Mamma 💖💕💕 >

13:32

Gunnhild:
Vil bare seie at eg har ordna det.
Mamma:
Så bra! ?
Gunnhild:
Ja!
Mamma:
Korleis ordna det seg? Beklaga at eg var litt streng med deg. Det er jo litt rart for oss fortsatt at du e så langt vekke og har ditt eige liv no.
Gunnhild:
Går bra

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

12 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Nei!

Ingenting er i orden hvis du har levert den sykemeldingen, Gunnhild!!

2
Dave

Joda! Fraværsgrensa burde aldri vært innført. Ikke rart elevene finner andre måter å unngå den på.

3
Joda, jeg synes da det.

Da jeg gikk på VGs for 16 år siden, så hadde jeg 7 dager og 45 timer fravær ca hvert år. Ingen som ba meg om sykemelding eller noe, men husker hun ene ble litt lei av meg. Det er ikke sånn man kan gjøre i arbeidslivet (så jeg dro til slutt til legen, og de fant ut hva som var galt). I tillegg så har det vært en helt vill skulkekultur på 80-90-00 tallet, som nå kanskje burde dø stille ut... Man må sette hardt mot hardt, synd for alle dere som har det så tungt fordi foreldrene deres fant på ordet "skulkesyk" ?

4
Gamla

Da jeg gikk på vgs for neste 20 år siden hadde vi fraværsgrense på 15%. Noen av oss hadde mange kjøretimer i skoletimer og hadde fortsatt tannregulering, og de timene fikk man sjelden bytta. Jeg og flere hadde mye fravær inkl skulk, og i to og tretimersfagene fikk noen av oss lapp om at vi stod i fare for å miste karakteren, men da gjaldt det å ikke skulke mer i det faget. Men med 10% fraværsgrense er det jo hakket verre å holde seg innafor, men jeg hadde virkelig ikke risikert dokumentfalsk for å få denne karakteren, iallfall når det er to andre muligheter..

5
Oh no!

She didn't!

6
Burde finnes andre løsninger

men Gunnhild føler seg pressa mellom skolen sine forventninger, mors forventninger og egen panikkangst.

7
Ikkje lett

Dette er sannsynlegvis ikkje lett for Gunnhild, for slik eg har oppfatta henne er ho i utgangspunktet ei "snill jente". Pliktoppfyllande og ordentleg. Så her går ho nok over sine eigne grenser.

8
Datter

Hvis min mor hadde oppført seg slik, hadde jeg klikka.

9
Og alle blir fornøgde?

Systemet blir tilfredsstilt, og ferdig med det.

10
Hva kommer Ragnar til å si?

Skulle ønske han, gymlæreren, hadde hatt mer fokus på Gunnhild enn å prøve å snike til seg informasjon om hva som hadde skjedd med Sara.

11
Ikke gjør dette!

Det er dokument-forfalsking

12
Straffbart

Ja, og det er straffbart. Det nytter ikke å si at "jeg mente det ikke" heller, etterpå. Eller prøve å forklare hvorfor man syntes det var en god grunn.