Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

47 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Jaaa! Fineste Sara ?Denne har vært en nydelig vri på Lovleg! Gleder meg til resten

2
Beviser..

Hvordan vi later som at alt er en dans på roser på sosiale medier...

3
Maske

Alt man ser på sosiale medier er ikke ekte, man vet aldri hva historien bak et tilsynelatende vanlig bilde er og hva som skjedde før det ble tatt.

4
..eller

.. hvordan klappe seg selv på skulderen når ingen andre gjør det ? det er lov å heie på seg selv, jo

5
Poirot

Caption og smil overbeviser liksom ikke, etter at vi har sett de siste 2 klipp....

6
Oops

*Pierrot*

7
Caroline

She`s a fighter! A beautiful fighter.
Lov å håpe på et dypt klipp med henne og Gunnhild snart? I natt?
Liker så godt at det er fokus på henne nå!

8
Hanne

Den der gjorde litt vondt å se. Det er først nå man ser hvor sterk Sara egentlig er <3

9
Glad på ydersiden

Men nok ikke på indersiden efter den dag hun har haft. Dette billede gør mig faktisk trist.

10
Heartbreak

Smilet til ei som nettopp har grått ...

11
Siri

? lovleg ?

12
Bjørkelyd

Eg har følt med og heia så på Gunhild, som kom flyttande for ein ny start da hu var uttafor det sosiale i heimbygda. Men hu har foreldre som verkar å vere fantastiske. Gunhild har ein tilhørighet og ei trygg havn. Hjartet mitt blør for Sara og tanken på alle barn som veks opp som hu - som veks opp uten tryggheta, uten ubetinga beskyttelse og uten oppbackinga ein treng når ein veks opp. Det er så ufatteleg synd at det er så vanskelig å fange opp for dei rundt, og enda vanskeligare å ta grep om for hjelpeinstansar.

13
Så sant så sant

Men jeg vil heller være Sara enn Gunnhild.

14
Bjørkelyd

Eg vil ógså gjerne høyre kvifor du meinar det? For eg ser nok som du ei kul og sjølstendig Sara, og ein meir sosial klein og usikker Gunnhild. Men når det kjem til korleis dei har det i botn, korr trygg dei er på seg sjøl så har Gunnhild vunne. Hu kjem fra noko stabilt, som ligg til grunne for hennes sjølverd. Sara har ikkje ein gong plass å sove når hu skal heim til Sogndal for å feire nyttår.

15
Hvorfor?

Det hadde vært spennende å høre hvorfor du tenker det?

16
Sara?

Eg grin?

17

Lovleg tar for seg en historie som er forholdsvis kjedelig og generisk, med en rød tråd som er i overkant eksponert. Tematikken er riktignok nokså tidsriktig, men verken original eller særlig nyskapende.

18
Hihi..

Lyser lang veg at du ikkje er i målgruppa. Tenk tilbake til då du var ung tenåring.

19
Voksen

Historier om mennesker trenger ikke være så originale og nyskapende alltid, for hvis de skal speile ekte mennesker så opplever mange noe av det samme. Likevel kan det å se at andre opplever noe som likner det man opplever selv være bra og gi oss en følelse av å ikke være alene.

20
Legokloss

Åja, hvilke andre så sammensatte, smånevrotiske og kompliserte kvinneroller kommer du på i farta? (spør oppriktig, for jeg vil gjerne ha dem anbefalt), og hvilke fortellinger kommer du på i farta som tar for seg to unge kvinner som bare sånn rett frem blir sammen uten at det er en storslagen ut-av-skapet historie eller fra et lesbe-miljø? Igjen, spør oppriktig fordi jeg vil gjerne ha disse anbefalt, siden du mener denne fortellingen er så generisk.
Gleder meg til svarene, hvis de finnes.

21
Gunnhild?

Hear hear, Legokloss!!

22
....

Det var negativt du

23

Du vet at du ikke MÅ se på Lovleg hvis du ikke vil. Ingen som tvinger deg. Masse andre serier som du sikkert liker 🙂

24
Flua

Ting å gjera pao Sandane i ferien:
???

25

Synes det er sykt dritt at de bare bytter hovedkarakter?? Det er så mange spørsmål ved Gunnhild som vi ikke har fått svar på.

26
Anonym

Det næste i forhold til Gunnhild er det gule digt som hun har mistet, men det vil virke lidt underligt hvis de starter på den historie med det samme. Derfor bruger de tiden på at give informationer omkring Sara og hendes baggrund, og muligvis et andet syn på Torstein

27

De gjer ikkje det, men episoden handlar om Sara. Difor he dei endra formatet...

28
Lina

Jeg tror hen henviser til det gule arket med det andre diktet Gunnhild mistet i ‘Slam’, ikke at notatene hennes er borte og at vi nå se Sara sine istedenfor...^

29
notater!!

saras notater!!!

