Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

117 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Kleint!

Kleint som bare det...

2
Trine

Nei guri, no må Gunnhild roe seg. Dør av kleinhet

3

Neeeej, det er så awkward, jeg kan næsten ikke se dette klip ?

4
Oii sann

Rimelig klamt arbeidsmiljø... Men kan godt ordne seg dette:-)

5
Herregud!

Hur tråkig får en människa vara? Han är ju så stel. Påminner om många snygga killar man mött genom åren. Snygga, noll personlighet. Säger inte att det inte kan ändras eller han kan utvecklas under seriens gång, men hittills snaaaark! Vad tycker ni?

6
Herregud til deg

Skjønner godt han ikke vil prate med Gunhild hun er jo helt idiot. Mulig han er kjedelig men set er det ingen bevis på i dette klippet

7

A covert introvert narcissist. Pretty boy, into healthy lifestyle, not talking much because 'people don't understand him anyway', self esteem depends on the opinions of others, likes neither boys nor girls (only himself), but flirts with both for the head count, then gets scared when one takes him seriously and opens ones heart to him.

Boring as a character, but important to educate teens about the type. Gunnhild reminds me of a friend who was in a very similar situation.

8
Ines

Dude. I love Gunnhild but her and Peter *are* quite different and she's just infatuated with him because he's cute. He likes God and handball. I think those are his priorities right now lmao

9

Those might as well be his parent's priorities. As a Christian, Peter doesn't really fit in with other teens (don't know where Norwegian Bible belt is exactly), but most people inherit their religion from their parents. Peter wears his cross pendant above his shirt, it's for showing off (Sylvi Listhaug anyone?). To him, religion is not about an intimate relationship between him and god. As for handball, that might as well be his parents' ambition.

10
half of the comment section...

- she's just infatuated with him because he's cute.

11

I so disagree! He has done nothing wrong. It is Gunhild who has to chill!!

12

Peter:
1. literally ran away when they kissed
2. ignored her messages for days
3. attacked her when she lost patience (I am not saying that she acted as an adult)

She kissed Ivar as well, and he calmly explained why he has no desire for her.

13
Så dømmende du er

Gunhild her helt på tryne teit og jeg skjønner han ikke vil snakke med henne. Det finnes flotte både jenter og gutter som er hyggelige. Bare stygge folk er hyggelig og interessante

14

Ja, nettopp, og alle pene jenter er dumme liksom?

(Sarkasme)

15
fint klip

Gunhild er så sød altså. Kommer til at tænke på Bridget Jones der også har lidt verbal diarrhea. Men Gunhild er så en helt anden type og vel mere som den oprindelige Elizabeth i stolthed of fordom.

16

Stolthet og fordom❤️

17
Auauau

Det gjorde vondt å se på.

18
Dårleg gjort

Kjenner eg blir litt sint på Peter som er so avvisande, når Gunnhild prøvar å få i gong litt small-talk. Han treng ikkje vere so kald mot henne og demonstrativt „kun snakke om fransklekser “ , sjølv om han nok ikkje vil gje ho falske forhåpningar.. Finst vel ein middelveg? Ein ser Gunnhild mimre tilbake til kysset , og so så gjerne vil ta det neste steget. Men Gunnhild burde nok ligge litt lavt i terrenget og berre vere chill bukollektivvenninne og leksekompis, og ikkje hinte om noko meir.

19
Peter gjør så godt han kan

Jeg tror Peter opplever at Gunnhild legger aaalt for mye i ting. Hun buste ut med at hun hadde følelser for ham, etter et to-sekunders kyss. I tillegg kjenner de knapt hverandre. Ikke rart han holder tilbake. Peter er ikke interessert, og han prøver nok å ikke gi henne mer hun kan spinne på. Gunnhild ville tatt enhver positiv oppmerksomhet som interesse på dette stadiet, om man skal ta utgangspunkt i hva vi har sett til nå.

