Sara Årdal Aktiv nå

12:06

Sara:
Kest e du?
Gunnhild:
Dro heim. Bryr du deg?
Sara:
Kan eg forklara meg elle? Da e ikkje sånn som du trur
Gunnhild:
Er vel ikkje så mykje å forklare.
Sara:
Men alle ha sett storyen din. Da e so jevla urettferdig.
Gunnhild:
Ja? kva var det som var feil med det eg skreiv da?
Sara:
Da va du som ba han om å bli atte og du som sa mi sku ta ei øl.
Gunnhild:
Så da er det min feil da?
Sara:
Folk drive å senda meg meldinga og bare “da va stygt gjort”
Gunnhild:
Ok. Folk kan vel meine kva dei vil.
Sara:
Veit du ke. Du e so teit. Spring berre rundt å skulda på alle andre før at du e svak og usikker. Du kunne ha snakka me meg om du va sur og eg kune ha forklart, men fordi du e so feig so berre legg du da ut på insta i staden fy fan.
Gunnhild:
Du virka jo veldig opptatt da sara. Trur du det er skikkelig lett for meg å komme å bryte opp når du er på veg inn i munnen på eksen min.
Sara:
Da her gidd eg ikkje.
Gunnhild:
GREIT. Du berre spring rundt og får vilja di heile tida uansett og DRITER i korleis folk har det. Eg treng faktisk ikkje å ha nokon som deg i livet mitt.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

157 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Det er nu ret bekymrende så selvdestruktiv Sara er - håber Gunnhild get the Picture snart

Kombinationen af Gunnhilds umodne reaktion hvor hun udstiller Sara's adfærd på insta, forlader hende/hyblen og skriver hun ikke vil have Sara i sit liv - og så Sara og hendes selvdestruktive måde at handle på - The following are examples of self-destructive behavior:
Compulsive flirtation med selv bedste venindes ex. *tjek
Drinking alcohol *tjek
Overeating *hun stoppede kanelboller i hovedet på den cafe
Cutting yourself ("kniven?")
Verbally lashing out at someone *tjek igen og igen
Avoiding other people or isolating yourself *tjek skulker meget
Using drugs *tjek pot
Engaging in disordered eating (for example, fasting or purging)
Gambling *tjek - Totalt syg score i globen Galoppen
Throwing things *tjek bibelboller
Engaging in dangerous sexual practices (for instance, having unprotected sex or having sex with someone you just met) *tjek bruger Ivar
Using sleep to escape
Threatening suicide *"ambulancen e Rikke glad for mig eller noget sådan sagd ehun)
Becoming violent toward others *tjek (mod thorstein - sorry not sorry)
Threatening others
Banging your head against a wall
Pulling out your hair
Attempting suicide

2
Snusmumrikken

Helt enig. Vi har fått veldig mange tegn til at Sara virkelig ikke har det bra. Synd, men veldig typisk at Gunnhild ikke ser det. I hennes øyne er Sara kul, utadvendt, typisk pen med fin sminke og klær, og har draget på gutter. Alt Gunnhild tror hun selv mangler. Jeg er også redd Gunnhilds kommentar om at hun ikke trenger en som Sara i livet sitt kan minne Sara om noe hun har hørt før... fra faren eller t.o.m begge foreldrene, ettersom de ikke involverer seg i livet hennes. Når man føler at folk skyver en fra seg kan man fort føle seg som en byrde, og derfra kan det virkelig gå ille.

3
2 Good, sad list.

And "It got cancelled" ... pretending to be okay with her father not wanting to see her.
And her background is more like Gunnhild's than either of them really knows ... that's why her theater text was like as if she had read Gunnhild's notes, and that's why she was so moved by what Lasse said about daring to be different in a small town.

