Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

128 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Detta klipp var ❤️❤️

2

NYDELIG

3
Olive

Detta klipp var... lovleg <3

4
Louise

Smukkeste billeder! Savner fantastiske Norge helt ind i hjertet nu. Man burde flytte tilbage!

5
?️⚂???????-?

Hvorfor skal hun løpe etter Peter når hun har disse to? Er det bare fordi Peter ser ut som rett ut av en sportsmodelleringsavtale?

6

Fordi disse to har sagt de ikke er interessert i Gunnhild på en romantisk måte.

7

Ja, men noen planla denne fiktive historien...

8
Gunnhild

Blir lett betatt. Først i Alex fordi han viste omsorg, nå i Peter pga et kyss.
Sier litt om den perioden i livet:)

9

Ny skole, nytt miljø, nye gutter, alt og alle er interessante. Kjenner meg igjen.. men etter et halvt år roet det seg. Nå er det kun en gutt siom gjelder... uansett om han kanskje ikke er interessert

10
Samisk?

Ramma minner meg om det samiske flagget

11
krauma

det tenkte æ også, men e etter klean te folkan på thumbnailen

12
Farger

Ja, stilig fargebruk. Primærfarger blått, gult, rødt: Av disse kan man lage alle slags farger... Og håret: en rødtopp, en brunhåret og en blond... 🙂

13

Ivar er supersprek!

14
Og kjekk

og snill.

15
Til påminnelse

Kan alle kjærestepar som stadig invaderer andre med seg selv lære noe av Gunnhilds tilbakemelding her?

16
David?

Vi har knappt sett halva säsongen och nu när Gunnhild har haft en liten förälskelse i både Alex och Peter, försökt med Ivar, så tror jag att hon inte kommer sluta med någon av dem. Men i sista klippet dyker David upp från ingenstans som han gjort flera gånger och de ler mot varandra och så får vi se vad som händer mellan dem i säsong 2.

17
#teamgunnhild

For eit hærleg klipp! ? Men... Det at Gunnhild la igjen mobilen på kjøkenet kan få store konsekvensar. Om ho ikkje har kode, har faktisk Sara og Torstein tilgang til bilete, meldingar, notatar mm. Stola ikkje på Torstein, og stola ikkje på Sara når ho er med Torstein. Faren for at eit drøyt bilete eller private meldingar kjem på avveie er realistisk...

18
Den rammen ❤️❤️❤️

Det er så fine rammer ❤️❤️

19
grammarqueen

ka i hælvete betyr kvadu ? fix your shit lovleg

20

Kva betyr kva, sa du?

21
Elias

REFVIK WE MADE IT

22
125 kr?!

Koster en is 125 kr i Norge?!

23
David

Nei, aldri hørt om...De fleste ligger vel mellom 20 og 30 kroner...

24
Isbilen?

Tror det ef en boks med flere i.

25
Æh..

Den begynnelsen der var skikkelig ekkel. Skulle Gunnhild bare overhøre voldtekt, liksom? Mne det ligger vel ett framvarsel der ift Sara kanskje, at hun ikke blir trodd når det faktisk skjer?

26

Jeg tror det er meningen at vi skal bli stressa og tro det er mishandling og voldtekt, men etter hvert skjønner vi at Gunnhild har vært vitne til dette leeeenge, og hun trodde sikkert det verste først, men nå vet hun at de bare er selvopptatte og hensynsløse og irriterende.. Og det kan godt hende det Æh.. sier skjer, ja... Ulv, ulv...

27
Hm..

Jeg tror bare de tøyser og leker, hvis ikke hadde vel gunnhild blitt bekymra, ikke irritert

28
Sjåfør

Lukke i bygdenorge: å ha ein bil å køyre rundt i, eller kjenne ein som har. Kanskje stikke innom ein open bensinstasjon (som er det einaste som er ope) eller ta ei ferje. Det er akkurat slik det er:)

29

Og det er ikkje nøye om alt på bilen virkar - morsomt at Alex må gå inn og ut av bilen gjennom døra framme, for bakdøra er ute av funksjon..

Eg elskar slike bilturar!

30
Umodne og tankeløse Torstein

Ikke mer å si om den saken

31
Barneuy

Utrolig bra serie!! Synes dette er bedre enn Skam nå ???

32

For et fantastisk klipp det utviklet seg til å bli. Kan ikke Gunnhild bare droppe Sara og Peter og bare henge med de nye kule og ekte kompisene sine. Jeg hadde gladelig sett en sånn serie.

33

Trivselsfylket <3

34
Nydelig

Beste klippet so far. Også john Olav Nilsen musikk da ♥️♥️

35
Nydelig.

Dette er så nydelig.
Og når de kommer til stranda - Alex står der lenge alene , mens Ivar og Gunnhild snakker sammen... må være Jo han tenker på...

Og hvordan klarer Gunnhild å ikke snakke med Ivar om Peter? Syns i grunn det er veldig bra, for Ivar er nok ikke den som prater mest ut om ting, så han trengte nok denne praten med Gunnhild ?