20
Enig

Hun er vældig intens - hva nu hvis Peter kan li hende men ikke er klar

21

Jeg tror ikke han liker henne ass. Jeg tror han har havna i en situasjon, som han aldri så komme. Når jeg prøver å se på det som helhet, er alt dette noe som har spunnet ut fra Gunnhild. Han har snakket med henne på en vanlig, hyggelig måte - hun så på det som noe mer, han tok på seg et par spreke bukser for gøy - hun så på det som noe mer, han spurte om hjelp til lekser - hun så på det som noe mer, og det var hun som kysset ham. Peter har bare vært en helt streit, hyggelig fyr, som har oppført seg bra mot henne. Gunnhild har tolket dette som interesse for noe mer. Kanskje er Gunnhild så utsulta på positiv oppmerksomhet at hun legger for mye i det andre gjør? Jeg føler ikke Peter har sendt ut et eneste signal som antyder det hun mener skjer her. Han kyssa riktig nok tilbake, men som han sier selv, betyr ikke det nødvendigvis noe.

22
Huff

Snakk om å få en kald skulder... Går jo an å være litt grei da, Peter!

23
Neinei

Jeg tror det er nettopp en kald skulder Gunnhild trenger akkurat nå, sånn at hun slutter å fantasere fram mer Dopamin som ikke er der.

24
too real

det her var vondt å sjå på, og eg forstår både Gunnhild og Peter her. Peter virker kald og avvisande, men eg trur kanskje han er det for å vere tydeleg mot Gunnhild på at han ikkje har kjensler for ho. medan Gunnhild vil så gjerne få bekrefta at det er god stemning og at Peter ikkje er sint... kanskje ho vil gjenopprette den vennskapelege tonen som dei hadde før, og som ho er redd for å ha øydelagt. ho verkar ikkje så lei seg for at Peter avviste ho, mest av alt flau, kanskje?
uansett har eg nok mest sympati for Gunnhild her. ho verker i alle fall som ho har tatt inn over seg at ho og Peter bur saman og er nøydd til å sjå kvarandre kvar dag, både på skulen og fritida. det vert kleint for dei begge om ein av dei alltid skal gå rundt og ignorere den andre.

og så lurer eg på om den skada handa til Peter kjem til å påverke ham meir enn det ser ut til no. fram til no har Peter verka som ein fyr som er ekstremt oppteken av eiga livsstil. instagramen hans er full av trening og kosthald. tyder den brukne handa at han må ta ein pause fra handballen? og korleis vil han takle ein slik pause frå dei mange, mange rutinane sine?

25
Vårin

Synest Peter var usympatisk her. Går an å tø LITT opp når nokon snakkar til deg, sjølv om du berre vil gjere deg ferdig med fransken.

26
Uenig

Jeg tror Peter er livredd for å gi Gunnhild falske forhåpninger, og derfor holder han tilbake. Det framstår kanskje som usympatisk, men husk at Gunnhild har fått følelser for Peter etter ett kjapt kyss (som hun insja), og noen få normale samtaler. Når hun legger så mye i dette, uten at de egentlig kjenner hverandre engang, er det ikke usannsynlig at hun tar positiv oppmerksomhet som en oppfordring. Han har alltid vært fåmælt og stille, det er sånn sett ikke noe nytt. Når hun da har skapt dette bildet av de to, er det ikke rart at han blir enda mer tilbaketrukket.

27
Så feil kan du ta

Jeg synes Gunhild er usympatisk

28
Hildegunn

Ja han kunne i hvert fall svare på direkte spørsmål!

29

Synest nå at Peter er utrolig urettferdig mot Gunnhild...

30
Klara

Det er Gunhild som er usympatisk

31
Kunne vært meg.

Kjenner meg faktisk litt igjen i Peter. Orker ikke ta stilling til den klæine atmosfæren i rommet. Later som han ikke bryr seg, virker heller avvisende enn imøtekommende. Unngår å måtte face «problemet» ved å gå.

Han prøvde seg jo på samme metode under middagen i går, da alle gikk fra bordet og han ble alene med Gunnhild.

32

Og han har havna i en situasjon som ikke samsvarer med hans virkelighetsbilde.