4
I have a feeling that her father has abandoned her

Kjartan has a song about a father - an accepting father - I have a feeling that Kjartan represent her fiction of a father. And by the way he was in Bergen when she wanted to go to Bergen. and she got home - lay down her bed facing the Kjartan poster.

and the Spiderman reference - Spiderman is an orphan - and he has two alter egos? Sara kind of have two alter egos - one there is kind and loving - and one that is extremely self destructive. Maybe driven by the fear of loss ?

I feel so sorry for Sara. It must be so hard to maintain the faith in a loving relationship when she might have suffered extreme loss? And it must be so shitty to realize that she lost Gunnhild - and that Gunnhild has a right to be mad (not that I am justifying the instastory thing). Both girls struggle with the fact that their behaviour turns people away from them when there are under pressure.

Also it not unlikely that Thorstein feels the same way and the reason why Sra fell for him is that at some level he gets her. Both have destructive behaviour. Maybe they've both been abandoned by their parents - they might have be adopted or growing up with relatives - a grandmother? Just a wild guess 🙂

5
2 Good, sad list.

And also, pretending not to have any deep feelings.
"I don't fall in love", "I don't cry over dudes" etc.

6
Good, sad list.

I agree, except for the eating part. But the ambulance "is tired of me" for sure is a ... what do you call it? An alarming bad sign.

7

I thought it was more like she had a lot of accidents ? Noen folk er mer klønete enn andre uten at det ligger mer bak.

8
Norge

I'm sure the "the ambulance is tired if me" comment was about accidents that has happened while drunk, very typical. For example if you trip on something while drunk and hurt your leg, then you or your friends freak out and call the ambulance.

9

Jeg tror Sara har sagt/gjort noe fint for Gunnhild. Avvist Lasse på en bra måte pga Gunnhild, eller noe... Noe som kommer fram etterhvert.

10
Håper det..

.

11
Anonym

Syns egentlig at Gunnhild overdriver litt det med kjæresten sin hun kunne ha bare snakket med Sara

12
Gunnhild er ikkje betre enn Tina

Ein har ikkje lov å legge ut ting på nettet om folk, sjølv om det er "sant". Opptaket av Gunnhild, som Tina snappa var jo sant - det var Gunnhild sjølv som fortalte historia om My Little Horny. Det var likevel feil å legge det ut. Sara flørtar med Lasse - javel, - det er ikkje rett av Gunnhild å legge det ut. Gunnhild syns at Tina var dramatisk, men no er ho ikkje betre sjølv.

13

Gunnhild har lært at det var heilt innafor av Tina å leggje ut MLH-snappen frå festen. Tina har ikkje orsaka, ingen reagerte på det, ingen sa «dette er ikkje innafor», Sara berre lo da Gunhild sa ho ikkje visste at det var ho sjølv som hadde sagt det. Da trur ho vel at folk synest sånt er greitt...

14
Anni

Går jo an å tenke selv, da? Ikke skylde på alle rundt seg hele tiden.

15

The thing with these series, Skam, Blank, Lovleg, is that the characters are not black or white, not even the protagonist. I'm sure we will see Tina's positive traits if she gets her season (and even Nikolai, William's brother, would have suddenly stopped being all evil had he got his season).

16

Kan vi få et klipp av at Gunnhild snakker med moren eller faren sin og deretter et bilde av messenger chatten der hun sier til Sara at hun overreagerte og at hun er lei seg for hva hun gjorde?

17
"skulle ønske vi kunne slette det frå liva våre"

"akkurat som med internetthistorikk".

18

Kære nrk i er NØDT til at give os et klip inden weekenden og noget mere samtale. Det er urealistisk at Gunnhild hverken snakker med Sara eller Lasse ovenpå alt det der er sket.

Mødes Gunnhild med Lasse hjemme i hjembyen?? Åhh...

19
Siri

Er det pause nå? *angst*

21
Emma Esther

Kyskhet.

Hadde ungdommen latt nær kroppskontakt, lengsler og erotikk vente til de trådte inn i ekteskapet - så ville ikke situasjoner som dette oppstå!

