Peter Helgheim Aktiv nå

11:02

Gunnhild:
Er du på skulen?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

35 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Tiqui

#Petermåsvare

2
#petermåsvare

har ein kjensle av at Peter ikkje er så ukomplisert som det først såg ut...

3

#petermåsvare

4

Ute til lunsj?

5
#petermåsvare

❤️

6
Endelig!

!

7
Peter

Oioii... Drama.. plis svar ho! Vil sjå meir!!! ❤️❤️
Elska G & P i lag ❤️❤️❤️❤️❤️æææ

8
Senni

#petermåsvare

9
Kleint

Okei, nå begynner det å bli litt kleint. Skjønner at hun vil ha svar på hva som skjedde, men når han ikke svarte på den forrige bør hun vente til han tar kontakt eller de møtes i kollektivet. Nå blir han jo stresset stakkars og hun virker småneedy. Ikke send flere meldinger Gunnhild. Og dessuten skjønner jeg godt at Peter ikke svarer på skolen, det er ikke plassen å ta dette opp på, vent til dere er i kollektivet og kan ta en prat om det.

Jeg tror Peter liker Gunnhild, men er forvirret. At han møtte opp i partybuksene på festen etter at hun spøkte om at han måtte ta de med seg, ser jeg på som et tegn på at han liker henne. Men jeg tror ikke han helt skjønner hva som skjedde med kysset og hva han faktisk vil. Dette er nok en uvant situasjon for han, Gunnhild er helt sikkert ikke jenta han så for at det skulle skje noe med.

10
Stress

Eg syns det er så stress at ein må vite kva ein vil heile tida. Vite kva det betyr, vite veien vidare, berre vite alt mogleg.

Eg veit no ikkje om eg vil før eg har prøvd det vel? Må jo prøve det fyrst!

11
Enig :)

Enig, jeg synes egentlig ikke at det er så viktig om Gunnhild ender opp med Peter, Alex, Luna eller noen i det hele tatt. Jenta er jo bare 16 år, må et lite kyss bety så mye da?

12
Wonderwoman

Uenig! Jeg digger at Gunnhild er så tøff, jeg - ikke needy! Alex er hun jo bare kompis med - ikke døm henne for det, da, peeps. Hun har jo virket keen på Peter siden starten - som da vi så han i slowmo i hallen. ❤️ go, Gunnhild!

13
Kleint

Jeg er ikke uenig i den første meldingen hun sender, det er greitt, men det jeg reagerer på er at hun sender en ny melding 2 timer etterpå hun ikke har fått svar på den andre, attpåtil er det en vanlig skoledag og gutten er antageligvis opptatt med undervisning. Ja antageligvis er han på skolen, men mener hun seriøst at de skal ta praten på skolen? La gutten få litt tid på seg til å tenke og hva han skal svare. Han er nok forvirret og trenger litt space.

Jeg blir helt grusomt stresset når folk skriver på nytt med spørsmål før jeg har fått svart på den forrige. Jeg forstår dersom det har gått en dag, men vi snakker om 2 timer. Det verste jeg vet er gutter som skriver og presser på og ikke lar meg ta ting i mitt tempo. Dersom jeg var interessert, så blir jeg stresset og trekker meg unna når folk blir for pågående.

Folk er forskjellige og jeg kan godt like den direkte stilen til Gunnhild, men man må også kunne lese andre som ikke er like direkte og som trenger litt betenkningstid og avstand. Det er forskjell på ha guts og ta opp ting og det å være for nærgående.

14
Sett

Syns ho kunne venta litt lenger med melding nr 2, men eg syns egentlig det er meir stressande med folk som leser meldinger og ikkje svarer. Viss ein trenger tid å tenke, er det vel bedre å late som man ikkje har sett meldinga, tenker eg

15
Kleint

Så alternativet er å ikke gå inn og lese meldingen da? I mellomtiden vil man jo likevel være aktiv på Facebook av andre grunner. Så i stedet så står det "ikke sett", men at vedkommende er aktiv på Facebook. Spør du meg så er det mye verre, da gjør man jo seg noen tanker om hvorfor vedkommende bevisst unngår å lese meldingen.