33
Han e forelska

Og klarer ikkje håndtere det.

34
Hildegunn

Eller så vet han bare ikke hvordan han skal forholde seg til at Gunnhild fikk følelser for han etter kun et kyss

35

Nei, det er han ikke.

36

Not getting any love vibes from this guy, at all

37
Kjenner meg igjen i Peter

- man vet ikke hva som er rett å si, så blir det teit. Flere som har vært der?

38
Thomas S

Eg heier på dåke, Gunnhild og Peter!! <3

39
Usympatisk

Sånn helt serr, jeg synes Gunnhild oppfører seg creepy, rart og klengete, og skjønner godt at Peter prøver å holde avstand. Gir du henne lillefingeren, så tar hun hele hånden - sånn virker hun. Tror hun har noen issues, jeg klarer i hvert fall ikke å like henne. Hva var den greia med å krype under bordet og hente pennen? Hun virker helt kaotisk.

40
Aura

Men er speedtalking ikke en meget naturlig reaktion til stilhed - Peter giver Gunhild the ice treatmen. Og jo mere han iser det til jo mere babler hun og forsøger at få stemningen god. Christ han siger ikke engang farvel da han går. De er to om at skabe den der virkelig cringe stemning

41
Helt enig

Ikke rart Peter freaker ut når hun får følelser for ham etter ett kjapt kyss, og noen vanlige samtaler.

42

Alex turned her down ('Nej, Gunnhild') and remained cool with her. Ivar turned her down ('Jeg har ingen lyst.') and remained cool with her. Even Lasse acted like an adult when he was breaking up with her.

But, the viewers will like any character as long as they're handsome. Just remember Penetrator Chris.

43
Molefunken

Truth!

44
nono

Just because the viewers are saying Gunnhild is in the wrong, it doesn't mean they are liking Peter because he's handsome. She has conjured up this crazy theory that they are ment to be, based on a couple of normal and nice conversations, and a kiss she went for herself. She has a completely different worldview than Peter, and it's not weird at all that he's acting a bit off and dismissive. If he gives her positive response, she would probably just spin this fantasy further along. It's har to stay cool with a person who verbally attacks you, and blames you, when you've just been yourself. I can't see one thing Peter has done, that would lead Gunnhild on to believe this is love.

45

I agree, they are both acting immaturely. People who are shunned by society often idolize that one person who is kind to them, and become obsessed with that person. I don't think he should be rude to her to prevent it, though.

46
Pat2

Gunhild is behaving like an idiot. Good reaksjon to get no no no.

47

She is behaving like a borderline personality type (not necessarily disorder). She has frequent mood swings and sometimes even outbursts of rage. She idolizes new people she meets (we see them from her perspective), until they do something she disagrees with, and suddenly they're all bad (black or white, no shades). She seems to have fear of abandonment and attacks those who try to abandon her (even if they haven't been with her in the first place).

48
Severian

Hello! She is sixteen. She's supposed to be borderline at that age. We all were, one way or the other.

49
No excuse!

The fact that she's sixteen is no excuse for her acting like a rude shitstorm. I've seen this mentioned a couple of times now, and it's crazy. Yes, your emotions are all over the place, but acting like Gunnhild does is not OK. The other characters are the same age, but they manage to keep things polite. Gunnhild needs to work hard on her behaviour, something went seriously wrong here.

50
Hallo???

Borderline? Er du seriøs? Vet du i det hele tatt hva det er ?????? Er vel mer sannsynlig med asperger da. Selv om jeg ikke tror det heller.

51

Guess we'll find out by the end of the season.

52
Please

Do. Not. Bring. Up. Penetrator. Chris. Julie. Tried. To. Tell. His. Fans. A. Final. Lesson. About. Boys. But. Instead. They. Thought. Skam. Was. Ruined. Girls. Who. Fall. For. Penetrator. Guys. Will. Never. Learn. Hopefully. They'll. Move. On. From. Them. When. They. Divorce. Them. In. 10. Years. And. Find. A. Good. Guy.

