Alex M. Rey Aktiv nå

21:01

Sara:
Sara:
Sjao. Da e oss?
Sara:
E eg psycho?
Alex:
ja
Sara:
Syns du da ligna? ?
Alex:
kamuflasje-shorts?
Sara:
Da e begrensa utvalg ?
Alex:
har dei ikkje denna:
Alex:
Sara:
Nei ?
Alex:
da gidde eg ikkje

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

72 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Alex?

Blir Alex ny hovedperson neste uke eller????

2
Alex

Jeg håber ikke at de tager sådan en uge som de gjorde med SKAM og så bare slutter af!
Men jeg vil rigtig gerne høre mere om Alex og Sara. Jeg har håbet på det længe.

3
Lompe

De e 6 epeidode igjen so de slutta nok ikkje brått

4
Kamuflasjeshorts?

??????

5
Ha ha!

Kamuflasjeshorts er så IKKJE Alex!

6
camouflage fordi vi ikke kender hans interesse i Sara

Hvem var Jo? Eller er det Sara som ved ikke hvad hans interesse er? - er dette en historie om to venner? Eller er dette historien om den hotte gender-bender Alex der er biseksuel og forelsket i den Cis-kønnede heteroseksuelle Sara? (håber lidt han er faldet for Sara og at hun egenligt også har romantiske følelser for ham (men troede han var homoseksuel fordi Jo er en gut?). Tænk hvis Sara egenligt går og er trist over at Alex ikke liker piger på den måde hun har lyst til? tænk hvis Alex er så træt af at Thorstein er sådan en kliche at han kaster mel over ham og sætter tyggegummi i hans hår?

7

Alex?

8
håsblåsing

alex er min abosolutte favoritt av alle i serien, og aa, jeg vil bare si takk for denne nydelige, flotte og søte serien. jeg sjekker flere ganger daglig og blir like glad for hver gang det kommer nytt her. så tenkju <333

9
Det mååå bli ein sesong til minst!!!

Kven er aa?

10
Ravnblåsing

yessssssss team alexxx <333

11
håsblåsing igjen

eyyy, en hp-fan! *highfive*

12
Poirot

Kom igjen da, Sara! Ikke vær så kostbar. Dette er en invitasjon til videre samtale. Alex har lyst å snakke med deg. Fortsetter der dere slapp tidligere i dag.

13
Caroline

Er det ikke han som er litt kostbar her? Hehe! Han sier jo at han ikke gidder hvis han ikke får kjolen...

14
Ikke så Poirot likevel...

Oops der misforsto jeg helt hvem som var hvem. Selvsagt. Da gir det plutselig mye mer og bedre mening!

15
Det gidde eg ikje

Det er Alex, der lukker af, som han så ofte gør.
DE RIEN DE RIEN DE RIEN!!!
Håber han tør lukke op igen snart. ?

16

Det er nå vel heller Alex som er kostbar?

17
Switch

Så Sara har blitt hovedkarakteren nå??? Midt i sesongen???

20
sikker?

Er du sikker på det da? ser veldig ut som det

21
Surfing

La Ivar blomstre

22
Elise

Eg vil og ha meir Ivar. Helst at Sara og Ivar finn saman, dei er så herlege.
Men no er det so kjekt å vå vete meir om Sara, og eg er spent på Alex si historie, og kven denne Jo som han har vore so nær er. So mange lause tråder no, eg håper vi får vete alt. Og kva er greia med den døra so Alex brann på fjorden?

23
Caroline

Åh, jaa, de kommuniserer! Liker det. De trenger hverandre. Og begge vet det!

24
Alex vil jo gerne snakke

så han kunne godt øve sig i at være lidt nemmere at snakke med. Man skal ligesom ramme plet i seriøsitet og smagfuldhed hver gang. Lidt useriøs hyggesnak er altså meget godt hvis man gerne vil ende med at snakke om sine rigtige problemer!
Men helt klart burde Sims have en Billy Porterkjole!

25
Elise

Ja, kulaste kjolen!

26
Sara

sin måte å sjekke om det går bra etter at hun ikke klarte å følge opp samtalen om at Alex ikke har det bra? håper hun tar kontakt med Alex for å spørre hvordan han har det egentlig, selv om svaret kan være ubehagelig og sårt. Fikk skikkelig vondt av han i forrige klipp ??

