jeg ser ofte tilbake på kommentarfeltet til forrige klipp, eller før det igjen. Må jo få med meg alt som skrives! ?.

En lur ting: Hvis en bruker direkte-linken fra Alie-cybersite-siden, så kan en deretter gå i adressefeltet på browseren, og bare endre dato til dagen før, så kommer en rett til gårsdagens klipp 🙂

63
Wow, så bra!

Jeg prøver også å være omtrent på tida, hvis det passer med andre ting, Og ser tilbake på tidligere klipp, rett som det er, - som du skjønner av denne kommentaren.