Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

41 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Rebekka

Fyrst!

2

hahaha oh neiii

3

OMG dette eskalerer!!!! 😀

4
Elsker det

Hahaha! Mon hun rent faktisk gør det?

5

Vi lever i eit samfunn...

6

WE LIVE IN A SOCIETY!

7

Samfunn eit i lever vi?

8

Herrejävlar - skjer nå’a?

9

Sett logo-en?
Get those juices flowing...

10

Oh lord xD

11
TOMMY GRILLGUN

IVAR IVAR IVAR IVAR !!

12

tror Luna sa feil, hun mente egentlig å si 'meg', men så bare feiga hun ut i siste liten

(neida, men det er lov å drømme)

13
Lunhild❤️

Tsk tsk tsk tsk

14

Noooo, not Ivar 😂 pls no.

15
Wait, whaat?

Ka me Peter? 😇😍

16
Peter fan

Jaaaaa

17

Får litt gay vibes av Luna

18
I dén grad

Yup!

19

true

21

Det eskalerte fort!

22

Identitetstyveri
Eller
Ein venn i nauden?

23
💕💕💕

Herregud!

24

Hahah fy faen! Jaja Ivar ❤️❤️

Og Luna - I love you

25
Seriøst spørsmål

Er det greit det Luna gjør her?

26

Nope

27
Seriøst svar

Jau

28

Tenker Luna hadde måtte steppe opp hvis Ivar tok det gali, noe hu sikkert hadde gjort også

29

Tycker det känns som att Gunnhild fick umgås som hon vill där med Luna. Hon var inte "konstig" utan bara en vän som umgicks med en annan vän

30

Elskar at Lovleg tek opp heteronormativitet, på fleire måtar. Først Alex sitt svar om behovet for å plassere folk etter legning. For når folk er plasserte, så passar dei inn i systemet vi lagar oss i hovudet. «Han brukar sminke, han er sikkert homo» «Han er ikkje homo, han er jo sånn skikkeleg fotballgut!» «Ho har alltid vore sånn gutejente. Ho er jo lesbisk, då, det hadde eg alltid trudd óg» Folk må slutte! Og no heteronormativ sex, som Luna seier: Kva med jenter som har sex med jenter? Er dei framleis jomfru? Dei færraste vil jo tenkje det i dag, men det er berre så sjukt digg at dei gjer publikum noko å tenkje på med å spørje.

31
Luna.....

Woooot? Hva er det du gjør nå?

32

Får gay-vibes af Luna 🌈🌈🌈 Love her ❤️

33
Luna.....

Altså. Jeg har vært der Gunnhild er. Sex virker så spennende at alle mulige virker interessante, særlig hvis de viser litt oppmerksomhet. Hm, kanskje hun må finne ut av hva eller hvem hun egentlig liker. Er ikke så dumt å prøve ut litt forskjellig, da. Jeg angrer i grunnen mer på det jeg ikke gjorde enn det jeg gjorde. Men jeg håper Gunnhild ser mulighetene rett under nesa. Luna er kanskje litt kleptoman, men hun er kul, morsom, smart og hun spiller gitar, hahaha. ❤️

34

Luna er så fin, girlcrush... drømmedame.

35
Gunnhild ❤ Luna

Hoppas Luna säger "meg" nästa gång. Efter det lilla vi har sett med dem två tillsammans så verkar de ha det så bra. Vilken kemi! Jag tror Luna skulle vara väldigt bra för Gunnhild på alla plan och om de två skulle ha sex så tror jag att hon skulle behandla henne som en drottning och visa hur fantastiskt det kan kännas. Hoppas på dem!😍

36

Oj da.

37
SKAMVIE

OMG!!!! LMFAO

38
Skamvie

Fyfan vilka bra oväntade klipp som kommer nu. Hela grejen med Alex. Nu Luna. Gunnhild är helt avslappnat med henne. Vad bra vänner dem skulle kunna blir. Eller par, why not? Så varför kör du på detta Luna? Så bra hon lyfte heteronormen o ifrågesatte den för Gunnhild. Flashbacken med Ivar var ju roligt. Och Gunnhilds reaktioner på sms greijen. Så jävlig rolig! Låt nåt fint händer nu så hon få det bra och inte blir sårad!

39

Luna virker å være en megaslaur. Stjele ost på butikken, men tar seg råd til fine klær og sminke. Gunnhild skulle ikke reddet henne fra å bli tatt for tyveri. På den måten ville Gunnhild lært gjennom å se hvor "smart" det er å stjele. Luna er absolutt ikke "folket". Folk stjeler ikke i butikker og tyvlåner andres mobiltelefoner.

Forøvrig kan en tenke seg hvilken brudulje mange jenter/ kvinner ville stelt i stand om de hadde mottatt meldingen Luna sendte fra Gunnhilds mobil. Ingen reagerer tydeligvis på det når det går motsatt vei.

40

Jag älskar det här klippet och har sett det flera gånger nu.

41

Det er sjovt at se det her klip 7 måneder senere