27
Kamuflasje

Det er ikke bare shortsen som er kamuflasje her! Sminke/masker/ kule klær

28
siste?

Er dette siste sesong?

29
Nei...

Håper ikke det!

30
Ny logo

Fargen nå er svart... tenker umiddelbart på Luna

31
????

Hva er det som skjer med headeren???

32
Ikke så Poirot likevel...men prøver for det

Dinoen. Er det Saras dramaklasse/barndom? Fremstår som farlig/skummelt å måtte åpne den kisten i morgen?

33
Frk. Detektiv

Tror du er inne på noe der, ja..!

34
Vær så snill

Alex??

35

er det ikke Alex sitt øye??

36
Truffet

Sara sier i klippet at Alex har et intens blikk som kan skremme folk. Føler hun at han ser på henne med dette blikket etter at han gikk fra henne i går?

37
Poirot

Logoen er litt vanskelig å tolke. Et ubehagelig gjennomskuende/granskende øye? Øyene som Sara frykter rettet mot seg når hun må løfte på barndomssløret? Og er de andre masker? I alle fall teateraktige dokker? Også med stirrende øyne? Hva er det Sara er redd for? Viser sin sårbarhet? Redd for at hun ikke klarer å holde opp sitt tøffe maske? Eller er det kanskje at andre skal synes synd på henne? (Det siste kjenner i alle fall jeg igjen)

38
Headeren

Drømmer hun? Hva skjer??

39
Sover

Hun har mareritt stakkar, hun sover jo??

40
Caroline

Dinosaur! Sara satt jo med en dinosaur når hun "øvde" til hva hun skulle si på skolen."Hei Sara, du va jo en onge". Tror hun drømmer, mareritt? Kommer sikkert klipp i morgen

41
Header

Enten så har Sara mareritt eller så er det Alex sin tur kanskje

42
Haha

Elsk på Alex

43
Tak!

Jeg var ked af, at vi aldrig rigtig fik mere med Gunnhild og Alex. Jeg anede ikke, at Sarah og Alex var venskabet jeg i virkeligheden behøvede! Tak Lovleg for altid at give mig det jeg ikke selv vidste jeg ville ha.

44
Jonas

Drømmer Sara?

45
Dinosaurerne i headeren

Elsker denne hjemmeside, den er en oplevelse i sig selv! Håber det kreative team hos Lovleg får en god løn for det fortjener de.

46

Skulle ønske jeg hadde en screenshot for hver gang headeren ble endret igjennom begge sesongene. De er så gode på detaljer ?

47
Enig

Samme her, tenkte ikke over headeren så mye i sesong 1 så jeg la ikke merke til at den endra seg. Skulle gjerne likt å se alle?

48
Sara?

Når er det den hjemmeleksa med barnebilder skal brukes i drama timen? Var det denne uka?

49
Virrvarr

Føler liksom at det er noe litt twisted som vi ikke helt vet enda, noen som kjenner hverandre bedre enn vi tror eller har hatt en relasjon. Føler det kommer til å skje noe med Jo, hvorfor skulle de ellers hva nevn h*n såppas mange ganger. Føler også at det er noe med Sara og Lasse, at de kanskje kjente hverandre fra før. Eller at Sara kjenner Stina(hun som Lasse var utro med mot Gunnhild). Kanskje de er gode venner eller enda mer sprøtt, SØSKEN! Skal mye til siden Stina mest sannsynlig er fra Høyanger men det er en gøy teori. Er spent på hvem Jo er og om den personen kommer inn i serien(ikke minst om Jo har vært sammen med Luna eller Alex) ? Shit nå er jeg spent. Lovleg, bring it on!!

50
Jeg er også vældig spændt

På hvad som kommer til at ske med både Sara og Alex. Måske er det som du skal tage fra den snap med Lasse, at Sara ikke bare jagter en fin krop og at hun er loyal overfor Gunhild. Måske vil Sara snart se og høre Alex? Han virker ret opsat på at blive hørt og set af lige præcist Sara. Er det som best friend - eller vil Alex gerne ud af Friend-zonen? That is the question perhaps? Hvad tror I andre?

51
Kreativt

Tror du er litt overivrig i spekulasjonene nå om hva som kommer til å skje i Lovleg, men du har sannsynligvis gode forutsetninger for å skrive noe vilt spennende selv:)

52
Josefine

Er det lenge igjen med klipp før torsdag?⭐️

53
Mareritt

Stakkars Sara!!! En giga dinosaur som glefser! Et uhyre! Nattemare! Jeg tror vi kommer til å oppleve en Sara som er enda mer nedbrutt og sliten. Spøkelsene har tatt overhånd.

