Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

143 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Sjekk nyeste notat. Gunnhild har forberedt seg til kurset.

2
Ines

Yesss! This can be her (much needed) outlet !

3
over my head

Skjønner meg ikke på dikt. Himmel full av sand..?

4
Alie

SPOKEN WORD

S må
P ulserende
O rd
K an
E uforisere
N erder ..

.. W ho
O bviously
R elate to
D reams

5
Ingrid

God overgang fra norsk til engelsk, som passet veldig bra med teksten!

Har forresten sendt diktene inn til gjesteboken på Alie-siden, gjorde jeg det riktig?

6
Alie @Ingrid

Ja, tusen takk ?. Skal legge de ut på Alie-siden ?

7

Tospråklig til og med! ????

8
Alie - den tospråklige ?

Ja, nå overgår jeg meg selv ?. Er jo egentlig ganske dårlig i språk, så er litt usikker på hva meningen der egentlig ble (syns bare det hørtes litt kult ut )...
Men ? kanskje det var et medium som tok over tastene og ville gi en beskjed ..... Scary!!

9
Susanne

Gunnhilds planer om å være tydeligere kommer også til uttrykk i rådet hennes til David. Vær tydelig først og fremst, koste hva det koste vil?

10
Alie @Susanne

Huff ja, og nå får vi snart se reaksjonen fra Tina ....
?⚡??

11
Mies observasjoner

- Alle fniser når Gunnhild vil melde seg på kurset. Hun er nok en "karakter" også i klassen,ikke bare i serien. Håper de fleste ler med og ikke av henne?

-Elsker skoleklippene,og det var skikkelig på tide med et sånt igjen. Og for et fargerikt klasserom elevene + de gule veggene utgjør ? creds til Kostyme-ansvarlig!

- Hvem ser kul ut med vest,liksom? Jo, Mina!

- Gunnhild er ikke sitt sedvanlige gule jeg her,og hun gir David råd basert på at Luna har bedt henne selv bli mer tydelig.

- Jeg ler like godt i år som i fjor over de unge voksnes overgang fra engasjert slam poetry til begeistring for snitter og wienerbrød ??? Dette er gull. Elsker at det er skrevet inn sånne detaljer,og hvor gjenkjennelige de er! (Hilsen hun som gjerne spiste Kongen av Danmark eller en punchrull etter ferdig danset HipHop- klasse)

12
Alie

?? Må alltid se klippet en gang til etter å ha lest observasjonene dine, Mie. Du legger merke til så mye ?. Men jeg savner en kommentar om lua til David..... (hot or not ?? ?)

Og så fikk jeg plutselig lyst på Kongen av Danmark (fins det ennå ??) Har ikke smakt det siden jeg fant ut at jeg skulle både lære meg å drikke kaffe og ta lappen (les : bli voksen) - da gikk det mye i Kongen av Danmark....

13

Å,jeg håper Kongen av Danmark finnes enda. Det smaker litt såpe og lakris,på en måte. Jeg må innrømme at jeg har sett etter det flere ganger,og ikke funnet... De pleier å stå ved siden av kamferdrops i godishylla,men nå står kamferen der ensom og alene.

14

Så hyggelig,Alie 🙂 det er jo noe av det som er vitsen med kommentarfeltet, at vi legger merke til ulike ting,og med det beriker hverandres seeropplevelse,så nå ble jeg glad?

Ja, Lua til David? På meg hadde det sett helt fjernt ut. Men han er kul med alt,han. Også med lua på snei.

15
Alie

Alt kler den smukke ?

16
Vinkel

David har sagt at det vil virke for dumt å bytte plass i klasserommet berre fordi dei er blitt kjærastar. Så han sit framleis ved sidan av Gunnhild. Tina sit på rekka bak og ser på det lyse, bølgete håret rett framfor seg. Altså; det er ikkje det at ho trur at David likar Gunnhild, ikkje på den måten. Men det er litt rart likevel, er det ikkje? At han heller vil sitte med Gunnhild enn med henne?
Det var så kosleg då han var på besøk førre veke! David er verdas snillaste og han var kjempeoppmerksom på hennar behov. Ikkje mange gutar som er slik som han! Men Tina kunne ønske at han var litt tydlegare. Når ho spør han om noko, så er det liksom ha.. og ja.. kanskje – og kva syns du? Og alt er liksom ok. Han er vanvittig treg med å svare på meldingar også; det stressar henne utruleg mykje.

