Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

311 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
lunhild

HJERTET MITT.... im bout to cry yall

2
Robbie

Hmm... vil ikke fremstå som negativiteten selv her nå. Men har det noen gang drøyet så lenge før vi fikk noe nytt her? :p

3

Nei, du har rett!

4
Caroline

Altså, skal det ikke komme klipp i dag? Burde lest til eksamen, men har oppdatert siden i hver eneste lille pause jeg har hatt, og ingenting nytt. Nå begynner selv jeg å bli litt utålmodig og en smuuule nervøs for hva som egentlig blir neste klipp.. tror muligens 1) Gunnhild og Sara som reiser på vinterferie, eller 2) Vinterferie, men uten Sara, fordi Luna har klart å lure med seg Gunnhild til å henge hele ferien

5
Someone is jeaulous!

Jenta på slutten (vet vi navnet hennes?) har definitivt egne grunner for å si det hun sa! Føler dette kommer til å sette igang noen tanker og usikkerheter hus Gunnhild som gjør at det er HUN som setter seg og Luna på spill! dette blir spennende videre! Veldig mange er ikke "kjærestetyper" før de finner den riktige for dem!

6

Hun heter Billie. Kom inn i serien for noen dager siden og fått egen profil i galleriet.

Jeg tror også det, at kanskje Luna ikke har funnet «den rette» (ikke giftermål-rette selvsagt, men en hun virkelig har følt noe for) før nå.

7

Ja, vi vet namnet på henne. Finns ett klipp med samna namn.

8
Klipp

Kommer vi til å få noen klipp i vinterferien?

9

Veddar på at vi får ei laaaang og uuthaldeleg pause 😮

10
????

Neineienei de kan faktisk ikkje skje

11
Eg e svolten...

... på meir! Kjem det ikkje et nytt klipp snart? En chat,en snap,et notat? Ikkje la meg bli igjen!

12

Kan ikke huske å ha vært så spent på en serie før! Oppdaterer siden hele tiden. Håper virkelig ikke det blir pause nå, har jo bare vært 2 episoder.. Trenger mer! 🙂

13
Kristine

Tenk om de tar sendepause hele vinterferien ?

14
Så vakkert

Jeg har fortsatt ikke kommet over dette klippet.

15
Mile2na

Put it on spotify please

16
Milena

Vennligst legg til å SPOTIFY

17

dere burde bruke en av girl in red sine sanger i bakgrunnen av et klipp av Luna og Gunnhild, det hadde passet skikkelig bra!!

18
Ole25

E det noken andre som har lagt sin elsk på denne sangen av Schizophora? Er det eit ekte band? Kven som syng? Uansett, rå sang/melodi

19
Thea

Som skeiv 18-åring i dagens samfunn trengte jeg virkelig dette programmet! ❤️ Alle episoder ble fordøyd i «one sitting» og serien er så relatable! Takk for at noen fremmer og belyser kjærlighet mellom to jenter!

20
Regnbuen

Det er så mye intertekstualitet fra Fucking Åmål i denne nye sesongen av Lovleg, men spessielt i denne scenen! sangen minner om soundtracket fra filmen, den public'e kjæreste-annonseringen! Aah! Dette gjør at serien blir så utrolig spesiell og jeg har ikke følt meg så glad og representert i en serie på leeenge! Applaus til denne serien??

21
Maja

Har sett denne videoen om og om igjen, elsker den såå mye. Dette må være favoritt-episoden min ut av alt så langt. hjertet mitt bare eksploderer hver gang. fyf, elsker Luna og Gunnhild!

22
Ingrid

Følte meg kreativ denne morgenen, så begynte å dikte litt (noe som var ganske så herlig, brukte å skrive dikt på ungdomsskolen så kanskje jeg skal begynne igjen). Gleder meg til å se klippet senere i kveld!

~ Oss to ~

Hvem er du
bak masken?

Hvem er jeg
med deg?

Hva er vi
når vi er sammen?

Hvorfor er vi
på samme sted
til samme tid?

Hvor
skal vi nå,
forhåpentligvis sammen?

Når skal hjertet
slutte å banke
så innmari hardt?

Hvordan
skal dette
ende?

23

Å, Ingrid! Så fint!

Jeg også brukte å skrive dikt på barne ungdomsskolen ,også var det helt stilt i mange år,før folk plutselig begynte å skrive dikt i Lovlegfeltet ifjor,og jeg kom på hvor morro det er.

Håper vi får se flere dikt fra deg fremover ?

24
Alie

@ Ingrid : så bra ! ?

Jeg leste et sted at en god forfatter inspirerer andre til å skrive.
Så vi kan bare slå fast at manusforfatter til Lovleg har i så måte gjort et utrolig godt arbeid ?.

25
Vinkel

Så fint! Du må fortsetje å dikte, Ingrid!

26
Ingrid

Tusen takk! Skrev et annet dikt også, men ikke direkte lovleg-relatert/inspirert.

Hold fast
i det du har kjært

Hold deg nær
det som gjør deg glad

Hold på
med det du liker

Hold opp
med alt annet

27

Du er ikke bare en dikter,men også en klok life-coach ?

