Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

60 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Banan

Grønn idag. Modner nok snart, håper jeg.

2
Bjørkelyd

Åh, skulla ønska vi fekk høyra Alex sin framføring! (og meir av David sin)

3

ojda... men hvorfor «smiler» Gunnhild på slutten? eller hun bryr seg i alle fall ikke om det som skjer mellom David og Tina?

4
What

Hva var greia til Alex? Himle med øynene og påpeke at det Gunnhild sier ikke er ektefølt? Greit at det var konstruktiv kritikk, men han virka skikkelig sur. Han er ikke sånn til vanlig

5

Enig! Kanskje han synes Gunnhild oppfører seg overfladisk og noe selvsentrert for tiden? Kanskje han synes hun er grunn her, kunst er liksom hans greie. Eller - kanskje vi alle har blitt lurt av masken hans, og han er sjalu på Gunnhild pga. Luna? ?‍♀️ Kan være mye følelser han skjuler bak særheten og sarkasmen som verden rundt feiltolker. Noe er det i alle fall ?

6
Er Alex litt...

...misunneleg?

7

Kan se for meg at han er sur for at hun glemmer Sara pga. Luna

8

"Ingen venner"?

9

Enig!! Hva skjedde der? Den oppførselen ligner ikke ham. Her bygger det seg opp noe...

10
Måske tror han på der er mere

Måske bliver han den der hjælpe Hehe Vetsj ud af busken.

11
Alex

Hva er det med Alex? Altså jeg digger han men i dette klippet så bare satt han der liksom??

12
Sara

Hun går jo på drama, så hun kan jo hjelpe litt til her

13
Rar stemning

Er det bare meg eller var Alex litt hånlig i kritikken? Litt frekk undertone, sa ting for å være kjip. Og Gunnhild stirra liksom litt frekt tilbake, lurer på om det har skjedd noe?

14
Alex

Kanskje han liker Luna....

15
Jeg tror det

Noget med det

16
Kanskje

Har ofte tenkt tanken om at Luna og Alex har en liten historie sammen, advarte ikke Alex Gunnhild mot Luna eller noe. Vet ikke, men det er er ett eller annet der

17
Kult

Den knipse-klappingen, hehe??? Akkurat slik jeg hadde sett for meg slampoesi. Men fikk litt rare vibber av dette klippet her, har det skjedd noe med Alex og Gunnhild?

18
Gunnhild ❤

Det blev ju inte helt så kleint som jag hade trott. Det var skönt. Jag hade förberett skämskudden men den behövdes inte som tur var.

Och David tog Gunnhilds råd men Tina tog det uppenbarligen inte så bra då. 😀

19
At sige det ligeud er ikke det samme som at sende en sms

Og at sige: Jeg synes det er for tidligt
er ikke det samme som bare at sige
Jeg synes ikke vi skal flytte sammen ?

20
Vil ha mer

5 min har gått nå⏰?

21

Jaja. Det kunne gått verre.
Og nå kommer David med i fortellingen på ordentlig! ???❤️

22
Kul fyr

Yes! Har ønsket meg mer David på skjermen siden sesong 1, han virker som en bra fyr. Håper han og Gunnhild blir bedre kjent, og at vi får vite litt mer om David❤️

23

Vi har så masse klipp igjen før torsdag, lurer på hva som kommer❤️

24
Elise

Håper det kjem meir allereie i kveld!

25
Takk for at vi fikk se likevel

?❤️

26
hhghgj

I feel like in the end Gunnhild was like "oh shit.. maybe my advice did this" ?

27
Alex

Synes faktisk Gunnhild sin fremføring var bra, hun kunne kanskje ha vært litt mer sintere og mer engasjert når hun snakket om at jorda går under. Var kanskje det Alex mente, med at hun ikke mente helt det hun sa. Bra at han faktisk tør å si det, at han ikke bare klapper, jatter med og skryter uhemmet. Han var ærlig og det skal ha ha, selv om kroppsspråket hans kanskje var litt upassende. Men heia Gunnhild, du er flink til å skrive og jeg tror dette kurset var bra for deg!???

28
Henriette

Heilt einig i at det Alex skal ha for å vere autentisk, men sjølv synst eg han var ganske taktlaus. Det er stor forskjell på å gi råd for å hjelpe andre å verte betre, og det å kritisere av rein irritasjon. Eg kjenner jo sjølvsagt ikkje Alex' intensjon, men han latar ikkje til å ville motivere Gunnhild, men heller å få utlaup for si eiga forakt for det han ikkje likar.

29
Elise

Eg trur kanskje Alex kjenner Gunnhild so godt at han veit kva som bur i henne, og difor viser at han er skuffa over henne? Kanskje får vi sjå ein prat mellom dei?

