Mamma >

17:32

Sara:
Hei mamma. Eg føle meg heilt dum no men gløymde heilt å sei etterpao at alt eg sa va for nåke for dramatimen so da eg sa va berre for å testa ut ei rolle! Eg ha alder tatt abort, berre ein karakter eg spela. Me fekk oppgåva om å prøva å snakka som karakteren te nåken som kjenne oss godt. So du trenge ikkje tenke pao da. Unnskyld om da var dumt.
Mamma:
Eg skjønnar ikkje heilt. først skal du ha bilde også seier du heilt vanvittige ting. Men du prøver å seie ingenting var sant?
Sara:
Skulle ringa deg etterpao og forklara men so kom da opp nåke. Sorry!
Mamma:
Ok. La oss berre gløyme det.
Sara:
Ja berre gløym da.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

46 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Petra

Stakkars Sara, ingen voksne å støtte seg på.

2

Fine Sara

3
Caroline

Åh, får helt vondt inni meg! Gode, snille, lille Sara... hun trenger en mamma som forstår, støtter og godtar. Jeg forstår at det ligger mye mer bak her, men det gjør så vondt å lese. Sara, som ikke vil skuffe noen eller være til bry, og som unnskylder seg og legger skjul på sannheten, fordi hun er redd for å ikke bli godtatt, redd for å ikke være bra nok. Skulle ønske jeg kunne tatt med meg Sara hjem

4
Stressa mamma

Nå er jeg er stressa mamma men jeg håper for Guds skyld at jeg aldri blir sånn som dette. <3 Gah Jeg har så vondt av Sara her.

5

Ikke noe stress her, hun har nok neglesjert datra si veldig lenge. Typisk situasjon som barnevern ikke plukker opp fordi jenta oppfører seg ordentlig. Mora kan ha hatt traume i sin barndom og bøter på dette med å ikke bry seg om sin egen datter fra den alderen det skjedde med henne. Kanskje det ikke alltid har vært sånn, at Sara tidligere har fått masse kjærlighet.

6
Voksen

Tror det er mer snakk om personlighetsforstyrrelse. Narsissisme eller emosjonelt ustabil/borderline. Håper Sara vet at det ikke er henne det er noe galt med. ?

7
Du er nok safe

Oppførselen til denne moren minner mer om narsissisme enn stress...

8
Janne

Jeg tror ikke hun er en stresset mor - men en psykisk syg mor ?

9
Steff

Det gør ondt helt ind, ja faktisk helt ned i tæerne! Hvorfor prøver hun at beskytte sin mor? Er moren et voksent barn?

10

Vi har en ekstrem lojalitet til egne foreldre, spesielt som barn. Også barn som blir utsatt for grove overgrep går gjerne langt for å skjule det som foregår for å beskytte foreldrene sine. Blant annet ved å lyve til lærere, barnevernet eller politiet fordi de vet at foreldrene kan havne i trøbbel hvis de sier sannheten. Det virker jo ganske uforståelig sett utenfra når foreldrene er så grusomme, men sånn er det dessverre for mange.

11
Gugu

Vilken mamma! Herregud!

12
Lava

Sara <3
Fan asså gunnhild var den enda som fanns för henne men nu är ju luna allt gunnhild ser.
Vill bara ge en stor kram till Sara, hon förtjänar så mycket mer.

13
lilli

Denne moren kan jo umulig være helt i vater ........

14

At Sara er oppegående er jo helt utrolig! Sterk jente!

15

This is so painful to watch and read. Being a child of a narcissistic and physically, verbally, emotionally abusive mother myself, at one point I told her over the phone: "Send me money for abortion", just to shock her. Everything was always about her. I served as narcissistic supply, as an extension to her ego.

16
Friend

I hope you are doing okay today, Pat. I'm sorry you had to grow up under those conditions.
Sending you loads of love ❤️❤️

17

Big hug to you Pat! And one for Sara ?

19

❤️❤️❤️❤️❤️

20
Majana

🙁

21

🙁

22

Skal jeg være 100% ærlig så mener jeg at Sara fortjener bedre enn Gunnhild. Folk som ditcher vennene sine for kjæresten etter alt de har vært igjennom fortjener ingen venner

23
Majana

Hun har jo ikke ditcha henne? gunhild er da fortsatt sammen med sara, bare litt mindre enn før, noe som er normalt nr man begynner i ny jobb, skole, hobby - eller får kjæreste. Man må jo unne bestevennen sin å fåseg kjæreste og tilbringe tid med denne, ekte venner er der uansett.

24
Sara er jo heller ikke selv så loyal, hvis der er en fyr på spil

Husk hvordan hun arrangerede fest nærmest bare for at være sammen med Thorstein, og SLOG Gunnhild i hovedet da hun prøvede at sige at hun gik (og måske give udtryk for, at hun havde et angst anfald.
Vi elsker Sara alligevel, men ... det er bare noget tarveligt, folk gør ind imellem uden at ville det.

