Ragnar (gymlærer) >

15:58

Ragnar (gymlærer):
Ja du Gunnhild. Veit ikkje kvar du vart av i dag då, men no har du vore vekke frå gym nok gonga til at eg må gi deg og foreldra dine beskjed om at du nærmar deg fraværsgrensa. Ein når fort 10% i eit lite fag som kroppsøving så da må ein passe på å møte opp. Det skal ikkje vere noko problem om du møter opp frå no av. Men da må du møte opp eller ha noko gyldig dokumentasjon. Med vennleg helsing Ragnar.
Gunnhild:
Ok, kan eg ta opp igjen coopertesten etter haustferien?
Ragnar (gymlærer):
Det kan vi evt. sjå på.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

16 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Forest gump

Forest gump gifen i logoen da ?

2

fy faen så relateable

3
Trene

Med Peter!

4

Får helt vondt i magen og blir stresset bare av å lese meldingen..

5
Norskpolitiet

Det heiter ev.
Evt. står for etter vår tidsrekning.

6
Geek

Nei, det er rett.

7
Bizy

Er nok en grunn til at Ragnar ikke er norsklærer ?

8
Å fy

Detta e d som gjer at eg ikkje vil gå på VGS.

9
Gjest

Hjertet blir "eple til læreren" 🙂

10
Ragnar❤️

?

11
Kenneth Cooper

Ikkje er han gymlærer heller. Dei sprang feil veg på testen. Alle med over snittet interesse for gym veit at ein spring "mot klokka" på friidrettsbaner.

12

David sa da «vi varmer opp»?

13
Fraværsgrensa

Etter at fraværsgrensa kom har flere ungdommer gjennomført vgs. man må jo bare presse seg gjennom det.

14
Til lærerene

Ser i kommentarfeltet til tidligere klipp at det er noen lærere som ser på serien og har derfor et spørsmål. Når en elev har mye fravær; prøver dere da å undersøke eventuelle underliggende årsaker, som trivsel og mestring, eller bare truer dere med karakterene? Kanskje litt frekt spørsmål, men -

15
En lærer svarer:

Det er nok litt forskjellig fra skole til skole - og fra lærer til lærer. På skolen vår jobbes det mye med relasjon og oppfølging. Jeg prøver alltid å finne ut hva som kan gjøres. Noen elever er imidlertid veldig unnvikende, og det tar tid å få til en relasjon som gjør at de faktisk forteller hva som er galt. Og når de er mye borte, tar det enda lenger tid å bli kjent og oppnå tillit.

Men gymlærere har kjempemange elever (fordi gym er et totimersfag, og dermed må gymlærerne ha veldig, veldig mange klasser for å fylle opp, sammenliknet med lærere som har femtimersfag som feks programfagene), og da er det ikke så rart om de ikke får til å følge opp nesten 300 elever veldig tett.

16

Altså... på vg1 har man 2 skoletimer gym i uka. Det betyr at på høsthalvåret har man 5,et eller annet% i fravær allerede første dobbelttime man er borte. Altså burde Ragnar sendt varsel allerede etter første gang hun var borte fra gym... (siden man har over 10% fravær etter to dobbelttimer borte..) just saying....