Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

118 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Martin

First!

2

Känns det bra? Gör det din dag lite lättare, din hy lite renare och dina ögon lite mer skinande?

3
Mama Cool

Glimrende svar! Jeg har lenge grublet på en intelligent comeback til «first»-sekten...

4
Bak fram.

Heldigvis har p3.no snudd om på rekkefølgen på kommentarene, så nå kommer din kommentar sist og får kommentarer som dette til å se enda mer tullete ut.

5
Herlige venner

❤❤❤

6

Hva mener de med labels?

7
Labels som fx "I et forhold"

Hun vil ikke forpligte sig.
Det kommer til at gøre ondt.

8

Når kommer Gunnhild til å bli enda mer forvirra?❤️ Håper hun finner ut av det. Hahaha den vinkehistorien til Lasse, måtte bare le

9
Forstår henne godt

Hun er ikke så glad i å bli definert av andre rett og slett, merkelapper er for klær ikke mennesker!??❤️

10
Merkelapp

Hun vil kanskje ikke definere forholdet eller seg selv ved å si at hun er bifil, lesbisk eller hetero. Hun bare er på en måte

11

Merkelapp på norsk, betyr å putte folk i bås eller kategorier noen ganger basert på hva slags klær de går med eller musikk de hører på. Kan også være legning, at man ikke vil bli plassert og definert på en møte

12
Luna

Ord som beskriver en setter en i bås, som lesbisk, bi, hetro eller å si at en er i et forhold

13

Med tanke på det Alex sa sa om å eie hverandre, så tror jeg han mener at Luna ikke er så glad i å definere et forhold. Hele den nå er du min og jeg er din greia. Hun vil sikkert være fri.

14

Hva vil det si at Luna ikke er glad i labels??

15
Eller.

Det kan også bety at hun ikke ønsker å definere en relasjon, feks å si at hun er kjæreste med noen, har one-night-stand eller være eid av noen. Vil tro det er den betydningen, ut i fra at de snakket om/tullet med at hun ligger med noen andre.

16
lovleg

Hun liker ikke å si at hun er i et forhold eller si at hun er lesbisk, bi, hetero osv ?

17

Vill inte bli definierad... kanske varken som flickvän eller lesbisk. Minns att hon specifikt sa "jenter som ligger med jenter" i s1, istället för lesbiska, till exempel.

18
Hvorfor?

Hvorfor … eller hva var det som "blei heilt krise" med Lasse?

19
Mama Cool

Han var nok rett og slett bare dårlig til sex. Man fingrer jo ikke med sånn der vinkegnikking, det er bare kavete og ubehagelig.

20
GERTY

Clitoris? I don't know that pokemon! Tror det var det Gunnhild prøvde å forklare.

Tror heller ikke Lasse var noe dårlig på sex, han har jo kroppen til en gresk gud!

21
Queen of the 6

Ikke alle med gude-kropp er en gud i senga 😉 Selv om man har stor pikk også, så betyr ikke det at man er god i senga heller.

22
Pulsen steg uden at der var kærlighed nok til at få det til at være rart.

Sandsynligvis fik Gunnhild et angstanfald.

23
Hvorfor?

Aha! Ja, det gir igrunnen mening.

24
Fingring

Er ikke alltid bra dessverre

25

hvad betyder "at ligge i lag" helt præcist?

26
målmann

Heilt presist er det "at ligge sammen" på dansk, men ofte er det synonymt med samleie

27

å være i et forhold

28
Simple

Ha sex

29
Hils Jesus

Føler at Peter ikke kommer til å være like fornøyd med forholdet til Luna og Gunnhild pga troen hans. Han er veldig kristen. Tør nesten ikke tenke på det, men i natt så drømte jeg at Lunhild ble kasta ut av hybelhuset på grunn av det. Det er jo veldig ekstremt og ikke lovleg i det hele tatt, så det kommer nok ikke til å skje. Men det kan kanskje bli en liten klinsj med Peter der?❤️?