36
Fin side av Gunnhild

Ja, det er flott at Gunnhild ikkje byrjar å skravle om Peter, men legg vekt på å høyre kva Ivar seier og hjelper han til å fortelje ved å spørje han om ting. Det er nettopp ein slik god samtalepartnar skal vere: Ikkje overta historien ved å seie slik som "Å, det minner meg om den gongen eg...!" eller begynne å gi råd og tips. Berre spørje og lytte og støtte. Sannsynlegvis er det denne sida av Gunnhild Sara er så heldig å få bli kjent med etterkvart også. Og som gjer at ho opplever Gunnhild som sin beste venn. Det er ein slik venn vi alle ynskjer oss.

37
Mies observasjoner

1: Det var dette klippet som sementerte min kjærleik for Lovleg i første runde. Og det leverer fortsatt! Elsker alt med klippet. Alt!

2: Lurer på om Karin var på jobb på ferga den dagen også?

3: Hvis Ivars banan noengang har vært gul, er den mørkebrun på dette tidspunktet.

4: nå har vi bikket 3000 underskrifter i oppropet,og klipp som dette forklarer hvorfor kampanjen fortjener 3000 til ❤️

38

Å, nå fikk du meg også til å lure på om Karin var på jobb på ferga denne dagen ☺....

Hadde jo vært morsomt å fått en vinkel fra Karin en gang det hadde passet ?

39
Love your observations

Og mørkebrun banan, faktisk..! Den metaforen gir fullstendig meining her!

40
Vinkel

Alex hadde rett og slett fått eit søvnproblem. Han hadde trudd det skulle gå over i løpet av sommaren, men måtte innrømme at saknet etter Jo prega han meir enn noko han hadde opplevd før. Nettene gjekk med til grubling – eller kreative prosjekt for å få tida til å gå. I dag hadde han fritimar på slutten av skuledagen. Bilen til Ivar viste seg å vere den beste plassen å kollapse i fred og ro ei stund.

Hvis han berre kunne spole tilbake tida nokre månader! Han og Jo hadde hatt det så fint. Så hadde han rota det til rett før sommarferien ved å ikkje takle at Jo ville ut og oppdage verda. At det gjekk an å vere så smart og samtidig så ubegripeleg dum. Han skulle ha støtta Jo i staden for å oppføre seg som ein barnsleg dust. Men han var så redd for å bli aleine igjen..
Og ein følte seg aldri så aleine som saman med nokon som var saman, eller ved sidan av dei – ja, eller korleis han skulle få sagt det: Sara og Torstein kunne verkeleg det med å få andre til å føle seg invadert og ekskludert på same tid.

Men Ivar og Gunnhild! Så fin tur dei hadde hatt i dag! Ivar gjorde sitt beste for å underhalde og vere jøglar som vanleg. Samtidig var han ein god venn det gjekk an å prate med. Han hadde fortalt han om bildeprosjektet han planla. Det skulle handle om «Å vere» i ulike former og på ulike stader. Eller noko sånt; var ikkje heilt i boks enda. Han hadde tatt fleire råbra bilder av Ivar i løpet av turen som han kunne bruke. Hadde vore kult å få eit bilde av Gunnhild i vatnet og, men.. Alex smilte for seg sjølv. Gunnhild var ei artig jente.

Når han såg tilbake på denne dagen, var det som ein regnboge hadde lagt seg over han. Litt regn, litt solskinn. Det minna han om biletet på Gunnhild sin instagram; det med dobbel regnboge. Bra bilde. Bra dag.

Alex tenkte på regnbogeflagget. Første gong det vart brukt var i 1978 i San Francisco under byens Gay and Lesbian Freedom Day Parade. Alex hadde vist Jo vegen til å oppdage seg sjølv. Og motsatt. No var det ei heil verd som skilde dei.

Regnbogeflagget. Kvar farge symboliserte eit tema. Ein farge stod for seksualitet, sjølvsagt, men vidare symboliserte dei ulike fargane livet, sunnheit, sollys, natur, kunst, harmoni og sjel. Viktige verdiar for heile verda og for kvart enkelt menneske.

For han, for Ivar og for Gunnhild.

Heile verda i heile sitt fargespekter var faktisk på Refviksanden i dag. Det kjennes ut som det skal bli mogleg å få ei god natts søvn.

41
True colours

Da var det vel ikke tilfeldig at Jo reiste til San Francisco? Alt i Lovleg har visst flere betydninger. Tenk om vi ikke hadde hatt rivåtsj da hadde det vært mye som ikke ble oppdaget.

42
Regnbue

Regnbuen er et fenomen som oppstår når solen skinner gjennom regndråper i atmosfæren.
Tror Alex har fått litt solskinn gjennom sin egen regntunge atmosfære denne dagen....
???❤

43
Ruben

Fin tur, fine folk.

44
Jentehyl

Morsomt at Gunnhild ikke bare må høre på Saras hyl når Torstein tøyser med henne, men at hun får hyle litt selv også. Når Ivar og Alex hiver henne i vannet. Nesten?