Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

118 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Detta klipp var ❤️❤️

3

Detta klipp var... lovleg <3

4

Smukkeste billeder! Savner fantastiske Norge helt ind i hjertet nu. Man burde flytte tilbage!

5
🔺️⚂🎳🎢🚦🕒🎶📚📆-🗓

Hvorfor skal hun løpe etter Peter når hun har disse to? Er det bare fordi Peter ser ut som rett ut av en sportsmodelleringsavtale?

6

Fordi disse to har sagt de ikke er interessert i Gunnhild på en romantisk måte.

7

Ja, men noen planla denne fiktive historien...

8
Gunnhild

Blir lett betatt. Først i Alex fordi han viste omsorg, nå i Peter pga et kyss.
Sier litt om den perioden i livet:)

9

Ny skole, nytt miljø, nye gutter, alt og alle er interessante. Kjenner meg igjen.. men etter et halvt år roet det seg. Nå er det kun en gutt siom gjelder... uansett om han kanskje ikke er interessert

10

Ramma minner meg om det samiske flagget

11

det tenkte æ også, men e etter klean te folkan på thumbnailen

12

Ja, stilig fargebruk. Primærfarger blått, gult, rødt: Av disse kan man lage alle slags farger... Og håret: en rødtopp, en brunhåret og en blond... 🙂

13

Ivar er supersprek!

14
Og kjekk

og snill.

15
Til påminnelse

Kan alle kjærestepar som stadig invaderer andre med seg selv lære noe av Gunnhilds tilbakemelding her?

16

Vi har knappt sett halva säsongen och nu när Gunnhild har haft en liten förälskelse i både Alex och Peter, försökt med Ivar, så tror jag att hon inte kommer sluta med någon av dem. Men i sista klippet dyker David upp från ingenstans som han gjort flera gånger och de ler mot varandra och så får vi se vad som händer mellan dem i säsong 2.

17
#teamgunnhild

For eit hærleg klipp! 😍 Men... Det at Gunnhild la igjen mobilen på kjøkenet kan få store konsekvensar. Om ho ikkje har kode, har faktisk Sara og Torstein tilgang til bilete, meldingar, notatar mm. Stola ikkje på Torstein, og stola ikkje på Sara når ho er med Torstein. Faren for at eit drøyt bilete eller private meldingar kjem på avveie er realistisk...

18
Den rammen ❤️❤️❤️

Det er så fine rammer ❤️❤️

19
grammarqueen

ka i hælvete betyr kvadu ? fix your shit lovleg

20

Kva betyr kva, sa du?

21

REFVIK WE MADE IT

22
125 kr?!

Koster en is 125 kr i Norge?!

23

Nei, aldri hørt om...De fleste ligger vel mellom 20 og 30 kroner...

24
Isbilen?

Tror det ef en boks med flere i.

25

Den begynnelsen der var skikkelig ekkel. Skulle Gunnhild bare overhøre voldtekt, liksom? Mne det ligger vel ett framvarsel der ift Sara kanskje, at hun ikke blir trodd når det faktisk skjer?

26

Jeg tror det er meningen at vi skal bli stressa og tro det er mishandling og voldtekt, men etter hvert skjønner vi at Gunnhild har vært vitne til dette leeeenge, og hun trodde sikkert det verste først, men nå vet hun at de bare er selvopptatte og hensynsløse og irriterende.. Og det kan godt hende det Æh.. sier skjer, ja... Ulv, ulv...

27

Jeg tror bare de tøyser og leker, hvis ikke hadde vel gunnhild blitt bekymra, ikke irritert

28
Sjåfør

Lukke i bygdenorge: å ha ein bil å køyre rundt i, eller kjenne ein som har. Kanskje stikke innom ein open bensinstasjon (som er det einaste som er ope) eller ta ei ferje. Det er akkurat slik det er:)

29

Og det er ikkje nøye om alt på bilen virkar - morsomt at Alex må gå inn og ut av bilen gjennom døra framme, for bakdøra er ute av funksjon..

Eg elskar slike bilturar!

30
Umodne og tankeløse Torstein

Ikke mer å si om den saken

31

Utrolig bra serie!! Synes dette er bedre enn Skam nå 👍👍👍

32

For et fantastisk klipp det utviklet seg til å bli. Kan ikke Gunnhild bare droppe Sara og Peter og bare henge med de nye kule og ekte kompisene sine. Jeg hadde gladelig sett en sånn serie.

33

Trivselsfylket <3

34

Beste klippet so far. Også john Olav Nilsen musikk da ♥️♥️