Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

48 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Sara og Torstein?

2

sikkert

3

ååå takk gud var helt sikker på at noen skulle komme inn, var forberedt på å bli drit flau nå liksom

4
Egentid

Åh jippi ?

Stackars Gunnhild som inte ens får onanera ifred liksom ???

5

Haha! Typisk kollektiv??

6
Gugu

Jag hoppas att hon har en dörr nu...

7

uffameg

8
Kjartan

Hva heter sangen?

9

Odda haha

10
Gjesp

Så dette skal igjen handle om seksuell oppvåkning liksom? SKAM - BLANK - LOVLEG, litt ulik situasjon, men samme sak? Greit nok at me er kåte 24/7 og at det er et viktig del av det som foregår, men likevel. Trodde at fokus her skulle handle om å flytte for seg selv, hvordan passe inn, hvordan få nye venner, osv. Det kan vel handle om det uten at kjærester og å få pult blir det det dreier seg om ?

11

Jeg tror ikke serien handler om seksuell oppvåkning bare fordi to av klippene tar opp sex som tematikk.
Fokuset ligger jo i stor grad på hvordan det er å flytte for seg selv, men med andre, som du snakka om. Man prøver å "hygge seg litt", men blir overtrampa av romkameratens hyggestund. Typisk!
Sex er jo en del av ungdoms og utforskningstida så føler det er naturlig å ta opp dette, men føler ikke det er det serien handler om i det hele tatt. Hvis du skjønna.

12
Gjespen

@ B: Takk. Lurte på om jeg hadde skrevet så dårlig, men du tolket kommentaren min, akkurat som som jeg mente den.
@ Vårin: Enig!
@ FB: Enig og jeg håper med deg.

Jeg ser at bruk av *gjesp* som navn ble feil. det er ikke slik at jeg kjeder meg!. Nei, jeg koser meg med Gunnhild og kompani. Blir kjekt å følge med og er hekta allerede.
Poenget jeg prøvde å få frem var at jeg ble litt redd for at manusforfatterne ikke hadde mer fantasi/guts enn at de ville bruke samme type story som drivende for fortellingen som i de andre nevnte nettserier. I alle sesonger ble det tatt opp mange viktige tema på en veldig god måte, men hovedstoryen/rammefortellingen som sørget for det meste av fremdriften, for nesten alle sesonger var: får jenta gutt?/får gutt gutt? (eller alle de andre varianter av samme tema). Må det være en kjærlighetsfortelling for å synes at en slik serie er fengende? eller får vi denne gangen en annen fortelling?

13
Andreas i Lisboa

Og sex er ingenting å skamme seg over. Kjenner jeg ble litt irritert på grunn av din teite moralpreken...

14

Merkelig hvordan man kan forstå en og samme kommentar på helt ulikt vis. Jeg forstod Gjesp sin kommentar som at det bare er kjedelig hvis sex skal få en enormt stor plass i serien, fordi det ofte er slik i ungdomsserier og man blir etter hvert veldig lei av de samme poengene som trekkes frem gang på gang. Jeg forstod ikke kommentaren som moraliserende i det hele tatt, og jeg ser ingenting om at sex er noe å skamme seg over? Når det er sagt har jeg tro på at denne serien kommer til å handle om så mye mer. Det har den gjort hittil og jeg regner med at det fortsetter.

15
Andreas i Lisboa

UHHH. er du liksom moralens vokter???

16
Vårin

Fullt mulig å få med alt det.
Nydelig at de viser ei jente som onanerer. Ikke ofte det vises så hverdagslig/uten mye sexy stæsj og lyder.

17
skjerp deg

grunn til at skam var så populært da, fordi det er det folk liker å se på. Og hvis det er så "gjesp" er det ingen som tvinger deg til å se på heller vettu;)

18
navn

Første person som prøver å fingre seg til kjartan Laurizen sikkert

19

Det kan eg avkrefte her og no.

20
Enter Play

åhr det satme også op af bakke.. 😉 føler med dig Gunn..

21

det var då inget ? på ? här inte ??

22

Kem onanera til Kjartan Lauritzen??

24
Kristine

Eem. Ok då skjedde da ikkje så mykje :/

25

Hvordan i helvete så dere at hun fingra???

26
Den vulvaske dynefold

Det var også smukt illustreret i dynefolden 00:01.

27
Breadstick

Hun lå under dyna midt på dagen, på rygg, øynene lukket, knærne opp og sprikende. Ikke entydige bevis, men relativt klare indisier i alle fall ?

