Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

75 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Cili

Oi.. hadde lurt meg.. ?

2

Smelt!

3

ikke smelt!!

4
uæææ

håper du kødder..

5
Lovlegbegeistra ?

Wow! Beste komplimentet EVER! ?

6

He has a way with words... but then again, he had weeks to polish his speech. At some point it seemed even Sara bought it.

7
....

wasn't exactly the most original speech either tho, "I like you because you are different, and brave...", but for a naive insecure 16year old.... Yeah I can see her falling for it

8
Neeei

Gunnhild ikkje slepp han tilbake i livet ditt! Du kan så mykje betre enn han der!!

9
Sniff

Litt vanskelig å hate Lasse nå.

10
hahah

Kanskje vanskelig å hate, men syns han fortsatt er ganske lett å mislike

11
Døh

Flott gjort av Mr. Dudeface å klare å si noe fornuftig som kan gi Gunnhid closure på orntli. Uventet men bra.
Nå må hun bare skjønne at han fortsatt er en kødd og at hun må gå videre i livet sitt med blanke ark.

12
Vårin

Alle kan gjere feil. Kvifor er han ein kødd?

13
....

Å være kontinuerlig utro og å sende dickpics til andre jenter e ikkje akkurat ein liten feil da.... hahah ka faen

14
Hæ?

Sendte han dickpics til andre enn Gunnhild?

15

1:16 Gunnhild says "Hello, Lassie". Lasse Come Home 🙂

16
Linen

Åhhh ❤️????

17
siri

hmmmmmmm vet ikke helt om jeg er solgt på det her. fint at han sier hun var bra.... men han var fortsatt utro og har vært gone i flere uker.

18
Man kan jo være *lidt* solgt uden at være *helt* solgt.

Det var jo ret fantastisk det han sagde. Og hun kan jo godt lade være med at være kæreste med ham. Håber vi. Men måske kan hun blive glad for at kende ham og føle sig mere stolt og tryg ved at være hjemme ind imellem. Stolt over at vide, at han så hende og syntes hun var modig. Måske gør det én mere modig.
Og måske føler hun sig ikke ussel i forhold til Stina, men som "første valg".
Der skal nok gå noget galt, men det kunne også handle om at Lasse ikke KUN var en idiot, selvom han OGSÅ var en idiot.

19

Sååå... mener han det han sier eller er det er triks for å få Gunnhild til sengs?

20
Bare meg

Oi kanskje Lasse kommer til å sove der!
Also, kan Sara være søstra mi plis

21
Bra, Lasse!

Om Gunnhild gjev deg ein sjanse til vil tida vise - men ditta var bra sagt? So håpar eg du sa dette faktisk fordi du ynskjer henne alt godt, og ikkje for din eigen vinnings del. Kanskje du får lov til å bygge opp igjen tilliten ved å vere ein god ven♥️

22
hahah wtf

"vere ein god ven" hahah wtf? Viss typen min på 18/19 hadde vore utro så hadde eg aldri vore venn eller sett på creepen, sjølv om han klare å sei ifra seg den mest cheesy filmsitatet ever: "eg lika deg fordi du ikkje er som alle andre" pleeeaseee fant du på den sjølv eller Lasse? Meg i røvi

23
hallo

fyren er jo en dust. han har lappen og feilsender dickpicks til sin 15-årige kjæreste. som egentlig var til en annen 15-årig kjæreste? yo

24

Det faktum at eg nesten blei litt tiltrukke av Lasse der gjorde meg forvirra, sjukt kor mykje stil har å sei. Den tanktoppen og bilen og alt harryrånar opplegget var tidenes turnoff.

25
hmmmm

Minna meg nesten om William der du Lasse, men berre neste. Florø dialekta og fettete hår ødela ein del hahah

26
Molefunken

Hadde omvendt effekt på meg ??

27

Syns fortsatt det at han har gått etter ei 15 år gammal jente er creepy eg

28

Jeg tenkte på det, men hun fylte 16 i år, og om han fylte 18 tidligere i år, er det ikke så ille.

