it’s a trapp Messenger

13:03

Peter:
Forresten. Hugsa folk å ta ut matsøpla før ferien?
Alex:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

137 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
yeet

heh løye fjortiser

2
NÅ!

Må det skje noe snart

3
Gunnhild må fikse søppelet

Gunnhild finner ut at hun må fikse «søpla» i dobbel forstand og drar tilbake til Sandane. Jo lengre hun venter, desto flere fluer ....

4

Er det fluekoloni i søpla?

5

Nå har Sara lest også. Det hadde hun ikke før.

6
Gi en eller annen pris til de som har laget Lovleg

Elsker alle de små detaljene de legger til i denne serien!

7
Genetikeren

Visste dere at mennesket har 61% av DNAet sitt til felles med fruktfluene sitt? Og 60% til felles med bananer... Bare til orientering. xD

8
Fluene??

Er de borte for dere også?? ??????

9
Fred

Har noen ratt søpla nå, for nå dukker plutselig ikke fluene opp mer her. Må skje noe snart.

10
Flua

Ser ut som om fluene er borte nå. Lurer på hvordan det skjedde? Kan det ha sammenheng med at Sara plutselig har sett meldingen?

11
Mama Cool

Godt sett! Men hvorfor tok det så lang tid før Sara så meldingen? Har hun vært hjemme i kollektivet hele tiden og ikke brydd seg om søpla? Går det bra med henne?

12

Fluene er borte. Har Sara eller Luna tatt ut matsøpla? Eller er Gunnhild på vei til Sandane for å ordne opp med Luna?

13
Hva skjer

Kjenner jeg grugleder meg litt til kveldens klipp?❤️

14
Bilvei i logoen

Sjekk logoen. Tipper Gunnhild er på vei til sandane.

15

Eller Luna på vei til Gunnhild. Virker rart, men serien overrasker stadig. En av dem er ihvertfall på vei til den andre - tror jeg.

16
Hjemkomst

Hvis hun er på vei hjem nå tipper jeg klippet vi får senere i dag blir heftig. Nå blir det oppvask, bokstavelig talt. Håper Luna og Gunnhild, pluss Gunnhild og Sara får snakket litt sammen. Vil høre Sara sin versjon av turen som aldri ble noe av

17

Noen som vet hva de ulike antall utropstegnene på kommentar-snakkeboblen betyr?
Og nå har de også endret seg fra runde til taggete..

18
overanalyserer

De endrer på antall kommentarer. jo fler kommentarer desto fler utroptegn er det.

19

Jeg ser nedover, og det ser ut til at taggete snakkebobler har kommentarer over 100 og de runde under 100. Men antall utropstegn, det skjønner jeg meg ikke på.

20
overanalyserer

Jeg tror kveldens klipp blir at Gunnhild snakker med Luna, men Luna blir bare irritert. & de «slår» opp. (sånn at vi seere skal få skikkelig vondt, men vil fortsatt se på) så neste uke (kanskje også i dagens klipp) får vi se hva som skjer mellom sara & gunnhild. Hvor jeg håper Gunnhild fikser opp mellom dem. Også hjelper Sara Gunnhild med hennes hjartesorg.

21
No moon today

Tror ikke vi får se Luna i dag. Hun er nok ikke hjemme når Gunnhild kommer hjem. Prolonging the suspence. Sara er der, og Peter/Alex kanskje? Muligens Gunnhild går ut for se om Luna er hos Billie? Ender opp med å stå utenfor i mørket, mens hun stalker op Luna som er hos Billie?
Møter nok ikke Luna før til helgen?

22
overanalyserer

minner om at lovleg redaksjonen er god på spille på alle følelsene i et klipp. & det er ca 5 min igjen av dagens episode. Jeg gruer mef

23
Google

Det tar ca 2 t og 20 fra Høyanger til Sandane...når var det logoen ble til vei igjen?

24

Hva mener du?

25

Tipper Google mener når vedkommende er fremme. Fra logoen endret til vel, og 2 t og 20 min frem

26
Google

fra logoen viste en vei så er det vel kanskje rundt 2 t og 20 minish til vi får nytt klipp?
Jeg vet ikke jeg bare tenker høyt

27
Snug as a bug in a rug

Takk til Lovleg som har med så mye om fluer, og håper fokus kan få folk til å åpne øynene for hvor viktige og mangfoldige insekt er.
Dette er real shit: Insekt er nødvendige for planeten, alt liv på planeten, og vi er i ferd med å utrdydde dem.

28
Er fluene borte?

Ble fluene borte med Sara som kom hjem og vasket?

29
Ingrid

Sjekk notatet til Gunnhild fra i går. I stedet for å la ord være usagt skulle hun ha sendt det videre til Luna.

30
Susanne

Så enig med deg! Hvordan ville fortsettelsen mellom Gunnhild og Luna blitt da, mon tro?

31
Ingrid @Susanne

Kommunikasjon er alt i et (uansett hvilken type) forhold.

Jeg liker å tro at de finner tilbake til hverandre på et senere tidspunkt når de begge er klar for det. Man ser etterhvert hvordan Gunnhild vokser og blir mer trygg på seg selv, og den siste samtalen setter nok dype spor i Luna som hun kan ta mye lærdom av.

32
fasinert

Er så fasinert av det dyret som ruller seg sammen til en ball og ser på det til jeg blir hypnotisert. Tenker på at det liksom er Alex; den høye gutten med de laaange beina og armene. Hihi:)
Peter er så pliktoppfyllende. Det må være slitsomt å ha det slik. Lurer på om onkelen maser på han eller om han gjør det av seg selv?

33
Onkel Gabriel

Eg ha vore onkelen hjå Peter i snart sytten år, og kan bekrefte at han ha vore ein pliktoppfyllande pjokk heilt ifrå femårsalderen. Før då var da mykje rabalder og mas med han,men da e visst vanleg når dei e so små.

Om de tykkjer at å sende han Peter slik ein SMS annakvar laurdag og høyre korleis dei siste to vekene i hybelhuset he vore, e å mase, så gjer eg jo da, da kan eg innrømme. Men eg e jo så mykje vekke på jobbreise, at da e den beste måten å få litt innsikt på. Og eg vil jo i bunn og grunn berre passe på at den flotte ungdommen ska ha da bra, eg meine ikkje å snoke ??

34
Susanne

?????

35
Armadillo

En gang var jeg på et nachspiel hvor det var ei jente som gikk med veske som var laget av en ekte armadillo! Man så veldig godt hvilket dyr den veska hadde vært i sitt forrige liv for å si det sånn. RIP

36
Susanne

Jeg må bare si at jeg er litt imponert. Jeg mener.. det er jo ganske utrolig at vi klarte å produsere over 130 kommentarer på dette lille klippet. Vi må da ha vært en svært aktiv gjeng med seere/følgere? Skal innrømme at jeg har null erfaring med lignende serier og kommentarfelt, men blir ganske enkelt litt stolt over oss - faktisk..! Og ikke minst imponert over den eller de som FREMDELES lar oss komme til ordet her?