Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

29 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Agnes

jajajaja

2
Love

Gunnhild, send en melding til Luna!

3
Gunnhild ❤️

Hun er så kul ??

4

Gunnhild är så söt❤

5
Fallen Star

Er det tilfeldig det har detti ei stjerne ned på nattbordet?

6
Kjendiskafé

Kafé Lauget (der Sara og Gunnhild hiver bolle på hverandre og tuller og prater i sesong 1) har begynt med noe som de kaller «Skravlekopper» mot ensomhet: https://www.nrk.no/sognogfjordane/hapar-at-kopp-skal-motverka-einsemd-1.14407127

7
Agnes

Gunnhild er grønn. Både her og i nattklippet. Har det noen betydning?

8
Huldra

Hun var gul, Luna er blå. Gul+blå=grønn ?
I tillegg er grønn en farge med mye god symbolikk. Noe nytt (spire/gro), liv, ro osv osv.

9
Måneskinn

Håper på nytt klipp snart <3

10

Utrolig spent på hvordan denne sesongen kommer til å gå, holder alle muligheter åpne <3

11
so excited!

?

12
Lisa

Håper på klipp i dag!!??❤️

13
Notat

Nytt notat, Gunnhild er åpenbart forvirret.. Håper hun og Luna får snakket ut om litt diverse snart. I feel ya, Gunnhild, er like forvirret selv

14

hva skjedde med notatene? finner de ikke lengre

15
Mobil

De funker bare på mobil ? P3 er smarte ?

16
Gje oss svar

Like forvirra her også

17
Partybyksene

Send Luna en melding hvertfall???

18

Luna la ut bilde på insta nå

19
Mr. Dudeface

Satser på nytt klipp asap! Vil så gjerne se hvordan Luna og Gunnhild oppfører seg oppfører seg iforhold til hverandre etter det som skjedde under forje klipp! Gjorde Luna dette fordi hun merker at Gunnhild «jakter» på henne, eller er det ekte følelser på gang?
Ser ivertfall for meg at dette blir en turbulent sesong der følelser og hjerter bli knust, men raskt blir hele og fylt med kjærlighet! Håper Sara og Gunnhild bevarer det sterke og nære folholdet to bestevenner skal ha i sesong 2 som de gjorde i sesong 1, og at Gunnhild og Luna etter hvert kanskje finner den store kjærligheten?;)

20
Hvem vet?

- Hvor er Alex? Kan Luna ha vært med ham inne på øvingsrommet på skolen? Var det ut av hans rom hun kom med posen med glasskår? Kan det være han som sliter også?
- Luna har virket selvsikker forrige sesong, men også spørrende som om hun sonderer terrenget. Spurte om kjæresten til Gunnhild. Sjekk blikket da. Og nysgjerrigheten i blikket når hun har sett på Gunnhild (kiwi-øl blant annet). Er vi så sikre på at hun selv hele tiden har vært åpen om at hun liker jenter. Kanskje dette er nytt for henne også? Kanskje hun bare tør når hun har drukket?

21
Susanne

Det er nok Sara som har nektet Gunnhild å være morgengretten? Men vi vet det kommer et klipp senere der Sara er den gretne og Gunnhild er høyt oppe - på kaffe. Kribler i magen når jeg tenker på at vi bare er i startgropa på sesong 2. Så mye å glede seg til!!

22
Alie

Jeg føler også at jeg var på kaos-fest i natt, og har nå fiktiv hangover ?.... kanskje mest fordi jeg har venta på at kommentar - feltet skal oppdateres... men føler uanz at jeg har festet med mine gode Lovleg- rivåtsj- fans - venner i en annen dimensjon - det gir meg en god følelse å tenke på... ❤

23
Vinkel

Gunnhild er så fin! Luna tenker på henne heile tida. Veit nesten ikkje kvar ho skal gjere av seg. Klarar ikkje å fokusere på noko anna. Ho har vore med jenter tidlegare; det er ikkje nytt for henne. Men det endar jo alltid med.... ingenting. Dei kliner med henne i fylla, vil vere skeive for ein kveld. Og så - ingenting. Ho får vel flykte til musikkrommet igjen; det er det einaste som hjelper når rastløysa tek henne. Det er slik det pleier å vere. Musikken gir henne ein pustepause.

Det er skikkeleg kaldt når ho går mot skulen og ho hutrar i den blå kåpa si. Hendene er kalde og litt såre. Skulle hatt vottar.

Gunnhild er fin, men ikkje så enkel å forstå. «Argon fins i lufta du pustar i kvar dag». Kva skal ein svare på slikt? Luna blir stressa. Det er ho sjølv som pleier å vere den djupe og kryptiske. Den utilgjengelege. Forskjellen er at Luna gjer det for å halde andre unna og beskytte seg sjølv. Gunnhild prøver så altfor hardt å nå fram til folk rundt seg. Resultatet blir uansett avstand. Kvifor skal det vere så vanskeleg?

Luna smiler litt for seg sjølv. Gunnhild er ein av få personar ho kjenner som gir meir meining når ho er full enn når ho er edru. Med alkohol innabords senker ho skuldrene, og flaumen av ord stansar opp. Og så let ho Luna kysse henne. Varmt og mjukt. Eller hardt. Men så får Gunnhild det blikket. Det som inviterer Luna til å kome rett inn i sjela hennar og bli verande der. Det er det blikket som er anleis enn alt anna Luna har opplevd før. Og det er då ho flyktar.

24
Rivåtsj-fan

Åh, det er så digg å lese disse vinklene.
Gir meg stadig noen aha-åpenbaringer.

25

Så fint og klokt skrevet. Tror du har tenkt mye på disse karakterene og dynamikken imellom dem,for å kunne skrive sånn som du gjør om dem ?
Er så glad for at vinklene dine er med oss til denne rivåtsjen også ?

26
Vinkel

Takk, Mie! Syns vi er ein fin gjeng som inspirerer og utfyller kvarandre. For min del er det som om ideane liksom MÅ ut og det gir meg energi.

27

Enig:)
Dere i kommentarfeltet gjør Lovleg riwåtsj til vinterens vakreste og mest interessante eventyr ❤️

28
Luna er redd

for følelsene og at Gunnhild ikke mener det på ekte. Hun prøver bare å vente til bananene blir brune og det går over. Hihi. Bra at Gunnhild er tøff nok til å spørre om en date snart.

29
Sånn blå kommode

det har jeg også