Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

49 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Jaaa...

Ta en liten fest, Gunnhild (hvis du føler for det, da). Eller finn deg ei god bok hvis det frister mer. KArakterene kan vente!!!!

2
Maggadottir

enig!!!!!

3
silje terese

FIRST

4
Skamvie

fyfan vad man känner igen sig i inloggningskoaset. det värsta!
men håller med david, lev lite gunnhild! snälla det är ju helg!
vänta inte 10 år!
gör nåt du tycket är kul (så kanske svårt att veta om det inkl. fest hos torstein då....)
men en klipp till ikväll?!?!?!? snälla

5
Esso

Håper ikke kommentarfeltet (eller serien) begynner å diagnostisere nå... Dette er en vel en helt vanlig, frustrerende kveld for alle som bryr seg om skolen, eller jobben, eller vennestatus, eller om å få noe til. Normen er å la seg frustrere, hvis ikke hadde vi jo bare sittet stille og ikke kommet noen vei.

6
Hydra

Sjøl syns jeg det er sagt ganske tydelig at Gunnhild har noe greier hun sliter med, og ho liker jo tydeligvis ikke glasskår, og syns fest kan være ganske stressende. Måten foreldra hennes snakka i episode 1, om at det er viktig at hun blir eksponert, er sånn man fort kan snakke om man har hatt endel prater om hvordan være bra forelder for ei som sliter med litt greier.

( Sjøl har jeg ocd og angstproblem, men jeg har aldri vært sjuk nok til å ikke fungere. Har vært i behandling, men har aldri følt meg som "ho sjuke jenta", men det betyr jo ikke at alt går smooth. heller )

Er vel en helt vanlig kveld, skriver du. Og ja. Det er jo det som er greia. En vanlig kveld hvor man ikke helt greier å ta seg sammen og dra på fest selv om man kanskje føler at man burde. Hvor man sjekker tusen ganger om man har fått den karakteren, og hvor beskjeden om å leve litt kjennes ganske kjip. Fordi det minner en om at man ikke 100% får det til, og at kanskje noen andre ser det, og hva er egentlig verst - om de vet at du ikke helt fikser å dra på den festen, eller at de trur at du er for seriøs eller snerpete til å dra.

( Og. Forresten. Det artige nå er jo at jeg aldri hadde skrevet dette om ikke du hadde skrevet at du håpte at ingen skrev det. Men jeg syns det er fint, jeg, med en rolle på tv som sliter med ettellerannet, men uten å være kjempesjuk. Jeg håper ikke det bare er meg som tenker det. )

7
Esso

Jeg hører deg. Mitt poeng når det gjelder Gunnhild er at denne følelsen, og denne typen kveld (isolert, stressa, tenker mest på karakteren, førti forsøk på å logge inn, frister ikke å være sosial, lengter litt hjem, den tidligere episoden der Gunnhild ikke orket mer på festen osv.) er helt normalt. Så godt som alle har sånne kvelder. Det er veldig menneskelig. Det er ikke sånn at alle andre fikser alt. Og kanskje fortellinger om at det er normen å føle det sånn som dette en del, at det ikke er noen form for unntak, faktisk gjør det hele litt mindre ille. ❤️

8

Gunnhild sitter på itslearning en lørdagskveld, jeg med lovleg. Føler med deg, gønni. <3

9
Esso

Nais sang. Måtte finne den: 10 ting av Emir

10
lekser på en lørdag? serr gunhild...

kom deg på fest!

11
Stef

Lørdag aften? Serr? Det er Lovleg at feste med de andre da!!!

12

Gunnhild har sovet for lite ... overtrøtt. Bra hun får sove.

13
T-bag

Jeg gad fandme heller ikke til fest ved T-bag ?

14
Vekkes hun av noen?

Tipper David kommer for å hente henne etterhvert og så får vi en klassisk gunnhild-moment når hun våkner med sikling eller no.

15
Vårin

Kven er det som skal tråkke i det knuste glaset? Gunnhild sjølv? David? Sara? Ivar? Torstein? Luna? Eg får vondt berre av å tenkje på det!

16
Find en kost eller en støvsuger, Gunnhild!

Jeg vidste bare, at det ville gå galt med det glas! Så ryd det dog op med det samme!

17
gunhild og peter spiller ludo i stua

for peter vil heller ikke på fest

18
Hvorfor fest?

Det er faktisk ikke alle som liker å gå på fest. Det var ganske tydelig forrige fest at dette ikke er noe Gunnhild er særlig interessert i.

19
kommer der aldrig en samtale

mellem Gunnhild og Alex ?

20
Det tøj, der blev smidt på glasset...

var det ikke Alex's kimono?

21
So Me

Er ikke noget Alex rigtig gør det i, hvis han kan slippe. Kun som platform for kunstnerisk udtryk. Han har jo også udtrykt modstand mod Det Hvide Hus-chatten.

22
Partyy

JOIIIIN

23

VANN i vinglasset????

24
Hydra

Ho drikker vann, ja. Gjør det noe?

25
Gunnhild!

Kan du ikke gå på fest, dah????