29

hmmm jaaa men han e jo ferdig lært bilmekanikar (står i profilen hans), då må jo han være 20-21

30

Eg hadde kjærast på 18 år då eg var 15. Det var ikkje noko weird med det, vi var oppriktig glad i einannan. Han er kanskje den personen eg har følt meg mest trygg med i heile mitt liv. Veldig vanleg i den perioden at jenter søker oppover og gutar nedover, rett og slett fordi jenter modnast tidlegare.

31

Trur Lasse er over 20 da

32
offff

ouffffff, kor gammal er du no? no offence men reflekter litt over maktbalansen i det forholdet kanskje

33

Dette gjelde jo ikkje for alle jente da, og vil ikkje akkurat sei at Gunnhild e særlig moden for alderen... Gutta som må gå nedover i alder er og gjerne gutta som er umodne for egen alder, e ein grunn for at den seksuelle lavalderen eksistere. Seie ingenting imot din situasjon, den kan seff ha vore annerledes. Men i dette tilfellet neeeeeh

34

Jeg er helt enig! Han er voksen, og det er virkelig ikke Gunnhild. Hun er ikke en gang veslevoksen eller særlig moden for alderen, noe som gjør henne til en fantastisk flott karakter, men det gjør det bare enda mer creepy, ubehagelig, og ikke så troverdig.

35
Nina

Veldig pent sagt, men det er ikke ord som betyr noe når man holder på sånn som ham. Ikke la deg lure. Hadde en sånn eks, han slo opp når han ville, og tok meg tilbake når han ville, bare fordi han viste akkurat hva han skulle si for å få meg. Tok meg 3år å endelig lære at det ikke var riktig slik han holdt på!

36
ooooh, hvor skal dette ende?

må lage soveposetelt, poppe popcorn, jekke en pils og vente på neste episodeee..ååå nåååå fooort
jeg må til sengs snart!!

37
komman da

skjer med at folk her plutselig liker Lasse? He's still an asshole

38

Yup, men han representera mykje av det VGS jenter blei lurt av da, smooth fuckboys. Eller smooth harry rånar fuckboy, same shit hahah

39
Janne

Blow sunshine up your ass

40
alva hatar lasse

fuck Lasse han är skit

41
nei nei nei

dette er så feil. Lasse, gå hjem. Gunhild, ikke inviter på øl. Lasse, du sitter å prater med to småjenter i et leketelt.
Hallo! Sara og Gunhild, har dere sett skam? røyk en spliff og bli forelska. men ikke ha trekant med Lasse! gi fyren en pils og takk for besøket. ikkeno knus eller kram eller puss. hej då, snakkes, au revoir!

42

Takk! Perfekt kommentar!!

43
Sassy

Tack för det Lasse, nu pyser du hem igen och låter Gunnhild utvecklas vidare.

44
Keep it in Hindsight

Talkin' in my sleep at night
Makin' myself crazy
(Out of my mind, out of my mind)
Wrote it down and read it out
Hopin' it would save me
(Too many times, too many times)
My love, he makes me feel like nobody else
Nobody else
But my love, he doesn't love me
So I tell myself, I tell myself
One, don't pick up the phone
You know he's only calling 'cause he's drunk and alone
Two, don't let him in
You'll have to kick him out again
Three, don't be his friend
You know you're gonna wake up in his bed in the morning
And if you're under him
You ain't getting over him
I've got new rules, I count 'em

Dua Lipa ♥

45

Hadde nok lurt meg

46
Ender med en ærlig note

Bra Lasse!
Vi må bli flinkere til å gi kompliment og ikke holde slike sannheter for oss selv. Det er så lett å projesere sine egne tanker (som ofte er negative) om seg selv til andre. Noe som ender med at alle tenker dårlig og lite om seg selv. Slik skapes dårlig selvbilde. Slik skapes depresjoner og angst. Når slike tanker blir sannheter og man lever opp til dem, fordi man ikke klarer å se seg selv annerledes.
Vi må bli flinkere til å kommunisere, framsnakke og være ærlige. Gi kritikk der det er grunn for det, men gi også ros og fortell folk hvorfor du liker å henge med dem. Mange lar seg nok overraske over hva andre ser i dem. Og det kan bety uendelig mye for mottaker å høre det. Spesielt blant sine jevnaldrende.