16
Han har forsovet seg!

Perfekte Peter friker ut for han kommer for sent til skolen

17
Trur ikkje det

Både på denne og den forrige meldinga Gunnhild sendte, står det at han er «aktiv nå» på Messenger.

18
Asexuell?

Det skulle vara väldigt intressant om Peter är asexuell. En fyr i hans ålder på vgs och med det utseendet så finns det förväntningar på honom. Speciellt nu när hela veckan har handlat om hur kåt Gunnhild är och har redan frågat två personer om de vill ha sex med henne, så skulle det vara något allt om det visar sig att Peter inte är intresserad av sex. Alla är inte det och det beror inte bara på att man kan vara religiös. Ett intressant tema att ta upp och det kan bli mycket bra diskussioner om hur det kan vara allt för stor press om att ha sex eller göra annat.

19
HAHAH

AHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA

20

Förstår inte vad som är så underhållande? Du får utveckla lite?

21

Så enig!!!

22
mmmm

Nettopp, har tenkt det samme en god stund. Han er jo kristen og planen er kanskje faktisk ikke sex før ekteskap. Litt sånn den seriøse versjonen av Nooras replikk til William. Interessant utfra et kjønnsperspektiv om det utvikler seg slik: Hun er kåt og vil ha sex, presser kanskje litt utilbørlig på, mens gutten vil vente. Og hun må lære seg å respektere det, slik gutter alltid har hørt at man skal respektere et nei fra en jente?

23
Selvfølgelig skal man respektere et nej.

Men alle ved (forhåbentlig) at det ikke er god stil at kysse nogen i mørket og så løbe sin vej som om det var en tudse, og ikke svare på beskeder.
Det er OK at mødes og sige: Jeg overhalede mig selv indenom der. Jeg er ikke parat, faktisk. Venner?

24
Hvem som helst

Gunnhild må ikke benytte en eventuell mulighet med Peter bare fordi "anyone will do". Han er for god til å bli brukt. Det er for så vidt alle. For gode til å bli brukt.

25
Men han er PERFEKT til hende.

Måske troede hun bare han var uopnåelig.
Han ligner jo en pony!

26
Hvorfor

Er han perfekt for henne?

27
Mipsa

Stakkars Peter er vel litt stressa no. Plutseleg dukka Gunnhild opp i den strukturerte, og muligens noko tvangstankeprega, planen hans, og så er det kanskje med eitt ho som pusher borti hans angst?

28
Smells fishy

Tror du er inne på noe der. Han framstår som en person som skal ha kontroll over seg selv og omgivelsene. Stresser på festen, stresser for at han ikke rekker trening, stresser for at G er en halv time for sein til studieavtalen.. Jeg føler de legger opp til en sesong om psykisk helse her, og at Peter kan bli hovedkarakteren.

29
Hybelbuarar

Ho må jo finne ut av det før helga. Dei skal sikkert heim. Gunnhild har jo nesten ikkje vore heime sidan skulestart.

30
Sportsidioti

Smør dokk med tålmod.
P er nok på håndballtur(nering) hele helgen.

31
Hufsa

Gunnhild da... Peter har ikke svart på første melding, la han få litt tid og rom til å tenke. Aldri bra å virke desperat. Tror for øvrig at Gunnhild og Peter ville være perfekt sammen, litt outsidere og veldig søte begge to.

32
var det ikke han som var kristen?

Kanskje han er så kristen at det er en synd og kysse før ekteskapet og han føler han har syndet?

33
omglol

hahahahahhahahhahahahahhahahzahahhahaha

34

Var det virkelig så morsomt? Kanskje far-fetched når det gjelder kristne ungdommer i Norge, men det er faktisk realiteten for en del troende.

35
omglol

HAHAHHAHAHHAHAH