30
Molefunken

Ja eg tenkte på det frå første gong eg såg at Gunnhild hadde notatar 🙂
Eg håpte vi fekk sjå dei andre sine, at kanskje det vart sånn når ein eller visst ein nokon gong kom til å bytte karakter 😀
Og no får vi sjå Sara sine!

31

Munnen smiler, men øynene avslører tristheten...

32
Gunnhild

Jeg er veldig glad i Sara, men er ikke klar for å bytte hovedperson. Det er såå mye mer ved Gunnhild (og Luna) som vi ikke har fått sett. Jeg føler at lovleg ikke er det samme uten Gunnhild som hovedperson og hennes tanker og følelser.

33
Voksen

Jeg liker også at de skifter. Gunhild har det fint, og vil fortsatt være med. Og nå ble jeg optimistisk til at vi kanskje kan bli bedre kjent med Alex også!

34
Optimist

Jeg liker at de skifter, jeg, og jeg håper Sara får mer enn bare en episode. Jeg elsker Gunnhild men jeg har også lyst til å bli mer kjent med de andre karakterene! Men uansett hva de velger å gjøre, er jeg sikker på at det blir bra. Digger denne serien.

35

Jeg er helt enig! Jeg likte så godt at det så ut som om Gunnhild skulle være hovedpersonen hele veien,at det ikke skulle skifte fra sesong til sesong som i SKAM. For meg er det Gunnhild som ER Lovleg! Og vi er definitivt ikke ferdige med Gunnhild ,eller med Lunhild. Om dette er en enkelt Sara-uke, eller en kort Sara-periode er jeg veldig takknemlig for den. Hun er en så fin karakter,spilt av en kjempeflink skuespiller. Men om vi ikke skifter tilbake til Gunnhild igjen,blir jeg oppriktig lei meg ?

36
Gunnhild

Jeg er helt enig. Gunnhild er lovleg, og jeg skulle ønske at lovleg ikke bytter hovedperson. Det er greit med en episode uten Gunnhild som hovedperson, men en hel sesong går ikke. Jeg er innom nettsiden i hvertfall 10-15 ganger om dagen for å se om det er kommet nye oppdateringer. Hvis Gunnhild slutter å være hovedpersonen blir jeg lei meg.

37
Gunnhild?

Jeg er så enig! Jeg elsker Sara, men jeg var ikke ferdig med Gunnhild! Høres teit ut, men jeg føler en slags sorg over det. ? Håper at POV skifter tilbake på et eller annet tidspunkt, men tørr ikke håpe for mye.

38
Sikkert eit dumt spørsmål, men

kva er POV?

39
Ingen dumme spørsmål!:)

POV=point of view, altså synsvinkel, hvem sin synsvinkel er det vi ser ting fra. Det har de altså endret til Sara nå.

40
Ho som lurte

Takk <3

41
Uenig

Jeg elskeeer byttet! Jeg er helt sikker på at vi får følge Gunnhild og Luna også selvom det er fra Sara sitt perspektiv?

42
Det kjipeste med at Gunnhild tok med Luna...

... i vinterferien, var at Sara hadde trengt å få spise pizza med Jarlsberg med foreldrene til Gunnhild. Hverandres foreldre kan være viktige støtteapparat i ungdomstida - noen som sier de er glad for å se deg, byr på frokost etter fest og en klem.

43

Eller det kunne blitt større avstand mellom dem. Ikke sikkert Gunnhild sine foreldre og Sara umiddelbart hadde knyttet seg til hverandre. Sara hadde fått kikket inn i en varm hule som aldri har vært hennes.

44
Håper nokon ser gjennom smilet til Sara???

?If you should see me and I'm smiling
Don't think my smile is for real
No expression could explain
How much my heart's in pain
Since you left me here's how I feel

My smile is just a frown
Turned upside down
Just a frown
Turned upside down, yeah

But each time when I'm alone
Teardrops start to fall
My tears erase the life that's on my face
Cause it's really not a smile at all

My smile is just a frown
Turned upside down
Just a frown
Turned upside down, yeah

Oh and if by chance you hear me laughing
I only laugh to fool the crowd
Just like Pagliacci did
I'll keep my sadness hid
And to do this I'll laugh, I'll lie

My smile is just a frown, yeah
Turned upside down
I may look happy when smile
But really all the while

My smile is just a frown, yeah, yeah
Turned upside down
I may appear to wear a grin
But really deep within
My smile is just a frown, oh, oh?

45
Hege

Kult at Sara er hovedpersonen nå. Synes synd på henne det med moren.

46
Taylor Swift

"You're tied together with a smile, but you're coming undone" </3

47
Ingrid

Et spill for galleriet. Er generelt fascinerende å se hvordan man ønsker å opprettholde ett visst image på utsiden når man ikke sitter med de samme følelsene på innsiden. Dette er nok nokså vanlig i dagens samfunn, og vi er alle for gode til å late som at vi har det bra selv om tilfellet er det motsatte.