47
Molefunken

Eg og håpe at hn faktisk meinte det. For kan vise at sjølv om nokon er ein kødd i eit forhold, betyr ikkje det at dei ikkje kunne sjå noko meir i forholdet og. At sjølv om ein seie sånne ting så treng ikkje det bety at ein vil ha personen tilbake. Men at ein faktisk oppriktig meinte at personen burde vite det. I stedet for å få rundt resten av livet sitt og tru noko anna.
At han heller kan bli sett på som ein kødd og avslutte forholdet, enn at ho skal sjå på seg sjølv som ung og dum samtidig.

48

Ikke helt jevnaldrende da.

49
Ikkje la deg lure

Man er bare flink til å manipulere følelsar. Folk som Lasse er veldig flinke til å snakke for seg og sei dei rette tingene når dei angrer. Som dei gjer. Igjen og igjen. Fordi dei ikkje eigentlig endrer seg. Tru meg, han er framleis den creepy 20ish-åringen som gjekk etter ei 15 år gammal jente (no 16)

50
Eeehhmmm?

Disse to jentene hjemme alene for en hel uke med røyking og opptreden som dette, og de har ikke kysset en gang? Urealistisk!

51
hahah djeeez

hahaha, ja i følge sånn alle seria og media no... Folk få gjer ka dei vil, men e lei av at vennskap alltid skal bli noke meir i sånne seria.. både imellom ulike og samme kjønn, det går faktisk an å være så close uten at noke skal skje. Som forsåvidt Lovleg vise mellom Gunnhild og Ivar, sjølv om vennskapet starta med eit hook da hahah.

52

Hvorfor er det urealistisk?

53
Lasse

Han kom tilbake for at det går rykter i hjembygda. Rykter om at Gunhild er på randen av sammenbrudd. Han tror det er hans feil, fordi han slo opp. Derfor har vår helt reist helt til Gloppen, for å fortelle vår heltinne at hun er et fantastisk menneske, for å kvitte seg med eventuell skyldfølelse dersom hun skulle ende opp på psykiatrisk poliklinikk eller lignende.Helt unødvendig da, men fyren er innbilsk og det er godt ment!

54

Yiiiiijjjj... Vil se mere... får kriller i maven. Må bare se mere. Synes stadig ikke Lasse og Gunhild helt passer sammen. Men Lasse er da også virkelig modig når han tropper op sådan og med sådan en ro kan sidde der og erkende sine fejl og så gøre det foran både Gunhild og hendes veninde!!

55
Flashback

Åå, fy fanken, dette gav meg flashbacks til då eg var 16 og ein på 23 var interessert i veninna mi som også var 16. Han kom ofte med sånne triste historier om kor urettferdig folk hadde behandla han, mora som ikkje hadde vore snill med han, eller folk som ikkje hadde støtta han til å fullføre vidaregåande, eller ekskjæresten som plutselig begynte å være sur og passiv-aggressiv mot han utan at han heilt skjønte kvifor.

Husker at eg tenkte på det eg hadde hørt om om guttar i 20-årene som henger med mykje yngre jenter, og at det ikkje gjaldt han. For han var jo morsom å vær med, også for oss andre i gjengen, og historiene han fortalte med såra og alvorlig stemme gjorde at vi fikk sympati for han.

Spoiler alert: han var sånn som alle andre 23-åringer som henger med 16-årige jenter.

56
:(((

Hahah ufff, 16 åringa i dag må serr passe seg for sånne, e så jævlig med eldre gutta som manipulere på den måten. Blir kvalm når eg høyre gutta på min alder som går på ungdomsskule og tidlig VGs jenter

57
TAKK GUUUD

for at Gunnhild ikke har dør!!!

