Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

90 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Alex har jo egentlig en liten mur rundt seg som stenger omverdenen ute. Han kunne valgt å svare på spørsmålet om han noensinne har hatt kjæreste, og dermed latt Gunnhild slippe litt innpå ham og bli bedre kjent. Da hadde kanskje hun slappet mer av også. Fint at han ikke vil bli satt i bås, men han virker litt utilnærmelig, litt som om han har satt opp en fasade og et image som gjør at folk egentlig ikke slipper ordentlig innpå ham.

2
Øjet under videoen

Hvad betydet det?

3
Øyet betyr

At du har sett klippet 😉

4
Molefunken

Ditt var både eit gøy klipp ( Alex og Gunnhild som går rundt i eit forlatt bygg, og leiter etter ei ny dør til ho) og litt interessant (Alex som fortel Gunnhild at ho ikkje treng å sette han i bås, menst Gunnhild berre vil bli betre kjent) 🙂 Lurer på om Alex blei irritert fordi han er redd for å bli satt i bås, eller kanskje det ikkje er han sjølv han tenker på men han er skikkeleg engasjert i korleis vi ser på kvarandre i samfunnet, med kjønnsroller, identitet osv, at han lar følelsene sine over det styre litt?
Lovleg er så bra!

5

Hva heter sangen i slutten?

6
Høyrtest ut som

Kjartan Lauritsen. Men veit ikkje kvar songen heiter.