Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

95 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Hege

Når får vi se hele episoden på nrk.no netttv??? <3 Noen som vet?

2

The name "argon" is derived from the Greek word ἀργόν, neuter singular form of ἀργός meaning "lazy" or "inactive"

3

Denne strikkalua som Gunnhild har på seg her er så fin. Nokon som veit om det finst ei oppskrift?

4
Tenk at det går an!

Å skrive kommentarar her enda! Wow!
Gler meg til sesong 2...

5
Rivåtsj-fan

Å, jeg grugleder meg til å rivåtsje denne sesongen.....

6
Mies observasjoner

1: Ah?????????????? så fint å være tilbake på Sandane igjen.
2: Gunnhild er en herlig cocktail av nervøsitet og besluttsomhet,pakket inn i gule plagg.
3: Tusen takk, Alie,for at du har laget snarvei til dagens klipp i år også, med oppdatert sesong to-bilde, du er en helt,og fortjener egen hybel på Sandane ?
4: Fanteori: Kristiane er storesøsteren til rollerblades-og-saft-jenta fra sesong en,og det er garantert ei flaske saft i den sekken hun tar med seg hjem ,i dag som alle andre dager.

7
Alie

Takk Mie. ??

8
Alie

ARGON

Anstrengt atmosfære
Rammer rommet (når)
Gule Gunnhilds
Overivrige ordflyt
Nesten når nytt nivå....

?

Håper kommentarfeltet fortsatt lever ?✌

9
Rivåtsj-fan

Åh, savner en Vinkel .... håper det blir noen i denne rivåtsjen også, for det var så bra å få inntrykk fra andre kanter ...
Hvilke tanker tror dere for eksempel harpe-jenta har når Gunnhild uventet buser inn på øvingsrommet og ødelegger konsentrasjonen med Orderud-prat(!) Hun må jo tro Gunnhild er en smule gal .....?

10
Vinkel (audmjuk og takknemmeleg for å bli etterlyst - og litt treg i avtrekkeren)

Luna hadde aldri vore ei enkel venninne, men no var Billie meir enn vanleg oppgitt over henne. «Dårleg luft»??!! Først kom ho altfor seint på øving, og så gjekk ho att etter berre få minutt! På grunn av «dårleg luft»?! Ååh..! Enda ei bandøving som vart forsinka og ueffektiv pga rot og sommel frå dei ein av dei andre i Schizofora. Billie fatta av og til ikkje kvifor ho gadd å prøve. Å få desse sære folka til å funke i eit band. Det var jo ho som måtte passe på absolutt alt. Det var ikkje lett å halde dei samla. Alex holdt på å droppe ut etter brotet med Jo, men Billie hadde klart å fiske han inn att. Ho måtte lirke og lure. Måtte smiske ein del. Alex likte å gjere seg litt kostbar også, då. Billie sukka. Så var det Jonas. Han var ei jordnær type; rå på trommer, men null og nix til felles med Luna og Alex sine høgtflygande og abstrakte idear. Og ingen av dei andre i bandet hadde same ambisjonar som henne. Om å bli skikkeleg gode. Og å bli oppdaga. Ikkje berre spele på huskonsertar, men på festivalar. Malakoff til sommaren. Billie ville strekke seg langt for å halde bandet samla og nå måla sine. Men nokre gonger kjendes det som om ho var den einaste forbindelsen mellom 3 flyktige sjeler.

Luna var langtifrå enkel. Det hadde Bille erfart mange gonger. Du trudde du kjente henne, men oppdaga nye sider heile tida. Du følte du kunne stole på henne, så gjekk ho brått sin eigen veg. Luna var lunefull, og det var det ingen som kunne gjere noko med. Slik var det berre. Eller som Gunnhild ville sagt det (- utan at Billie visste noko om det foreløpig): «Argon er eit stoff som fins i lufta. Argon formar ingen kjente kjemiske forbindingar med andre grunnstoff. Teoretiske utrekningar har indikert at fleire stabile forbindingar med argon skal vere mogleg, men ingen har hittil klart å framstille dei«.

11
Ingrid

Utrolig fin skildring fra en annen vinkel enn den vi ser historien i!

12
Love is in the air

Denne sesongen, og hele Lovleg, handler om kjemi og forbindelser??

13
Susanne

Thank you!

14
Åh, herlig

Tusen takk 🙂

15

Vinkel er tilbake ?♥️

16

Jeg fatter ennå ikke at det ikke blir en sesong tre av Lovleg?