Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

17 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

søte daaa

3
Elsker det

En del av meg vil egentlig bare ha en hel sesong med bare fluff og null drama, meeeeen da blir det vel ikke god tv.

4
Ja, Kose-TV!

Noen burde prøve det ut som drama-idé: Kose-TV! (ev. Fluff-TV ).
Jeg er sååååå for det.

Når det finnes mange folk som vil se Bergensbanen minutt for minutt, så kan jeg ikke skjønne at det ikke skulle funke, heller.

5
Å herreguder,

SÅ JA til det!!

6
Luna is...

...the queen of vintage jackets and coats ?

7

nesnalobbene da <3

8
Emil

Enig

9
Emil

Enig eg bur i oslo men vil til sandane eg har blit mobbai et og et halvt ar

10

❤️

11
Emili

Enig

12
Vinkel

Gunnhild kan nesten ikkje tru det. Tenk at ho og Luna er kjærastar! Det var så fint å ha henne på besøk heime i vinterferien, sjølv om det vart litt dumt på slutten…. Gunnhild angrar på at ho hadde drukke så mykje. Det skal ho aldri gjere igjen.
Tenk at Luna valde akkurat henne; ho som kunne fått kven som helst. Luna er eit fantastisk menneske, - perfekt - på alle måtar. Og utruleg nok syns ho at Gunnhild er den skjønnaste personen ho kjenner. Gunnhild tenker på eit dikt om sommarfuglen av Inger Hagerup:

Så rart det er å tenke på
at jeg er larve, stygg og grå,
men se hva tiden bringer!
Nå er jeg lett og nydelig
Og jeg kan føle tydelig:
Jeg skal bli blomst med vinger!

Heretter skal Gunnhild vere meir oppmerksom og tenke nøye gjennom kva ho seier og gjer. Hvis ho unngår å gjere slike tabbar igjen, som på festen i Høyanger, vil Luna føle seg betre saman med henne. Frå no av skal Gunnhild vege kvart ord ho seier og tenke grundig gjennom kva som kan bli konsekvensane av ulike val. Så unngår ho å fucke opp fleire gonger. No er det slutt på å dumme seg ut! Ho vil bli ein like fantastisk person som Luna. Perfeksjon, tenker Gunnhild, - perfeksjon skal bli hennar nye livbøye.

Men så var det det med å vere tydeleg. Luna hadde sagt at ho ville Gunnhild skulle vere tydeleg. Kva meinte ho med det? Gunnhild sukka. Å vere midt mellom larve og sommarfugl kjentes ganske utydeleg på mange måtar. But what do they say? Fake it till you make it. Sjølvtilliten vil nok kome på plass etterkvart. Ho har jo Luna med seg!

13
«Når eg ser på deg, ser eg alle feila med meg sjølv»

Det vondeste klippet i sesong 2 er nesten helt på slutten: «Ustemt». Luna er så sårbar som aldri før og sier at Gunnhild har åpnet henne. Gunnhild innrømmer at hun elsker Luna og så gjør hun det slutt. Jeg tror jeg har sett det klippet hundre ganger for å få tak i hva de faktisk mener med det de sier. Og jeg forstår det FREMDELES IKKE!

14
Ingrid

Lovleg (og livet generelt) er så kompleks at jeg også sliter med å skjønne alt. Det skjærer i hjertet mitt at de ikke fikk det til å fungere.

Er kanskje litt klisjé å si, men tenker at kanskje Gunnhild tenker at hun må lære å elske seg selv før hun kan bli elsket av Luna. Vi har jo sett gjennom sesongen hvordan Gunnhild etterstreber å bli slik Luna ønsker. Kan være at når hun ser på Luna blir hun påmint om alle de «feilene» hun må rette på.

Å bli elsket kan gjøre livet bedre, men det kan også være til det «verre» om man ikke er klar for det selv.

Å elske hverandre er (dessverre) ikke alltid nok. Er mange faktorer som spiller inn for at et forhold skal fungere. Akkurat slik Gunnhild og Luna har det nå, er selvdestruktiv i lengden. De er rett og slett «ustemt».

15
Rivåtsj-fan

Jeg har skrevet tidligere at jeg gru-gledet meg til denne rivåtsjen, og føler litt det samme som deg. Gruer meg til når Luna og Gunnhild prater ut på ferga og på klippet "Ustemt". Blir oppriktig trist når jeg tenker på det...

16
Spoken word

Jeg leser mellom linjene at Vinkel beveger seg over i neste episode her:)

17
Bare nyter?

Gunnhild og Luna og kjærligheten. Fantastiske Lovleg som viser oss at det går an å nyte øyeblikket selv om man vet at det går til helvete med jevne mellomrom?