Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

103 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Ka skjeeer?

Skjønne ingenting no

2

Sara utleverer Gunhilds hemmeligheter foran Torstein. Det er så ikke greit, for en rævva venn hun er.

Og Torstein spiller hestespillet, som noen Firda-nerds har laget. Mon tro om det heter "My little horny"...

3
Åh nej!

Det var et rædselsscenarie, jeg ikke engang havde tænkt på. Selvfølgelig. Åh nej.

4

Ka du ikkje forstår?

5

Hels Jesus😂

6
morsomt men rip

tipper Peter føler Gunnhild gjør litt narr av han, men hun prøver jo bare så hardt...er jo vondt å se på!!

7

Ja! Der dødde eg litt 😂

8
Ka skjer?

Ja, det er vel det evige spørsmålet.

9

Litt overskyet søndag da... Alle bekrefter at de egentlig ikke liker hverandre (utenom Gunhild som elsker alle), fransklekser, og Torstein må bytte sokker ass.

10

Torstein sine sokka minner mistenkelig om sokkane som min hybelbuarsønn kjem heim med i helgane..... 😉 Realistisk serie til minste detalj:) !!

11

vaskerutinene er ikke på plass enda vet du

12

Torstein er forelska i Sara! ❤

13
Fantine

Jeg begynte å lure på om Sara er forelska i Gunnhild.
Men det er jeg visst den eneste som mener,

14
Omvendt

Han seier jo at han ikkje er forelska i ho, og at det er difor det funkar mellom T og S. Fordi ingen har følelsar. Men då blir Sara lei seg.. eller misforstår eg?

15
Å! Forklaring...

Jeg tror Torstein er forelska i Sara, fordi;
1. I klippet hvor Sara og han krangler og Gunnhild blir forbanna, virker han sår over at Sara ofte sier 'sorry, not sorry' og at hun dermed ikke bryr seg så mye om han.
2. I dette klippet reagerer Torstein på at Sara alltid sier at hun aldri blir forelsket og at det er det HUN bruker som et argument for at det er det de har til felles og at det er derfor de fungerer bra sammen. Jeg tror faktisk Sara prøver å beskytte seg selv ved å si dette og late som hun ikke er forelsket i Torstein (det tror jeg hun er). I dette klippet er det også Torstein som nærmer seg Sara, mens hun trekker seg unna.

16

jeg tror du har helt rett..

17

Hahahahaha så morsomt

18

Kva skjedde med sara?

19

Ho er forelska i Torstein, men tydeligvis har dei ei avtale på at det er casual og ikkje lov å bli forelska i kvarandre.

20
Aaaahhh

Kor dumt går det an å bli Torstein! !!!???!!!

21
Fiemus 🇩🇰

Stakkar Sara... 💘

22

Ny teori: Sara är gravid

23

Listen to Torstein, Gunnhild, Peter is just like him.

24
Sara is in love

Det var derfor ho advarte Gunnhild mot å bli forelska! Ho har det vondt - forelska i douchen Torstein, akkurat det ho ikkje skulle bli...

25

Peter har bare bestemt seg for å ikke like Gunnhild av prinsipp virker det som.

26
Fantine

Peter er en typisk følelsesmessig utilgjengelig gutt. De er det bare bortkastet tid å falle for. Dårlige kjærester blir de gjerne også, har jeg sett. Takler ikke følelser, selv i forholdet sitt. Kan ikke trøste. Huff og huff! Bare sorgen! Håper Gunnhild ender opp med en litt mer åpen type. 🙂

27

No. He thinks she is not good enough for him. Except for teaching him French, of course.

28
Skolearbeid

Gruppearbeid. De skal levere et produkt sammen. Det er jo ikke akkurat frivillig fra peter sin side

29
Logikk i forhold

Et prinsipp som er veldig aktuelt. Når all logikk strider mot at to mennesker skulle gått inn i et forhold, er det beste ofte å legge følelsene på hyllen og slippe inn noen mer passende for "stillingen".