30
Dller også liker peter

Gunhild

31
Labels ja...

Å være kristen er litt av en merkelapp å bære. :/
Folk tror kristne er de som fortest dømmer andre, og putter andre i bås, men kristne blir jammen meg fort dømt og puttet i bås, de også, av mange ikke-kristne... Nettopp sånn som dette, bare fordi Peter "er veldig kristen", så skal han liksom automatisk ha et problem med andres legning? Hvorfor det?

Størst av alt er kjærligheten. <3 🙂

32
Caroline

Kjenner meg veldig igjen! Jeg er såkaldt «veldig kristen», akkurat sånn som Peter (og syns det er fantastisk at det er en figur som han med i serien, som fronter at det er mer vanlig enn man kanskje skulle tro å være ung, personlig kristen i dag!). Dessverre blir man fort dømt for sin tro, og at hvis man er kristen, så er man automatisk imot både det ene og det andre, kanskje særlig homofili!

Nei. Sånn er det ikke. Ikke for alle, Ikke for meg! Tro er personlig, på lik linje med kjærlighet og alt annet ❤️

33

Det tror jag inte, han hörde dem prata om Luna häromdagen, och det enda han hade att säga var "sorry" när Gunnhild var rädd för att upprepa misstagen hon gjorde med honom.
Ge oss lite cred, de allra flesta människorna, oavsett label, är egna, tänkande människor <3
/också kristen och bisexuell

34
Trur verkeleg ikkje

Peter har problemer med dette. For alt vi veit så liker han gutar sjølv ??‍♀️

35
Bortset fra at han kyssede Gunnhild. Men han kan da være Bi.

Og hvis han liker gutar, så har han med garanti et problem med det selv. Jeg tror han er den bibeltro type. Altså han er sød nok, men jeg tror han tror alle mulige ting er syndige. For eksempel at være kærest med Gunnhild, hvis de ikke skal giftes.

36
Ylva

Kvifor skulle han synast det meste er ein synd? Berre fordi han er personleg kristen og med sterk tilknytting til kyrkja så treng det ikkje å vere einstydande med at han fordømmer andre? Sånn eg ser det så er det nett like fordømmende å påstå at kristne eller andre religiøse er moralistar, som når ein kristne/andre religiøse påstår noko om ikkje-kristne/ikkje-religiøse.

Grunnen til at han ikkje vil vere i lag med Gunnhild kan jo vere så enkel som at han ikkje har kjensle for ho? "Men kvifor trakk han seg ikkje unna da Gunnhild kyssa han?", tenker nokon sikkert, men kven veit, kanskje han var så stressa den episoden at kysset roa han ned, utan at det tyda på noko djupare. Sånt kan skje alle.

37

Jeg er ganske kristen selv men også bifil. Jeg tror at de fleste kristne ikke har noe i mot homofili fordi Gud har skapt alle, og det er en mening med alt. De fleste som er imot homofili på grunn av religion vil ikke jeg si at er en god troende fordi man skal ikke lese bibelen som en faktatekst, man ska lese innholdet å lære seg å forstå det.

38
Jeg er enig men

vi ved begge to at der findes en del kristne, der har et meet småborgerligt syn på blandt andet lyst og sex. Og måske er Peter lidt sådan, men jeg tror nu han holder sig til at bestemme over sig selv, ikke andre.

39
Feil formulert

Jeg mente ikke at alle kristne er imot homofili, jeg sa bare at det KAN bli en potensiell klinsj(det kan det jo uansett da). Veldig få kristne som er imot alt dette her, men noen tolker nok bibelen veldig bokstavelig. Jeg ordla meg kanskje litt feil, var ikke meningen å putte en hel gruppe i samme kategori da det kanskje bare er noen få som er sånn. Jeg beklager veldig og håper selvfølgelig bare på det beste for Gunnhild, Peter og alle de andre i hybelhuset❤️ Sorry!

40

Ingen fara! Fint att man kan föra hygglig dialog och lära sig av varandra! <3

41
Stooor fan

Dei e så fine i lag?