22
Constanse Caspara Constantine

Et gledelig gjensyn!

23
Det var lenge siden

Der var du jo!

24
Tusen tanker

Sikkert tusen tanker og følelser som svirrer rundt i jentene nå. De veksler nok mellom sinne, skuffelse og litt redsel for hvordan neste uke utvikler seg.

25

Akkurat som oss...

26
Er i samme situasjon nå!!

Samme som Sara, omtrent!!. Aner ikke hva jeg skal gjøre!

27
Er der ikke nogen der kun hjælpe dig?

Jeg tænker at det vigtigste er ikke at stå så alene. Intet menneske er defineret af en handling. Og jeg er sikker på at hvad der end er sket så er der også en masse gode ting ved den relation. Og ønske om at forandre ting er vejen frem. Og måske er det bedste at få hjælp til at identifisere handlemuligheder. Så du ikke skal føle dig handlingslammet elle magtesløs, fordi det er så forbandet hårdt at være i sådan et hul. Tid er often en utrolig god ven - vrede dæmper sig og det bliver muligt at snakke. Jeg ønsker dig at du må finde din vej frem.

28
Redd

Har det nokon gong gått eit døgn utan noko form for oppdateringar her? Er SÅ redd for at det blir pause no, vil ha meir!

29
sakte-tv

Ja, det har vel stort sett vært ett klipp eller en post hver 27. time, med noen få unntak?

30
Haaalloooo

Poking Lovleg with a stick?

31
Lasse for egen sesong!

La Lasse flytte til Sandane for å ta påbygging, og gi han sesong 3 (med russetid). Vi trenger å forstå han - og hans type gutt/ mye bedre! Minner forøvrig om at Eskild i skam var 21 (hvis jeg ikke har oppfattet feil) i sesong 3. Ville noen ha syntes det var «creepy» hvis han f.eks ble sammen med Isak? Også han bruker ganske mye tid på å henge med dem som er mye yngre. Jeg er enig i at Lasse -karakteren er litt sleazy. Men ærlig talt ikke så mye verre enn William og Chris i skam.

32

Helt enig

Vi trænger Lasse og mere modenhed.

Vi har ser Gunnhild nu. Og synes også Gunnhild og Lasses forhold er lidt urealistisk. Men måske er Lasse også umoden indeni. Det ved vi ikke. Men ud fra hvad vi har set virker han meget mere moden. Som en mand og han ser tilmed også godt ud.

Hep hep. Vi vil se Lasse og følge ham i hans liv med kærester! Må ikke sammenligne. Men trænger lidt William mig Nora type

33

ærlig talt syntes jeg det var litt rart at Eskild hengte så mye sammen med folk som var sånn 4 år yngre eller noe

34

Det er ikke bare det at Lasse er 21 (eller 19?), det handler også om at Gunnhild er ganske umoden. Synes ikke det hadde vært greit om hun var mer moden for alderen, men det hadde gjort det mer sannsynlig (synes jeg) at Lasse hadde vist interesse for henne. Gunnhild virker så barnslig, og da føles det bare veldig feil at Lasse, som i hvert fall ser ut som en voksen mann, skal ville ha et forhold til henne.

35

Helt enig!!

36
Det gør ondt

Når ens veninde flirter med eksen ?

37
Annhah

Kjem det snart ny episode??
Eg klarar ikkje og vente

38

Håpar folk ser at logoen inneheld eit bilete og ikkje er svart. Bilete er ein skjermdump (ler) av instastorien.

39

Hvilken logo? Hvor?

40
Molefunken

Neiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Gunnhild!

Igjen!? ??

41
Sara kyssa Lasse

Det veit jo vi som er rivåtsjarar? Ho burde lagt korta på bordet her alt. Så kunne Gunnhild blitt kjempesint for det, og Sara kjempesint for storyen - og ferdig med det. Hemmeligheter for bestevenninna gjer berre meir vondt jo lenger ein held på dei.