53
Är det bara jag?

Eller har de två senaste veckorna känns väldigt avvikande från resten? Vi har fått några guldkorn som t.ex. bilresan men annars tycker jag att Lovleg har förlorat lite av charmen. Jag älskar Gunnhild men personligen så känner jag att det har tagit en vändning från ingenstans. Hon har försökt och passa in och skaffa sig vänner och det gick så fint, och serien kändes som en frisk fläkt, och sen helt plötsligt så springer hon efter Peter? Jag har knappt lagt märke till hans karaktär, jag har glömt bort deras scener tillsammans förutom vad hon har gjort i stunden (det på toan och var fantastiskt rolig med att skjuta bollen) annars har jag känt att Peter verkar snäll men har inte varit i närheten av så färgstark eller satt ett avtryck som de andra karaktärerna, och det är inte pga att de sticker ut från någon norm. Jag minns till och med Tina och Davids scener mer. Är det pga att jag behöver mer än ett utseende för att karaktärer ska betyda något för mig? Jag kan se att Peter ser bra ut, men han är den Gunnhild har minst kemi med så jag förstår inte var allt det här har kommit ifrån och det är frustrerande. Jag kan bara inte förstå när andra säger att han också har känslor? När har han verkat ha det mer än någon annan? De andra är också snälla och ler mot Gunnhild och behandlar henne väl? Jag var rädd att sport-killen som ser bra ut skulle få stort kärleksfokus, som att folk ställer in sig på det även fast de inte har sett kemi eller scener av vikt. Jag hoppas att vi snart går vidare och låter andra karaktärer få en jämn födelad tid med Gunnhild, för det är då Lovleg har glänst, inte pga en prettyboy många av tittarna suktar efter utan någon större grund.

54
Du har helt rett!

Jeg tror faktisk det du sier er hele poenget. Gunnhilds følelser kommer fra ingensteder, de har dårligst kjemi, hun kjenner ham nesten ikke, han er sports-fyren som ser bra ut. Husk at Gunnhild er ung og uerfaren, hva er hennes referansepunkter for kjærlighet? Hun har skapt sin egen romanse basert på det hun ser i film og tv-serier; den idealistiske, store, spontane kjærligheten, med den kjekkeste gutten på skolen, som bare dukker opp og tar deg med storm. Men sånn er ikke virkeligheten, og det er det jeg tror Gunnhild skal lære av det her.

55
Gudrun

Peter må synes Gunnhild er lidt tiltrækkende når han kyssede igen, helt ædru. Måske Peter er bange for at få følelser og lyst han ikke kan kontrollere. Han er jo kristen.

56
Piles

Så så. Kristne er ikke så redd for følelser og lyster. De (vi) bare prøver å få til gode rammer rundt ting. Men det er jo ikke alltid det går. 😉

57

can we please have some other scenes soon? honestly they're boring together so can she fall for david or something?

58

Stiffi i bakgrunnen da ??

59

Neineinei. Det var 2U med sinnsykt gal forelsket <3

60
Fargekoder

Her har Peter på seg grønne klær som han har i promobildet. Grønn virker som hans farge sånn som gul er Gunnhild sin, rød er Sara sin og blå er Alex sin. Men dette er jo første gang han faktisk har på seg grønne klær i en episode...hmm

61
Aura

Jeg tror farverne repræsenterer følelser. Lidt a la Robert Plutchik's wheel of emotions.

Sara har rød på fordi hun er sådan lidt aggressiv, dominerende på en måde også - "Sorry - not sorry". Måske også kærlighed? Hun skifter også i farver. Hun var sølv til festes fx. Queen in spe?Jeg tror i øvrigt Sara har brug for Gunhilds hjælp til noget anger-management. Hun klikker måske lige let nok. (Og hun har ikke engang været til familieselskab)

Gunhild har ofte gul på fordi hun er sådan lidt happy go lucky - hun nyder at holde fødselsdag i eget selskab sammen med hunde-puden fx 🙂 Gul er god stemning i Gunhild - hun vil jo gerne være face to face med Peter.