Kva skal ein seie om Tina her..? Kommunikasjonen frå Tina så dårleg at ein kan skjøne kvifor han vart usikker på å flytte saman?

30
Elise

Eg trur forresten Gunnhild smiler fordi ho ikkje let kva alle meiner gå inn på henne like mykje. Før tok ho til seg alt folk sa til og om henne, kanskje har ho fått meir sjølvtillit?

31
Robbie

Tina sin opptreden var nå desidert best! Hvilken innlevelse, hvilken lidenskap! Bravo! 😀 😀 Hehe

32
Ørnen fra Danmark

Jeg tror at Gunhild smiler som en genkendelse af at hun oplever Davids problem som værende skabt af hendes dårligere råd - en erkendelse af at hun igen har fejlet..idet hun har rådgivet David forkert - eller rettere upræcist.

33
Men...

Hun rådede dog ikke David til at sige det over sms. Synes meget det er David's eget mess.

34
siri

synes gunnhild sin tekst var fin jeg! og hun begynte bra men så forsvant hun litt inn i seg selv og ble usikker! var nok det alex «reagerte» på. synes allikevel det er rart at ingen gav henne litt ros også. lettere å ta imot konstruktiv kritikk når den kommer sammen med anerkjennelse av hva man har fått til! 🙂

huffff david trenger litt kommunikasjonskurs han og. ikke akkurat verdens beste ide å ta en sånn greie over melding. håper ikke gunnhild får eller føler noe skyld for dette?

35
Enig

Hva er greia med å feige ut med en sms? Ansikt til ansikt er det eneste som funker her. Men bra de har det med, for å illustrere hvordan mange i denne generasjonen ofte gjemmer seg bak telefonene sine, og kanskje er litt dårlige på kommunikasjon av den grunn.

36
Ærlig sjanse

Kom igjen da publikum, gi allmennfag - Gunnhild en ærlig sjanse!

37

Tror kanskje det har vært noe imellom Luna og Alex. Husker dere ikke når Sara spurte Alex «kva me jo?». Savner Lunhild allerede

38

Hva mente hun med «jo» egentlig? Er det et navn eller et dialektord som jeg ikke kjenner til?

39
Ja, kan nogen forklare betydningen af "jo" i denne sammenhæng?

Det var tydeligt på Alex, at det var et sårbart emne for ham.

40
Gunnhild og David

Scenario

Tina slår opp med David. David blir sur på Gunnhild fordi hun ga han et dårlig råd. De ender i en opphetet krangel, og sinnet til David blir til frustrasjon. Han bryter ut med at han er forelsket i Gunnhild, og de kysser?

41
Vera

Kjenner eg vert provosert at eg veit ikkje kor eg skal byrje. Fyst digga eg Alex, syntast han hadde lun humor og eit godt menneskesyn bak det tilsynelatande uttrykkslause andletet sitt, men no vert eg rett og slett ikkje klok på den fyren. Kva så om han ikkje hadde sans for diktet hennar? Døyr han om han berre tenker det i sitt stille sinn? Og kva så om Gunnhild ikkje fekk heilt teken på innlevinga og rytme? Å kritisere ho i ein så nedlatande toneleie gjer jo nerre vondt verre. Misforstå meg rett, å få feedback har aldri drepe nokon, men korleis ein ordlegg seg er høgst avgjerande. Dessuten er det skilnad mellom kritikk i ein profesjonell relasjon, der ein kan tillate seg sjølv å vere litt "kald og hard", men når dei tross alt er vener og sambuare så skulle ein tru at han ville vise litt meir godvilje. Kritikken seier nok meir om Alex enn Gunnhild, for ein person som er trygg på seg sjølv vil som regel prøve å skape tryggleik hos andre. Luktar personlege issues på lang veg.

42

Når ble "Jeg synes du skal si det til ho" til " Jeg synes du skal takke nei til å flytte sammen - via en kort SMS".
? Ikke bare bare å gi eller få råd ?

43
Slam

Gunnhilds poesi var egentlig veldig bra, bare helt feil fremført. Uansett om Alex hadde rett i noe av det han sa, var det ikke akkurat en profesjonell måte å si det på, heller ikke konstruktiv nok. Litt feigt å si det i tredjeperson ("det følest ikkje som ho meiner det") i stedet for å si det rett til Gunnhild. Det er åpenbart noe som ikke stemmer. Forresten sa Gunnhild at David skulle si det rett ut, og ikke på melding. Tror uansett ikke akkurat Tina er den letteste å ta opp sånne ting med uansett, men så hadde ikke det forholdet fungert i lengden uansett

44
eple

ka heiter skuespelaren som spelar kursledaren? veit ikkje kor eg har ho fra, sjukt irriterande!

45
ho er fra

hotel cæsar!

46
slamdama

- ny doktor skrulle?

