Sara Årdal Aktiv nå

17:45

Gunnhild:
Kor er du? Eg treng banan-råd ?????
Sara:
Endele, va nesten redd for å spør. DU HA JO IKKJE SAGT NÅKE!
Gunnhild:
Når ein får ein snap, som er liksom kanskje ikkje er til deg. Skal du svare da? Tenk om det er til alle ho kjenner? ?
Sara:
Eh, da kjeme vel an på ke som staor?
Gunnhild:
Noko om fluger.
Sara:
Fluger? ?
Gunnhild:
Bilete av instrument-ting..
Sara:
Sikkert berre sånn, hallo, detta drive eg med. Ho hakje sendt dan te meg iallefall.
Gunnhild:
Ok, men. Svare eller ikkje?
Sara:
Kan jo senda nåke av da du drive me.
Gunnhild:
Men eg gjer jo ingenting.
Sara:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

49 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Siri

Hater Valentina, men elsker Valentina gifs

2

kjør da gunnHild

3
VALENTINA❤️

VALENTINA?✨✨

4
Panda

My thoughts exactly

5
siri

dette er relatable problemstilling det

6
Dra på konsert

Hadde håpet på klipp i kveld, håper fortsatt??❤️

7
Julie

Herregud jeg oppdaterer sida hele tida for å se om det har kommet noe mer

8

Eg og!!

9

Hvad skal den gif betyde?

10
Ravna

Kanskje hun mener at hun ikke trur noe på at Gunnhild ikke gjør noe? Altså, man gjør jo NOE sjøl om det kanskje ikke er så produktivt eller noe å rapportere om.

11
Caroline

Tror det betyr at hun ikke stoler på Luna? "I can`t trust this bitch". Var nok ikke rettet mot Gunnhild

12
Robbie

Luna, du må ta med deg Gunnhild på band-øving... go for it. 🙂

13
AAArrrgghhhh!

Med på band-øvning! Dødens pølse både for musikere og for stakkels påhæng. SÅ degraderende. Så fascinerende som at være med på kontor. Indspiste musikere der tæller for og småskændes og snakker indforstået.
Det er kun sjovt hvis man selv er en del af musikken. SÅ skal der vist øves ukulele et par år først.

14
Frimi

Vil ha klipp nååå

15

Håper vi får klipp idag. Men det virker ikke som Gunnhild skjønte at hun ble invitert

16
Not so SUBLIMINAL message...

Jeg har spist uvanlig mange bananer den siste uka. Skjønte plutselig hvor inspirasjon til dette kom fra ???

17

Lol. Kanskje NRK bør bruke flere frukt og grønt-sammenligninger. Sunnhet til folket!

18

Oi! Eg óg..

19
COME THROOOOUUUUGH

VALENTINAAA

20

Elsker at Sara også ser på RDR! ❤️❤️

21
Julie, igjen

ikke la oss henge, a

22
Ellie

Luna sandte den snappen til maks tre personer for snapcounten hennes har bare økt med 3 siden i går (i går var den på 47 og nå er den på 50)

23

Elsker at folk er så dedikerte og legger merke til sånne ting! <3 Dere er virkelig bra!

24
andrea

hvor ser du snapcounten?

25
Til Andrea

Hvis du har addet henne på snapchat kan du se det der. Det er det tallet som står mellom brukernavnet hennes og stjernetegnet hennes (på iPhone i hvert fall)

26
u too smart

Elsker sånne blodfans som deg

27
Please

Koman give us some more

28

JATAKKK

29

har oppdatert denne siden 100 ganger idag, og det er ikke en overdrivelse.

30
Gunn

Same, nå mååå det komme klipp

31
andrea

begynner å lure på om greia er at Luna inviterte Gunhild, Gunhild skjønte ikke, Luna blir såra for at Gunhild ikke kommer, og så blir det misforståelser og awkward når de møtes i kollektivet

32
Caroline

Ja... men jeg skjønner hvis Gunnhild ikke foregår dette, etter hvordan Luna oppførte seg på skolen med Billie.. gir veldig vekslende signaler, og jeg hadde blitt dritforvirra! Er hun interessert eller ikke, tenker jeg..

Om det var en invitasjon, ville jeg spurt rett ut; kommer du?

33
Caroline

*forstår

34
å nei

Hadde håpet på klipp i kveld men jeg tror kanskje Gunnhild misforsto snappen. Det var jo nesten en åpenbar invitasjon og nå er sikkert Luna skuffa fordi hun ikke kom og Gunnhild lei seg for alt som hun tror har skjedd. Men vi har nesten 10 min med klipp igjen før torsdag så jeg gleder meg masse!! <33

35
Bygde (u)orginal

Elsker at Gunnhild fortror seg til Sara når hun trenger råd! Veldig spent på fortsettelsen, veit aldri med lovleg. Hva som helst kan skje, og da mener jeg hva som helst. Elsker at det ikke er så forutsigbart som i sesong 1, digg å bli litt overrasket både karaktermessing og med handlingen. Jeg elsker også humoren i Lovleg, og at fansen er så utrolig dedikert! <3