28
Vinkel

Jonas las meldinga frå Svein Erik med eit sukk: «Torsdagane er jo øvingsdagen vår!» - og surt fjes. Ja, Jonas burde sagt ifrå før; at han ikkje kunne øve med Gloppengutane i kveld. Han hadde jo visst om denne huskonserten ei stund, for å seie det slik. Drit at han skulle vere så gløymsk og dårleg på å planlegge. Mor hans maste om det heile tida også. Han kunne liksom høyre stemma hennar: «Jonas, ein dag gløymer du kva du heiter, du er jo så distre! Men det vel alderen!» Og så lo ho. Ho hadde kjøpt ein caps til han der det stod «Stengt på grunn av ombygging». Haha…. Ho kunne prøvd det sjølv; gå på vidaregåande og pugge fag og samtidig spele i 2 band.

Svein Erik og dei andre i Gloppengutane skjønte ikkje kvifor han gadd å spele i Schizophora. For dei var det fest-country som gjaldt. Det var det forsåvidt for Jonas også. Det var Gloppengutane som var gjengen hans. Dei hadde spelt ilag sidan dei byrja på musikkskulen i 6. klasse. Læraren var frå Ørsta og far til Svein Erik kjende ein av karane i Vassendgutane. Ettersom Jonas, Svein Erik og dei andre vart betre og betre på å spele, fekk dei fleire av songane til Vassendgutane på repertoaret: Køyr med ned te Vik, Pylse og konjakk, Ungkar med dobbelseng, Ho va so fine.. Årevis med øving ilag gav resultat. Det var stas å bli spurd om spele til dans. Til og med før dei var gamle nok til å kome inn på arrangmentet sjølv.

No var Svein Erik sur, men det gjekk nok over. Jonas var vande med at enten Svein Erik eller Billie var litt sure av og til; men dei ville jo berre pushe og samle banda sine og halde motivasjonen oppe. Dei var liksom typane til å ta ansvar. Bra med slike folk; at ikkje var like rotete som han sjølv.

«Under ombygging»… Ja, han var vel det. Det hadde skjedd mykje etter at han byrja på musikklinja på Firda. Han hadde blitt kjend med så mange ulike folk med andre syn på ting enn han sjølv. For ikkje å snakke om anna musikksmak. Han følte nokre gonger at han stod i spagat, med ein fot her og ein der.

Det kom til å bli kult i kveld då. Schizophora skulle spele berre ein song, men den var bra. Han hadde ikkje skjønt bæret av teksten i starten, men Luna hadde forklart at det handla om miljø og kjærleik. Ho var fin i den skinndressen forresten. Han hadde lagt meir merke til det siste tida, kor fin ho var. Lett på foten der ho dansa og hoppa rundt på scena. Den rå og samtidig varme stemma hennar. Jonas la telefonen i lomma. Blås i Svein Erik. Det kom til å bli ein bra kveld.

29
Alie

Jonas, beste bygdegutt! Love it ❤.
Skal tenke på dette når hele bandet sitter trangt i bilen til Ivar, på tur til konsert, og synger om en silo (!) ?

30

Morsomt og herlig. Virkelighetsnært og rikt på detaljer, du naila det igjen,Vinkel ?❤️

31
Mies Torsdagsdikt,uke 2

Riwåtsjdikt nr 3,sesong 2

I Måneskinn

Er du svolten på å gå i pysj heile veka
Det er jo heilt normalt,det finnst jo pysj overalt Fjell også
Er du svolten på å bade i måneskinn
På labels og en casual prat ved scenekanten
Er du enda ikkje mett på forvirring,alle maskene, og den stigende pulsen
Er du svolten på ein gedigen gest,to tomler opp frå Tina og eitt godt råd frå Billie
Kjærligheta er jo forma ganske rart,ho er og vanskeleg å spille på.

32
Alie

? Bravo, åsså på nynorsk ?

Kjenn nesten svolten heilt hit ??

33

Dette klippet er så ubehagelig å se ,på så mange måter! Utrolig bra, og fint og ganske fælt.
Veldig gøy å lese gamle kommentarer også her. Folk så på alt som skjedde her med så ulike øyne.

34
Love is in the air

Dette klippet er så ladet av spenning! Og idet vi tror at ting faller på plass, kommer Billie og bygger opp til nye spenninger.

Og forresten: med siste vinkel i bakhodet føler jeg spenningen som ligger i Jonas også. Den tilsynelatende tause, avbalanserte trommisen.

35
Alie

når utklEdd og naken møTest
på kjærleiken sin veg...
må utkledd kle av seg?
Må nakEn kle på seG?

36
Ingrid

Veldig bra skrevet. Måtte lese det to ganger før jeg virkelig forsto hva diktet skal formidle!

37
Alie

Takk! ?
Ja, det ble visst et litt rart grubledikt, dette ?.
Men føler det er litt sånn; man må gi og ta for å møtes på samme level liksom, og viktig å finne en likevekt der om det skal vare ?

38

? og ? til deg, altså!

39
Ingrid

Det er svært få serier som treffer meg så hardt som Lovleg klarer. Blir så følelsesmessig involvert i karakterene at jeg kjenner det helt inn i hjerterota. Tusen takk til produksjonen for å ha gitt oss en fantastisk serie!