Sara Årdal Aktiv nå

21:01

Sara:
Ska me sjao på nåke? Du kan velge ?
Gunnhild:
Må gjere lekser.
Sara:
Ok, men me kan sjao typ stranger things eller game of thrones ??
Gunnhild:
Så koselig, men eg kan berre ikkje no.
Sara:
Den e grei. Men kanskje eg ser på da utan deg dao. Berre eg og Trym og dragana. ??May the force be with me likso.
Gunnhild:
May the force er fra star wars!
Sara:
Ganske sikker på at da e frå Game of thrones. Da e jo me dei som e sånn superhelta og sloss mot Voldemort.
Gunnhild:
Nei
Sara:
Han der grønne som e so sint.
Gunnhild:
Seriøst. Eg veit du kødda, men det er irriterande.
Sara:
Trym mao fao ein drage ??
Gunnhild:
#trymmaofaoeindrage
Gunnhild:
Men du veit han heiter Tyrion sant.
Gunnhild:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

26 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gunnhild

Har ikke lyst å snakke med Sara

2
Hmmm...

Vil ikke? Klarer ikke? Tør ikke? Vet ikke hva hun skal si..?

3
Gunnhild! OPEN UP!

Hun kan altså ikke blive ved med at ignorere Sara! Det er ikke godt for nogen af dem. Sara vil jo tydeligvis gerne snakke med Gunnhild og i kontakt med hende. Men Gunnhild bliver ved med at afvise hende. Er hun sur, fordi hun ikke må sige det med aborten videre? Sara ved jo ikke, at Gunnhild ikke får karakter i idræt pga., at hun hjalp Sara.
Jeg er sikker på, at hvis Gunnhild snakker med Sara om det, tager hun gerne med Gunnhild til lægen og får en lægeerklæring for hendes angst. SNAK SAMMEN!

4
Dei MÅ snakke saman

Gunnhild gøymer seg bak leksene sine heile tida.

5

Men dei tullar jo begge mot slutten av chaten. Gunnhild føler seg ikkje underlegen Sara lenger, som ho gjorde då S bad G deal with it sist, trur eg. Dei må begge deale med sine ting, og gjer det no.

6
opening - lige så stille åbner Gunnhilds hjerte sig igen

pls pls tag en snak sammen med gym læreren

7
Gunnhild trenger at Sara stiller opp nå

Kanskje Alex snakker med Sara og Sara forstår at Gunnhild trenger hennes hjelp?

8
Å, det hadde vore fint!

Om Alex hjelper Sara til å hjelpe han til å hjelpe Gunnhild! Dei kan utfylle kvarandre; ingen er perfekte.

9
Om å sette grenser

Sara er ikkje ein hjelpar. Ho er livleg men ikkje ein trufast ven. Gunnhild gjer det einaste rette og skjermar seg litt frå Sara. Sara er ikkje bestevenn-materiale og endrar seg ikkje med litt snakk.

10
uff da

Syns faktisk ikke Sara er SÅ ille. Hun har tross alt vært en viktig person for Gunnhild.

11
Anonym

Omg blir irritert.
Snakk sammen jenter!!

12
Intern humor?

Elsker når venner kjører på med intern humor som dette. Det er så fellesskap og kjærlighet i det. Det Sara sier her, det er noe de kan si til hverandre om 20 år, og begge bare skjønner.

13

De snakker jo sammen. Dette var en fin samtale det.
Trenger ikke å være noe negativt selv om de ikke bruker smilefjes.

Dette viser at de har en god tone, og ikke alle venner trenger å snakke om alt av følelser hele tiden. De trenger bare å stille opp og være der for hverandre.

14
Gode ting

Samtalen inneholder gode ting som humor, selvironi, interne opplysninger som peker på felles opplevelser og rom for å være litt irritert. Ligner veldig på en samtale mellom venner. Elsker Gunnhild og Sara.

15
Omar

Dei skjønar kvarandre.