42
No kastar eg inn ein ny merkelapp, men

kanskje nettopp polyamori blir eit tema? Samfunnet er lagt opp til at vi berre «har lov» til å vere med ein om gongen, og at det berre er å vere to som er normalt. To kan gifte seg, to kan få barn, to kan arve kvarandre.
Men kva med dei som vil vere tre eller fire saman? Kva med dei som vil vere forelska i fleire på ein gong og ha det fint med fleire, heilt ope? Alex er inne på noko. Og som den «normcore» som han er, så vil eg tru han støttar polyarmorøse og andre frie menneske som ikkje vil bli satt i bås til fulle. Lovleg kan klare å ta opp mange tema sjølv om dei følgjer same hovudperson ?

43

Det er en ret god idé at være åben om det. Selvom Gunnhild ikke har "rett" til at blive såret, så bliver hun det jo alligevel.

44

Å, det vore ju fantastiskt!

45
Sara seier

«Ken er «jo», ikkje «kva er jo», trur eg. Alex meiner vel at heile det norske samfunnet ser på kjærleik som berre noko som kan vere mellom to. For sånn har det «jo» alltid vore.
Alex er ???? og den nest mest interessante karakteren etter Gunnhild.

46

Vadå "kva er "jo"?" "Ingenting"???? Fattar inte. Kan nån förklara?

47

Hun sa «Hva med Jo»? Jo er en person

48
målmann

Etter det eg kan skjøna, er ikkje Jo ein person. Slå på teksting, så ser du at det står "jo" med liten førebokstav. Han Alex seier først "det er jo litt merkeleg, [...]", også spør ho Sara "kva med "jo"?". Merk at "jo" står i gåseaugne og med liten førebokstav i replikken hennar Sara. Dette tyder mest truleg at ho Sara siterer han Alex når ho seier ordet "jo", og moglegvis lurer ho på kva han meinte med å smette inn ordet "jo" i setninga han nett sa. Det første eg tenkte var at ordet modifiserer tydinga av setninga, og at ho Sara lurer på kva han meinte med å bruke ordet, men det kan òg hende at han Alex har ein språkleg uvane med å seia ordet "jo" for ofte, og at han har sagt til ho Sara at han skal venja seg av med det (eller at ho Sara har bede han om det).

49
Vi får se

Alex sa aldri jo, det var det Sara som sa. Hvorfor ellers skulle han ha blitt så ukomfortabel og kvikk med å bytte tema? Det jo en person de snakker om. Og det at det var liten forbokstav kan jo bare være personer som har teksta programmet som har tatt feil av.

50
målmann

Han Alex seier "det er jo litt merkeleg", så han seier "jo". Dessutan står det ikkje berre med liten 'j', men det står òg i "gåseauge" i replikken hennar Sara, og det må det vera ein grunn til. Eg tviler på at dei som tekstar tek feil, for dei veit nok kva som står i manuset.

51

Jeg tenker at Sara kommenterer det Alex sier. At han er litt hyklersk fordi han er belærende til Gunhild når han egentlig hat samme problemet med en som heter jo.

52
forstår ikke

sorry ass
jeg fatter ikke helt denne delen av samtalen hvor de snakker om "jo"

hva mener Alex? hva spør Sara og Gunnhild?

"hvem er "jo"" "hva er "jo""

forstår ikke i det hele tatt

kan noen enten forklare med eller oversette til engelsk?

53

Kanskje Alex har en historie med en som heter Jo? De snakker om labels, og Sara spør: kva med Jo?

54
Vet ikke

Tenkte også det, at Jo kan være en som har hatt en relasjon til Alex

55
namn

altså "jo" kan jo både være Jo som i Ja eller et navn som i Jo nesbø.

56

oooi ja! det gir mening! takk

57

#hvemerjo

58

Føler meg dum, men er litt usikker på om han mente Jo som i et navn eller jo som i ja. Tror kanskje det er en person han prater om

59
Juna

"Jo" kan være noen Luna har hatt/har et forhold til. Denne personen kan være enten gutt eller jente. Hvem/flere/når/hvor? I Sandane? Der hun kommer fra?

