Mamma 💖💕💕 >

15:03

Mamma:
Mamma:
har du funne ut kva dag du kjem heim da? ?
Gunnhild:
Ok om eg ser det litt an?
Mamma:
Ja sjølvsagt. Vi drar jo til tante, men kjem no berre heim når du kjem heim ?
Gunnhild:
Bra
Mamma:
Du må ha litt pause også da.??
Gunnhild:
Jada. Går bra.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

16 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Hovdebygda

Så søtt at mora nytter meldinger som snapchat ??

2

Snapchat eig ikkje akkurat konseptet «selfies»

3
HØYANGER

<3 <3 <3 høyanger love <3 <3 <3

4
dra no på ferie!

Eg er litt bekymra for Gunnhild som skal være aleine heime ei heil veke. Det kan kanskje verke som ein god idé for ho å jobbe med skulearbeid men det er viktig å gje seg sjølv pausar og ikkje berre pushe seg heile tida. Eg har gjort det samme i nokre ferier sjølv og det er sjeldan verd det, det er så nitrist å være aleine at eg ikkje klarer å jobbe med ting uansett. Ta heller med skulearbeidet heim til foreldra dine!

5
Gamla

Ja enig. Hybelbuarar på 16 år bør heim til foreldra sine i feirar og dei fleste helgar, til heimelaga middag, fullt kjøleskåp og senga si. Og mamm og pappa. Ein er trass alt ikkje serlig vaksen som 15-16 åring.... Mine 3 som har budd på hybel var heime dei fleste helga fyrste året, så blei det sjeldnere etterkvart.

6
Heim

Eller bare mamma, bare pappa, mamma og mamma, pappa og pappa.

Eller berre «heim» ❤️

7
Hybelbuar

Haha, eg er hybelbuar på 25 og eg drar fortsatt heim til mamma ein gong i veka for å få ro i sjela ¯\_(ツ)_/¯

8
Burde fått ordna seg ei dør

Mamma og pappa - de kan vel hjelpe til med det?

9
Ferie!

Endeleg! Skal ikkje bli mykje skulearbeid på meg i alle fall..

10
Gunnhild og Torstein

Det er de som blir igjen i hybelhuset. Vi vet jo alle at Torstein er obsessed med Gunnhild. Kan bli litt ubehagelig, eller kanskje han viser seg å være ok? Han kan jo også hjelpe henne med den Coopertesten

11
Gunnhild og Torstein???

Vet vi det?
Hva er det jeg ikke har fått med meg?

12

kan noen pliis forklare gunnhilds ordspill i den siste notaten hennes? på bokmål. hva er greia med høst - å høste, hva mener hun med å "høste seg selv"?

13
Kanskje

Lasse kjem innom i ferien?

14
agurk

Er denne agurgheaderen en måte å fortelle oss at det ikke kommer noen oppdateringer før etter høstferien? Vil ha flere Peterklipp, der Peter og Gunnhild er på joggetur og snakker om angst, bygd og foreldre..

15
Høstferie

Heldige skoleelever som bor sørpå! I landets tre nordligste fylker har vi (ekskludert helga) bare høstferie i 2 og 3 dager. Troms har høstferie torsdag og fredag 4-5 oktober mens Nordland og Finnmark har høstferie onsdag, torsdag og fredag 3-5 oktober.

16
Molefunken

What? Det visste eg ikkje 😮