58
Guru

Yes!!!! Coinflip! Enten er Lasse verdens største på å gjøre alt riktig for å få et ligg, eller så har han oppdaget at ligg for liggets skyld er uten verdi.
Uansett fremragende skuespill av han som spiller Lasse.

59
Enig

Lasse er overbevisende vanskelig å forstå seg på. Kjenner at jeg svinger veldig. Bra gjort av skuespilleren.

60
#værraus

Ingen som har fått med seg at det er verdensdagen for psykisk helse i dag? Årets tema er å være raus med seg selv og andre, og det er jo nettopp raushet Lasse viser her når han bl.a. viser forståelse og aksept for Gunhilds ulikhet ?

61
Hmmm

Eller han vet alkurat hvilke knapper han skal trykke på for å få Gunnhild til å glemme at hun er sur på han.

62
det er ikke sådan et step

i en AA afrusnings plan? han var alkoholiker og nu skal han konfrontere alle dem han har skadet på sin vej i hans alkohol misbrug?

63

That escalated quickly...

64
lack of info makes your imagination go kinda crazy

I think the dude is in love...

65

Don't take him back

66
Serr?

Er det virkelig ingen som skjønner at Lasse bare sier dette fordi han vil ligge med Gunnhild? Hun er liksom “lovleg” nå, hvilket betyr at han ikke kan bli straffet på noen måte etterpå.
Da de var sammen hadde han kun fokus på sex, tror virkelig ikke at han plutselig har forandret seg. Det er ganske skummelt at han klarer å manipulere med Gunnhild og alle dere i kommentarfeltet. Sånne ekle typer som Lasse bruker snille ord som middel når de vil ha sex, det er ikke noe nytt i det hele tatt.

67
Ines

I hope the actresses are friends irl, they have incredible chemistry + are great at acting. Don't care about Lasse though, byeee

68

En øll?

Vi kasta ut "please stay" kortet...

69
Ehhh?

Lasse, jag säger bara "BULLSHIT"!!!

70

I am confusion

71
Ida Helen

Det eneste som plager meg er hvor lenge de liksom er baked på den lille fjerten av en joint

72
Lurer på ...

- Kva var det Gunnhild håpa på her?
Ville ho at Lasse skulle seie fleire hyggelege ting om henne, ville ho bli sammen med han igjen eller var ho berre "så søt og snill" at ho følte at ho måtte tilby han å vere lenger når han tross alt hadde sagt alt det fine? Kanskje ho syns litt synd i Lasse?
Verda er full av døme på jenter som er "søte og snille" på eigen bekostning.
Egentleg litt overraska over at det var Sara som oppmoda henne om å vere "søt og snill".

73
Altså, dette klippet....

...det er jo et typisk eksempel på hva Lovleg gjør med oss. Vi (hvertfall jeg) blir ambivalent , i dette tilfellet når det gjelder Lasse. Har jo fra tidligere klipp gjort meg opp en mening om at han er en lite sympatisk fyr. Mens her i dette klippet virker han jo veldig sympatisk. Ser også i kommentarfeltet her fra tidligere at det er mye delte meninger om han virkelig mener det han sier eller om han har (andre) baktanker ... Slik var det med Sara i starten, og slik blir det etterhvert med Luna også. Og dette gjenspeiler jo selveste real-life. Mennesker er komplekse. Og det setter jeg stort sett pris på.

En helt anna ting: Silje som spiller Sara er et helt studium i seg selv når det gjelder ansiktsuttrykk i dette klippet. Tenk å si så mye uten å si noe, fantastisk å se hvordan hun endrer seg fra fnisete jente til seriøst betatt av Lasse sine ord.

74
Ambivalens

Det er sant! Det er det Lovleg gjør med oss! Ingenting av det som skjer har bare en side eller en betydning.

75

Så enig i alt du skriver her!