Peter har ikke lyst til sat være face to face Gunhild - han er i grøn, Jeg synes de har på sig grønt når de skal tage mod til sig, måske er lidt bange, gøre noget de ikke har lyst til - lidt afsky der også.
Gunhild har grøn på når hun skal spørge Alex om lov til fest - hun er lidt imponeret af ham og det er første gang hun skal spørge. Samme sag da hun skal spørge om øl oppe hos Luna. Og Lunas arm er grøn da hun skal give hånd på en virkelig awkward måde til Gunhild. Gundhilds awkwardness gør folk lidt bange måske?

Alex er næsten altid i blå. Jeg tror han er i sorg. Vi kender ikke historien om det ødelagte værelse, afrevede musik plakater, med de gule gardiner som Gunhild overtog. Hvem boede der? Var det Alex? Eller en anden? Hvorfor brændte den dør? Hvorfor gik han i søvne i starten af semesteret? og ledte efter en pige/kvinde der ikke findes?

Både Peter og Gunhild har hvid t shirt på da de kysser - de var begge åbne for det kys. Peter var endda lidt gul (god stemning). Både Gunhild og Ivar er i sorte t shirts da de skal kysse og de ikke har lyst.

Der er også noget med regnbuer og venskabs magi. Der er lidt regnbue i rammen om klippet da de tre venner tager på roadtrip - og før de tager afsted er der en regnbue vaskepose, Gundhild er i regnbue stribede t-shirts nor hun virkelig har brug for venner. til festen da hun bliver angst har hun en regnbuekop i hånden. Og da hun kommer helt i starten har gunhild regnbuestribet bluse på og Sara har en regnbue på sin dragt - på ryggen tror jeg det er.

Altså det er bare en lille teori - who knows hvad farverne betyder - om de betyder noget 🙂

62
Bibelsk betydning

Gult for gull i bibelsk betydning. Full er guds farge og for gud er kjærligheten gull. http://shmily.blogg.no/1438290850_fargenes_betydning_i_.html

Videre i denne bloggen ser vi at svart er djevelens farge. Luna (måne, motsetning til sol som er gud) har denne fargen. Hun har allerede syndet flere ganger. Stjålet ost osv.

Kan se ut som om det ligger noe i dette.

63
Bibelsk betydning?

Hvis du ser på fargekodene i bibelsk betydning så betyr ofte gul gull. Gull er Guds farge (GUnnhilD). Grønn står for sunnhet, orden, balanse og vekst.

64
Luna

Og Luna er svart. Tenker (håper) vi snart får se henne jeg.

65

ja pls!!!!

66
Bloody Mary

Eg har ikkje lagt merke til at Alex har blå farge. Det er jo i tilfelle ganske interessant!

67
Frgkode2

Nå kan de spille Ludo

68

Dette er hans sanne, alt annet er å gjøre et godt førsteinntrykk?

69
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

"Boring as a character, but important to educate teens about the type."

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

72

Jeg tænker meget på farvernes betydning. Peter markeres som grøn, grøn er håbets farve. Gunnhild er gul... Men hvad symbolisere farven gul? Der er mange farver med i den her serie. Og jeg tror der er noget symbol i Det??? Hvad tænker I??

74
Grønt er skjønt.

Gult kan bety falskhet og usikkerhet, men også optimisme og positivitet. Det synes jeg beskriver Gunnhild ganske godt egentlig.

Grønt er en balanserende farge. En farge som gir ro. Kan symbolisere håp, men også misunnelse.

75
Aura

Jeg synes bare ikke helt det passer at grøn er balance - synes mere Lovleg karaktererne har grønt på når der er i udvikling eller måske er i den frustration som kommer før udvikling - at de opfører sig umodent i en situtation, er lidt bange for en situation eller føler lidt afsky..

men jeg ved ikke - spændende at se hvad der sker 🙂

76
Eller

Så är det bara nån som tyckt att skådespelarna passar bra i just dom färgerna.... ?

