Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

136 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Eg er eigentleg glad for at dette skjedde. Gunnhild treng å endre fokus, og finne det ho søker i seg sjølv i staden for i andre. Då er det godt å ha gode og ærlege vener rundt seg, noko det ser ut til at ho har i Alex og Ivar (framleis skeptisk til Sara). Som Alex sa første gongen dei "møttest": "Du finst ikkje".

2

Serr.. har alltid syns gunhild har vært litt rar.

3
Oppvigleren

Litt

4

Hun må finne en gutt (eller jente) som er mer lik henne selv. Gunnhild er ung, naiv og keitete. Hun virker mer som et barn enn en ung voksen. Det er egentlig veldig fint (å ikke bli bråvoksen når man er ungdom), men det byr på noen utfordringer! 🙂

5
Hovdebygda

Eg tykkjer at det er flott at Gunnhild tør å seie kva ho meiner, sjølv om dette kanskje kjem litt bardust ut. Peter har gått rundt å smilt og blafra med augevippane til Gunnhildt, bedt ho på studydate og teke på seg sjarmerande party-tyg. Det er mogeleg det berre var for å vere snill med ei nydumpa jente, men då kunne han vel gridd å sende ho ei melding. Eg tykkjer det er flott at Gunnhild står opp for seg sjølv og reagerer med å prate tilbake framfor å setje seg i eit hjørne og la Peter trakke over ho etter at ho har opna seg. Det er ikkje akkurat slik at ein automatisk kysser etter ein halv time i mørkret heller... uansett kven som starta kysset. Ein munn er ingen sugekopp.

6
Jeg er så enig!

Gunnhild var tøff som sa det hun følte og tenkte. Peter var tydelig i sitt svar. Og Gunnhild så ikke knust ut. Forfriskende med rettfram kommunikasjon.

7

101 kommentarer med 868 🖤?

8

Likte IKKE klippet, men kommenterer gjerne.

9
Andreas i Lisboa

Ubehaglig klipp asså

10
Skamvie

Tycker Gunnhild behöver ett råd från SKAM Even, typ "ta desp till en ny nivå"... Men är inte helt säkert det blir ett lyckat resultat! Hoppas oavsett atr Gunnhild få det hon vilm snart, det har ju nästan bara varit jobbigt, ge henne lite glädje. Eller en Satisfyer 😉

11
Det siste notatet

Er det noen som kan gi meg en tolking av det siste notatet Gunnhild har lagt ut, dvs. tegningen?

12

Stormen Helene. Eller noko eg ikkje har fått med meg 🙂

13

Kanskje det er jeg som ikke har skjønt det! 😁

14
Selvfølgelig!

Tenkte ikke på det 🙂

15
Hvem er Helene, egentlig?

Hun dukker opp i notatene til Gunnhild av og til. Og jeg husker at mora hennes nevnte at Gunnhild har ei venninne på Sandane som heter Helene (det har nemlig jeg også!). Men har vi sett henne ...?

16

Helene er navnet på stormen som sveipa over Vestlandet midt i uka 😆

17

Stormen som var heitte Helene i alle fall...

18

O' du som mettar litan fugl. Haleluja.

19
Sidan Lasse

Er på rollelista kjem vel han tilbake på eit tidspunkt? Og han andre duden som sat i klasserommet bakerst og høyrde samtalen om hormoner? Og Luna?

Reis heim til helga.

20
Gutegale Gunhild

He ho ikkje prøvd seg på alle gutane no?

21

We see what you're doing with the colours........love it, love the show, keep it up (and pls give us season 2 because this is truly good)

22
Molefunken

Dritgøy klipp! Lika at Lovleg vinkla ting på ein humoristisk måte. Sara og Alex, som småirritere kvarandre under middagen. Gunnhild som blir så opptatt av korleis Peter skada handa si. Og Sara og Alex som det kleine 5. hjul på vogna.
Synst det var bra at Gunnhild tok opp det som skjedde mellom dei, for elles kunne det berre fortsatt som det gjorde. Korleis det gjekk er ein anna ting. Dei begge to hadde tydlegvis mykje på hjarte, så sånn sett fekk dei vel på ein måte ordna opp i det?
Men gøy er det no uansett 😛