Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

119 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Mere, mere..

Gunnhild vil ha favorittpizzaen, jeg vil ha flere klipp.... Ble visst litt bortskjemt i dag:)

2
Vero

Uff... Dette var veldig dårlig gjort av Luna.
Å ta med et mobbeoffer på en fest blant mobberne sine, for deretter å overlate henne til seg selv for å kunne flørte med rivalen Billie hele kvelden, og ikke forstå at Gunnhild vil søke den etterlengtede statusen ved å være sammen med festens kuleste jente, er rett og slett stygt gjort. Nå tror jo alle i Høyanger att Gunnhild jugde om at de var sammen, så nå er hun ikke bare My Little Horny, hun er jenta som prøvde å juge på seg å være lesbisk også.
Skjønner godt att Gunnhild reagerer som hun gjør i den første delen der.

At hun deretter legger seg ned i snøen uten klær og sko, og oppfører seg som en treåring når Luna faktisk kommer, DET fortjener hun kritikk for. Men hun var dritings, hadde følt seg avvist og mobbet hele natten, tvunget til å gjenoppleve gamle traumer i møte med mobberne sine... Man kan forstå det, men det er ikke greit. Hun skulle bare gått hjem.

3
Kiwiøl

Enig! Har spekulert mye rundt det at Luna bare overlot Gunnhild til seg selv på festen. Sink or swim. Kastet til "ulvene". Hvis man er nyforelska burde man være ganske "på" hverandre etter min erfaring, og spesielt når det er alkohol involvert. Torsdag kommer ikke fort nok!

4
Enja

Vis lit respekt

5

virke som at gunnhild er sjalu

6
lovleg

Ja, det skulle jo bare mangle. Det har hun all grunn til.

7
lovleg er dritt

this shit trash

8
javelll...

så ikkje se på d da

9
Ingrid

Nei, nei, nei. Skikkelig kommunikasjonssvikt her fra alle kanter. De trenger å ha en skikkelig samtale om forholdet deres, og alt som har skjedd de siste dagene.

Luna har selv sagt at hun har vansker med å tolke Gunnhild, som kan være fordi de er så forskjellige at det er vanskelig å sette seg inn i den andres situasjon. De er som to motpoler som ikke har funnet en balansegang.

Kan være det er fordi jeg kjenner meg igjen i situasjonen hvor vennene mine har drukket seg dritings, og jeg må være den som passer på, at jeg får skikkelig avsmak av Gunnhild oppførsel. Samtidig er det Luna som har framprovosert Gunnhilds oppførsel, og er dermed delvis skyld i det.

10

Ja! Jeg skjønner veldig godt Gunnhilds usikkerhet og forvirring, hun føler seg jo skikkelig utafor! Men skjønner og veldig godt at Luna blir så fed up, Gunnhild oppfører seg jo mildt sagt irriterende.
Tror du traff spikeren på hodet når du skriver om kommunikasjonsvikt, Ingrid!

Dette må være det aller mest kleine,pute-tv-klippet i Lovlegs historie, og jeg blir så sjukt imponert over hvor bra spilt det er,jeg glemmer helt at det ikke er på ekte mens jeg ser på.

Og når jeg kommer på at det er skuespill,tenker jeg på hvor vilt morsomt de må ha hatt det på sett når de spilte inn det her?

? Og? og applaus til disse folka!

11
Ingrid @Mie

Føler veldig med Gunnhild også. Er absolutt ikke noe gøy å først bli tvunget til å dra på fest, for så å bli etterlatt for seg selv hele festen. Da føler man ikke seg særlig verdsatt, og det blir lett å drikke en enhet eller to for mye.

Likevel er jeg sterk motstander av at oppførsel skal unnskyldes ved at man var full. Da skulle man gjort noe med situasjonen tidligere. Men det er lettere sagt enn gjort. Glemmer at de bare er 16-17 år og har mye å lære 🙂

12
Rivåtsj-fan

Ja, enig, men det er jo så vanskelig.......

13
Alie

Ja, her er de definitivt ikke på samme level....

14
Alie

(skrevet litt i snøvle, eh søvne.....)

R ota det til, litt
E tte litt
S kylde på fylla, men
P erfekt e no dritt!
E ikkje lett, når
K jæresten din ikkje
T åle rop om respekt.

15
Rivåtsj-fan

"Perfekt er no dritt" ?
Omtrent som jeg skulle sagt det sjøl!
?