Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

51 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Rebekka

Fyrst!

2
hjelp

hahaha oh neiii

3

OMG dette eskalerer!!!! 😀

4
Elsker det

Hahaha! Mon hun rent faktisk gør det?

5
joker

Vi lever i eit samfunn...

6
George

WE LIVE IN A SOCIETY!

7
rekoJ

Samfunn eit i lever vi?

8
Haha

Herrejävlar - skjer nå’a?

9
Juice

Sett logo-en?
Get those juices flowing...

10
Haha

Oh lord xD

11
TOMMY GRILLGUN

IVAR IVAR IVAR IVAR !!

12

tror Luna sa feil, hun mente egentlig å si 'meg', men så bare feiga hun ut i siste liten

(neida, men det er lov å drømme)

13
Lunhild❤️

Tsk tsk tsk tsk

14
Ines

Noooo, not Ivar ? pls no.

15
Wait, whaat?

Ka me Peter? ??

16
Peter fan

Jaaaaa

17

Får litt gay vibes av Luna

18
I dén grad

Yup!

19
Qeen H

true

21

Det eskalerte fort!

22
Vårin

Identitetstyveri
Eller
Ein venn i nauden?

23

Herregud!

24

Hahah fy faen! Jaja Ivar ❤️❤️

Og Luna - I love you

25
Seriøst spørsmål

Er det greit det Luna gjør her?

26
Vårin

Nope

27
Seriøst svar

Jau

28
Nejdå

Tenker Luna hadde måtte steppe opp hvis Ivar tok det gali, noe hu sikkert hadde gjort også

29
Cute

Tycker det känns som att Gunnhild fick umgås som hon vill där med Luna. Hon var inte "konstig" utan bara en vän som umgicks med en annan vän

30
Vårin

Elskar at Lovleg tek opp heteronormativitet, på fleire måtar. Først Alex sitt svar om behovet for å plassere folk etter legning. For når folk er plasserte, så passar dei inn i systemet vi lagar oss i hovudet. «Han brukar sminke, han er sikkert homo» «Han er ikkje homo, han er jo sånn skikkeleg fotballgut!» «Ho har alltid vore sånn gutejente. Ho er jo lesbisk, då, det hadde eg alltid trudd óg» Folk må slutte! Og no heteronormativ sex, som Luna seier: Kva med jenter som har sex med jenter? Er dei framleis jomfru? Dei færraste vil jo tenkje det i dag, men det er berre så sjukt digg at dei gjer publikum noko å tenkje på med å spørje.

31
Luna.....

Woooot? Hva er det du gjør nå?

32

Får gay-vibes af Luna ??? Love her ❤️

33
Luna.....

Altså. Jeg har vært der Gunnhild er. Sex virker så spennende at alle mulige virker interessante, særlig hvis de viser litt oppmerksomhet. Hm, kanskje hun må finne ut av hva eller hvem hun egentlig liker. Er ikke så dumt å prøve ut litt forskjellig, da. Jeg angrer i grunnen mer på det jeg ikke gjorde enn det jeg gjorde. Men jeg håper Gunnhild ser mulighetene rett under nesa. Luna er kanskje litt kleptoman, men hun er kul, morsom, smart og hun spiller gitar, hahaha. ❤️

34

Luna er så fin, girlcrush... drømmedame.

35
Gunnhild ❤ Luna

Hoppas Luna säger "meg" nästa gång. Efter det lilla vi har sett med dem två tillsammans så verkar de ha det så bra. Vilken kemi! Jag tror Luna skulle vara väldigt bra för Gunnhild på alla plan och om de två skulle ha sex så tror jag att hon skulle behandla henne som en drottning och visa hur fantastiskt det kan kännas. Hoppas på dem!?

36
Julie

Oj da.

37
SKAMVIE

OMG!!!! LMFAO

38
Skamvie

Fyfan vilka bra oväntade klipp som kommer nu. Hela grejen med Alex. Nu Luna. Gunnhild är helt avslappnat med henne. Vad bra vänner dem skulle kunna blir. Eller par, why not? Så varför kör du på detta Luna? Så bra hon lyfte heteronormen o ifrågesatte den för Gunnhild. Flashbacken med Ivar var ju roligt. Och Gunnhilds reaktioner på sms greijen. Så jävlig rolig! Låt nåt fint händer nu så hon få det bra och inte blir sårad!

39

Luna virker å være en megaslaur. Stjele ost på butikken, men tar seg råd til fine klær og sminke. Gunnhild skulle ikke reddet henne fra å bli tatt for tyveri. På den måten ville Gunnhild lært gjennom å se hvor "smart" det er å stjele. Luna er absolutt ikke "folket". Folk stjeler ikke i butikker og tyvlåner andres mobiltelefoner.