28

Det var da tydeligt, at det var det hun skulle til

29

Beklager så det nå.

30

Hun trenger ei dør... virkelig...

31

Nå husker jeg at jeg bodde en stund uten dør til rommet mitt. Lærte å bli musestille, for å si det sånn! Og ja, det var omtrent like lytt de gangene hun jeg delte med hadde besøk, hah.

32
Breadstick

? Ouff..

33

#relatable

34
Fosse

Trodde hun kom til å sette på «nokon kjem til å komme» ? pga tittelen

35

Spennende da

36

så dette var Peter?

37
Vårin

Måkeskrika på slutten ??

38
Vinkel

Eg har tenkt på det nokre timar allerede, så endeleg er eg aleine med meg sjølv… Kjenner at det har bygd seg opp. Forhenget framfor døra er trekt for og eg har sett ein stol der. Eg trekker gardinene for, finn fram musikken eg treng, legg meg til rette under dyna… Mmmm, det skal bli fint. Eg kjenner meg sjølv godt, så eg kjem raskt inn i fantasien. Den om.. den om… i dag blir det den om å vere på scena, kjenner eg. Åååå… eg kjenner sitringane i kroppen alt.

Det er halvmørkt i salen, fullt av folk, gutar og jenter. Min alder og eldre. Dei har venta, har fullt fokus. Kleda mine er svarte, men gjennomsiktige. Alle vil sjå meg. Det er derfor dei er her. Eg er sterk, ei jernkvinne, aleine på scena, toler at alle ser meg. Eg set meg på huk på golvet med ansiktet mot dei, men ser opp, opp… Dei ser at eg har lyst. Nokre av dei stønnar litt. Eg set meg på kne og pressar underlivet framover medan eg brukar fingrane… og..

Nokre av dei stønnar veldig høgt? Kva er dette? Den dunkelyden..?

Går det an..?

Frå å vere senter for all oppmerksomheit til passiv tilskodar på null komma null..
Eg er visst ikkje den einaste ekshibisjonisten her.
Snakk om å plutseleg kjenne seg aleine, men ikkje.

39

Modig og morsomt ?
Akkurat som Lovleg! ?????

40

....farlig nær rødming her....

Men tenk på der da, at leverpostei ikke bare er rik på jern, men gir frodig fantasi i tillegg! ?

41
Dette er Gunnhild?

My little horny

42
"Sjå meg, høyr meg"

Gunnhild har demonstrert behov for å vise seg fram før også. Hugsar de den første festen då ho drakk seg så full?

"Hallo, eg skal fortelle ei historie! Det er noko med meg, som ikkje alle veit..! De har kanskje høyrt om My little Horny?"

Men fantasier sier ikke noe om korleis einer som menneske elles.

43
Luna

Ikkje karakterane dine heller ?

44
OMG..!

Ble litt sjenert, jeg..
Men morsomt også.
Er visst en vanlig fantasi «at noen ser på».

45
Eit fint klipp

Slik kan det også vere.

46
Jente

Veldig mange jenter får ikke orgasme. Det er lettere for gutter.
Det er søren meg urettferdig.
Og jeg kan ikke la være å tenke på: Hva med Sara? Hun ler og høres ut som hun har det hyggelig, men tror ikke hun nyter sexen like mye som Torstein. Man kan faktisk føle seg alene; enten man har sex alene med selv eller sammen med noen.

47
Det er sant.

Og det er tristest å føle seg alene når man er to om ligging. Da skal man liksom føle en connection med den man har sex med. Men noen ganger er det ingenting som klikker. ?

48
Mies observasjoner

1: så fint at de har med onani i serien som noe så naturlig . Spesielt når hovedpersonen er ei jente.de lager ingen sensasjon ut av det,og de overseksualiserer heller ikke Gunnhild i scenen. Veldig bra !
2: ja, når man bor i kollektiv med mange og det er tynne vegger,så hører man folk ha sex! Det kan være litt kleint,noen ganger veldig, men husker og jeg ble vant til det,og bare flytta meg vekk fra lydene når de kom.
3: lurer på hvor mange som hadde det Ikea sengesettet der! Det kostet 29 kr og var overalt i flere år. Jeg kastet mitt tidligere i år,for det var så tynnslitt. RIP kjære sengesett
4: Interessant og morsomt valg av runkemusikk! ??