25
....,

Hva kommer det av at dere digger Gunnhild så mye? Jeg føler hun gjør så mye små irriterende ting hele tiden mot vennene sine. Jeg likte henne i starten men ikkd nå lengre. Sara digger jeg

26
Jaa, men..

Men hvem MÅ fortelle to som sitter og kliner på fest at de skal gå? Jeg hadde blitt litt smått irritert hadde noen drevet og pirket meg på skuldra når jeg endelig hadde fått gutten jeg ville ha. Gunnhild var jo ikke akkurat en del av den «samtalen» uansett.

27

Give Gunnhild a break. Hun er forelsket for første gang (tror ikke på at hun var forelsket i Creepy Lasse). She'll come around.

28

Er helt enig selv om jeg gjorde det samme når jeg var på Gunnhilds alder...

29
Lillesjelen

Så mange notater å lese igjennom!

30
Surfedud

La Ivar hjelpe Sara!
La Ivar blomstre

31
Sara kan ikke forestille sig at være sammen med en fyr, der gerne vil have hende

For hendes far gider hende ikke.
Det er vist klassisk.

32

Alex eller Ivar to the rescue her. NÅ!!! ????

33
MEN HALLO

No er Sara den første på profilar, og ein kan lese notatane hennar!

34
Har ikke ord

Herregud nå føler jeg meg så jævlig. Har alltid tenkt på Sara som litt selvopptatt og basic karakter uten så mye dybde. Hadde jeg bare visst at hun har hatt nok med seg selv hele tiden. Herregud for en kriger. Og at hun har prøvd å hjelpe Gunnhild oppi alt dette her med gymgreiene osv. Ah, tårene renner. Sara du er min helt???

35
notater te Sara!

No er notatene te Sara i profilen!!
Les!!!

36

Nå skjønner jeg hvorfor vennskap er så viktig for Sara, venner er tross alt den familien man velger selv? Hvis Gunnhild løfter blikket vekk fra Luna og tar seg tid til å prate litt ordentlig med Sara hadde ting blitt mye lettere!

37

Å, Sara! Etter å ha lest alle notatene hennes forstår man at hun har det og har hatt det veldig mye mer vanskelig enn det vi har sett fra Gunnhilds perspektiv.

Hun skriver i et notat at hun har egne "sogndalsklær", det kommer tydelig frem at i hjembygda legger hun lokk på den Sara vi kjenner, og kan ikke seg selv slik hun er nå,at hun må passe inn i den rollen hun hadde før hun begynte på Firda, bevise for de hjemme i Sogndal at hun ikke har forandret seg. ?

Når man føler seg så rotløs,uten trygge foreldre,uten et nettverk man kan åpne seg og være sårbar overfor, da er det ikke så rart at man går på akkord med seg selv og forsøker å passe inn i noe man ihvertfall kjenner igjen.

38
Fy faen for en mor

Selv hvis Sara ikke var fantastisk (hvilket hun er), fortjener INGEN sådan en opførsel fra sine forældre. Håber vi lærer mere om deres forhold og hvad der ligger bag.

39
Faren er ikke bedre

Husk hvordan han ditcher Sara hver ferie.

40
Cecilia

Åh kære Sara dog 🙁 Jeg føler så meget med hende..

41
Sanger Gundersen

sara er mega ultra super digg

42
Ingrid

Typisk at den dagen jeg har eksamen så skjer det masse på Lovleg. Jaja, får se det senere i kveld ?

Uansett utrolig trist at Sara var ærlig og åpen, men at det ikke ble tatt så godt imot slik at hun endte opp med å trekke tilbake ærligheten.

43

Håper det gikk bra på eksamen, Ingrid! ?
Ekstra fint å slappe av med Lovleg,når den er over.
Bortsett fra at disse klippene ikke akkurat er så avslappende,da. Men ja.
Skikkelig vonde ting i Sara sin historie nå. Den meldingen hun sendte moren sin sier så mye om hvor lite moren er i stand til å være der for datteren sin. Den dama har nok fullt og helt nok med seg selv, og det er så trist ?

44
Ingrid

Takk! Tror eksamen gikk greit.

Man alle strider med sine problemer, og da er det ekstra viktig at man har noen ved sik side - om det er familie, venner, kjæreste eller andre forum! Sara får i alle fall masse større og kjærlighet fra kommentarfeltene, men det gjør vondt at hun ikke blir sett av sine nærmeste.

45
Susanne

Ja, dette klippet er til å få klumper av.

46
Ingrid

Enig. Det er vanskelig nok å skulle ta abort i så ung alder (men også uavhengig av alder vil det sette preg), og da er det synd at Sara får denne reaksjonen fra moren.