77
Aura

Ja måske betyder farverne ikke noget som helst andet end at det ser cool ud 🙂

78
Bloody Mary

Gult er i alle fall Gunnhild sin favorittfarge. Grøn var Lasse sin farge også, undrar om det betyr at Gunnhilds menn har grøn. Så vil det vise seg om Peter blir noko anna enn ein hybelkamerat.

79
Aura

Lasse var I sort da de var på facetime - der skjulte han at han havde følelser for en anden

80

Green can mean envy and/or immaturity.

81
Farge Guru

Gul står for falskhet

82
Inside out farver

Tror jeg - grøn er afsky og gul er glad

83
Frg Guru

Gul er falskhet

84
det kan være det

men her er det energisk, glad - vil skabe god stemning

85
Dersom Gunnhild var gutt

Dersom Gunnhild var gutt og Daniel(?) var jente og en gutt hadde vært så pågående hadde ingen i kommentarfeltet syntes det var søtt. Gunnhild grenser til creepy og besatt av den stakkars gutten. Må være utrolig vanskelig å både skulle studere og bo sammen noen som var så masete på deg som det Gunnhild er. Jeg likte Gunnhild veldig godt først men nå synes jeg bare hun begynner å bli slitsom. Hun har fått ett svar fra Daniel og ennå driver hun å pusher frempå at det er en kjemi imellom dem.

Det er bedre kjemi mellom en agurk og en ilder med rabies..

86

Gunnhild er speciel. Og det vil klæde Lovleg at dæmpe lidt ned for hende. Forstår dog godt redaktionens hensigt. Gunnhild er en usikker umoden og kejtet pige. Hun prøver sig frem. Hun ved simpelthen ikke hvordan hun skal agere.

Men det er svært at spejle sig i Gunnhild fordi hendes karakter er 10% for meget.

Så kære redaksion: pas på Gunnhild ikke gøres ALT for sær. Vi er nødt til at kunne spejle os i hende på den ene eller anden måde ?

87
Vi har sett det før og det er ikke søtt

William presset og brukte og ga aldri opp fordi han visste hva Noora virkelig ønsket, selv om hun fortsatte å slå ham ned og sa nei. Så brukte han Nooras nære venn og tvang henne til å gå på en date, og jenter forsvarte ham til døden.

88

Så uenig! En enorm forenkling av historien til William og Noora, og absolutt ikke slik jeg oppfattet den! Gud, som jeg savner dem!

89

Plis les op innlegget og så hva jeg svarte. Det var akkurat hva William gjorde og han var et godt eksempel på hva som skjedde om rollene ble omvent og publikum. Og du har rett, det var en forenkling. Hvis vi hadde skrevet all dritt William sier og gjør med Noora og andre, da ville det være en essay, men det finnes nok allerede. Gøy for deg men jeg sier takk gud han forlat henne da han gjorde det!

90

Peter?

91
Hvis Gunnhild var gutt

Ja Peter. Navnet festa seg ikke en gang fordi karakteren er så plain ?

92

Herregud, Gunnhild tar jo helt av.

93
Gul og grøn

Gul og grøn overfor hverandre. Hele denne serie er gul, grøn, rød, blå..

94
Vilde

Herregud. Gunnhild er 16år. Jeg er ganske sikker på at jeg var like ille som henne når jeg var på den alderen. Kunne bare se en gutt som var søt og bli forelsket med en gang. Det gikk der i mot over med en gang jeg faktisk ble kjent med alle disse guttene, og de ikke var slik jeg hadde fantasert om.
Uansett, så syntes jeg Gunnhild beskriver de fleste jentene i 16-års alderen veldig godt, jeg kjenner meg i hvert fall igjen. Det er kjipt når gutten ikke er interessert tilbake, men i lengden så vil man vel ha en som deler de samme verdiene som deg. Og jeg føler en liten kræsj her. Hadde troen i starten, og likte virkelig Peter, men nå syntes jeg Gunnhild fortjener å møte en gutt med mer empati og som prøver å forstå henne

95
Awkward

Jeg var nok også like awkward som Gunnhild. Er enkelte scener der jeg innbiller meg jeg hadde flere sosiale antenner, men utenifra sett så hadde jeg antageligvis ikke det.Jeg bare dreit meg ut i andre typer situasjoner enn Gunnhild. Det er noe med å ikke passe inn på ungdomsskolen som gjør at man blir litt teit på VGS også, selv om man prøver å speile seg i de man ser rundt seg og vet at akseptansen er større.