Forøvrig kan en tenke seg hvilken brudulje mange jenter/ kvinner ville stelt i stand om de hadde mottatt meldingen Luna sendte fra Gunnhilds mobil. Ingen reagerer tydeligvis på det når det går motsatt vei.

40

Jag älskar det här klippet och har sett det flera gånger nu.

41
Meta

Det er sjovt at se det her klip 7 måneder senere

42
Mies observasjoner

1: dette klippet er så morsomt?

2: de billige fiskepinnene til Rema 1000 er faktisk veldig gode, spesielt med litt karri på!?

3: Luna har vært bra fra starten,men det er her hun virkelig begynner å skinne. Hun har en karisma og utstråling som formelig hopper ut igjennom skjermen ?

4: Jeg vil og ha is!?

5: liker at hun allerede her som karakter er litt moralsk grå. Idet ene øyeblikket er hun engasjert ,men dobbeltmoralsk ,så vrir hun seg unna og flyter på sjarmen,i det neste så er hun omtenksom, så er hun klok og kommer med viktige refleksjoner, så krysser hun grenser og er egentlig veldig frekk, før hun bare stikker av fra det hele. Dette kortet lille klippet oppsummerer så godt hvem Luna er som person! Sykt godt skrevet,sykt godt spilt.

6: Lovleg viser igjen med dette klippet at dette ikke er en forutsigbar klisje-serie. Og når man har sett alt i sin helhet,forstår man at ting som virket random i første omgang egentlig er veldig gjennomtenkt.?

7: takk,det var alt. Nå skal jeg rollerblade hjem med en flaske saft i hendene . ??

43
Ingrid

Du traff veldig godt på alt, særlig punkt 5! Utorlig gøy å lese dine kommentarer fordi reflekterer så godt rundt Lovleg.

Dette er faktisk min første kommentar på Lovleg siden jeg oppdaget det først i juni 2019, men nå ser jeg serien i sanntid sammen med alle andre Lovleg-fans 🙂

44
Mie @Ingrid

Så hyggelig sagt av deg 🙂 og gratulerer med din første kommentar, håper vi vil hører mer fra deg i kommentarfeltet .
Og kjempegøy at en litt nyere seer er med på Riwåtsjen.
Det viser i grunnen det mange av oss mistenker: at Lovleg har flere potensielle fans der ute,bare de får tid til å oppdage serien ????

45
@Mie

Mie, du er så god på dette!
Hvis jeg noen gang skal ansette en livs-observatør, vil jeg prøve å head-hunte deg først! ???

46

Awe,takk? Jeg gleder meg til å føre opp tittelen Livs-observatør på CV'en min ??

47
Vinkel

Godt observert! Enig i ALT!

(Ellers kan eg berolige alle med at det kjem ikkje noko meir frå meg i dag ettersom eg framleis driv og fordøyer min eigen vinkel frå i går...)

Håpar turen heim gjekk fint, Mie!

48
Mie @vinkel

Haha,det er forståelig!

Og takk. Jeg driver fremdeles å fordøyer min egen rollerblading ??

49
Susanne

??

50
"Folkets favoritt" eller "Noen forhold varer livet ut"?

Googla litt på ost og fant ut at TINE gjorde noen reklamegreier i 2012: Selskapet skiftet kommunikasjon fra «Folkets favoritt» til «Noen forhold varer livet ut». Samtidig gjorde de innpakning og design mer tydelig, slik at Norvegia i større grad «sto frem» i hylla. For å sikre kvaliteten ut til forbruker ytterligere, gjennomgikk selskapet alle ledd i produksjonskjeden for i enda større grad å sikre at forbrukerne fikk de de ventet hver eneste gang de åpnet ny pakke.

Jeg sier bare: Luna er min favoritt. Hun er kanskje ikke en av folket; hvert fall ikke i betydning gjennomsnitts, og jeg syns heller ikke at innpakning og design gjør at hun på noen som helst slags måte står "tydelig frem". Hun er mystisk og utenom alle bokser. Ikke sitter hun i ro på noen hylle heller, tvert imot spretter hun alle veier og man vet aldri hva man kan forvente. Men kvalitet har hun. Vi vet jo at Gunnhild kommer til å "åpne pakken", og jeg velger å tro at forholdet varer livet ut. Som gode minner:)

51
Morsomt

Jeg liker å se alt på nytt fordi da vet vi at de blir kjærester ettervert. Syns de er ganske like på noen måter. Begge er tøffe.