Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

12 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Notatene til Sara

Noe som går igjen i notatene til Sara er at hun tar tak i problemene sine systematisk. Hun skriver først ned selve problemet, før hun går over til hva hun konkret kan gjøre for å forandre på det, eventuelt et eget notat med bare en plan. Og i notatet der hun vurderer å fortelle Torstein om aborten ser hun på argumentene for og mot og konkluderer til slutt. Veldig modent og selvstendig. Mange ungdommer (og voksne) bruker enormt med tid og krefter på å ergre seg over at ting er som de er, og reflekterer nesten ikke hva de faktisk kan gjøre med situasjonen. Lurer på om hun har lært den teknikken i terapi, om livet har lært henne det, eller om hun bare er en problemløser av natur.

Og hvis noen skulle være i tvil: Notatene finner du ved å gå inn på profiler og trykke på notatikonet liket ved instagram-ikonet på profilbildet til Sara. På mobil dukker ikonet opp med en gang, mens man på PC må justere på bildestørrelsen for å få det opp.

2
Caroline

Tror nok Sara har lært seg å stå på egne ben og vært nødt til å klare seg selv fra hun var liten. Hun er selvstendig og moden. Og sterk, men samtidig skjør og sårbar. Når man pirker litt på overflaten, og alt det skjulte, trygge, såre sprekker, kan hun leses som en åpen bok ❤️ Det er vel bare Gunnhild og Alex som har fått nærme seg det innerste, og derfor betyr de også mest for henne.

Har bare lyst til å putte henne i lomma mi, og passe på henne for alltid. Fy, hun er fin

3
Caroline

I dag skjer det noe.. håret indikerer kaos! Sara er seriøst nydelig selv med helt sinnsykt frisyre.

4
ups jeg mente

sinnsyk* frisyre

5
Notatis potatis

Hahaha! Siste notatet til Sara ?

6
Insta

the_demogunnhild *NEW POST*

7
Morsomme Sara

Jeg liker humoren og bildene på instaen hennes!!

8
Saras notater

is gone from her profile 😮

9
False alarm

Nope. I can still read them. Latest was added 08:45 this morning.

10

I checked twice. But they are back now.

11

Har Sara tadd over lovleg??

12
Håper du har sovet bedre i natt!

Ikke noe gøy med mareritt...