Og jentene var ganske like Sara, ok i det ene øyeblikket og ganske falske i det neste, mens guttene jeg likte oppførte seg stort sett like dust som Peter har gjort den siste tiden, de var totalt avvisende og såret meg dypt. Det jeg lærte var vel å mislike mennesker i allmenhet, og jeg håper ikke det skjer med Gunnhld.Heldigvis har hun Alex og Ivar, som virker å være gode kamerater, det hadde ikke jeg.

96

Tror virkelig ikke det er mange 16-åringer som er så teite som Gunnhild. Kjenner meg overhodet ikke igjen. Bli lett forelska ja, absolutt, men da blir man jo ekstra forsiktig og redd for å gi dårlig inntrykk, og prøver heller å være så grei og normal som mulig.

97
Ååååh

Jeg syns synd på dem begge to, egentlig. Når Gunnhild blir stressa, skravler hun, og når Peter blir stressa, stenger han seg som en østers. Er ikke rart de strever. Hvem vet om det her er noe å bygge på eller ikke. I noen forhold funker det å være forskjellig, i andre ikke så godt. Jeg syns i alle fall det er greit at Gunnhild prøver å vise at hun ikke er såra og vonbroten, selv om det blir intenst. Når det gjelder hva som skjer videre... så tipper jeg at Gunnhild skal lære seg å stresse mindre med å finne den store kjærligheten. Så kommer den kanskje som en overraskelse, likevel! Fra noen som faktisk setter pris på henne, akkurat sånn som hun er! <3

98
Lunas ig

Klappa Katt??

99

katt + pony = horny??

100

Synes dette begynn å bli småkjedelig nu, e jo så lite oppdateringe?
Og nu e det helg så kommer vell ikke noe før mandag o mæ vi e heldig ?

101
Nelly

Alt for mye kjærlighetgreier nå. Blir lei av dette girl-meets-boy and another boy and another boy drama... Synd men serien begynner å kjede meg 🙁

102
Snakk

Gunnhild er så bra. Hvem er det ikke som har vært i sånne samtaler. Hva skal man si. Hvordan få til en god prat. Sitte å måtte jobbe med fag face to face etter man har kyssa og det ikke blir snakket om.

103
Kleint

Skjønner ikke hvorfor de er i denne situasjonen nå egentlig. Selv om de bor sammen må de jo ikke henge. Hadde jeg vært gunhild hadde ikke jeg hjulpet han med fransken nå. Det blir bare for kleint

104

Det er gruppearbeid tror jeg.

105

Syns dessverre denne serien begynner å dra litt ut. Få og lite innholdsrike klipp. Forutsigbart med klippfri helger og kvelder? Startet veldig bra, men nå er det altfor mye surr. Forstår ikke helt hvilken retning serien tar. Kjærlighet, vennskap, utenforskap?

106
MATCH

Denne serien er litt som "Match" hvor Stian dummer seg ut konstant mens kommentatorene sitter på siden. Man blir revet med og sitter hjemme og sier "Nei, Gunnhild, ikke si det da, nå må du stoppe". Synes det er helt fantastisk.

Noen sier at de ikke helt ser hva det handler om, kjærlighet, vennskap, utenforskap. Ser ut til at den handler om alt dette. Synes ikke det begynner å bli kjedelig, tvert imot. Hun begynner å få noen skikkelig gode venner samtidig som vi ser at hun sliter med kjærligheten. 16 år er en vanskelig alder hvor det er vanskelig å forstå både sine egne og andres følelser.

