Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

20 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
First

Yasssss

2
Stormar ikväll?

Hoppas något oväntat händer. Tänk om han inte ens dyker upp eller lämnar när Sara gör det och så dyker någon annan upp istället, eller att hon får ett sms på slutet som gör henne glad och så får vi inte se vem det är ifrån?

3

Kanskje Peter er homofil? At det er derfor han må bo på hybel i hjembygda si, i stedet for hjemme hos de strengt kristne foreldrene? Og han fikk litt panikk da Gunnhild kyssa han? Mange muligheter... Blir spennende å se!

4

Sara brings Torstein and they stay. Everyone else, including Gunnhild, leave.

5
Oh no!

Men ja, hvis de skal snakke om bofællesskabet og hår i afløbet, så skal de måske også snakke om støjforurening, i hvert fald.

6

kanskje peter møtte en kristen jente denne uken, som han har kjent for en stund, og derfor har han ignorert henne?? #dramaincoming

7

Ikke sånn at kristne alltid velger en annen kristen, ikke i mitt miljø

8

Christians and atheist perhaps can function in a relationship, but not Christians and people mocking Christianity. Speaking from experience...

9

Jag har dock aldrig stött på en kristen som inte har blivit tillsammans med en kristen. Vare sig de är frikyrkliga eller inte. Om inte så har deras pojkvän/flickvän blivit troende och kristna väldigt snart. När jag diskuterat ämnet med kristna vänner så här de sagt att det är svårt att få det att fungera i längden. Sanas säsong var igenkänning för andra religioner också när det kommer till det känslosamma i förhållanden mellan religiösa och ikke religiösa. Men såklart det finns förhållanden som fungerar, alla måste jobba för ett bra förhållande.

10
Anni

Mange personlig kristne finner seg kjærester som kanskje ikke er kristne selv, men som har samme verdigrunnlag som dem likevel.

11
Sundance kid

Är gift med en som är uppväxten i en kristen familj. Varken han eller hans syskon är "aktivt" troende idag och alla har gift sig med okristna.

Men håller med dig. Det är inte speciellt vanligt.

12

Ååh denne var sjukt relatable for ein ekte Vestlending!

13
Nervøs..

er redd for at Sara røper at ho veit om kysset i kveld, og at Peter trekk seg unna og stikk skuffa på trening etter middagen. Håpar Gunnhild og Peter får litt åleinetid til å snakke og sjekke kjemien etter at Sara er gått!! Middagen kan bli klein utan Alex...

14
xoxo

De rydder etter at de andre har gått.....juhu.....

15
Eidar

HAHAHA ditte er det beste eg har sett på lenge!?

16
Å vestland

Å vestland vestland når egentlig ser deg slik
Med fagre fjell og Fjordet og foss og viktig

Og kult at dem klare å få med det dagsaktuelle været på denne måten. Helene ?

17
Storm før stillheten

Jeg tror dette blir et rolig klipp, jeg. Ting ser bra ut. Gunnhild og Peter får en god prat. Og så smeller det I slutten av neste episode med en eller annen snodig twist.

18

Nudler i logoen?

19
Fjellet det kommer ikke til deg! Du må komme til fjellet!

'Det sa min mor' Mr. Lee<3<3<3

20
Vestlandet

«Over eit fjell, gjennom ein tunnel, over ei bru, ja der bur du. Håper du veit, kor heldig du er. Du bur på vestlandet». ??? Beste mgp junior-låt nokon gong! ?