60

etter reaksjonen til Alex og måten han sa så sterkt "Ingenting" å dømme, så har denne mystiske Jo noe med Alex og ikke Luna å gjøre.. just a thought

61
Spent på fortsettelsen

Tenkte jeg også, han gikk litt i forsvars posisjon og bytta tema. Kanskje en ny karakter som noen har hatt betjentskap til kommer inn i serien og rører til det perfekte bilde som er nå

62

Dette kan bli interessant og vanskelig... Haha, Gunnhild var så morsom når hun fortalte om da Lasse "vinket" i buksa hennes. Har vært borti et par "vinkere" selv , og det er ikke spesielt sexy ?? Men tilbake til Luna og Gunnhild: begge liker hverandre åpenbart,det er så mye kjemi der! Men de kan nok vise seg å ha ganske forskjellige behov og ønsker når det kommer til hva slags forhold de vil ha. Jeg liker godt at det ser ut til at Luna ikke er typen som nødvendigvis sverger til det mest tradisjonelle. Kanskje vi mer konkret får opp temaer som åpne eller polyamorøse forhold osv. Men om Gunnhild ønsker og håper på et monogamt forhold, så er det viktig at Luna kommuniserer ordentlig hva hun selv ønsker, for om kontrasten der blir for stor,kan det bli sååå vanskelig. For begge to! Gunnhild kan ende opp med å føle seg brukt, Luna med å føle seg misforstått og lite validert. Jeg håper bare veldig veldig at Luna ikke er en kynisk fuckgirl! Det hadde vært så skuffende. Gah, dette er så spennende ???

63
Spent på fortsettelsen

Tror Luna og Gunnhild er på litt forskjellige stadier, de vil litt forskjellige ting. Kanskje der det ligger ja, for begge er jo dødsforelska men Gunnhild vil bli sammen og Luna vil bare være den hun er uten å «eie noen/noe».

64

Ja, det tror jeg du har rett i, "Hobbysexologen" Luna virker jo også mye mer moden, erfaren og selvsikker enn Gunnhild (langt mer enn en gjennomsnittlig 2.klassing også) .For Gunnhild er dette veldig nytt og spennende. Ser for meg at hun er den mest sårbare her,og den eventuelle misforståelser eller konflikter kan gå hardest inn på. Men jeg kan jo ta feil, vi kjenner jo ikke Luna så godt enda!

65

Sorry, svaret over var til " Spent på fortsettelsen",ikke til "Hobbysexologen " . Gikk visst litt fort i svingene her ?

66
Jenta di

Det har blitt vanligere å ikke ville ha merkelapper enn å bare stå for dem. Utfordrer jentene til å tørre å bare si at de er kjærester. Slapp av med det, det går an å ombestemme seg. Merkelappløshet koster flere misforståelser og flere tårer.

67
Støvsugeren

https://www.google.no/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3fterm=vacuum&amp=true

Bla litt ned og les, kanskje dette er meningen bak støvsugeren? Kanskje litt far out, men eneste logiske jeg har kommet frem til

68
?❤️

Har ingenting med klippet og gjøre, men vil bare si takk for at vi blir introdusert for ny bra musikk i Lovleg(ikke minst norske artister)❤️ Hadde aldri hørt om Thea Hjelmeland før, nå har albumet hennes gått på repeat lenge! Utrolig kult!

69
Jo, ny karakter???

Tror Sara spurte om Hva med Jo? Så det er nok en person Alex ikke vil prate om

70
Eller..

.. har Alex førstehåndserfaring med Luna? Han advarte jo G mot L i forrige sesong...

71
Advarede og advarede...

Han sagde bare at hun var meget imod "systemet", ("Fuck The Man"), men at det var ulovligt og desuden farligt (og forkert) at lave dokumentfalsk.

72
Jo, det tror jag också

Jag tror att Alex känner Luna mycket bättre och att han kanske har fått ukelele undervisning han med. (Och "jo" verkar inte vara någon person, utan Saras replik på att Alex använder ordet "jo" som om något vore självklart (som målmann skriver här uppe)

73
Hvilken ep?

Når advarte han Gunnhild mot Luna?

74
Labels are for jars

Kanskje det er fest på hybelen i kveld! Eller var det ikke sånn at alle reiste hjem i helgen eller noe, så var det fest på torsdager i stedet?❤️ Hadde vært fint med en liten oppdatering i kveld, kanskje melding eller snap med Luna. Har de snakket sammen i det hele tatt etter at de lå sammen?

75

Var fest på en lørdag i forrige sesong ??