36
Generasjon Z

Spesielt etter forrige klipp vil jeg bare si at jeg elsker hvordan folk diskuterer serien i kommentarfeltet! At man kan være uenige om ting men likevel ha en saklig debatt om både serien og temaene de tar opp, og at folk ikke klikker helt og går til personangrep slik som 50 åringene på facebook gjør. Jeg elsker denne generasjonen og spesielt lovleg fansen! Dere er veldig gode! Det er så fint å se at dere støtter karakterene og hverandre i kommentarfeltet aka folk dere ikke kjenner engang <3 Fortsett å komme med fine innspill og teorier, vil si at 50% av gleden med å følge med på lovleg er å lese kommentarfeltet og alle fine kommentarer og all kjærlighet dere sprer. For en opplyst og engajsert gjeng, det gjør meg så glad. Takk for oppmerksomheten, skal bare refreshe siden 10 ganger til før jeg legger meg 😉

37

Generasjon Z, akkurat det samme har jeg og tenkt over. Det er så fint! Hilsen seer fra milleniumsgenerasjonen

38
Klipp klipp klipp

Har legit vært innom siden 100 ganger idag, i håp om klipp

39
Kjenner meg så igjen

Hadde jeg fått en tier for hver gang jeg har hatt sånne "Hva skal jeg skrive" samtaler med venninna mi hadde jeg vært rik by now. Ah, vanskelig ass. Kjenner meg så igjen i Gunnhild, er ikke en sånn person som alltid kommer på noe kult og vittig å skrive/si. Litt forfriskene med en serie hvor hovedkarakteren ikke er like badass og kjapp i replikken som Noora f eks. Livet er ikke en bufe av gode comebacks og morsomme onelinere, tusen takk for at dere fremstiller folk slik mange er i virkeligheten. Med uperfekte og perfekte sider! Gunnhild har hvertfall fått en veldig spesiell plass i hjertet mitt. Tenker ofte på henne i situasjoner som er litt ubehagelige og hvis nervene tar overhånd. Skulle holde presentasjon forrige uke og pulsen var som vanlig i 300. Rett før det var min tur måtte jeg tenke på Gunnhild. I stedet for å tenke på alt som kunne gå galt som jeg vanligvis gjør, tenkte jeg heller at det strengt tatt ikke er så ille hvis noe skulle gå galt. Hva så hvis jeg driter meg ut eller stokker om ordene og sier noe feil, folk legger som regel ikke merke til det og hvis de gjør det er de glemt veldig fort. Livet går videre, og presentasjon gikk greit. Takk for at vi har fått blitt kjent med Gunnhild, hun kommer jeg til å ha med meg lenge etter at serien er ferdig som en slags indre mentor. "What would Gunnhild do" liksom 😉

40
Vonbroten

Lurer stadig på hvorfor Gunnhild og Sara alltid legger seg senere enn alle andre

41
Søvnløs

Virker som ingen av de får sove fordi de tenker på ting. Tipper. Gunnhild tenker mest på Luna, men lurer på hva som er greia med at Sara ikke får sove (og Ivar som også er oppe)

42
Våken

Klokka er kvart over midnatt, profilene sover,mens Sara og Gunnhild er våkne. Sitter de oppe og snakker om Luna kanskje? Og Ivar da. Han er også våken. Igjen. Når sover den gutten egentlig?

43
Til p3

Vil bare henvende meg direkte til dere som sitter for å godkjenne kommentarer for Lovleg til alle døgnets tider. Takk til dere alle som er med å lage lovleg, enter dere er foran eller bak kamera og uansett hvor stor rolle dere har. Tusen takk for at vi får så hyppige oppdateringer, det er sikkert ikke bare bare å holde styr på hva som skal postes og når Alt dere gjør er så utrolig gjennomtenkt, hver minste lille detalj liksom. Dere fortjener annerkjennelse for det dere gjør hele gjengen! <3

44
Heart to heart

Tror de snakker om Luna kanskje, hvis vi er ordentlig heldige får vi kanskje et lite nattesklipp! Vi har roughly 13 min med klipp igjen før torsdag, enten får vi noen små her og der eller kanskje ett veldig langt.

45
takin ova my life

Har Gunnhild på hjernen om dagen og overalt ser jeg lovleg referanser. Var på butikken en dag og plutselig tok jeg meg selv i å stå ved frukt og grønt avdelingen mens jeg smilte mot en klase gule bananer. Herregud, sonet helt ut og sto der ganske lenge. For folk rundt meg så det sikkert ut som at jeg var forelsket i bananene.

46
Gunnhild øyeblikk

Har hatt lignene opplevelser, riktignok i fjor når jeg så på sesong 1. Skulle kjøpe boller engang og når jeg skulle betale kom jeg på den scenen på Lauget når Gunnhild og Sara dreiv å kasta bolle på hverandre. Måtte bare smile fordi come an, Gunnhild er så utrolig søt og herregud latteren hennes. Begynte å le litt for meg selv pga den "Skal vi bolle" kommentaren hennes, og det å prøve å forklare til han kassamannen at bolle egentlig betyr noe annet på på dansk var pinlig. Han var ikke amused. Men det var jeg. OG VI LO!!

47
Sara

Kanskje Sara har følelser for Gunnhild heh

48
RUBEN

??????

49
"Men eg gjer jo ingenting"

?