30
teitttttt

Snakker ikke om å ikke like henne romantisk. Synes bare at han godt kunne vært litt hyggeligere, siden de bor sammen og må få det til å fungere uansett. Synes han burde komme seg over det helt ærlig. Gunnhild prøver jo så godt hun kan å få en nogen lunde god tone igjen

31

peter er kristen, tenker ikke på kjærligheten nå.
Gunnhild er lost som alltid.
Sara begynner eller liker Torstein.
Han synes det er bra at de to er fuck friends eller har et åpent forhold, så han liker det casual uten å gå i dybden.
Gunnhild ser dette og forlater rommet.

Så blir spennende å se om kanskje det er sara som trenger gunnhild istedenfor omvendt.

32
OMG! Ij

Sara lika Peter! Er derfor ho sa til Gunnhild at ho ikkje skulle blit forelska i han! OMFG jaaa

33
Peter og Gunnhild

Peter tror at Gunnhild synes religion er teit, og det var kanskje det han siktet til da han sa at de var for forskjellige tidligere?

Og Sara er forelska i Torstein. Hun har gjort den klassiske tabben en del jenter gjør med å si at de ikke er interessert bare for å få tilbeinge tid med kjekkasen som ikke vil binde seg.

34

Ho blei jo sur før han sa «det er jo grunnen te at ditta funker» - eg skjønna ikkje koff ho blei plutselig sur? Det e tydelig at ho falle for han, men kom ikkje tydelig fram kva så plaga ho syns eg

35
noe jeg har tenkt på

Er peter fra sørlandet??? Han har jo skarre-r?? Men høres jo veldig ut som en vestlending utenom det.

36

Han har talefeil

37
Skarrer

Eg kjem fra ein plass i Sogn der dei ikkje skal skarre men siden ein av foreldra mine gjer det så skarra eg, Peter skal være fra Sandane, veit ikkje om dei skarra der, men så skal jo Gunnhild være fra Høyanger og dialekta hennas er ikkje i nærheten eingang.

38

Vestlendinger skarrer også på r-en, det kommer litt ann på hvor du er fra. Rogaland skarrer, og jeg tror Hordaland og skarrer. Bergen gjør hvertfall det.

39
Nordfjording

Det fins folk rundt omkring her som brukar skarre-r, men dei fleste gjer det ikkje.
(Men samtidig, i Bergen brukar dei skarre-r, og det ligg òg på Vestlandet)

40
Skarre-r

Skarringa sprer seg. Det er fleire bygder i Sogn og Fjordane der det er mange som skarrar, og i Florø trur eg det er standarden.

41
Dialektnerd

Skarreren brer seg nordover... har kommet til Bremanger vissnok.

42

Man skarrer jo på Vestlandet også, ikke minst bergenserne. Og skarre-R beveger seg oppover i Sogn og Fjordane, jeg tror de har det i Florø og Førde. Peter skal være fra Sandane men det er jo mulig han har bodd lenger sør eller f.eks. har foreldre som skarrer.

43

Veldig mange på Vestlandet har skarre r, også i Gloppen der det opprinnelig er rulle r.

44

Kommer fra Vestlandet:)<3

45

Folk fra Florø har skarre-r. Og den dukker opp her og der ellers i Nordfjord også 😉

46
Peter med feiluttalt r

Talefeil dukker opp fra Lindesnes til Nordkapp, og også i Sandane.

47

Man skarrer på r-en i Florø (SogF) og ellers store deler av Hordaland og Rogaland, som også er en del av vestlandet. Kanskje han har foreldre som skarrer? Eller flyttet mye rundt?

48
Vestlending

Fordi vestlendingar har kje skarre-r?

49
Skarre-r

Skarre-r-en brer seg. Meir og meir vanleg blandt ungdom i Sogn og Fjordane no.

50
R på vestlandet

Det byrja å bli ganske mange på Vestlandet som skattbar på r’en, også dei frå Nordfjord. Det er fortsatt ikkje så utbredt i Nordfjord enda, men sånn som ut med kysten og nedover mot Bergen blir det berre meir og meir av! Ja Peter skarrer men har fortsatt Nordfjordsdialekta

51
Dialekt

Finnes en del dialekter på Vestlandet med skarre R.

52
Rebekka.O

No må det hende noko snart. Blir gaaaalen!!!!!!!!!
Håpar at dei blir kjærestar til slutt.

