Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

20 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gjest

<3

2
Gjest

Åh Gunnhild <3

3
...og:

"skambein" = frydbein, lystbein, kjønnsbein
"skamlepper" = kjønnslepper, frydlepper, lystlepper
kvinnelig runking = klitring
keep it coming?

4
Kor mange

blødde første gongen? Eg såg/kjente ikkje noko til den skjedekransen ?

5
Niks

Blødde ikke. Men husker fortsatt jeg syntes det gjorde vondt, kanskje fordi jeg var nervøs og anspent. Var med en jeg kunne snakke med og følte meg trygg sammen med, så smerten gjorde ikke egentlig noe. Vi sluttet når jeg ikke orket mer, snakket om det, og prøvde igjen senere. Etterhvert som jeg sluttet å være anspent, sluttet det også å gjøre vondt.

6

Blödde inte, men kunde inte sitta på flera dagar efteråt 😛 Inte det finaste minnet precis.

7

jeg blødte, fordi jeg ikke var våd nok :/

8

merka ingenting til verken blod eller smerter. Eg følte meg trygg, eg var tent og fuktig nok, og det var mitt forslag. 😉

9
Jeg blødde

?

10
Ivar 2.

Ivar ass, for en legend

11

Ivar Aasen?

12
«Du er så trang og deilig»

Boys som ligger med jenter: er jenta trang, så er hun ikke klar/kåt nok på deg. Sex er vondt for jenta om hun ikke er våt nok, og våt blir hun om hun er kåt. Og kåt blir hun sannsynligvis av masse kyssing og berøring. Leeenge.

Og, kun 20-30 % av jentene blir stimulert på klitoris av penetrering pga anatomien. Resten, 70-80 % vil IKKE kunne få orgasme uten berøring av klitoris på noe vis samtidig. Klitoris har dobbelt så mange nervetråder som penishodet, og det er følsomt, det! Tygg på den! Ja, ikke bokstavlig, da.

Gutter (som liker å ha sex med jenter): gjør dere begge en tjeneste, og kjøp ei litta vibrator/klitorisstimulator. Eller gjør det sjæl, jenter. Ikke noe flaut, bare ekstra nytelse.
Thank me later ?

Enjoy

#orgasmekunnskaptilfolket

13
Og...

På vegne av de av som ikke blir særlig våte uansett: glidemiddel!!!

14
#folkeopplysningen igjen ?

Også til gutter eller jenter som tenker utforske analsex, med en av samme eller motsatt kjønn; glidemiddel og god tid. Masse glidemiddel. Og litt til. Og enda litt til.
Mange foretrekker å douche først. Søk på YT.
-og kunne du aldri tenke deg å prøve? Da må partneren respektere det. Vil du prøve? Bare snakk med den du vil prøve med.

Husk kondom. Og gå ALDRI fra anus og tilbake i skjeden. Noen tror visst de kan stikke den inn litt sånn ass they please. Ække sånn det funker!

Ps: Gutter. Prøv alene. Du kan komme til å bli svært positivt overraska (insert geysir-gif)

#buyabutplugg
#spytterikkeglidemiddel

15

Glidmedel är bra, men glöm för all del inte förarbete! Antar att det är inräknat i "tid", men det kan inte poängteras för mycket. Du vill liksom in genom en muskel som är gjord för att pressa ut saker, och som är hopdragen i avslappnat tillstånd. Den måste bokstavligen öppnas först. Det räcker INTE att bara slappna av.

16

Kan alle gutter som liker jenter pls lese dette og ta notater

17
Snupp

???

18
Folkeopplysning

Yess! Bra du sier ifra, sånne ting lærer man ikke akkurat på skolen

19
Er jo rene diktet, jo

Dikt av googlesøk må jo være en greie.

20
Boktips om jenter og sex

Lesetips for alle som vil ha sex med jenter: Enten det er gutter som vil ha sex med jenter, jenter som vil ha sex med andre jenter, eller jenter som vil ha sex med seg selv: Boka "Jenter som kommer" av Ida Jackson og Maren Solli.

Burde vært pensum.

https://www.haugenbok.no/Generell-litteratur/Familie-helse/Jenter-som-kommer/I9788243006980