16
Helena

Siste episode i kveld?! Ditta gjer ikkje meining 🙁 kva skal eg finne på no når eg ikkje kan oppdatera kvar dag? Kva skal skje med Gunnhild og gjengen? Så mange spørsmål, så få svar!

17
Anlysere og diskutere

Regner med at serien tas opp i skolen, det bør den i alle fall.

18
Venter

på neste sesong. Og i mellomtiden skal jeg se serien en gang til. Minst. Føler det er mye å hente her fremdeles, ting jeg kan ha gått glipp av.

19
Tar Sara kontakt fordi

1) Hun ser at Gunnhild trenger henne? eller 2) hun trenger Gunnhild?

20
Begge deler

Det tror jeg i alle fall, det er jo sånn det er med vennskap. Vi trenger hverandre

21
Tv-program

Tipper Gunnhild ville valgt noe annet enn Ex on the Beach i alle falle..!

22
Du er min nummer 1 uanset hvad du gør

siger jenten på TV og Gunnhild kigger på Sara som har klinet med hendes ex. Gunnhild kæmper fordi hun VIL være Saras nummer et - og hun vil at Sara skal være hendes nummer et?

23
Godt observert

Den så jeg ikke, men det gir ho mening

24
Roadtrip!

De kan fremdeles rekke det!

25
Drager

Hentet fra nettet, syns det passa fint inn i sammenhengen: "Dragen bærer en svært gammel symbolisme, og er omtalt i mange kulturer verden over. Ordet "drage" stammer fra et gammelt gresk utrykk som kan oversettes med "å se klart". Begrepet var knyttet til visdom og klarsynthet. Drager var ansett som voktere av visdom og innsyn. Jeg vil med dette trekke en relasjon mellom drager og våkne individer (som har fått innsyn i sannheten rundt vår eksistensielle natur). Disse individene har gjennomgått en dramatisk transformasjon av bevisstheten til et høyere plan av forståelse, innsyn, og visdom. Essensen av dette innebærer en oppløsning av den menneskelige psykologiske floken, en gjennombrennende avsløring av ego-prosessen i sinnet.
Drager er ofte symbolsk avbildet som slanger eller krypdyr med vinger, som peker til en forening mellom himmelen og jorden.
Slanger og krypdyr har en veldig ren og urgammel bevissthet, et sinn som er ubesudlet av dyriske tanker, hvor de flyter i ett med den underliggende livskraften i universet. De ser verden gjennom en klar varhet, men i denne primitive formen er de ikke bevisste eller klar over hva de er. Således er slanger og krypdyr symbolske vesen av det "underjordiske" og kollektivt underbevisste, som er noe annerledes fra de spirituelle verdiene som symboliseres av fuglene.
Fugler og vinger i gammelt billedspråk sikter ofte til en opplyst sinnstilstand, en transformert bevissthet til et høyere plan av innsyn og forståelse. Metaforisk kan dette illustreres som en larve transformeres til en sommerfugl. Psykologisk sikter denne metaforen til larven som et primitivt bevissthetsstadie, hvor puppen representerer ego-prosessen, og sommerfuglen den våkne og opplyste tilstanden av dyp visdom og forståelse.
Billedmessig er drager en forening mellom to tilsynelatende motparter; mellom den rene og urgamle bevisstheten/varheten som har direkte kontakt med livet, og det høyt utviklede sinnet av refleksjon og selvbevissthet... En forening som vil ta livet, menneskeheten og evolusjonen til nye høyder, hinsides egoets stagnerende og problematiske natur" (http://eikebladet.blogspot.com/2009/02/dragens-symbolisme.html).

26
"Mye jeg kan ha gått glipp av"

Ser av det gamle kommentarfeltet at vi planla å se serien flere ganger allerede den gangen fordi vi følte at det var så mye vi kunne gått glipp av ved første øyekast. Jeg elsker Lovleg (det har gått fra forelskelse til dyp kjærlighet).