Tina har foreslått at dei skal flytte ilag. Tenk, så trygt og kosleg det ville vere å sove saman, stå opp saman, lage mat saman, sitte i sofaen saman…., men David har ikkje gitt noko klart svar enda. Ho veit nesten ikkje korleis ho skal halde det ut. Og der sit han, ved sidan av Gunnhild, og ser ut som han ikkje bryr seg i det heile tatt.

David kan ikkje vite at når Tina spør han om noko, så har kvart ord sprunge maraton i hovudet hennar, og for kvar moglege samansetning av ord har ho tenkt ut alle moglege utfall slik at reaksjonen hans aldri lever opp til hennar forventning.

Tina høyrer på diktlesinga og kjenner at pulsen stig. Symje baklengs, jaga av bylgjer, nokon som hånar henne…. Kva er tryggheiten ho søker?
Endeleg ringer det ut.
Tina tar bøkene sine og går ut i gangen. Stoppar opp. No må ho få snakka med David. Kvar er han? Kvifor kjem han ikkje ut av klasserommet? Ho ser seg tilbake og der står han med armen rundt Gunnhild. Det var det ho visste. Alt er ikkje ok.

17
Ingrid @Vinkel

Har du noen gang tenkt på å bli forfatter? Du er så dyktig med ord.

18
Vinkel

Takk? Fint for meg å få utfalde meg i kommentarfeltet, men er nok ingen forfattar. Er utålmodig og ikkje så god til å jobbe grundig med ein tekst. No når eg har sendt inn nokre av skribleria mine til Alie, ser eg at mykje er laga i «hurten og sturten». Idag tenkte eg at det å skrive Vinkel, er som å nyse: Lovleg får meg til å klø i nasen, eller fantasien, då, og så må det berre blåsast ut. Brått og ukontrollert. Kjennes deilig og blir fort gløymt?

19
Rivåtsj-fan

Prosit!
Måtte du ALDRI bli kvitt den "allergien" ?.

20
Lurer på om noen husker

at Tina faktisk slår i brystet David i det siste klippet, Spegelen?
Det er ikke ok. Ville vært krise hvis det var en gutt som oppførte seg så voldsomt mot en jente.

21
Slamdiktet

Husker det ikke, men kan det være at Tina er redd for å ikke være bra nok og blir redd og sint av den grunn? Sjalusi er dumt. Gunnhild er jo også sjalu på Billie. Kanskje diktet faktisk handler om sjalusi? Eller det kan være om prestasjonsangst.

22

Jeg følte virkelig at jeg var i hodet til Tina her! Og så fint å få hennes perspektiv etter vi fikk David sitt i vinterferien. De er noen fine karakterer,og et ordentlig interessant par. Kunne gjerne sett en spin off serie om dem ?

23
Lurer på om noen husker

Var det omtrent på denne tida folk begynte å dikte i kommentarfeltet?
Ser ikke spor av det foreløpig.
Men morsomt å lese gamle kommentarer. Ser for eksempel at kommentaren din, Mie, om 20-åringer og wienerbrød har fått ekstremt mange likes:) Du hadde evnen til gode observasjoner og morsomme refleksjoner den gangen også.

24
Rivåtsj-fan

Å, husker når alle de diktene plutselig dukket opp og rullerte på Lovleg-siden, for en fin tilbakemelding fra Lovleg-teamet til oss i kommentarfeltet ❤

25
Alie

Ja, det er mulig folk ble inspirert av poesikurset Gunnhild ble med på at det satte i gang dikting i kommentarfeltet...
Mener å huske at det dukket opp mange dikt/limmericks da det ble litt stillstand etter Anda-Lote ferje-klippene hvertfall..

26

Jeg tror det var i Fergeklippet senere i sesongen, type uke 6 eller 7 at diktene startet å dukke opp. Mulig det kom noe før det også,men var ihvertfall da jeg merka det og heiv meg på.
Oi,ja!
Nå ble jeg litt stolt av fjorårets kommentarfelt-Mie 🙂 mest av alt fordi jeg klarte å fatte meg i korthet for en gangs skyld! Ellers føler jeg meg litt som en kommentarfeltets Tina, som bruker veldig mange ord for å si ganske lite ?

27
Rivåtsj-fan @Mie

Digger deg! Dvs. kommentarene dine hvertfall, må du aldri så mye som bryte av en negl eller noe som hemmer deg i å skrive ?!!

28
Mie@Riwåtsj-fan

Å,så fantastisk hyggelig sagt❤️❤️❤️
Digger deg også ?