Sara Årdal Aktiv nå

17:32

Gunnhild:
Veit du kor Peter er?
Sara:
Skulle ikkje klassen hans på sånn camp denna veka? ?
Gunnhild:
Ok. han nevnte kanskje det for lenge sida, men har glømt det.
Sara:
Ke dao?
Gunnhild:
Ingenting. Han berre svarer ikkje på meldingane mine. Men var ikkje noko viktig. Franskoppgåve og sånn. ??
Sara:
Trur han e dratt og e vekke nåken daga iaffal. e du heima no?
Gunnhild:
Ja, men vurdera å dra heim i helga. Når kjem du tilbake frå festivalen?
Sara:
Søndag
Gunnhild:
Sara:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

26 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
den gif'n

MYYY EYYYEESSS NOOOOO

2
YOLO

Kult!?æ har første kommentar!

3

Det hadde du ikke, haha! Kan folk slutte å kommentere slike ting?

4

Gunnhild is turning into Vilde. Unless she was diagnosed with oral gonorrhoea, it can wait.

5

Det er no gudfryktelig å være på hybeln åleine på en fredag...

6
Slapp av

Syns Gunnhild kan gje Peter litt tid. Greit at ho vil snakke og «forstå» kva som skjedde, men er ikkje sikkert han er klar for det. Spesielt ikkje no når han er på camp med klassa si. Om eg hadde vore i Peter sin situasjon no, hadde eg blitt stressa. Så Gunnhild: La guten vere i fred! (iallefall til han er klar til å snakke om det)

7
Hvorfor

Skal alltid jenta sitte og vente på gutten sitt initiativ? Hvis hun ikke gjør det så er hun «slitsom», «desperat» og «masete», liksom? Mens gutten er forventa å ta initiativ og være den aktive part? Vi lever da vel ikke med kjønnsroller fra 50-tallet, eller?

8
Nei, vi lever ikke på femtitallet

Vi lever i en tid hvor begge kjønn kan vise initiativ, og samtidig respektere at begge kjønn kan trenge tid. I denne situasjonen er det en jente som må trekke seg tilbake, og la en gutt få orden på følelsene sine, om jeg tolker det "slapp av" over her vil fram til. Det betyr ikke nødvendigvis at vedkommende mener Gunnhild, eller jenter generelt, er masete og skal innta passive roller, eller har et avleggs syn på kjønnsroller. Jeg liker å ta ting i beste mening, før jeg dømmer.

9
Sunni

Han kunne jo ha sendt en melding der det sto « Jeg trenger å tenke litt. Vi kan snakke når jeg kommer hjem igjen», eller noe lingnende. Er ikke noe verre enn det liksom. Er litt frekt å bare ignorere noen du kysset dagen før.

10
Slapp av

Det har du heilt rett i. Men så må du òg hugse at det ikkje alltid er så lett for ein sekstenåring og forholde seg til alt/alle.

11
Er ikke noe

Er ikke noe lettere for Gunnhild enn for Peter, da. Og det blir jo bare verre av at hun ikke får svar. Så et eller annet kunne han jo respondert med, synes jeg.

12
har ingen betydning

Selvfølgelig reiser han bort nå. Det er så typisk! De (lovleg-redaksjonen) vil jo at vi skal vente leeeeeeenge:(

13
No big deal

She doesn't have feelings for him, it was just a little kiss. She was going to sleep with others this week, go home and do other things to get your mind off of why he doesn't give you a sign of life. I understand that it's stressing but it was just a kiss. So you'll meet and talk when it happens and then go from there. Worst case you'll go get someone else while he is still ghosting you, a guy you barley know. Though I'm more concerned because she was just dumped by her boyfriend and now someone just doesn't want to talk to her. She's 16, you're supposed to kiss a lot of people and have fun. If he's not ready for anything or immature, you'll find someone else.

14
Lasse

Lasse blir glad når hun kommer hjem og er lei av venninna hennes?

