Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

224 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

er 13 min igjen før torsdag

2
Grønt og rødt= brunt

Bananen er blitt brun

3
Susanne

Ja, jeg tyvtitter.. Tenkte bare å si at jeg ser helt annerledes på Luna denne gangen enn første gangen jeg så klippet. Først syns jeg Luna oppførte seg dårlig mot Gunnhild. Nå ser jeg en forelsket, litt sjenert, Luna som ikke vet helt hvor hun skal se; hun som vanligvis er så kul blir satt ut av Gunnhild fordi hun har følelser for henne. Skuespilleren som spiller Luna er utrolig flink. Det samme skjer i klippet på slutten av sesongen, når Sara og Gunnhild møter Luna og Billie i butikken når de handler påskeegg. Luna virker usympatisk, men ser man nøye på henne, så er hun ikke det, ikke med vilje i hvert fall. Noen andre som opplever det slik? Noen som vet forresten om hun har fortsatt som skuespiller?

4
Stine

Også helt enig med deg, Susanne! Man må se klippet noen ganger før man skjønner at Luna ikke er avvisende her. Den sårbare sjenerte jenta som egentlig ikke vil at Billie og Gunnhild skal treffes sånn, og Billie som nevner ukulelejenta gjør det enda verre og hun vet ikke hvordan hun skal oppføre seg. Ingrid Kayser er virkelig god her.

5
Ingrid

Helt enig med deg Susanne! Da jeg så dette klippet for første gang syns jeg Luna virket kald og avvisende, men nå ser jeg det samme som deg. En usikker og forelsket jente som ikke vet helt hvordan hun skal reagere fordi det er så mange følelser involvert.

6
Rivåtsj-fan

Det man kan fundere seg en sprø smule (eller omvendt) på, sånn irl tenker jeg, er situasjoner i selve Livet, som ikke får rewatch (eller hva vet nå jeg om det forresten....?)
Uansett; det er nok en del "klipp" irl som blir misforstått , og tenk hvilke sjanser/retninger man kanskje nettopp derfor har gått glipp av....?

Nok en gang: mesterlig utført klipp fra Lovleg-skaperne!

7
Livets "klipp"

??

8

Ja!
Nøyaktig samme reaksjon som jeg hadde.
I fjor ble jeg ganske sint på Luna,tenkte at hun hadde overtaket og bare spilte kald/varm med Gunnhild,som dette betydde mye for. Fikk veldig vondt av Gunnhild begge gangene,men nå fikk jeg også vondt av Luna,for dette betyr nok minst like mye for henne, de har bare så ulike måter å takle sårbarheten sin på?
Og helt enig i at hun som spiller Luna er utrolig dyktig.
Ifølge Instagram, så går hun på en musikal-utdanning nå. ? Ikke overraskende,når hun også synger så bra som hun gjør.

9
Alie

         B ananens farge
       t I nas tankeløse tale
     ve L mente ord fra David
    kjo L en med dinosaurus på
  real I stisk sjalusi
 klein E  "Billy-Billy Bop"

10
Alie

Ja, det virker helt annerledes, dette klippet nå...
Rart å lese gamle kommentarer igjen, er nesten enstemmig skuffelse å se (til og med @Mie var skuffet over Luna ..... ?).

11

Haha, nåtidens etterpåkloke Mie klapper fortids-Mie på ryggen og sier: du visste jo ikke bedre,og du var ikke alene om det.

Er kun et par stk blandt over 200 kommentarer,som så usikkerheten og sårbarheten i Luna så tidlig i første runde!

Og for oss er den helt åpenbar nå.

Riwåtsj er gull.

12

Shit ,så masse engasjement og kommentarer dette klippet genererte da de ble sluppet i fjor. Kjempeinteressant å bla nedover og lese hva folk (inkludert en selv) har tenkt! ?

13
Men det er en ting

....jeg ikke får til å stemme...... :
Virker som Gunnhild ikke vet hvem Billie er....
Det er vel ikke så stort på Firda, de har gptt der et halvt år og Billie virker jo som en person som ikke akkurat går under radaren.... og hva mener hun med å si "You have a guest"?

14
Kanskje...

... Gunnhild har vært så opptatt av seg og sitt ,dickpicks og ponnirykter, Lasse og Peter,at elevene på musikklinja hun ikke bor med selv har gått henne hus forbi?
De lever kanskje litt i sin egen boble,hvor de alltid er på øving.

Jeg tror hun refererer til seg selv når hun sier "you have a guest". En ekstra akward måte å si hei på?