54
Aldri hensynsfull nok?

Sara fekk jo ikkje så god avslutning på dagen. Eg gjettar på at ho fekk dårleg samvittighet etter at Alex gjekk frå henne i kjellaren. Ho skjønte for seint at han hadde behov for å bli sett og høyrt, og prøver å få kontakt igjen (Sims), men Alex avviser henne. Sara prøver så godt ho kan, men det er ikkje bra nok. Har ho høyrt den leksa før...? Kan det vere ei kjensle av å ikkje vere bra nok, snill nok, oppmerksom nok, hensynsfull nok..? Tippar det er det som kjem att i marerittet.

55
Spellbound

af Alex 🙂

56
Spellbound af Alex

me too

57
Snill jente

Sara vil så gjerne være snill! Mange fikk imot henne da hun i første sesong "slo til" (evt. viftet vekk) Gunnhild mens hun klinte med Torstein på festen. Men de som husker notatene til Gunnhild (vi får de forhåpentligvis tilbake snart?) vet at Sara hadde skikkelig fylleangst dagen etterpå og husket ingenting, men spurte om igjen og om igjen om Gunnhild hadde hatt en fin fest. Sara vil aller helst være snill og at alle har det bra, og jeg tror marerittet handler om at det er skikkelig slitsomt.

58
Simone

Det er jammen ikkje lett å gjere alle til lags! Den eine blir skuffa, den andre blir redd. Ikkje kan ein seie slik, og ikkje sånn, for då blir det feil. Menneskeleg dialog og samhandling er ikkje enkelt! Mykje enklare i ei verd med sims.

59

Alex - prinsessao på erti?

60

Hvor er dinosaurene alle prater om??

61
Dinosauerne var i header

det var 2-3 små dinosauere (raptors?) der blev jagtet af en meget aggressiv T-rex det kørte på tværs af hele siden og i LOVLEG var der giphy øjne - Salvador Dalis drøm fra Hitchcock filmen Spellbound (om en kvindelig psykoanalytiker der hjælper en mand med ar finde sin identitet in short).

62
Var der i natt

Er ikke der nå lengre.

63
Kjole

De tok tak i kjolediskusjonen ja

64
Poirot

Drømmenotat. Skjønner Sara ikke at det er hennes barndom som "spiser" henne?

65
Poirot igjen

Er litt bekymret. Hadde egentlig fått inntrykk av at Sara skjønte hvorfor denne oppgaven var så vanskelig for henne. At hun skjønte at dette kommer til å bli konfronterende og ikke bare et praktisk problem: jeg har ingen bilde. At hun innerst vet hva hun har gått glipp av. Men den dårlige drømmetydningen peker vel på at hun ikke vet. At hun har stappet hennes savn vekk så dypt. Dramatimen kan bli heftig... Hvem er der for henne etterpå?

66
Har jeg gått fra vettet

eller var det noen dinosaurer og menneskeøyne i logoen i dag tidlig??

67

det var der

68
Sovande profilbilder

Sover inte karaktärerna (på profilbilderna) på nätterna längre eller stiger alla bara upp tidigt varje dag?

69
Smilefjes

Ut fra det jeg har sett er det stilt inn sånn at alle unntatt Ivar sover fra 00.01. Også tror jeg de står opp i 7-8-tiden.

70
Alie

Tenker at Saras beste barndomsminner ligger i et virituelt dukkehus (The Sims), tenker hun har spilt det mye, brukt det som en virkelighetsflukt og kanskje skapt sin drømmefamilie der.
Tror ikke Alex skjønner hvor betydningsfull denne invitasjonen faktisk er....

71
Mie@Alie

Ikke så lett å forstå en kjærlighetserklæring når den er iført kamuflasje-shorts?

72
Alie @Mie

Nei og nei, nå tror jeg dessverre verden har gått glipp av en interessant kommentarutveksling om kamuflert kjærlighetserklæring i shorts, eller omvendt .... ?...siden dagene bare suser av gårde i denne rivåtsjen...og kommentarfeltene ikke alltid er i samme tempo rent oppdateringsmessig ?.
Vi får ta tråden opp igjen på 10års-rivåtsjen, Mie. ?