Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

112 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Molefunken

Kva er det med den slut-shaminga? Lærte vi ingenting av Noora i SKAM (eg veit, ditta er ikkje skam, men ditta hadde heller ikkje skjedd om det ikkje hadde vore for skam. Er difor eg ser på ditta no 😉 )
Eg er dritlei folk som er så forbanna låst i roller som tilseier at visst ei jente er hyggeleg med ein gut, eller nær, eller kosete (og omvendt) så betyr det at dei er er interessert. Jenter som gjer det med andre jenter kan jo bli sett på som gode vennar. Kvifor kan ikkje det være sånn mellom gutar og jenter og?
Eit veldig heterofokusert bilete, når det gjerne er heilt annleis. -_-

2
Mies Riwåtsj- torsdagsdikt numero 6: Vedlikehold

Vedlikehold
Noe som
Festes ved røttene
Ikke grønn
Kanskje blå
Vennskapet
Sjøltillitten
Lasses oppmerksomhet
Sjøltillitten, Sara
Sitter fortsatt bare i tuppene
Vennskapet
Sitter Gunnhild i røttene
Dere gav ho blåfargen
Ho trengte ikke den
Hvor er gul
Og rød
Skyldt ned med den siste ølen
Ho er grønn av dobbel misunnelse
Det er et helvete å vedlikeholde en krangel med noen man er glad i

3
Vinkel

Herlig!??❤️?

4
@Mie ?

Det var et bra dikt! Og akkurat passe dypt - nok til at det rekker inn til røttene - her hvertfall?

5

Å,takk,så hyggelig sagt av deg ?❤️

6

Jeg innså akkurat at nå er det bare to uker igjen av Riwåtsjen vår ?

Det har vært så fint og koselig så langt.

Tror jammen jeg vil Riwåtsje sesong 2 på samme måte også. Håper noen er med ! ?

7
Alie

Ja, det blir hvertfall jeg med på. Skal legge det inn på mobilkalenderen med det samme ?.

8
Susanne

Takk! Det blir ikke det samme uten deg og snarveiene dine?

9
Ja ?

Jeg er med ?

10

Hurra! ?

11
Metoo

Lovleg i miitt❤️

12
Vinkel

Tina var heime i haustferien og låg slengt i sofaen og slappa av. Ho hadde nettopp oppdaga storyen til Gunnhild. Litt av eit bilde! Så flaut for Sara. Ho som alltid skulle vere så ovenpå. Tenk at Sara flørta med typen til Gunnhild! Eller eksen, då. NO kom det til å bli DRAMA i kvitehuset; det var opplagt.

Tina skrolla vidare på telefonen før ho gjekk tilbake og såg på bildet til Gunnhild igjen. «Bestevenninna». Var dei blitt bestevenninner no; Gunnhild og Sara? Og kva gjorde dei ilag i haustferien? Tina var nyskjerrig av natur og følte ho hadde gått glipp av noko.

Så tenkte Tina på David. Han var reist til Oslo i ferien. Kva gjorde han på skal tru? Skulle ho sende han ei ny melding? Men han var så dårleg til å svare! Tina syns det var håplaust av og til. No måtte vel David skjøne at ho var interessert og at neste utspel var hans? Så mange hint og sjansar han hadde fått, men så skjedde det liksom ikkje noko meir. Ho sukka. Og den gnagende kjensla av å bli oversett og lurt kom sigande over henne.

Tenk om David var med ei jente i Oslo? Ei som la hovudet sitt i fanget hans og blunka forførande? Kanskje han leika med håret hennar. Og med eitt kunne Tina liksom sjå det for seg; at dei lo av henne bak ryggen hennar, veksla blikk og rista på hovudet over henne, Tina, som stod med hjartet i handa og var sårbar og aleine.

Sjølv om Tina først hadde kjent ei slags frydefull spenning over dramaet mellom Gunnhild og Sara, syns ho litt synd i Gunnhild også. Ho skreiv like godt ei melding til henne: «Vi har ein ledig sofa i kollektivet vårt om du treng ein time-out frå bestevenninna di». Og masse hjerter. Send.

Dei hadde liksom noko felles akkurat no, ho og Gunnhild: Sara flørta med Gunnhild sin eks. Og kanskje nokon flørta med Tina sin nesten-kjæreste. Den indre kampen var vond uansett. Alle har sine kampar. Tina kjente for å vere litt raus.

13
Psykisk helse-dagen

Vi har markert den på skolen. Ingen som vet hvordan kamper de andre har for alle har sitt. Så vi må gi tid og være rause med hveranre.

14

Tina,altså ?

15
Lovleg-humor?

«Korleis går det med - Silje?»
Og så er det Silje som spelar Sara!

Oppdaga ikkje dette før no i rivåtsjen. Ler altso?

16
Haha

Ja, akkurat det lo jeg også av på dette klippet?

17
Susanne

Hvis man isolerer hver ting som blir sagt, er det egentlig ikke noe galt i det Lasse og Sara sier. Men så er det Lovleg-dimensjonen(e) som slår inn og ambivalensen river i oss. De er liksom både søte og slemme..