47
Babe

Er litt forelska i ho allerede. Sku ønske eg var like kul liksom ?

48
ho heiter

evelyn osazuwa

49
Alex fan

Tror det er Alex som har gitt Gunnhild denne teksten. Og han hadde håpet på mer innlevelse

50
Grøn

Gunnhild i Grøn, statistene i gul.
For en annerledes men fin episode.
Liker dette Lovleg.
Gler meg til meir

51

Alex var sygt rude her...

52
Go Gunnhild!

Jeg ble imponert over Gunnhild, jeg! Og hun var jo mye bedre enn hun som var før henne! Synes det virker som om hun har funnet "sin greie". Veldig godt skrevet, og som introvert er det innholdet som er viktig for meg, det er selve teksten som er skaperverket, kunsten, det som krever kreativitet, vidd, ordforråd, eller talent om du vil. Greit nok, en god fremførelse kan hjelpe på selve opplevelsen, men det gjør ikke teksten noe bedre, ei heller vil en stakkato fremføring gjøre den verre. Det kan jo tvert om være distraherende med for mye energi. Synes altfor mange er veldig "gode" til å fremføre og underholde, men så har de egentlig ikke noe å komme med. Man bør kunne forvente at publikum lytter og klarer å ta til seg innholdet, danne bilder osv., uten å være avhengig av en hyper underholdningsartist :p Jeg synes dessuten fremføringen var bra, jeg. Gunnhild er Gunnhild. Hadde det virkelig vært mer ekte om hun skulle spille en helt annen person enn den hun er? Jeg kan fort bli litt flau av de som holder på sånn som feks. hun kursholderen (el hva tittelen hennes er). For meg er det kunstig. Poenget er at det ikke nødvendigvis er konsensus rundt hva som er en god fremføring og ikke. Det bare virker slik, fordi de som liker det mer energiske også er de som roper høyest. Det finnes jo mer enn én personlighetstype her i verden, heldigvis! Jeg skjønte niks og nada da publikum reagerte med tomme blikk og null støtte! :O Føltes bare som om de skulle "demonstrere" eller noe. Jeg reagerte også på Alex sin oppførsel. Virker som om Alex forsvant med håret...

53
Vera

Tenkte på nett det same jmf. Alex og håret. Eg trur- men berre trur- det er ein medviten metafor for Alex' haldningsendringar, eller korleis mindre sympatiske haldningar han alltid har hatt, kjem til syne. Med krøllane fekk han eit mildare og varmare uttrykk, noko som spegla seg mellom anna då han døypte Gunnhild som trøyst då ho hadde panikkangst, eller når han Gunnhild han vona Sara visste han var der for ho om ho trengte nokon å snakke med (den veka ho tok abort). Utan krøllene så framstår han noko kaldere og hardere. Etter hårklippen har han stort sett kome med dårleg nytt ("Luna er ikkje så glad i labels da") eller bitre kommentarar ("virkar ikkje som ho meinar det", "kor flink du var Alex"). Dette er ikkje meint som å svartmale skalla/skinna folk, men berre rein undring (ei veldig subjektiv ein, riktignok) over symbolikken bak.

54
Alie

? S eriøst samleie-dikt i starten ?!?
? M ina har faktisk en lappe-skinnvest også!
? I ngen som har prøvd å scanna QR- koden som Alex har på armen?
? L iker Harpe-jenta seg uten harpe?
? E t spørsmål : "Ja, at ein liksom snakkar med magen?" (dvs. buktaling?)
? Y iiii!  Drama-Tina tar showet.

55
Susanne

Jeg husker sjokket over at Alex, godgutten, kunne ta den tonen til Gunnhild. Ingen er perfekt (heldigvis, da).

56
Alie

PS: Perfekt er no dritt. ?

57
Alie

Ja, enig.... mange som har kommentert det, at mye av Alex forsvant med krøllene....?.
Men vi vet jo at han i denne tiden både tenker mye på Jo og grubler over flytting fra Sandane til Sveits, uten å snakke med noen om det..

58
Mies observasjoner

-Liker at Harpe-jenta også har meldt seg på kurset. Lurer på hva hun skrev om ?

-Alex er litt som genseren han har på seg. Myk og fluffy på noen områder,svart som natta på andre, og full av ulike teksturer. Nokså merkelig sammensatt, og umulig å glemme.

-Det eneste som kunne gjort dette klippet bedre,var om også Kniven hadde meldt seg på ,og flirte det legendariske fliret sitt når Tina kom løpende inn og gjorde det slutt med David.

59
Alie

? Harpe-jenta og Kniven, ja. I samme poesikurs.... kunne kanskje blitt søt musikk ?

60
Rivåtsj-fan @Alie

Søt musikk, eller "knivstikk" (eller amors piler da ?)