53
klein person her

eg kjenner meg alltid igjen i gunnhild. Eg e akkurat som ho

54
Feiltolking?

Mi umiddelbare tolking var at Sara var lei seg fordi ho (trur at) ho ikkje kan bli forelska. Og kanskje litt misunneleg på Gunnhild, fordi ho (tross alt) er forelska? Men ser at mange andre her på kommentarfeltet har sett noko heilt anna! Er det på ein måte allment akseptert at alle opplever å bli forelska (før fylte 16 år), slik at det er utenkeleg at det Torstein sa faktisk stemmer (og er litt kjipt for Sara å leve med/forholde seg til) ?

55
Forelska

Trudde det var vanleg å oppleve sin første forelskelse i løpet av ungomsskulen eller siste åra på barneskulen? Men ein må kanskje ha evne te empati, og det vi har sett av Torstein vitner ikkje om at han har så mykje av det... Sara derimot, trur eg godt kan vere forelska, berre at hu ikkje vil vise det. Alex sa noko om at Sara hadde ikkje hatt noko i mot å vere i lag med Torstein då han og Gunnhild leitte etter dør.

56
Enig med deg

Tolka det på akkurat samme måten.

57
Jeg ELSKER denne serien!!!

Kristine, som spiller Gunnhild, spiller SÅ BRA. Hjertet mitt blør for henne! Ikke rart at hun er litt fjern når Peter er så avvisende. Men nå vet vi jo at han tok det ganske personlig at hun lo da de sang for maten... Ugh.

Og! Nå håper jeg snart at Gunnhild stepper inn og er en god venninne for Sara! Det er noe med delt sorg osv.....

58

Sara er forelska I Gunnhild...

59
Tror det ikke

Begge par er forelskede - men Prinsessen bor i sit ivory tower hvor man ikke skal forelske sig i en selverklæret gudsgave til kvinden-fuckboi som Torstein - rilling stone signalering på trøjen - og Torstein skal ikke forelske sig i prinsessen med jern hjertet - aka Sara. På hans insta laver han emoji med mundbind på for ikke at blive smittet med forelskelsen fra sangen på billedet - tror jeg. Så de to er altså i et forhold men kan ikke være det fordi de ikke vil indse og sige at de ER forelskede.

Peter og Gunhild er forelskede men lidt asynkront - måske - Peter er i fornægtelse nu og lur mig om ikke snart Peter søer op og opdager at han virkelig er forelsket men så sker der noget så Gunhild ikke kan se dem sammen.

Så prinsessen er uopnåelig for fuckboi'en (tror han) og Peter er for hellig til nørden (tror han) - up side down - stilted og fordomme ødelægger tingene 🙂 Tror jeg

60

Kven er Helene som ho teikna i notatene?

61

Ah, takk. Vi hadde berre Knud.

62
Hils Jesus

Stormen/uværet som nettopp var på Vestlandet

63
Severian

Uværet som herja på Vestlandet denne uks

65
Stormen helene

Stormen...?

66
Gal ette Ivar

Sara e nok sannsynligvis mad in love me Ivar so alt går veien for den sjuke hennjaren. For en fyr

67

Han kan ho stole på

68
Lagt merke til?

Noen som har lagt merke til at nesten alle klippene med Peter ender med at han går fra Gunnhild???

Kan han vær så snill å slutte med det snart?

Hadde vært kult om balansen ble snudd på hodet, at han fikk kjenne på følelsen selv.

69
Sovehjerte....

Dei Søve vel lenge når dei skal på skulen kl 0830.....Rise and shine...👏👏👏👍😱

70
Dårlig idé ?

... med et åbent "kærlighedsløst" forhold mellem Sara og Torstein?
Har Peter ikke efterhånden fornægtet/gået fra Gunhild 3 gange nu?
Så er det vist tid til, at han enten får væsentligt mindre skærmtid eller, at han går til love-bekendelse (efter at have talt med sin præst og har fundet ud af, at det er ok at blive forelsket i en der ikke er religiøs).
Personligt, synes jeg ikke, at Peter er så pokkers spændende 😬

71

Enig, Peter er en kjedelig karakter og jeg skulle gjerne sett mindre til han

72
Hanen galer!

Peter der fornægter hende tre gange!!! Godt set!

