Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

113 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Skal lige vænne mig til det nye format... Det gør lidt ondt på det æstetiske øje.

2
Signe

Det æstetiske øje? Det er da Saras farve, og det er sindssygt fedt! Hvis ikke bloggen skulle være helt blå i dag, så ved jeg ikke hvornår. Synes det er så fedt hvordan de bruger farverne og 90er-æstetikken i den her serie. Det er meget gennemført, efter min mening.

3
Molefunken

Er ikkje berre 90er-estetikk i serien. Den er på full fremmarsj blant unge i Norge for tida. Og andre plasser som ein kan sjå. Eg elska det! <3

4
Mamma

Bare det ordet: mamma
Når det ikke betyr det som det burde bety❤️

5
Cecilia

Nøj jeg er så rasende efter det klip. Nu tager du dig sammen kære mor, Sara bor ikke engang hjemme og når hun så en sjælden gang ringer så skal du ikke begynde at ynke dig selv! Hun klarer sig 90% af tiden, så hvis hun endelig har brug for hjælp med et billede, så gør man det altså! Kan slet ikke klare sådan nogle forældre der..

6
Molefunken

Er så einig!

7

der står at der er 86 kommentarer... men jeg kan kun se 8 (og nogle af dem er gentagelser). det sker tit at de gamle kommentarer forsvinder. what's up, lovleg??

8
Forslag til løsning

Du kan stort sett løse dette ved å "oppdatere" ved å klikke på pila der det står enten "Nyaste" eller "Eldste" over kommentarfeltet, og så velge "Nyaste" (velg dette ved å klikke også selv om den allerede står på "Nyaste") og da kommer de nye meldingene opp.

9
Formatet

Varför har bilden andra mått än övriga klipp? Kan man tolka något ur det?

10
Hmm...

Gammeldags TV-format, som da Sara var barn?

11
løvetannbarn

Kjenner meg ærlig veldig igjen i Sara, tror denne serien er til hjelp for mange?

12
Anonym

Skjønner så sykt hvordan hun har det der, akkurat slik var/er det hos meg og

13
Molefunken

Hjartet mitt knuste av ditta her.
Eg fekk ingen god følelse av heile ditta klippet. Det berre ulma meir og meir jo lenger ut i klippet ein kom. Får meg berre til å lure veldig på kva forhold Sara har til foreldra, og korleis barndommen har vore.
Ut i frå det vi har fått vite før og samanlagt med ditta klippet så gir det ingen god følelse i det heile tatt.

14
Emma Esther

Nå ser vi hvorfor denne ungdommen har bygget et skall rundt seg selv.

15
Alvilde Othilie

Emma Esther gjør meg av en eller annen grunn alltid så glad! 🙂

16
Ines

Thank you for these glimpses into Sara's life

17
Voksen

Huff! Kjenner meg igjen jeg også. Minner om min mor. Hun var i tillegg ganske aggressiv og kritiserte og kontrollerte mye. Jeg dro hjemmefra da jeg kunne, og prøvde å holde meg unna. Moren kan være narsissist eller hun kan ha emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, også kalt borderline. Det kjipe med personlighetsforstyrrelser er at de sjelden er noe å gjøre med. Man må klare og ta vare på seg selv. Det gjør det vanskelig å stole helt på andre. Men det er ved å ha gode relasjoner med andre at man kan lege sårene. Føler for Sara! ???

18
truth be told

oh yeah I recognise that mum, narcisssistic by ahem hearth or as a matter of a fact the lack thereoff oh and the selfcentret victimplaying yes Sara hugs from denmark

19
Narsissistisk mor

Spot on.

20

Dette minner meg om emosjonell utpressing (les her https://www.webpsykologen.no/artikler/folelsesmessig-utpressing/)

Jeg har en mor som også er sånn her, og det var først at jeg leste om emosjonell utpressing at jeg fant ut hvordan jeg skulle takle det og hvordan jeg skulle ta vare på meg selv (for det er nettopp det man må gjøre..).

Får helt vondt av henne, og dette er virkeligheten for mange, men det er veldig tabu da en mamma skal være der for deg, og det virker som om alle har et perfekt forhold til sin mor..

21

Dette var veldig sterkt å se på. Tydelig at Sara har måtte leve med en ustabil mor.

22
MERE SARA PLEASE

MERE SARA PLEASE

23
Alie

o M sorgsfull
ut A n å setje seg sjølv først
tol M odig med
var M t hjarte
stakk A rs hen som ikkje har fått opplevd mor si kjærleik

24
Ingrid

Fine ord!

25
Datter

Der satte du ord
på hvordan en mor
er❤️

26

❤️

27
Kommentarfeltet

Mange sterke reaksjoner og kommentarer under dette klippet. Sårt å tenke på at dette også er den tiden Sara savner Gunnhild som mest. Hun har ingen å snakke med. Akkurat som Alex går alene med sine problemer, går Sara med sine. Lovleg er en påminnelse om at vi må prøve å lytte mer til hverandre og se hverandre.