76
oh boy

I adopt a dog some days ago and named it Luna lmao just imagine if it turns out Luna is an asshole maybe theres still time to change it to Gunnhild even though that would a really weird name for brazilians ???

seriously though im pretty scared Gunnhild is going to get hurt and i dont think i'm ready to see this ?

77
Älskar dem!!

Och älskar Lovleg!! Är så spänd på säsongen och känner att jag inte ens har teorier för vad som helst kan hända.

78
❤️❤️

Samme her, forrige sesong så jeg hva som kom på milevis avstand. Nå har faktisk ikke peiling på som kommer til å skje. Tør ikke å gjette engang, vil ikke bli skuffa. Jeg tar det jeg får, er bare så glad for temaene de tar opp denne sesongen!!❤️❤️

79
❤️

Vi burde ha et kallenavn på lovleg fansa, hva kan det være?

80
Lovlydige

😀

81
Molefunken

Eller lovlause? ?

?????

82
Molefunken

Eller!

Ulydige?

83
Molefunken

Me like ?????

84
Soph

Får skikkelig lyst til å flytte til Sandane og leve hybel livet❤️ Det virker nesten litt som en livsstil, det er så lang tradisjon for det på Sandane at skolen til og med hjelper deg hvis det skulle være noe. Hvis du flyttet hjemmefra for å gå på VGS på Østlandet står du mildt sagt på egenhånd.

85
Frøken

Synes serien er så bra på å både være realistisk men samtidig litt slapstick! Veldig kjekk. Eneste som skurrer litt er at den stort sett bare handler om sex. Hos oss er jentene mest opptatt av skole og å gjøre det bra mer enn høyrulling ? Kanskje det bare er oss.

86
Molefunken

Trur det nok er forskjellig frå person til person, og ikkje nødvendigvis skulen ?

87

Det är nog mer så att alla inte pratar om det! 😉

88
Shhhhhh

Jenter er nok like kåte og opptatt av sex som gutter, det er bare at man ikke snakker om det så ofte. Bra at lovleg prater mye om det, det er jo noe som opptar unge folk.❤️?

89
Frøken

Kanskje. Men det virker også oppriktig for meg. At mange på videregående er mer opptatt av å få gode karakterer, av politikk, bli flinke på instrumenter, religion, klimasaken, av gud-vet: gatekunst, skrive dikt, bra ny musikk, fermentering av te-kultur... alt mulig ? Det er liksom ikke en dag-for-dag oppdatering om seksuell eksperimentering som står i sentrum. Men miljøer er vel forskjellige, og det er ikke feil på noen av dem.

90
Vårin

Ho er driiitforelska, og dei er opne og ærlege. Klart ho er opptatt av det ho akkurat har opplevd! Ho er OG opptatt av mykje anna, slik som særleg dagboka vitnar om.
Denne gjengen er noko av det mest ekte eg har sett nokon gong ❤️?

91
Vårin

Er Sara litt nysgjerrig på jenter?

92
Torstein ass

Er nok bare det at Torstein er litt rett på sak som hun sa

93
Kanskje

Tror veldig mange jenter er litt nysgjerrige på et eller annet tidspunkt, får bare håpe at hun ikke faller for Luna hun også. L er jo ganske sjarmerende. Men det kommer ikke til å skje, Sara er altfor glad i G til å gjøre noe sånt❤️

94
Haha

Fra nå av kommer jeg til å tenke på Gunnhild og Luna hver gang jeg spiser banan og klementin?

95
Klementinen

Digger symbolikken med klementinen?

96
HOVDEBYGDA

Kva om Luna heile tida har vore sånn «nei, eg likar ikkje labels», men blir sjalu av at Sara skal bli med heim i vinterferien og seier til G at ho ikkje får ver saman med S om dei skal vere kjærestar? Var dette fjernt, eller eit faktisk scenario?

97

Det kommer nok ikke til å skje, hvis hun hadde blitt sjalu av en eller annen grunn så tror jeg hun hadde prøvd å skjule det.