73
Peter hendes mest tro discipel?

Han fornægtede hende først tre gange på SMS ved ikke at svare - nu har han fornægtet hende ved at GÅ tre gange - forløsningen er på vej, snart vil han bygge sin nye ‘kirke’ på Gunhild og deres forhold!

74
Du er klippe, og på dig vil jeg bygge min kirke.

Det skulle jo være GUnnhilD der byggede sin kirke på ham, hvis parallellen skulle holde.

75
Sara ...

...er bare en stor dårlig idé at betro sig til 😳

76
Andreas i Lisboa

Ah gud kjente meg igjen i Sara altso

77
Torstein har eit poeng

Ein skal ikkje leike med andre sine følelsar. Greit å vere bevisst på korleis ein virkar inn på andre; kva signal ein gir. Både til fjortisjenter - og Gunnhild. Peter kyssa henne faktisk - bør vere voksen nok til å skjønne korleis det virkar inn på henne og ta ansvar for å snakke ut og oppføre seg normalt etterpå.

78
Kven vil kva?

Då Gunnhild og Alex leita etter dør i det gamle huset, og dei snakka om at Sara og Torstein ikkje var ilag (berre "holdt på"), sa Alex "Eg trur ikkje Sara ville sagt nei". Kanskje det hadde vore meir rett å sagt "Eg trur ikkje Torstein hadde sagt nei". Her virkar det jo som det er Sara som held igjen for følelsar.

79

Jeg tror Sara prøver å beskytte seg selv ved å holde igjen følelsene sine. Tror Alex hadde rett, jeg.

80
Det siste

notatet fra Gunnhild ❤

81
SPILL??

Noen som vet hva slags spill Torstein spiller?

82
Blåt hår

Det er ikke My Little Horny. Det er Sara.

84
ser ud som ridderen på den hvide hest

der skal hoppe over en masse forhindringer for at få prinsessen - og han bliver aldrig træt af det - siger han

85
Måske er Torstein den ukendte nørd der har lavet spillet?

eller?

86
Ponny spill

My little horny?

87
my little horny

i thought it was obvious😜

88
I feel so bad for straight girls

Excitment shouldn't have to cost you your morals and self-esteem. I don't know what it is or why they are attracted to these assholes who treat people terribly and think they own the ground they walk on and can do whatever they want. And their behaviour doesn't make them look better either, their ugliness makes them more ugly outside too. Please love yourself and find someone who doesn't hurt you over and over.

89

It's not just straight girls and it is certainly not all straight girls...

90
Vestlandet

Sara er forelska.

91

No shit! Obviously...

92

Sara må svare!

93
Lovleg-addikt

Ah, Fokus på David, kommer inn fra sidelinjen (eller fra under bordet?). Virker grei. Nest crush? Se notat.
Han har humor, da.

94
Respekt for det private

Sara deler private ting om Gunnhild. Kanskje Gunnhild er nerd, men hun skjønner i alle fall at hun skal trekke seg tilbake når Torstein begynner å snakke om private ting. Hun viser mye mer respekt for Sara enn omvendt.

95

Jeg føler det er på tide for Gunnhild å henge med Luna.

96
skamvie

JA vi vill se Luna och David . Kan ikkje dess to henger med GunnH?

97
Notatene

Morsomt siste notatet hvor læreren tydeligvis buster dem, men er letta over at det ikke er dickpics😂

98

haha ja, kunne blitt et morsomt klipp også!

99
skamvie

oj visst! #petitionattsemerDavidoGunnhild in action. Det där var ju jättegulligt, att dem skicka telefonen mellan varandra - det minns jag ju från skolan, vissa lektioner var så tråkiga så man skrev hela romaner mellan varandra 😀 skoj!

100
Lovleg-addikt

Hey!!!! Se profilen til Alex!!! Stjernen. Reybow har lastet opp sin nyeste låt på urort.p3.no!

101
Gunther

Du kan bli damao mi, Gunnhild!

102
Til ettertanke

Så mye rart vi gjør mot oss selv og hverandre. Misforståelser, krangler, negativitet. Jeg har fått en ahaopplevelse på at vi bør vere snillere. Både mot oss selv og hverandre.

103
Torsteins selvfølelse

...er omvendt proportionel med hvordan folk omkring ham har det.