15
Fritid

Jeg tror Lovleg-redaksjonen har lagt opp til fri i helgene ??

16

Vi så jo ikke hva som skjedde i mørket... kanskje ikke det vi tror? Hvem tok initiativet?
Hvem bestemte møtestedet? Peter. Døren ble låst like etter. Mobilen hans døde. Hmmm.
Hva er det Gunhild må snakke med han om? Det blir spennende

17
Navn

Vi så at de kysset, ihvertfall. De trakk seg unna rett etter at lyset kom på, men det var et tydelig kyss

18
David

Trøst deg med en Pony...

19

Fint bilde av Gunhild på David sin insta.....

20
Fint

tror jeg shipper David og Gunhild

21
Peter + Gunnhild = problemer?

Heier på Gunnhild og Peter! Men dette lukter jo trøbbel lang vei. Gunnhild har lyst til å "miste jomfrudommen" og Peter er kristen, han vil sikkert ikke har sex før ekteskap.. Hva skjer da??

22
Jules

Hahahah jeg må bare le av denne kommentaren. Hvor mange kristne tror du venter med sex til ekteskapet? Sikkert mange som har den oppfatningen altså, men det er ytterst få som venter. Trust me

23
Vinkel

Då lyset gjekk, var det Gunnhild som sa at ho holdt på å frike ut. Og eg sa "Pust med magen". Det prøver eg å gjere sjølv når eg føler at det blir for mykje for meg av og til. Puste med magen. Puste ut seinare enn eg pustar inn. Då får kroppen beskjed om at "Dette er ikkje farleg likevel, det går jo så seint, steng ned alarmberedskapen". I motsetning til når ein hyperventilerer. Kroppen kan kontrollerast om ein veit korleis han fungerer, det handlar berre om å ville det nok.

Så gjekk straumen ut på telefonen min, og då var det eg som kjente pulsen stige. Eg følte meg innestengt - og skulle jo trene.

Andre forstår ikkje heilt kor viktig treninga er for meg. Har du sett det eg har lagt ut på insta? Hadde ikkje klart det utan trening. Klart det er hardt, men det gir ei fantastisk ro å vite at eg kan kontrollere kroppen slik eg gjer. No er eg med klassen på treningsleir nokre dagar. Eg gleda meg veldig. No kjennes alt berre dumt.Og eg kan ikkje snakke med nokon av dei andre om det, må berre late som alt er chill.

Men e tenker på det heile tida; at vi kyssa. Det varte så kort og likevel så lenge. Det hadde jo aldri skjedd om ikkje det hadde vore så mørkt. Eg har aldri vore i ein slik situasjon før. Vi snakka plutseleg om alle mulege rare ting og satt så tett inntil kvarandre.

Ja, det er klart eg burde svare Gunnhild på meldingane. Det var feil gjort av meg at vi kyssa, feil gjort av meg å ikkje vite kva eg skal skrive til henne. Eg byrja på ei melding: "Eg vil berre sei at eg er lei for det som skjedde .." og så kom eg ikkje lenger. Det virkar som ho er sint.

Og eg er sint på meg sjølv. Det var mørkt; det er det som er forklaringa. Eg merka ikkje kva som holdt på å skje. Vart overraska av både Gunnhild og meg sjølv. Tankekrafta var for treg og kroppen berre… ville kysse. Korleis kan ein forklare slikt i ei melding?

24
Pethild ?

Jeg tror at det å kysse betyr mye mer for Peter enn for ungdom flest, kanskje... han tar nok ikke så lett på det.... er redd for at det omtrent forplikter til et forhold , eller eh-heeh-he veitkje.... ?

25
Petrine

Nei, kroppen er ikke alltid mottagelig for tankekraft? Bår det er sagt, så syns jeg mange gutter kunne lært litt av Peter og kontrollert seg selv bedre. Uten dermed å bli selvkritiske konfliktskye kontrollfriker?

26
Stakkars Peter...

...men hvis en ser litt humoristisk på det så er jo "ingen skjede skadd", hehe ☺