98

Tror ikke Luna er en sånn person som utpresser og stiller ultimatum. Hun vet jo godt at Sara og Gunnhild bare er venner. MEN, det kan godt hende at Gunnhild har lyst til å teste hvor hun og Luna står. Hadde ikke forundra meg om G hadde prøvd seg på en annen jente bare for å se reaksjonen til Luna, om hun blir sjalu og om hun faktisk bryr seg. Jeg vet ikke, men det er et ganske farlig spill. Dette var bare teorier, kan godt hende det ikke skjer

99
Bjørkelyd

Nokon som er kjende med plattformen man kjem inn på når ein trykkar på spelet til Ivar under profilar? Hadde det vore naturleg å bruke forum der for å diskutere i trådar istaden for å rote rundt under kvar oppdatering her? Eller ee det ikkje ein faktisk plattform? #ikkjegodpådata

100
Bjørkelyd

Forresten, hjartet blir grønnt. Kanskje fordi Gunhild er i ei ny situasjon, det nye "forholdet" eller "greia" er umoden. Som ein grønn banan. Kanskje det e grønt som i fare igjen: usikkerhet, sjalusi, misforståelsar.

101

Blått + gult = grønt

102
Hjerte hvor?

Hva er blått og hva er gult, og hva symboliserer grønt?

103
Alex❤️??

.

104
Smilet

Elskar smilet til Alex på slutten der.

Han er så god. Seier ikkje så mykje, men får med seg mykje, ein menneskje-kjennar ❤️

105
Kaptein Ulovleg

Yellow is the new black?

106
Vinkel

Så det er slik det kjennes ut når ein blir elska tilbake! Ivar vaknar tidlegare enn forventa med tanke på kor seint det vart i natt. Ikkje råd å få sove lenger. Han strekker seg i senga. Fantastisk! Han merkar at han rett og slett ikkje klarar å la vere å smile. Den herlege kjensla fyller kroppen og overstyrer trøyttheit og svolt. Kven treng å sove? Kva skal ein med mat? Frida er forelska i han! Sjølv om dei aldri har møttes anna enn på skjermen, så har ho blitt forelska; ho sa det sjølv i natt. Fy søren, ho er så fin! Og smart! Ivar er blitt forelska han og. Å vere forelska er egentleg ganske vondt og slitsomt; han tenker på Sara. Men det herlege, nye, fantastiske er at Frida likar han tilbake. Det var faktisk ho som byrja først, å flørte og sånn. Og ho som sa det først. Wow! Ivar sprett ut ut av senga. Det er ein klisje, ja, men det kjennes som han kan fly. Han slenger på seg kleda og gjer seg klar for å gå ut. Han vil sjå snøkledde fjelltoppar og det mjuke, grå vinterlyset over fjorden. Store kjensler treng space. Han møter heldigvis ingen i trappa eller gangen. Den magiske kjensla blir ikkje avbroten verken av Luna sitt kritiske blikk eller Sara som.... ja.. kva skal han seie? Ho virkar så sur for tida. Han ser heilt anleis på henne no enn før. Er ikkje forelska i det heile.

Den friske lufta slår imot han når han opnar døra. Ivar trekk pusten djupt og føler seg som ny. Går nedover gata. Og kjenner at han fins. Fordi han bur i hjartet til Frida.

107

Nå ble jeg glad på Ivar sine vegne ???

108
Alie

Å, så fint : "Å kjenne at ein fins fordi ein bur i hjartet til nokon...." ?

109
Rivåtsj-fan

Enig med Alie, det var fint sagt (skrevet). Formuleringen av selveste meningen med livet ? på en måte ?

110
Love is in the air

Formuleringen er fra det gule diktet til Gunnhild ?

111
Rivåtsj-fan

Åja, sjølsagt.... et frampek.... genialt 🙂

112
❤️

Spegelen

113
Love is in the air

Gunnhild elsker Luna
Luna elsker Gunnhild
Frida elsker Ivar
Ivar elsker Frida

Og når man er elsket, kan man elske seg selv.

114
Alie

L ørdagsprat:
A lex
B eskytter
E n
L ivslyvende
S annhet

115
Rivåtsj-fan

Livslyvende sannhet ..... ?....
Hm, det var noe å tenke over .... ?

116

Finurlig og imponerende treffsikkert titteldikt?

117
Alie

takk ?

118
Susanne

Sara er en ertekrok?