Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

53 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
2

Ikke noe galt med lokasjonen da i alle fall. Da tenker jeg på naturen, og ikke bilen:)
Så godt at det endte som det gjorde. Ivar virker som en fin fyr.
Og igjen må jeg bare berømme skuespillerpresentasjonene i denne serien. Alle er superflinke og hun som spiller Gunnhild er helt rå!

3
Lovleg, altså!

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😭❤️

4
Veslemøy

På tur til Veslevatnet - so bra dei ikkje gjorde noko overilt som ikkje begge var klar for!!

5
JEG VET!

Ivar + Sara
Gunnhild + Luna
Torstein + Tina
Peter + Gud
Alex + David

6

Men _må_ alle ha kjæreste? Det er vel OK å vise at man kan være singel og ha et godt liv med eller uten kjæreste? Noen liker seg best alene.

7

peter + gud?

8

Nej nej nej, Sara + Luna och Gunnhild + Peter ska det ju såklart vara!

9

ikke enig ⬆️👏

10

Hahaha elsker Peter + Gud 😂

11
Peter + ?

Peter + Gu(nnhil)d

12

Råaste klippet te no!!

13

❤❤❤

14

For et fint klipp, fint håndtert av begge. OG FOR EN LOKASJON! Vakkert var det der

15

Nå gir GIFEN i logoen menig!! Det er naturen som i klippet

16
Såg ikkje den kome.

Så utruleg fin scene!!! Elskar plot twisten 💛💙

17

Fransk med Peter på torsdag i stedet... O’lala🙌

18

Oj, så bra av Ivar att avbryta innan det hände nåt. Att vara ärligt att han inte heller gjort det för, och att han er förälskat i en annan. Så bra! Tungt för Gunnhild, men här har du kanske en bra vän! Så löser sig resten nog av sig självt, i en annan ögonblick <3

19

Det var skikkeleg fint og ikkje det eg hadde forventa. Eg elskar at det er Ivar og ikkje Gunnhild som må setje grenser og seie at han ikkje har lyst likevel. Og at han går ut når ikkje orda strekker til i augneblinken. Ut frå det trange, rotete, skitne, støyande og kunstige rommet, inn i den store, opne, reine, ærlege naturen. Der kan han vere ærleg og opne seg, og der kan også Gunnhild opne seg opp og slappe av og for ein gonga skuld vere den som gir trøyst i staden for den som treng/får det. Det å ha nokon å støtte kan vere veldig godt.

20

Eg lika serien

21

I knew who it was when he said he was in love with someone else. Well i think he could be a good friend to Gunnhild. It's all good. I love this show. Thank you for making it bye 💙

22

Veldig fine guttekarakterer i Lovleg, synes jeg. Folk har sikkert ulike erfaringer, men Ivar, Alex, og til og med Peter, ligner mye på de guttene jeg har kjent, og er lette å identifisere seg med. I Skam var alle de hetero guttene i gjenger, og virket litt uforholdsmessig opptatt av damer (som fenomen, ikke som individer), sex og stereotype guttegreier, noe i alle fall jeg fant litt fremmed.

23

Mipsa: Veldig fine ord. Men nokre gongar er det veldig fint å sitje å sjå rett fram i ein bil, uansett korr trong eller skitten han er. Utvikla et par fine vennskap i den alderen i framsetet på skitne, støyande bilar.

24

Det høyrest fint ut! Eg tenkte meir på det symbolske og kontrastene i klippet enn eg meinte å kritisere skitne bilar generelt. ;-*

25

Skjønte det var det virkeleg fine symbolske du meinte. Derfor orda var så fine <3

26

Viser bare hvor modig Gunnhild egentlig er. Tænk hvor svært hun har haft det tidligere. Så flytter hun og kender ikke nogen som helst. Det ikke nemt. Kæresten slog op osv. Og så hopper hun bare ud i det men håndtere Ivar's nej rigtigt fint.

Skide godt Gunnhild. Tror også det er bedre at hygge med Peter. Han er en flot fyr 😄🙆‍♀️

27

Gunnhild&Ivar💛Lovleg💛

28

Dette var fint å se, ærlighet varer lengst <3 Er så spent på hva som kommer til å skje fremover, hvorfor kom Luna inn i bildet og er hun skeiv? Og jeg vil bli bedre kjent med Peter og Alex.

29
Ikke nøye

Ser ut som de er 7 som bor i hybelhuset. Luna trenger ikke være noe annet enn en interessant person. Hun fortjener plassen sin i serien uansett om hun er hetero eller homo eller noe annet. Foreløbig er hun en god samtalepartner og en katalysator for at Gunhild og Ivar ble bedre kjent.
Jeg hadde ei venninne som minner om Luna. Hun eksperimenterte med både gutter og jenter på vgs, men er hetero i dag som voksen.

30

Vil så gerne vide mere om Luna!

31

Fantastisk soundtrack da, først metal så får og klokker.
Men sagde han lige at han ikke vidste om han ville være venner med hende? 🙁

32

Han nikker og sier ja

33

Ivar nikker, da Gunnhild foreslår, at de skal være venner. Det sidste han sige er, at man måske ikke skal planlægge den slags (altså sex), men gribe øjeblikket i stedet.

34
Ivar ❤️

Mange fine guttar her, men serr. Ivar er fantastisk og moden og kjekk.

35

no begynnare å bli nåke her,

36

Kjempefint klipp!

37

Det var längesedan jag satt i en bil där man måste VEVA ner rutorna. Jag skrattade gott när Gunnhild började göra det. Fantastiskt roligt (morsomt).

Men hoppas de blir vänner då. Han verkar vara en hygglig kille.

38

Vakker natur. Men nå er høsten kommet til Vestlandet, og bør ikke dette snart også skje i Lovleg, om den skal virke noenlunde autentisk?

39

Tja, hausten er komt her men skogen er fortsatt grøn og det er ikkje meir enn 4 dg sia det var sommar temperatur, så foreløpig er det autentisk nok for meg iallfall...

40

Vi må tåle at været ikke stemmer. Serien er jo spilt inn en stund før

41

Tenkte først: Så pinlig. Og så: Så fint.

42
Veslevatnet 💙

Ååå, for ein fin serie!

43
💕💕💕

Så fint det endte! Såg ikkje den komme. Dette kan òg bli eit fint vennskap.💕💕💕

44

er det noen som vet hva sangen i bilen heter??

45

Dresses or rags av Gunnes!

46

tusen hjertelig!

47

Herlig realistisk og troverdig klipp!
Dette gir et godt utgangspunkt for et fint vennskap mellom disse to her, kanskje vil de også hjelpe hverandre litt videre.

Hm... gjetter på at Gunnhild vil prøve lykken med pene Peter først, men så er det David hun egentlig har vært ment for hele tiden.

48
Maske Moskus

Jeg ser at Lasse har tatovert en dame med maske på overarmen. Snedig! - ettersom maske allerede har vært et tema «Kven er du». Lurer fælt på hvorfor han fortsatt er med....

49

Synes det er fint at ikke alle karakterne ikke er jomfru lenger med en gang de bikker 16. Kjente meg lite igjen i SKAM fordi alle var så seksuelt erfarne så tidlig, mange venter jo en stund til...

50

Er litt nørd av Ivar da?

51

Er det nørd å lytte til hjertet og kroppen?

52
Tigertrusa

Episk scene!

53
Fiemus 🇩🇰

Så fint!