Synes utrolig synd på Gunnhild som konstant sier feil ting. Hadde ikke Peter vært så usikker på situasjonen så hadde han nok håndtert det på en annen måte slik at hun kunne "lande" og de kunne bli ferdig med det. Blir spennende å se hva som skjer!!

107
Miljøbevisst

Gunnhild virker som en som er opptatt av miljøet. Gi henne en gul termokopp som hun kan drikke kaffe av?

108
Instagrambildet til Peter

Bandasjen på feil hånd ? 😀

109
Photofacts

Bilder blir speilvendt når man tar selfie:) sjekk selv

110

Gunnhild e så klein?

111
Martin Andreas

Peter er så kjekkkk!!!!

112
Vinkel (litt for tidleg igjen, men i full fart i sein lunsjpause)

Det var mykje drama på hybelhuset for tida. Peter følte seg fortvila over greia med Gunnhild. Ubehaget var til å ta og føle på. Han berre lista seg rundt.

Men så var det i tillegg Sara og Torstein. Det var eit meir høglydt drama. I går kveld hadde Sara kome tidleg heim frå torsdagsfest, rasande sint. Ho og Torstein hadde stått i kvar sin ende av trappa og ropt til kvarandre. «Eg gir vel faen i om du ligg med ho der Marianne eller alle andre jenter på Sandane, men du kan be dei drite i å mase om det til meg når eg er på fest! Eg er ikkje eit føkkings sentralbord for jenter som har noko usnakka med deg!» Sara var raudglødande. Torstein brølte tilbake: «Det er ikkje min feil, slutt å skulde på meg!» For eit bråk! Peter hadde gløtta forsiktig på døra si, men turte ikkje å seie noko. Ville ikkje risikere å hamne i skotlina. Best å vente litt. Etterkvart klarte han å kome seg på badet og pusse tennene utan å møte på verken Sara eller Gunnhild.

Han kraup under dyna og prøvde å tenke på korleis han skulle forholde seg til Gunnhild framover. Det beste var nok å vere heilt nøytral slik at ho skjønte for alvor at han ikkje var interessert. Ja, det var ein god plan. Kun snakke om lekser og alminnelege ting. Minst mogleg face to face.

Idet han holdt på å sovne, høyrde han skritt som gjekk i gangen. Ei dør som knirka. Var det Alex som sleit med å finne roen? Nei? Nokon gjekk inn på rommet til Sara. Sukk... Peter skrudde på lampa og rota rundt i nattbordsskuffa etter øyrepluggar. Han burde snakke med onkelen sin om den dårlege lydisoleringa mellom romma. No måtte han finne øyrepluggane sine, elles måtte han høyre på Sara og Torstein bli venner igjen, og det orka han faktisk ikkje.
Men ok. Då var vel det verste over for denne gong. Hvis no berre strategien med å vere nøytral og taus ovanfor Gunnhild funka, så var det vel lov å håpe på ro og fred igjen.

113
Peter er ein

struts? Han stikk hovudet i sanden og tenker at det løyser problemet.

114

D tte var fint å lese. Likte godt detaljene rundt Torstein og Sara.
Tror du tenker riktig, at han forsøker å være nøytral og taus, ikke gi Gunnhild noen falske forhåpninger.
Men det ser ikke ut til å funke så bra for noen av dem i dette klippet ???
Det er så premiekleint som det går an å få blitt. Og siden vi ser det fra Gunnhilf sin side,virker jo bare Peter som en kald surpomp! ??

115
@vinkel

Du skriv så levande, det er ei heil oppleving å lese. Som å gå nokre år tilbake i tid, då ein opplevde slike episodar live på dårleg lydisolerte internatrom ?

116
Hvor jobber du?

Slik jobb vil jeg også ha hvis den gjør at man blir så kreativ i lunsjen??

117
Gunnhild prøver seg med humor, men...

Peter drar ikke på smilebåndet en eneste gang. Det er nesten bra gjort å klare å la være, spør du meg! Er han totalt blottet for godt humør denne gutten? Alt må liksom være så veldig seriøst!