26
Waiting Game

Venta på ny video med David og Gunnhild på festen!! Hurry please

27
itsybitsy ting

*it's learning eller Itslearning

28
Petimeter

Kl 0:00 Da har alle lagt seg igjen, unntatt Gunnhild. Festen må være slutt for Torstein og David ligger fredelig under dyna...

29
Røde bukser!!

Noen som vet hvor de røde vide buksene som Sara i serien har er fra? :)) I need them

30

Monki!:)

31
Vil gi Gunnhild en god klem

Dere må lese notatene hennes på profilen hennes.

Kjenner meg så igjen...så lei av å føle seg misforstått,annerledes,dum og klønete med andre folk...så like greit å fokusere på ting man kan og er god på...?

32
Jauda

Så var det det, då. Får håpe ho naila analysen i norsk. Typisk no, sidan det har handla litt om det, er at ho får ein dårleg karakter, og begynner å lure på kva ho eigentleg er god til.....

33
Vil gi Gunnhild en god klem

Nemlig...og da blir fallhøyden så stor om man ikke lykkes.

34

Ikke alle syns det er serlig gøy å bare joine inn hos noen andres fest. Det er heller ikke den eneste måten å "leve litt" på. Kjenner meg igjen i Gunnhild her. Jeg satt også mange helger inne alene mens andre var ute og festet, og det er litt fint å se det i en serie.

35
Hils Jesus

Samme her. Og oppfordringen "lev litt da!" gir ikke mening når det for meg nettopp ikke føles som å leve å måtte feste (med mindre jeg en sjelden gang har lyst). Det føles som bortkastet tid å bli med på noe som andre har bestemt at er riktig måte å tilbringe lørdagskvelden på, når det er tusen andre ting jeg heller vil gjøre. Synes faktisk det var det minst realistiske i Skam - alle karakterene var på fest hver eneste helg! Dramaturgisk er det jo så klart en klar fordel, men for meg virker det ikke realistisk i det hele tatt. Enig med deg i at det er veldig forfriskende med en tenåringskarakter som ikke er sånn.

36
inga

Ikke let at gå til fest når du har social angst. Det blev jo for meget sidst. Gider nok heller ikke se på at Sara og Torstein er sammen igen, eller at der er drama med Ivar/Sara/Torstein.

37
Silje

Hun våkner, ser det er blod på håndkleet. Peter kommer haltende inn i fellesområdet, skylder på håndballskade. Men Gunnhild vet sannheten Han liker henne og klarer ikke holde seg unna ?❤️ Han PRØVER, pga Gud, men Gunnhilds tiltrekningskraft er sterkere enn Gud sin 😉

38
naaawh

david is so cute?

39
Sakleg

Koffor skulle Gunnhild gidde å gå på festen til ein som har håna henne frå fyrste stund? Ho ville jo garantert fått dritt i ein eller annan form frå T og det treng ho ikkje akkurat no!

40
Ting som rykke meg ut av innlevinga

Med denne serien er ein veldig avhengig av å følge med på alt. Å sjå kun det som kjem på tv åleine blir ganske meiningslaust. Tidlegare konsept som har ligna dette, har tv-delen vore ei sjølvstendig historie, medan nett og sosiale medier har vore supplement.

Fargane. Bruk av fargar er eit interessant verkemiddel, men svekkar opplevinga av at det skal være realistisk. Ingen går kledd slik. Opplevast ganske retro, slike valg NRK kunne ta før då seriane var langt dårlegare enn dei er no. Og gir det heile litt barnsleg preg?

41
Men...

De har jo skikkelig bra stil? Følg med litt i motebildet, da 😉

42

Jeg har samme oplevelse som dig.

De farver der de irriterer mig. Det er urealistisk. En ting er at de går klædt i hver deres farve. Men at de også bruger farverne i manuskriftet får det til at virke lidt underligt.
Men er alligevel nysgerrig på hvad redaktionens tanker er omkring de farver. Hvad ønsker de at vi skal få ud af de farver?

43
Einaste forklaring...

Einaste forklaringa eg hadde kjøpt er at vi ser alt gjennom G sine auger, og at det er ho som ser folk gjennom sitt filter, set «merkelappar» på folk. Ho gjer jo akkurat det reint bokstavleg i dette klippet. Gule post-it-lappar i trynet for å halde seg sjølv i boksa «flink skulejente» som ikkje går på fest.

Men eg syns det burde vore løyst på andre måtar. Særleg det heilraude antrekket til Sara irriterer meg. Ser ut som ein 4-åring på 80-talet.

44
Skjer det ikkje noko snart?

No held vi på å bli galne av å vente! Eit eller anna i dag. Pliiis??

45
Tror Torstein

Tenker å prøve seg på en sovende Gunnhild menså trår han på glåsskårene ??

46

hva slags sang var d? <33

47
Selja

Hva heter sangen, har prøvd å finne den så lenge??

48

David er en fin fyr! Som har lyst på chips ?

49
Det er så bra,

at det tas opp alvorlige tema som det å trøble med innlogging. Godt å vite at man ikke er alene om sånne vanskelige ting ??.